Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    12-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige Paasdagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Prettige Paasdagen wens ik ieder  met veel gezelligheid en mooi weer.Hier is het nog somber ,maar de zon zal nog wel komen . Hier voor op het plein wordt de Paasmarkt opgebouwd. Straks nog maar even kijken wat er allemaal te koop is. Meestal hetzelfde veel tassen,sieraden en kleding.

    >> Reageer (0)
    11-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Laatste aan winst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen waren we in Egmond in een oude abdij ,daar worden kaarsen gemaakt en kon je allerlei beeldjes  en dingen kopen en toen zag ik beschilderde eieren en heb er eentje uitgezocht en dit is het dan.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paas zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij zijn weer terug. Gisteren waren we op verjaardagsvisite in Heiloo, bij onze zwager die 60 werd en zijn daar blijven slapen. Vanmorgen heeft hij nog een toertje met ons gemaakt langs Egmond en omgeving en het was zomers weer heerlijk . Gister middag hebben we heerlijk in de tuin gezeten, het was echt lekker warm.

    >> Reageer (0)
    10-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnige Goede Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is mooi zonnig weer,en ik wil iedereen dan ook Prettige Paasdagen wensen met zon,  en mooi weer en misschien nog wel een paaseitje.Het kan vandaag wel 22 graden worden, wij gaan vandaag op verjaarsvisite buiten de stad. En bij mooi weer,kan dat wel mooi zijn .Geniet dus maar van zon en buitenlucht.

    >> Reageer (0)
    09-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug van een dagje weg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weer bijgepraat en lekker rondgekeken in de winkeltjes af en toe heeft het even geregend , maar wij zijn niet nat geworden . Buiten begint alles te kleuren we zagen veel narcissen en forsithya en mooie bloesem boompjes,het is nu echt lente .


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaldwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag gaan we naar Naaldwijk ,daar in het Westland vinden we het altijd gezellig  er zijn leuke winkels en een gedeelte is overdekt voor als het regent. Het is alweer een tijd geleden dat we daar waren  en Wil en ik vinden het er altijd gezellig. En het is een mooie rit er heen nu alles buiten uitloopt en er zo mooi en nog fris uitziet. Ik ben dus benieuwd wat we er vinden zo vlak voor Pasen.

    Geluk is als de zon,
    maar zelfs op de zon zitten vlekken.
    Francois de la Rouchefoucauld.

    >> Reageer (0)
    08-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent lekker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar Loek wilde toch een eindje wandelen , die zal dus lekker nat worden. Maar hij zal wel ergens naar binnen gaan ,het museum of zo. Hij kent Jan en Alleman dus die zit wel ergens en nu zie ik ineens dat het opklaart,de geluksvogel. Hierbij een foto van de Rijn in Kalkar waar veel grote boten  varen naar verdere bestemmingen in Duitsland

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt alweer donker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hopelijk drijft het weer over en waait de zeewind het weer weg. Op de foto de Marktplatz in Kalkar met mooie duitse huizen en die zijn daar veel goedkoper dan hier . Hier wordt volop geadverteerd met koop huizen net over de grens en die zijn dan nog geheel gemeubileerd ook ,in de advertenties staat vaak u hoeft alleen de kleren mee tenemen. En als je maar even bij zo'n makelaar kijkt ,dan komt hij al naar buiten om  je mee te nemen om te kijken. Vaak zijn er ook nog mooie grote tuinen bij. Maar ja wat doe je daar ?Als je er niemand kent ,nee dan kom ik liever af en toe een paar dagen ontspannen.

    >> Reageer (0)
    07-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog, maar wel fris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Misschien komt de zon nog wel door, het is in ieder geval droog en er gaan steeds mensen naar de boulevard. Lekker een frisse neus halen of gewoon Pierewaaien. Vandaag een blauw glazen ei met allerlei gekleurde stippels en vlekjes er op.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent een beetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar we gaan gewoon door er is genoeg te doen,gezellig maken ,muziekje aan en wat bloggen. Boodschapjes doen, en we zien dan wel. Misschien komen er leuke berichtjes binnen.
     
    Je ziet de dingen niet zoals ze zijn,
    je ziet de dingen zoals je bent.
    Socrates filosoof.

    >> Reageer (0)
    06-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig klaart het weer wat op
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de foto een ei van chrystal, ik weet niet of dat goed uit komt op de foto het schittert nog al.

    De wegvan het oog naar het hart
    maakt niet altijd een tussenstop bij het verstand.
    G.K. Chesterson schrijver.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste week voor Pasen  en dan wordt het echt lente en komt de vakantie weer in zicht. Het is helder en zonnig ,maar wel fris.Eerst maar eens beginnen met ruimen, hoe komt die rommel er nu iedere dag vraag ik me af. Geen kleine kinderen maken twee volwassenen er dan zo'n troep van? Het zal wel dan.

    >> Reageer (0)
    05-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Best lekker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is best lekker weer met een beetje zon  en er wordt hier aardig gewandeld. Ja de zee trekt altijd  en is altijd weer anders.Maar zelf ga ik liever op een dag in de week dan is het rustiger en is er meer plaats. Wij gaan op zondag graag naar het rozenpark, dat is ook heel mooi en er staan overal banken en ligstoelen en het is er niet zo druk en wel heel mooi. Dit is een vrij ruw stenen ei en heb ik eens op een kunstmarkt van Loek gekregen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog even een rustig uurtje op zondag en dan zal het wel weer  druk worden hier zoals meestal op zondag. Maar ik geniet altijd het meest van de vroege uurtjes ,als alles hier nog rustig is en de auto's nog te tellen zijn. Alleen een vroege wandelaar ,die zijn hond uitlaat.Of een vroege man die even wil genieten van een wandelingetje of wat joggers.

    >> Reageer (0)
    04-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is wel droog , maar somber. Dan hadden we van  de week in Duitsland toch wel heel mooi weer , we hebben daar heerlijk in de zon kunnen zitten. Eerst langs de Rijn promenade en later nog op het terras waar alles werd gebracht drank ,bitterbal en wat je maar wilde een soort luilekkerland

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zaterdagmorgen en het regent hier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dan zal ik maar denken het is goed voor de plantjes, maar het is wel jammer juist op zaterdag. Iedereen is nu vrij en heeft naar het weekend uitgekeken en dan is het toch sneu. Maar misschien valt het wel mee en komt de zon nog. Evengoed een prettig weekend.Dit ei komt uit Afrika en is zwart met een pennetje wordt er ingekrast en komt er een versiering op.

    Wees mooi als je kunt,
    wijs als je wilt.
    maar zorg dat men je respecteert
    Pierre de Beaumarchais
    frans toneelspeler.

    >> Reageer (0)
    03-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooi weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens het weerbericht wordt het een mooi weekend met zonnig weer . Dus wil ik ieder een mooi en gezellig weekend wensen.En laten we er maar een beetje van genieten in de frisse lucht.Op de foto een minischilderijtje het borduurwerkje meet 4bij 4 cm en het geheel 6cm bij 6cm. Een priegelwerkje van een draadje over een draadje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag en weer bijna weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooi weer,alles staat al open om de frisse lucht binnen te laten , heerlijk frisse zeelucht. Ruikt het hele huis lekker. Misschien kunnen we straks wel buiten koffie drinken. Op de foto een klein smal huis ,dat ik zag in Kalkar

    >> Reageer (0)
    02-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van een mooie zonnige aprildag. Vanmiddag even naar de stad geweest om wat aankopen te doen . Daarna nog met Loek naar de boulevard gewandeld en wat rond gekeken ,op een doordeweekse dag vind ik het er altijd leuker dan op zondag. En zie je ook meer mensen uit de buurt en van de flat ,die even een luchtje gaan scheppen. En dan een praatje hier en daar. Het ei is van barnsteen mooi bruin waar het licht mooi doorschijnt

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alle grappen en grollen weer voorbij, het serieuze leven begint weer  en het wordt mooi weer vandaag. Heerlijk om af en toe even in de zon te zitten  en daarvan te genieten. Een ei uit Afrika . beschilderd. Heb ik een keer na een vakantiereis van mijn dochter gekregen.
    Ook in de liefde ontwikkelt men zich
    van smulpaap tot fijnproever.
    Marcello Mastroianni

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!