Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    15-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tafel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen we van de week lekker vis hadden gegeten  vond ik de tafel zo leuk waar we zaten .Alle tafels waren een soort bakken waarin zand en schelpen lagen en daarover heen een dikke glasplaat. Toen heb ik er maar een foto van gemaakt om te laten  zien hoe het was , misschien niet erg scherp, maar toch een idee.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een overgeslagen dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede morgen,hier ben ik weer . Gister was ik een dagje  afwezig, toen heb ik een dagje in het ziekenhuis gelogeerd. En heb ik daar een cardio versie gehad, in de middag was ik weer thuis ,maar viel nog steeds in slaap. En ook vannacht heb 12 uur aan een stuk geslapen. Nu  is alles weer gereguleerd en rustig. En ik weer uitgeslapen

    >> Reageer (0)
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag saai weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ziet het er maar saai uit, somber en regenachtig. Nee nog geen lente en dat kun je ook niet verwachten natuurlijk.Op de radio hoor ik allemaal al berichten over carnaval vieringen en voor bereidingen zo ver is het toch nog lang niet. Een blik op de kalender zegt dat het12 april pasen is dan is dat dus zo'n beetje eind februari. We hollen zo wel achter de tijd aan.Laten we maar genieten van het moment.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog donker ,maar wel 7 graden en dat is toch alweer een heel verschil.Maar ja dan is het wel weer nat,want de straat glimt buiten en de vlaggen wapperen. Maar we mogen niet klagen ,we hebben mooie winterse dagen gehad en zoveel mooie foto's gemaakt. Dat komt misschien in jaren niet meer terug. Nog een van een plek waar we vaak komen en het altijd mooi is.Een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    12-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ritje Hoek van Holland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een ritje gemaakt naar Hoek van Holland,door het westland en dan kijken aan de Nieuwe Waterweg naar de boten die in en uit varen.Altijd weer boeiend om te zien. Terug naar Scheveningen en daar lekker vis gegeten aan de haven heerlijk vers,

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier is de vorst voorbij en omdat er geen sneeuw was gevallen is alles weer gewoon zoals het meestal is. Rond half 9 wordt het licht en de temperatuur is boven de 5 graden. En het waait aardig. Vandaag maar eens wat ruimen ,want na de feestdagen is er nog niet veel gedaan Rond deze tijd is het altijd een beetje kaal in huis,na alle kerstversieringen.Een prettige dag

    >> Reageer (0)
    11-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier vlak aan de kust op7 hoog is het 5.2 boven nul en voor morgen wordt dooi gemeld ,dus ik denk dat wij het gehad hebben. De zon schijnt ,maar er is een koude wind.Voor mij is het wel weer welletjes en mag het dooien.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niet zoveel zin vandaag  koud en bibberig . Het waait nogal  en ik wil zo nog even vers brood halen  aan de overkant, maar stel het steeds uit. Het li jkt me zo koud en het is ook stil op straat.Ondanks dat de zon schijnt. Allemaal een prettige zondag.

    >> Reageer (0)
    10-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag morgen. Zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdagmorgen  en mooi rustig zonnig weer ,het is hier twee graden onder nul. Ik ben net al in de Supermarkt geweest en heb de boodschappen voor het weekend al binnen.Het was nog lekker rustig in de winkel en dan ben je zo klaar. Ik heb een hekel aan lange rijen voor de kassa, dus ga ik meestal vroeg. Wens allen een mooi winters weekend, geniet ervan.

    >> Reageer (0)
    09-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droog en zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is droog en zonnig ,maar wel koud. Loek is aan de wandel naar de waterpartij , maar dat is mij te koud met dit weer .Het zal er wel mooi uitzien en misschien wordt er geschaatst.Ik vind het al koud als de voordeur open gaat.Hij zal wel weer een aantal foto's maken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rare droom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vroeger kwam ik vaak in Parijs en vond het er altijd fijn. Vannacht droomde ik dat ik in Parijs was,samen met een oude vriendin.We waren zwervers en hadden een slaapplaats gevonden ergens in de kelders van een museum. Ik sliep daar zo lekker dat ik vanmorgen nog heel geen zin had om op te staan toen Loek me wekte.Mijn slaapplaatsje was zo heerlijk warm en zacht. We hadden allebei een oude roestige fiets gevonden en peddelden zo door de stad en verwarmden ons met een glaasje pernod. Hoe kom ik erbij?

    >> Reageer (0)
    08-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de boulevard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even naar de boulevard geweest en het was best lekker weer . De zon scheen en het was heerlijk verfrissend in de zuivere  en frisse lucht te zijn . Hier en daar was de weg een beetje wit  uitgeslagen van de vorst en een beetje glad .Maar helemaal niet koud en frisse lucht om diep in te ademen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En dan is het weer licht genoeg om aan het werk te gaan en op te ruimen ,zolang het nog donker is wacht ik maar even . Maar nu wordt het echt alweer eerder licht.Geen vorst hier dus ook niet zo koud. Ik wens ieder een prettige dag .

    >> Reageer (0)
    07-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temperatuur 5.9
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zon scheen het heeft geregend en er werd overal geschaatst wat een verwarring in zo'n klein land.Alles op een dag, hier in Scheveningen is het nu 5.9 graden boven nul. Er waren ook veel ongelukken  en slippartijen  en schademeldingen verder in het land. En vannacht gaat het weer vriezen.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is het 3e5 boven nul
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De straten waren nat en Loek gaat naar de thermometer en het is 3.5 boven nul, dus hier is het voor even voorbij. Zo vlak aan de kust ,vriest het nooit zo hard. Maar voor de schaatsers hoop ik dat de wedstrijden voor vandaag  nog doorgaan . Gisteren zagen we dat er vandaag veel wedstrijden gereden zouden worden,dus hoop ik maar voor de liefhebbers, dat het enkel vlak aan zee dooit.

    >> Reageer (0)
    06-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een toertje door de polder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier was het vandaag prachtig weer geen wind ,lichte vorst en zonnig. Het was zo lekker omdat er helemaal geen wind was,we waren de polders in en alles was in rust. De blaadjes bewogen niet en er was een serene rust in de natuur en daar was ik na een paar hectisch dagen nu net helemaal aan toe. Voor mij was het een verademing zo in de vrije natuur. Zonder al te veel kou,lekker .We hebben schaatsers gezien,die er ook van genoten en lekker rondtoerden op vaarten en plassen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Br . Wat koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En ik moet er toch even door,dik inpakken maar.Ik bibber nu al, maar het wordt vast helder en mooi weer ondanks de kou.Ik ga wat warms opzoeken.Een prettige dag allemaal.

    >> Reageer (0)
    05-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt en het is koud, het vriest. Vannacht wordt het min 11, maar hier aan de kust zal het wel wat lager zijn. Maar wel koud ,het lijkt wel een ouderwetse winter. Daar zijn we niet meer aangewend . Maar hier zegt men wel strenge heren ,regeren niet lang. Vroeger moest ik wel eens heel vroeg naar het werk, gelukkig hoef ik dat nu niet op mijn fietsje om half vijf er door.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud ,donker en weer geen krant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na de nieuwjaarsfooitjes heeft de kranten bezorger zijn baantje  maar opgegeven,dit is al de zoveelste dag zonder krant. De nabezorging komt nu per post,maar daar hebben we niet veel aan.Drie dagen later. Gelukkig legt onze huismeester altijd een stapel gratis krantjes neer en die vinden nu gretig aftrek. Een prettige dag en groetjes.


    >> Reageer (0)
    04-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een donkere zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is half elf en nog niet helder , het is somber en donker ongezellig weer.En dat voor de zondag. Ik heb nog steeds een lampje aan .Het is echt weer om lekker uit te slapen  en nog eens om te draaien.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!