Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    12-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag blijf ik maar binnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben het verjaardagsbezoek maar uitgesteld,dus ik mis mijn tochtje langs de bollenvelden. Maar het is beter thuis te blijven , want ik ben niet erg gezellig en lig maar wat op de bank en dan zo'n lange autorit en een kamer vol bezoek is niet gezellig . Hopelijk is het morgen weer beter.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Br koud en naar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Br ,voel me vandaag koud en naar .Ik neem  maar paracetamol en nog een uurtje rust, misschien waait het weer over. Dat hoop ik maar  want de lettertjes dansen op mijn blog. Tot later.

    >> Reageer (0)
    11-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat het weer betreft een mooie dag.Straks nog even een paar boodschapjes halen .En dan kunnen we aan het weekend beginnen. Morgen hebben we een verjaardag buiten de stad ,dan kunnen we een ritje maken langs de bollenvelden,die nu in bloei staan. Dat is altijd een mooi gezicht en daar kan ik dan wel een paar foto's van maken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer bijna weekend ,en de dag daarvoor gaan we aan het ruimen en luchten om in het weekend er gezellig bij te zitten . Het weer is prima dus open die ramen en de frisse zeelucht erin. Dan ruikt alles weer lekker fris. Ik ga maar meteen beginnen.

    >> Reageer (0)
    10-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was gezellig en druk op de markt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Druk en gezellig op de markt de planten vrouw had aardig wat handel  en ik heb een vuurpijl hortensia gekocht, die had ik nog niet eerder gezien . De bloemen staan op hogere steeltjes. Hij keek me zo lief aan ,dat ik dacht die gaat mee. Er waren ook badpakken en veel tassen te koop en het was gezellig druk. En dan kom je natuurlijk wel de nodige bekenden tegen,die allemaal blij zijn met deze zonnige dag. Nu gaat Loek ook nog even kijken ,ik ben benieuwd wat hij ziet.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooi weer en marktdag ,dat kan gezellig worden.Dan zal het wel wat drukker zijn ,want het was heel vaak slecht op marktdag. En nu willen we wel allemaal even kijken,naar bloemen en plantjes  en wat er zo al te koop is. Maar eerst ga ik naar de aquales even lekker badderen. Nog een foto van vorige vrijdag met de eerste tulpen die ik toen  heb gezien .

    >> Reageer (0)
    09-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zonnig en op beschutte plaatsen is het goed toeven. Iedereen waagt zich even buiten om de zon te voelen, in de schaduw is het nog kil.Straks komt de zon hier binnen en dan wordt het lekker. s Morgens staat de zon in de slaapkamer en daarna tot de avond aan de voorkant. De weerman zei net dat het rond de 12 graden wordt. Zo gaat het de goede kant op.Dan is de tijd van binnenzitten weer voorbij en kunnen we lekker buiten fietsen en in de zon zitten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag ochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt, en het is fris .Ik ga eerst maar eens opruimen,want ik weet niet waar te beginnen. Vanmorgen in vertraging geraakt door het lange wachten op het blog, ik had er een uur over gedaan om een bezoeker te beantwoorden. Dat kan toch niet ,dus weer reorganiseren. Hopelijk gaat het nu beter.

    >> Reageer (0)
    08-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar de stad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even met Wil naar de stad geweest. Lekker rondgesnuffeld bij de mode zaken  en ik heb een groen vest gekocht.  Er waren een aantal nieuwe zaken geopend en die wilden we wel eens zien . Een winkel met alleen maar zeep  in allerlei soorten, deze zaak heb ik in Canada ook gezien. Een chinese supermarkt ,een plus markt en een supermarkt voor biologische producten.En een grot sportschool en bioscoop , maar die zijn nog niet open. Het was lekker weer met zon.  En we hebben ons best vermaakt.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was een koude nacht, we waren van plan een eindje te fietsen. Maar ik weet nog niet of het door gaat, Het schijnt nogal koud te zijn .We wachten dus nog maar even af. Maar de zon schijnt wel dus om een uur of tien kan het beter zijn .Nog een foto van vrijdag in de polder bij Zoeterwoude .

    >> Reageer (0)
    07-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was vanmorgen best een fijne acquales , het ging lekker en we hebben er wel wat aan gehad , het was lekker weer en de deur stond open dus ook veel frisse lucht gehapt. De bad man zette ook de dekchair 's buiten, maar dat leek me nog te koud om daar stil te zitten.Maar die tijd komt ook nog wel en dan ook even 10 minuten in de Whirlpool,heerlijk. Daarin is het water lekker warm.

    Met een gebroken hart
    kun je behoorlijk in
    je maag zitten.
     Zangeres Tina Turner

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar snel aan de slag , want ik ga zo naar het bad . Het is droog en licht,dus de zon zal ook wel komen .En dan gaan we lekker ontspannen  en inspannen in het water.Alles ziet er nu normaal uit en dan doen we ook maar zo. Een foto uit de polder ,gemaakt op vrijdag 4 april.

    >> Reageer (0)
    06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon schijnt nog steeds .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar het is wel fris buiten , aan de terraskant gaat het wel uit de wind en in de zon is het wel lekker .Loek  is weer even aan de wandel en ik blijf lekker thuis, ik hou niet zo van die zondag middag wandelingen. Dat deden mijn ouders vroeger ook al en daar heb ik altijd een hekel aan gehad. Ik ga liever op een gewone dag, dan is het rustiger . En zo kan ik vast wat aan het eten doen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondagmorgenrust en de zon schijnt,het is wel fris maar laat de frisse lucht maar lekker binnenkomen ,dan frist alles weer op..Hopelijk blijft het vandaag een beetje droog, zodat ieder even frisse lucht kan gaan happen buiten zonder regenpak of parapluie.

    Geruchten gaan dat de franse
    filosoof Voltaire 50 kopjes koffie
    per dag dronk,
    Dan valt het gemiddelde van 3 kopjes
    per Nederlander nog wel mee.
    Gelezezen op een onderzetje in een koffietentje

    >> Reageer (0)
    05-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geweldig de zon is gekomen en de wereld ziet er zonnig uit, veel gezelliger en mooier. Heb meteen maar even boodschapjes gedaan en toen ik thuis kwam was het vogeltje hier ook gevlogen .De foto is van gister toen zag ik in een tuin een kruiwagen met witte viooltjes staan  en vond dat wel leuk.Geniet maar even van het mooie weer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdagmorgen en het regent flink, voorlopig is er even wat leesvoer van de kranten en tijdschriften. Dus zal ik die maar eerst eens bekijken. Misschien klaart het dan op  en anders ga ik de zomerkleren maar eens bekijken wat er nog mee door kan en wat weg kan.En dan is er koffie.

    Koffie moet zwart zijn,
    als de nacht, heet als de
    hel en zoet als  de liefde .
    Dat is het credo van de Turken.
    Gelezen op een onderzetje in een koffietentje.

    >> Reageer (0)
    04-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De boodschappen zijn binnen en we hebben ons ritje gemaakt . Maar de zon was nergens te zien en eigenlijk waren de bomen daar minder ver groen dan hier. Dan is de temperatuur aan de kust toch wat hoger geweest. Want hier zie je de blaadjes al goed. Vandaag ging het weer niet lekker met het blog, ik snap het niet alles vliegt weg . En bij iemand binnen komen voor bezoek lukte ook niet . Ik hoop dat het nu weer gaat en dat dit lukt .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer vrijdag en we gaan er even op uit om boodschappen te halen . En even de polder in om naar de kaasboerderij te gaan  en als het zonnetje ook mee gaat ,  zou dat wel leuk zijn . En misschien nog wat foto's in de omgeving van Zoeterwoude maken. Het wordt buiten toch steeds mooier nu, de bomen lopen uit. En de bloemen steken hun kopjes weer op in het veld.

    >> Reageer (0)
    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Straks om 16.30 gaan we naar de opening door de wethouder van de festiviteiten rond onze buurt in het Museum. En de tentoonstelling bekijken . Het is nog steeds geen lekker weer,ik heb het gewoon koud. Vanmorgen was ik met Wil op de pier en we vonden het best koud en een gure wind. Maar ik heb wel zonnebrand olie gekocht voor de vakantie, nog 5 weken en we gaan naar de zon. Het hotel is verbouwd en we hebben vast wat foto's gezien op het internet , het ziet er prachtig uit. Maar we vonden het daarvoor al mooi. Nu is alles weer vernieuwd,dus ik ben heel benieuwd.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag opent in het Muzee Scheveningen de tentoonstelling Verdwenen Verschenen met Foto's door Loek gemaakt. De opening van het 125 jarig bestaan van Belgisch Park;  http://www.scheveningsestrateninbeeld.nl/verdwenen-verschenen
    Op de foto een van mijn pinguins , hij is van hout en ruikt even van mijn roosjes .Allemaal een mooie dag gewenst.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!