Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    27-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentine in het verschiet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen bij de weekelijkse  reclame waren er weer allerlei dingen voor Valentijn.Jammer dat we daar te oud voor zijn en vroeger kenden we dat hier niet.Toch leuk om te raden wie je die onbekende kaart stuurde. En nu zijn we te oud voor zulke dingen. En wat een uileg moet je dan wel geven. ha,ha.


    >> Reageer (0)
    26-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ritje Brielle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een ritje gemaakt naar Brielle een mooi en oud plaatsje met veel bootjes  en oude huizen Ik was er nog nooit geweest en vond het er heel mooi . Ook het weer was prachtig met zon , als hing er al een beetje voorjaar in de lucht. We zagen het huis waar een van onze zeehelden heeft gewoond Maarten Harpertzoon Tromp .Het was nu in de restauratie.. En onderweg in Maassluis zagen we narcissen in bloei. Nog niet uitbundig , maar wel goed geel al.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Droog en de zon zal nog wel komen , de laatste week van januari. Het is toch al weer wat langer licht we gaan de goede kant weer op.Vooral in de avond is het bij helder weer langer licht. De eerste sneeuwklokjes hebben we alweer gezien en ook een enkele vroege narcis.

    >> Reageer (0)
    25-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mannen zijn aan de wandel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De mannen zijn even een luchtje scheppen naar de boulevard  en de brommers kwamen net voorbij ,volgens mij waren het er veel meer dan 5 00. Maar dat zal wel in de krant komen . Ik kan dat niet zo goed inschatten er reden ook veel politie scooters mee. Het is droog en zonnig ,maar wel fris. Op zondagmiddag is het h ier altijd druk met wandelaars en auto's.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog geen krant bezorgd,dus geen krantje lezen en de gratis bladen zijn er niet op zondag .Dan maar naar de radio,daar begint mijn zondagochtend muziekje om 9 uur.Hopelijk wordt het net zulk weer als gisteren. We krijgen vandaag familiebezoek en dan kunnen ze nog even een ommetje maken,want dat hoort er dan altijd bij . Even de naar de zee kijken .

    >> Reageer (0)
    24-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puchs op de boulevard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag zijn ze er weer: honderden Puch en Tomosliefhebbers. Vanaf 11 uur zullen ze er staan , als de 20ste editie van de Kouwe Klauwe begint. Dit wordt altijd op de laatste zondag van januari gehouden vandaar de naam Kouwe Klauwe (plat Haagsch) De eerste keer waren er 17 deelnemers, de laatste keer 500 Dit gebeurt op de noord Boulevard In Scheveningen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helder en droog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is helder en droog en de wind is gedraaid en het is ook al aardig licht. Gelukkig ziet het er nu beter uit. Hopelijk wordt het nu wat beter,want de laatste drie dagen waren erg triest hier.En nu heb je meteen weer meer zin even het  bed verschonen en de wasmachine aan en even lekker doorwaaien.Allen een prettige dag!

    >> Reageer (0)
    23-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen beter weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net hoorde ik op de radio ,dat het morgen beter weer wordt. En nu maar hopen dat het waarheid wordt. Op zaterdag mooi weer te mooi om waar te zijn .Dan kunnen we er weer eens uit voor boodschappen en misschien nog een foto hier of daar.
    In de  liefde is
    er altijd een die kust
    en een die zijn wang aanbiedt.
    frans spreekwoord

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griep en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ene helft moet door de regen naar het werk en de andere ligt in bed met griep. Wel een verschil met de ijspret van begin  januari. Maar het is bijna weekend en dat is alweer het laatste weekend van januari,dan is de kop er weer af en komt februari met wellicht mooi weer .

    >> Reageer (0)
    22-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Slecht weer vandaag ,bijna niemand op straat en zelfs op het blog is het stil. Waar is iedereen toch,we hebben toch niet allemaal griep. Of is er ergens een storing ,ik begrijp er niets van .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dag met storm en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een stormachtige dag, dan zal het op de markt wel niet zo druk zijn . Ik hou er ook niet zo van als  de tentzeilen klapperen en je daardoor op een plens water getracteerd wordt. Sommige kooplieden komen dan ook niet en het publiek laat het ook afweten. Ik wacht nog maar even en zie dan wel. Januari schiet al aardig op en in februari wordt het toch wel weer wat lichter en beter. . Een prettige dag!

    >> Reageer (0)
    21-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer,maar fris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is best lekker weer, maar wel fris. De zon schijnt en ja het is januari. Wat verwacht je er van . Het kan vriezen of dooien, stormen en regenen. Dusvalt het best mee voor een dag in de winter. Als de zon schijnt ziet alles er mooier uit. Vorige week waren we bij het tuincentrum en daar heb ik een paar foto's gemaakt van bloemen en planten om het blogje wat op te fleuren.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een trainingspak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als ik s'morgens of tegen de avond naar buiten kijk zie ik mensen in trainingspak ,die even een eindje langs het strand gaan joggen.Heerlijk even opfrissen langs de zee. Nu heb ik ook zoiets , maar ik gebruik het voor s'avonds om lekker lui en warm te zitten ,voor mij is het een huispak. Lekker warm en gemakkelijk.

    >> Reageer (0)
    20-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar Kijkduin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even een kort ritje gemaakt langs Duindorp naar Kijkduin en daar even frisse zeelucht gehapt, de winkelpassage bekeken en weer terug naar Scheveningen.Het was nog wel fris hoor en flink wat wind.Straks ga ik kijken naar de inhuldiging van de nieuwe president van Amerika,dat zal een drukte zijn .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een belangrijke dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wordt de nieuwe President Barack Obama in Amerika beëdigd. Wat zal het worden,voor de eerste keer een donkere man,hoe zal die de zaken aanpakken? Vanavond komt een aantal Amerikanen en Amerika kenners hier in een restaurant bij elkaar om de Televisie beelden te volgen van de rechtstreekse uitzending. Dat is Restaurant Raar bij de haven vanwaar ook beelden te zien zijn voor  de nederlanders.

    >> Reageer (0)
    19-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een zuur weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het echt heel slecht,ik hoorde op de radio dat men deze maandag ,blue Monday  noemt . Men heeft uitgerekend dat deze dag de meeste kans geeft op slecht weer. Je gaat er zelfs zuur bij kijken. En toch verwachten ze hier nog een opklaring ,nou ik ben zeer benieuwd.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een donkere dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag lijkt weer een donkere dag te worden,de lamp is nog steeds aan en het ziet er buiten niet zo gezellig uit. Eerst zal ik me maar eens aankleden, maar ik weet niet wat. Iets dat warm is en gemakkelijk. Een aftelversje voor de kast. We beginnen met een lege lei,want er staat voor vandaag nog niets op het program.

    >> Reageer (0)
    18-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het theekastje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En dit is dan het kastje waar ik gisteren mijn oog op liet vallen,het staat nu hier  en we zetten er wel wat in en op. Het lijkt of de regen even verdwenen is ,misschien komt er wel een opklaring. Allemaal een prettige zondag. Het bovenstuk is een extra dienblad.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een natte zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens de krant een natte zondag met veel wind.Op de radio een program van oude platen. Nu wordt er gedraaid Knaapje zag een Roosje staan. En de volgende is Red roses for a blue lady.  Lekker muziekje en ik wens u Prettige Zondag.

    >> Reageer (0)
    17-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude spullen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen waren we even de polder in gereden ,daar is een parochiehuis waar oude spullen worden verkocht en de opbrengst is voor derde wereldlanden. We waren op zoek naar een oude eiken kapstok,maar die hebben we niet gevonden. Maar ik zag wel een mooi theekastje, dat ik leuk vond en toen hebben we dat maar meegenomen. Die kapstok vinden we nog wel eens. Eerst ga ik het theekastje maar eens in de boenwas zetten en de glazen kanten lappen en dan zal het best leuk staan in onze kamer.  Een grote boot op de Nieuwe Waterweg richting zee.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!