Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    30-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag van april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen is het mei, de mooie maand waarin alles in bloei staat en we altijd op vakantie gaan. De japanse tuin is weer open en dat is prachtig om te zien, al die bloemenpracht. Ik denk er van de week even heen te gaan en wat foto's te maken.Op de foto de vis wordt gerookt  in het openlucht museum in  Enkhuizen .Hopelijk is het de goede foto.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninginnedag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het hier Koninginnedag ,de vlaggen hangen uit.Overal zijn vrijmarkten en eet tentjes en iedereen mag muziek maken . De Koningin gaat met haar familie naar Friesland en dat bezoek is te zien op T.V. De meesten mensen drinken koffie met oranje gebak(tompoucen) en kijken naar de tv en lopen wat langs de vrijmarkt . Het is gezellig op straat.

    >> Reageer (0)
    29-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ach wat geeft het ,ik moet nog helpen behangen en dan moet het niet zo zonnig zijn . Morgen  is het hier Koninginnedag als het dan maar droog is, want dan wordt er overal gefeest en vrijmarkt gehouden. En vannacht hier in de stad is het "Koninginnenach" dan is er overal muziek en  rijdt er een nep koningin door de stad op veel plaatsen is feest.Ieder een mooie dag .


    >> Reageer (0)
    28-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Behangen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ga ik mijn dochter helpen met behangen,de huiskamer is aan de beurt. Dat zal wel een karwei worden want de kamer heeft  twee lange muren en voor een raampartij  en achter een open keuken. Dus allemaal een mooie dag en tot later.

    >> Reageer (0)
    27-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is druk in Scheveningen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Door het mooie weer  is het best druk in Scheveningen , de tenten zullen wel goede zaken doen. Net afgelopen  vrijdag is het badseizoen geopend door de burgrmeester. Dus is het zomer  in Scheveningen en daar komen dan wel mensen op af in deze vakantie tijd, alle scholen zijn twee weken vrij. Deze foto is van het Westbroekpark van vorige week 22 april.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag wandeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Loek is al vroeg gaan wandelen in de duinen, want later op de dag komt er regen en nu is het nog mooi en lekker rustig. Tegen koffie tijd komt hij wel weer terug.En ik las in de serre met de deur open wat tijdschriften, dat vind ik heerlijk op de vroege zondagmorgen.


    >> Reageer (0)
    26-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Tuincentrum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag zijn we even naar een tuincentrum geweest en hebben wat verse plantjes gekocht voor op het terras . Daar staan een aantal bakken en potten waar ieder jaar plantjes in staan lobelia's petunia 's geraniums en begonia's . Het ziet er nu weer wat vrolijker uit.Wat een lust voor het oog in zo'n tuincentrum volop bloeiende planten  en ook allerlei kamerplanten . Je word er vrolijk van en de zon scheen er zo heerlijk bij. Je zou er wel veel meer willen ,maar daar hebben we geen plaats voor. Een foto gemaakt op het IJsselmeer

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer weekend ,veel mensen zijn vertrokken . Schiphol heeft drukke dagen alle scholen hebben twee weken mei vakantie . En dan gaan er veel vakantie vieren in een warmer land. Het zal hier dus wel wat rustiger worden of er komen ook mensen uit andere delen van het land hier heen. Het wordt toch een feestweek eerst Koninginnedag en Hemelvaart erna .En als dan ook nog de zon schijnt kan de pret niet op. Nog een foto van het Zuiderzeemuseum.

    We worden niet bemind omdat we goed zijn
    We zijn goed omdat we bemind worden.
    Desmond Tutu.

    >> Reageer (0)
    25-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de waterpomp
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De boel is aan kant en alles is weer netjes.Toen we van week in Enkhuizen waren en alles bekeken kwamen we ook in een huisje waar nog een ouderwetse pomp zat. Tijdens de oorlog woonden we ook in een dorp waar in de keuken een pomp was en een kolen of hout fornuis, dat was tijdens de hongerwinter. Twee petroleumstelletjes stonden te branden en ik herinnerde me de geur nog die daar af kwam . Toen heb ik er maar even een fotootje van gemaakt,  jeugd sentiment.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag ,werkdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag moet er even flink worden aangepakt ,deze week ben ik vaak weggeweest en zijn er werkjes blijven liggen. Vandaag weer alles even doen. Alles moet even opgefrist ,want over twee weken is het vakantie en dan moet er orde zijn . Zodat we het huis een beetje net achter laten. En ik zoek vast uit wat meegaat en leg dat dan vast klaar.
    Op de foto  het strand afgelopen dinsdag genomen .


    >> Reageer (0)
    24-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Zuiderzeemuseum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was ik in Enkhuizen ,daar staan huisjes uit vroeger tijd. Ze zijn ergens afgebroken en hier weer steen voor steen in elkaar gezet. Vergeleken met nu zijn het piepkleine huisjes . Alles bij elkaar is er een heel dorpje met winkeltjes ,huisjes  en een kerk. Er wordt verse vis gerookt en die is dan te koop Vandaag de eerste foto ,die ik gister heb gemaakt. Kleine visserhuisjes in de zon,

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren een heerlijk dagje op de boot . we gingen over het IJselmeer naar Enkhuizen. De zon scheen ,maar de wind was nog wel wat fris . Maar toch was het wel leuk om boven buiten te zitten en lekker uittewaaien in de frisse lucht .We hebben in Enkhuizen het open lucht museum bezocht . En toen was het prachtig weer zelfs warm. We hebben alle leuke oude huisjes bekeken en daar komen nog wel foto's van op mijn blog . Later terug naar Amsterdam. Om ongeveer zes uur werd het donker en begon het hard te regenen. Maar twee uur later was het weer droog. We hadden een heerlijke en gezellige dag  en veel moois gezien.

    >> Reageer (0)
    23-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een uitje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag mag Loek op het huis passen en ga ik op stap ,samen met anderen en een vriendin ga ik varen op het Ijsselmeer , het is mooi weer . Dat kan dus leuk worden De zon schijnt en de verwachting is goed. Hopelijk ben ik vanavond lekker uitgewaaid. Dus tot later en allemaal een prettige dag met zon!

    >> Reageer (0)
    22-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk dagje buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een heerlijk dagje buiten geweest met Wil .Vanmorgen hebben we aan de boulevard en het strand gezeten. Vanmiddag in het Westbroekpark en het was heerlijk weer volop zon .We zijn zelfs een beetje gekleurd van zon en wind , vooral in het park was het warm   en daarna nog weer even terug naar de boulevard en een softijsje gegeten bij Mac Donald,hier was de boel gerenoveerd en ziet er leuk uit net een strandhuis.
    Het is beter een kaars te ontsteken
    dan te klagen over de duisternis
    Confucius.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer deze dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zonnig ,maar nog wel fris . Vandaag maar lekker naar buiten , even met de fiets weg. Op de foto een plantje , een madeliefje ,een paar weken geleden van mijn dochter gekregen . En nog steeds dapper bloeiend ondanks de koude wind die er eerst steeds stond.De zon zal mijn plantjes goed doen.

    >> Reageer (0)
    21-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe ei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Laatst zag ik op de markt hier een ei .Bij thuiskomst vertelde ik Loek dat ik een ei had gezien. s'middags ging Loek even weg en kwam na een tijdje terug met twee meloenen, twee doosjes aardbeien en het bewuste ei. Hier een afbeelding van het ei ,dat nu bij mijn verzameling staat.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 21 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt al en het belooft een zonnige dag te worden, gister avond was het hier heerlijk. Loek en onze dochter hebben nog een wandeling door de duinen gemaakt , voor het eerst dat ze er in de avond op uit gingen in dit voorjaar. Allemaal een prettige zonnige dag!

    >> Reageer (0)
    20-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog eens bloemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen we gisteren naar de bollenvelden reden waren niet alleen de bollenvelden mooi ,maar ook de toch er heen We reden langs een vaart waar zoveel gele bloemen stonden zomaar in het wild ,heel het water langs. Er was behoorlijk veel wind ,ze woven heen en weer . Ook dat is een heel mooi gezicht.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondagmorgen eerst maar lekker aantutteren  en rustig even alles opruimen en het blog bekijken  en dan ga ik me aankleden. Gek op zondag gaat dat langzamer dan op weekse dagen.  Maar ja wat geeft het ,niets hoeft en de zondagochtend rust is weldadig.Nog een foto van de bollen velden.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!