Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    26-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Kerstdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het tweede kerstdag,in Nederland is dat een beetje een uitgaansdag ,alle meubelboulevards zijn open en op verschillende plaatsen zijn er shows en dans feesten. Gisteren zijn we voor het eerst met de kinderen in een restaurant van een kerstdiner gaan genieten. Het was lekker en gezellig  en veel minder werk,zeker voor herhaling vatbaar.Nog een prettige tweede kerstdag.

    >> Reageer (0)
    24-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een prettige Kerstavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor ieder een prettige Kerstavond  en voor morgen een Zalig en gelukkig Kerstfeest.

    >> Reageer (0)
    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is mooi weer een beetje zon  en  niet zo koud, dat schijnt na de kerstdagen pas te komen.Een mooie dag wens ik ieder ,met gezelligheid en vrolijke kerstsfeer.Dit kan mij niet meer gebeuren ,ik heb nu een stormparapluie die niet omwaait . Die kan tot windkract 10. En hier aan de kust is veel wind ,dus ik ben benieuwd.

    >> Reageer (0)
    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dagen voor Kerstmis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste dagen voor de feestdagen en het gaat kouder worden, er wordt zelfs vorst verwacht. Dus winters weer en gezellig bij de kachel, met kaarsjes en lichtjes. Eigenlijk hoort die kou er toch ook een beetje bij.Dan weten we dat het winter is,dat kwakkelweer is ook niet leuk. Dus een prettige dag in warme kleren.

    >> Reageer (0)
    21-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kortste dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was het de kortste dag ,dus hebben we het diepte punt weer gehad en dat blijft twee dagen zo en vanaf de 23ste is het weer twee minuten verder. We gaan dus weer snel vooruit,meestal wordt het dan wel weer wat kouder. Als de dagen lengen gaan de nachten strengen. Maar we zitten dan weer in de vooruitgang en dat is weer fijn . Na 1januari is het meestal al te merken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag was ik helemaal vergeten wat te schrijven en het is al bijna middag. Dus toch nog  even een mooie dag wensen.


    >> Reageer (0)
    20-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het zulk mooi weer en dat is vandaag heel anders ,het regent en is niet erg aantrekkelijk om naar buiten te gaan.Dus troost ik me maar met een cd van Kathie Melua.Vanavond komt ze op tv om haar nieuwe  cd te promoten jammer dat er maar 4 nieuwe liedjes opstaan , maar misschien zijn die dan wel heel mooi.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de vierde zondag van de advent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het laatste weekend voor Kerstmis, de huizen stralen licht en warmte uit. De stalletjes  staan en de kerstboom is opgetuigd. En laten we in het weekend ook het lichtje in ons hart ontsteken en ons richten op een mooi kerstfeest van binnen uit.Een prettig weekend met veel gezelligheid .

    >> Reageer (0)
    19-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weertje vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag is het hier heerlijk weer , het lijkt wel lente . De zon schijnt en op sommige paatsen is het 10 graden.En voor morgen wordt dat ook verwacht . Dit weekend zijn bijna overal de winkels open en is het koopzondag, dan zal het overal wel druk zijn .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gistermorgen toen ik wakker werd was het lang donker en mistig . Toen keek ik naar buiten en dacht he? wat is dat droom ik of zie ik iets wat er niet is . Nog eens kijken en ja hetzelfde beeld.Fototoestel gepakt en fotootje gemaakt, ja echt hij is het
    De kerstman,verder nergens iets te zien, hij bestaat dus echt.

    >> Reageer (0)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstdiner
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hadden we een kerstdiner van het woonzorgcentrum  waar we lid van zijn. Het was gezellig en lekker  en we hadden een leuke middag met gezellige mensen. En vanavond hoef ik niet meer te koken, dan eten we maar een broodje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk is het licht genoeg , om de lamp uit te doen. Volgens de weerman wordt het hier geen witte kerst.

    Verlangen is geen verkwisting
    J.J. Slauerhoff.
    Op de foto ons andere kerstgroepje, deze is van Lladro.


    >> Reageer (0)
    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar Lisse
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag zijn we even naar Lisse geweest om nog een reisje te boeken en de eerste aanbetaling te doen. We kregen twee flessen wijn cadeau en een heerlijk kopje koffie . Verder hebben nog wat gewinkeld daar en o.a. nog een stoeltje  gekocht . Dit keer een van leer.Het is daar altijd leuk winkelen en vrij parkeren en er zijn leuke winkels. Nu gaan we even uitrusten en iets drinken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag 17 november, iedere dag wat dichter bij Kerst. Het is nog bijna donker en  het is al half tien. En zonder lamp kan ik het nog niet zien .

    >> Reageer (0)
    16-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mistig en donker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het hier een koude ,kille, trieste ,donkere en mistige dag. Straks maar snel wat lichtjes aan, dan zien we het niet meer.Van zulk weer wordt je depressief en dan verlang ik weer naar mijn vakantie plekje in de zon, de gidsen komen er aan. Dus kunnen we snel uitzoeken wanneer we kunnen gaan .Loek heeft net al het reisbureau gebeld en meteen maar geboekt met vroegboek korting , terwijl ik dit zat te schrijven en het nog niet wist. Dus weer een goed vooruitzicht voor begin mei.Dat geeft deze dag toch nog een zonnetje. De laarsjes op de schoorsteen heb ik vroeger zelf gemaakt van vilt en de kerstmannetjes erop genaaid.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We gaan steeds sneller naar de kerst, overal is de kerstversiering aangebracht ,bomen op straat.  En in bijna alle huiz en extra lampjes en kaarsen.Bij ons aan de overkant was vorig jaar een kerstboom, maar dit jaar niet. Jammer want ik vond het leuk er naar te kijken, vooral zo in het schemeruurtje en s'nachts.OP de foto ons engelenkoortje.

    >> Reageer (0)
    15-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen we zaterdag in de polder waren lag er op alle sloten een laagje ijs en het was er ook ijskoud. Als je uit de auto stapte  was het een groot verschil. We hebben er een fotootje van gemaakt , zo hebben we dus echt natuurijs gezien. Misschien komt er nog wel veel meer en is dit pas het begin. Voor mij hoeft het niet zo ,maar anderen vinden het fijn vooral de schaatsers

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 15 cecember
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog maar 10 dagen tot  Kerstmis  en iedereen zit al een beetje in de kerstsfeer. Ook wij hebben wat spullen te voorschijn gehaald ,maar niet zo uitbundig dit jaar geen kerstboom. Wel lichtjes en kaarsjes.Voor allen een prettige week en samen op weg naar Kerstmis.

    >> Reageer (0)
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag middag
    En de zon schijnt, veel mensen maken even een wandelingetje op zondagmiddag. Zelf heb ik er niet zoveel zin in en  blijf lekker binnen.Van boven af is hier ook genoeg te zien en is het warmer en ik hou er ook van om even alleen alleen t e zijn en lekker rustig wat te mijmeren.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ergste kou is weer weg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu is het niet meer zo koud en buiten lopen er weer mensen, dus het zal wel weer meevallen . De kerstversiering is weer gedaan en dit jaar geen kerstboom. We hebben nogal veel beeldjes , bij de stal hebben we een hele volksoploop en allerlei engelen. En dat is voor dit jaar wel genoeg. Met het kerstdiner zijn we er deze keer niet, we gaan met ons allen uit. Voor ieder wens ik een prettige zondag.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!