Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    13-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De polder in
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zijn we even de polder in geweest om kaas te halen. In de auto was het lekker met de zon en de verwarming aan,maar buiten was het zo koud ik bibber nog steeds en hier is de  verwarming en de sfeerhaard aan.We hebben ook nog wat boodschappen gedaan. Buiten waren de sloten bevroren met een laagje ijs en de ijsbaan was ook bespoten .Misschien schaatsen ze daar vanavond al.Ieder wens ik een gezellig en hartverwarmend weekend.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon schijnt ,maar oh wat koud is het
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een stralende blauwe lucht, maar het is wel koud. Lekker winterweer,alles ziet er goed uit in de zon.

    >> Reageer (0)
    12-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een foto van de Haagse grachten tocht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was heel leuk om door de grachten te varen  en de gebouwen eens van de andere kant te zien. En onder de bruggen is de boog niet zo hoog en moet iedereen bukken om het hoofd niet te stoten. Ook in de winter in deze kersttijd zijn er een paar tochten gepland en dan is er gluhwijn aan boord. Er is een gids bij om alles te vertellen en het is heel gezellig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer vrijdag, de tijd vliegt iedere dag een stapje dichter bij kerstmis. En tijd van post ontvangen , iedere dag is er wel vast een kerstkaartje bij van verre en nabije vrienden of familie.Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar de post,wie heeft er wat gestuurd  een kaartje of een brief. En ik hang altijd alles op met  rood lint en kleine knijpertjes. We hebben een glazen scheidingswand en daar komt alles te hangen. Op de foto een plaatje van onze boottocht door de Haagsche grachten, heel leuk om zo'n tochtje mee te maken  en zo zie je de stad eens van een anderekant en ook de achterkant van de huizen en de fraaie tuinen.

    >> Reageer (0)
    11-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt een donkere dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag echt een van de donkere dagen voor kerstmis, veel buien en echt niet gezellig buiten. Vandaag gaan heel vroeg de lichtjes aan  en wat kaarsjes dan word het tenminste in huis knus en gezelliger. De nieuwe Margriet kwam net ,dus gezellig wat te lezen en kerst dingetjes te zien. En meestal wel een mooi kerstveraal om te lezen . Boven zee zagen we net de bui hangen en hebben we daarnaar gekeken met een warm kopje thee. Zo uit de verte zag het er wel mooi uit.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag wat laat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik vond het koud en was rillerig en ben nog even in bed gekropen en heb even verder geslapen,vandaar wat laat vandaag.

    Geluk moeten we onderweg zoeken
    en niet aan het eind van de weg,
    want dan is de reis afgelopen.
    Maxim Drabon.

    >> Reageer (0)
    10-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Net komt de zon door en ineens is alles anders ,weg is de somberheid en alles straalt. Een wereld van verschil of alles weer tot leven is gekomen
    We kunnen weer genieten  van de bloemen  en de bomen en
    Z ij helpen je weer tot rust te komen.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is droog en helder,even lekker luchten nu er geen wind of regen is. Ja ik ben dol op frisse lucht ,als het even kan gaat het raam open. Een prettige woensdag en op weg naar Kerstmis

    Alles smaakt voor wie honger heeft,
    zorg daarom dat je goed gegeten hebt.
    Jaap Dieleman.

    >> Reageer (0)
    09-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud en nat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is maar koud en nat ,ik heb maar een dik vest aangedaan en de kachel hoger .

    Kinderen zeggen wat ze aan het doen zijn,
    grijsaards wat ze gedaan hebben 
    en dwazen wat ze zouden willen doen.
    Axel Oxenstiern

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schrijf in het zand hen die je verdriet deden,
    vergeet hen zonder enige pijn.
    Want wat in het zand geschreven staat,
    zal er morgen niet meer zijn.

    Schrijf in steen wat je beleefd hebt,
    aan vreugde,vriendschap en geluk.
    De steen geeft je na vele jaren 
    Die herinnering nog steeds terug.

    Schrijf in je hart allen die je lief zijn,
    heel dichtbij of hier ver vandaan.
    Want wat in je hart geschreven staat,
    dat blijft voor jou eeuwig bestaan.

    Allen een mooie dag

    >> Reageer (0)
    08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een verschil van weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren stonden we bij ons op het balcon en was het heerlijk buiten en nu vind ik het zo koud, wat een verschil.Gistermiddag op de boulevard was het goed toeven en nu bibberen in 24 uur tijdverschil. Dit is echt niet te geloven .De donkere dagen voor kerstmis.Loek was dvd 's aan het opruimen en sommigen aan het bekijken o.a. van de reis naar Canada met begeleiding van Country muziek, die ik ook graag hoor en van het huwlijk van onze zoon en schoondochter ook op een mooie warme dag en nog een vakantie naar Franrijk van twee jaar geleden. Zo hebben we toch nog  de zon zien schijnen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het licht brandt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen was het weer zo;Loek zei het licht brandt in de kamer ,heb jij dat gedaan?. Nee dat had ik niet ,maar het gebeurt vaker dat het licht zomaar aangaat. Het is ook wel gebeurd dat ik in de kamer zat en ineens gaat de schemerlamp branden. Ook toen we op vakantie waren is het gebeurd,toen zei mijn dochter "jullie waren vergeten de lamp uit te doen."Dat was dus niet zo. Nu hebben we afstandbediening en denken we dat er nog ergens iemand is die dat heeft en dat die dan ook bij ons werkt. Het is altijd dezelfde lamp die het doet ook na verplaatsing naar een andere hoek, gebeurt het nog. Maar soms denk ik ,het spookt hier. Als het dan maar een vriendelijk huisspook is. Die niet van plan is mij bang te maken.

    >> Reageer (0)
    07-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was prachtig weer vandaag ,na de koffie hebben we even bij de ijsbaan gekeken en daarna over de boulevard gewandeld, waar langs de kust tal van zeilbootjes voeren en ook het zicht was heel ver van de Maasvlakte tot de Hoogovens. Het leek wel een lentedag. Op de foto de zeilbootjes langs de kust.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog vroeg en helemaal donker, maar zo te zien wel droog.En ik dacht dat het vandaag redelijk weer zou zijn.Er kan hier geschaatst worden op het plein voor het Kurhaus er is muziek bij en een tent om wat te eten en te drinken.Foto gemaakt bij Kethel tijdens een van onze tochtjes naar buiten.

    >> Reageer (0)
    06-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelen met het nieuwe speelgoed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Veel kinderen zullen vandaag wel lekker bezig zijn en spelen met het nieuwe speelgoed dat de Sint bracht.Wat fijn als dat feest zo in het weekend valt ,dan hebben ze er lekker de tijd voor en zijn ze bezig. Nog wat sinterklaas lekkers erbij  en het weekend is geslaagd voor ze. Maandag beginnen we dan weer aan de voorbereidingen voor de kerst.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een prettig weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Allemaal een prettig en gezellig weekend, de Sint is het vertrek alweer aan het voorbereiden en morgen wordt hij hier weer uitgezwaaid als de boot  vertrekt. Dan gaan we ons weer voorbereiden op Kerstmis,wat een drukke tijden steeds.Maar wel gezellig,straks wordt hier op het plein voor het Kurhaus,de ijsbaan geopend. Zie foto bij Loek.

    >> Reageer (0)
    05-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige avond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor vanavond wil ik iedereen een prettige en gezellige avond wensen met of zonder Sint Nicolaas. Maak het maar een beetje gezellig, de week is weer om en morgen is het weekend en kan ieder weer bijkomen van de drukke week.En genieten van een vrij weekend .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteravond had ik grote problemen  met de p.c.en kon niet op het net komen , Hopelijk gaat het nu beter, we zullen maar even afwachten of alles .nu weer in orde is. Het is 5 december dus voor ieder een gezellige dag en groetjes.


    >> Reageer (0)
    04-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichten voor Sint Nicolaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de radio hoor ik steeds mensen die  Sint Nicolaasgedichten willen schrijven en hulp kunnen vragen. Vroeger vond ik dat ook zo leuk en eigenlijk liep je dan de hele dag woorden te zoeken die rijmden en had je he t gedicht in je hoofd zitten .  Nog leuker om gedichten te krijgen. Nu doen we er niets meer aan ,maar vroeger kreeg ik wel eens heel mooie gedichten en sommigen heb ik nog altijd bewaard  en soms lees ik ze nog wel eens .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 4 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Helder en fris ,buiten zag ik een thermometer die   twee graden aan gaf. Dat is dus aardig fris zeg maar koud.Maar nu ben ik weer binnen en ga ik snel een kopje koffie maken ,daar zijn we wel aan toe. 

    Lachen kost minder
    dan electriciteit en geeft
    minstens even veel licht.
    Abbe Pierre.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!