Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    07-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag en de zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is wel fris. maar lekker licht en het is weekend . Voor ieder wens ik een prettig weekend met een beetje zon . Op de foto een mooi plekje in Den Haag bij  de Nieuwe Uitleg hier zijn veel eethuisjes en bars  en gezelligheid,

    >> Reageer (0)
    06-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overal crocussen en volop narcissen in knop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een tourtje gemaakt in de buurt van Leiden  , Oud Aade en Woubruggen . En ik heb nog geen jaar zoveel crocussen gezien als dit jaar en ook overal narcissen ,maar die waren bijna allen nog in knop  Na het weekend zal alles wel geel kleuren. Heerlijk weer overal bloemen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag in maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ziet er nog goed uit hier . Nog een dag om in de bloemetjes te zetten ,deze eerste lente boden zijn er niet zo lang, daar moeten we van genieten. In deze tijd ziet de stad er zo mooi uit.

    De kortste afstand tussen twee mensen is een glimlach.

    >> Reageer (0)
    05-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag was het een normale dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon heeft een paar uurtjes geschenen en het was droog.Wat een verschil is  dat toch. Loek is op de fiets weggeweest en heeft wat foto's gemaakt van de bloeiende crocussen op het Voorhout in Den Haag. Op de foto de bloemen en Louis Couperus staat er tussen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren was het slecht weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En toen  Loek even met de auto wegging heb ik hem gevraagd een paar foto's  voor mij te maken . Deze meeuw is er een van. Een prettige dag

    >> Reageer (0)
    04-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Een stille dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen   Stil is het vandaag en nat ,het lijkt wel of iedereen binnen blijft . Want ook buiten is niet veel te beleven. Ik luister naar verzoekplaten op de radio en rommel maar wat aan.En onderwijl wat handwerken en  een beetje mijmeren en wat dromen.Want het is geen lekker weer om er even uit te gaan. Dus ik ben gewoon lui.

    Er is geen enkel lichaamsdeel dat,
    als het gebroken is,
    zoveel pijn  doet als het hart.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niets om aan te doen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo langzamerhand  weet ik niet meer wat ik aan zal doen. Eindelijk eens iets nieuws of fleurigs . Al die winterkleding begint zo afgezaagd te worden. Maar de zomergarderobe kun je nog niet aan ,veel te koud. En die winterkleding kun je nog niet missen. Waar je al geen probleem van kunt maken.Dus maar weer een warme trui of vest.

    >> Reageer (0)
    03-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het strand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier in Scheveningen  zijn ze weer begonnen het strand klaar te maken voor de zomer. En de strandtenten weer op te bouwen,dus zal het toch nog wel een keer mooi weer worden. Het is nog vroeg, met Pasen is alles weer klaar. En het egaliseren van het strand is een heel karwei. Vandaag is het koud met harde wind en af en toe regen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen gezeur over de regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ga naar de kapper om mijn haar te laten knippen en wat nu zo mooi is . Daar kan ik helemaal droog  naar toe alles is overdekt en ik wordt niet nat.Ook niet op de terugweg als het  haar weer gedaan is. Dus de schaar erin dan ben ik weer netjes ,als de lente toch nog komt.

    Wie over iedere stap lang nadenkt,
    staat zijn hele leven op een been.

    >> Reageer (0)
    02-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar de boulevard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarstraks zijn we even naar de boulevard geweest, de zon scheen en het was even lekker buiten. Want morgen komt er alweer regen hoorde ik op het nieuws. En dan moet je dus profiteren van het goede moment en dat was nu. Even een lentegevoel beleven.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren hoorde ik op de radio, dat de natuur vergeleken met vorig jaar, zes weken achter loopt. Dat is toch een hele tijd. Vorig jaar om deze tijd waren we in Kalkar en daar was het toen al lekker buiten en volop zon.Dat scheelt nogal wat.       

    Men is nooit zo gelukkig,
    noch zo ongelukkig
    als men zich verbeeldt.

    >> Reageer (0)
    01-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is 1maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En de zon schijnt, de straten zijn droog. We beginnen met een schone lei aan de lente maand. En een mooi vers kalenderblad met een lente achtig plaatje.Om 9 uur begint het radioprogramma met de oude platen en daar luister ik graag naar.

    Het is de ware liefde die altijd en eeuwig hetzelfde blijft,
    of men haar nu alles toestaat of  alles onthoudt.
    Goethe

    >> Reageer (0)
    28-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon heeft zich even laten zien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar was weer heel snel  verdwenen jammer. Misschien morgen beter.Hopelijk is het in Londen beter, onze zoon en schoondochter zijn een weekend je weg en dan is mooi weer toch leuker.Alhoewel winkelen b.v bij Harrod's is ook leuk en het schijnt er allemaal heel goedkoop te zijn.Prettig weekend wens ik ieder.

    Muziek kan troost en rust geven,
    in dit hectische bestaan.
    Tot aan de dood ,
    is muziek een lotgenoot.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dag in februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo de laatste dag van de maand ,  morgen beginnen  we aan maart.  Ik had gehoopt op zon, maar het is nog steeds een grijze wereld.Toch hoop ik nog even op een zonnetje al is het vanmiddag. Ik wens ieder een prettig weekend en een mooie dag. Voor ons een bloemetje voor 47jaar  volharding.

    >> Reageer (0)
    27-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een miezerige motregen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag gingen we boodschappen doen met de auto in een miezrige motregen . Je kon haast niets zien  en alles werd druipnat. En die ruitenwissers maar werken.Nee er was niets aan buiten,maar wij hebben de buit weer binnen voor het weekend. En dan is het wel lekker als je in de garage alles in de lift kunt zetten en omhoog met de hele handel. Zo dat is gedaan en nu maar hopen op verbetering.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag vrijdag 27 februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog 1 dag  eigenlijk 2 en dan is het maart en dan wordt het toch echt een beetje voorjaar. Vandaag is het hier bar nat ,maar voor het weekend lijkt het beter!te worden.Dus vast maar wat leuks voorbereiden voor mooi  weer.

    Zoals de zon de bloemen kleurt,
    zo kleurt de kunst het leven.
    Sir John Lubdock

    >> Reageer (0)
    26-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Redelijk weer vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tenminste geen regen en langzaam wat warmer. Voor het weekend worden de temperaturen hoger dus we zien wel.Dit is de week van de crocusvakantie  en het is best lekker druk met wandelaars  Opa's en Oma's die met de kleinkinderen wandelen. En naar de boulevard gaan of eendjes voeren in het park.

    Men is nooit zo gelukkig,
    noch zo ongelukkig als men zich verbeeldt.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag ,gelukkig weer wat lichter en helder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hopelijk komt de zon wel door vandaag en wordt het wat lichter. Want al is het nog koud,licht doet ook veel in deze kille tijd. Dus wens ik ieder een prettige dag met een beetje zon en licht.

    Het is kwetsbaarheid die vertrouwen zijn waarde geeft .
    P Fernucci (fi losoof en psycholoog)

    >> Reageer (0)
    25-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eind e carnaval
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Einde carnavalsfeesten, de man op de foto kan zijn mooie hoed weer voor een jaar opbergen, de feesten zijn voorbij. We gaan ons voorbereiden op Pasen en op het voorjaar. We verlangen naar wat zonnewarmte en naar groen en bloemen buiten.

    Woman are meant to be loved, not to be understood.

                                Oscar Wilde


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We gaan vasten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alle feesten weer voorbij ,we gaan vasten. Ik denk niet dat hier nog veel mensen dat doen . Vroeger hadden we allemaal een vastentrommeltje en daarin werd al het snoepgoed dat je kreeg bewaard , maar je kreeg niet veel . Het trommeltje kwam dus nooit vol. Er werd al veel minder gesnoept dan tegenwoordig.Op paaszaterdag  om twaalf uur na het luiden van de Paasklokken ,mocht je dan alles opeten. Een mooie dag met zon ?

    No man is rich enough,to buy back his past.
                           Oscar Wilde

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!