Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    29-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooiweer tochtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we weer een ritje  gemaakt, het was mooi  weer buiten , alles staat in volle bloei. Wat een prachtige kleuren allemaal. Veel geel en wit van het fluitekruid . Het was prachtig en zo echt zomers

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En buiten ziet het er weer gezellig uit. Buiten is het nu zo mooi, de kastanjebomen bloeien en die vind ik prachtig. Trots rechtop met al die kaarsjes van bloemen er in. Ik vind het een van de mooiste bomen. Eerst al de knoppen ,dan de bloemen en in de herfst de glimmende kastanjes. Jammer dat er de laatste jaren veel verdwenen zijn door de kastanje ziekte. Hier in Den Haag staan heel veel oude dikke kastanje bomen.OP  de foto een in de polder , prettige dag.

    >> Reageer (0)
    28-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saai regenweer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is maar saai regenweer en het wil ook maar niet ophouden.Eigenlijk heb ik spijt niet even naar de stad te zijn gegaan.In de grote winkels merk je regen niet en er is altijd wel wat te zien. Als het morgen nog zo is doe ik dat maar. Nog wat kleine dingetjes voor de vakantie een puzzelboekje  of een klein handwerkje. Een idee ik zoek wat leuke kleurtjes en een lapje op en een patroontje  ,dan kan ik daar liggend in de zon iets leuks borduren .Restantjes zijn er genoeg in huis. En van zo'n klein werkje wordt je lekker rustig en je doet wat. Opde foto pinksterbloemen ,vroeger zongen we wel eens een liedje en dat ging over de fiere Pinksterblom.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 28 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is somber en kil,voor Koninginnedag mag het toch wel wat opknappen.Dan schijnt er toch meestal wel een oranje zonnetje. Veel mensen brengen die dag buiten door met vrijmarkten en georganiseerde feestjes. Ik wens ieder een fijne dag !

    >> Reageer (0)
    27-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je verschrompelt niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wel ouder en ouder
    wordt je,

    maar droom je nog weg
    met de vogels,

    bespeel je nog
    de toetsen van het licht,


    schrijf je nog gedichten
    op de golvende rug
    van de zee

    je blijft glanzen,
    je verschrompelt niet.
    Hans Bouma

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal Paardebloemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de toegangsweg naar Scheveningen staat het vol met paardebloemen ,ik heb het nog niet eerder gezien dat het zo geel was.Het is een lang stuk,zeker een goed jaar voor de paardebloem. Het is langs het fietspad en is een fleurig gezicht.Voor ieder een mooie week en plezier in het werk.

    >> Reageer (0)
    26-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is toch weer droog geworden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De mannen zijn naar de kaasmarkt gegaan en maken het tochtje door de polder en langs de molens ,hier is het nu droog . Maar het is te merken dat er veel mensen met vakantie zijn ,de scholen hebben twee weken vrij. Voorjaarsvakantie  en velen zijn naar huisjes  en bungalow parken . Zomaar eens een paardebloem ,die toch ook mooi is.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondagmorgen ,lekker uitgeslapen. Het is wat bewolkt en er zou wat regen vallen.We krijgen bezoek, dus er is toch wel wat te doen.Er heerst nog volop rust buiten en het is windstil.Ik hou van die rust op zondagmorgen als de meeste mensen nog slapen en dan de ramen open zonder straatlawaai.Voor ieder een prettige zondag.

    >> Reageer (0)
    25-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschappen doen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we even boodschappen gehaald ,want morgen krijge we eters . Wat is het buiten toch mooi alle bomen lopen uit de kastanjes zijn bijna in bloei dat vind ik zulke mooie bomen als de kaarsjes net uitkomen, prachtig. Maar ik wacht nog even met  een foto ,ze moeten echt uitbundig bloeien en dan liefst een grote statige witte boom.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer het laatste weekend van de maand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En in de nieuwe maand volgt de vakantie, heerlijk ons plekje in de zon is al gereserveerd en ik verheug me er erg op alle bekenden  weer te zien en weer in onze mooie kamer te logeren.En even lekker te luieren in de zon.En genieten van de hartelijkheid en de gezelligheid met de bekenden die we iedere keer weer ontmoeten. Er is daar zo'n heerlijke sfeer.  Allemaal een prettig weekend met zon.

    >> Reageer (0)
    24-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi zonnig ,maar veel wind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten koffie drinken was vandaag niet mogelijk de wind stond pal op het terras en aan de voorkant komt de zon pas in de middag.Jammer,maar binnen smaakt het ook.Nog even boodschappen doen en dan begint het weekend  weer . Voor ieder een prettig weekend met mooi weer en zon.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een mooie zomersedag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een mooie zomerse dag,mensen lopen nu al zonder jas buiten.Heerlijk als je opstaat en de ramen kunnen open en er komt lekkere frisse lucht binnen.Het lijkt wel een beetje zomer.Op de foto de hele struik camelia. Maar hij raakte al een beetje uitgebloeid, wat een bloemen aan een zo'n struik. Wens ieder een mooie vrijdag en een mooie dag.

    De grootste fout die men in het leven kan maken,
    is voortdurend bang te zijn er een te maken.
    Elbert Hubbard.

    >> Reageer (0)
    23-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie Camelia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze week zagen we ergens in een tuin een prachtige camelia heel groot en mooi ,snel een foto er van gemaakt . Maar de grote foto viel me wat tegen ,hier dus een kleinere foto ervan.

    De kortste genoegens
    zijn de zoetste.
    George Farquhar.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag en stralende zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij ons voor de deur op het plein staat een bank,waar vaak mensen zitten.Gistermiddag zat er een man wat te bladeren in een boek . Na verloop van tijd stond hij op en liet het boek achter.Even later komt er een andere man pakt het boek op en gaat zitten lezen. Na een tijd staat ook hij op en vertrekt en laat het boek liggen. Een hele tijd later komen er drie oude dames aan pakken het boek op bladeren er in en staan er alle drie naar te kijken. Dan ineens stopt een van hen het in haar tas en wandelen ze weer vrolijk verder. Nu ben ik nieuwsgierig wat voor boek dat was.

    >> Reageer (0)
    22-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is mooi weer,maar hier in huis is het nog fris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Straks krijgen we de zon aan de voorkant en dan wordt het flink warm ,vanmorgen hebben we buiten koffie gedronken. En in de avond drinken we graag een glaasje wijn in de serre met de schuifpui open.Morgen wordt het iets warmer hoorde ik net op het nieuws. Kunnen we vast wennen voor de vakantie,onze belgische vrienden gaan een week eerder en die vertrekken dinsdag al en dan een week later zien we hen bij de lunch,gezellig. We kennen ze al een paar jaar en zien elkaar in het voorjaar en najaar in hetzelfde hotel en eten altijd samen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen op deze woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer mooi weer de zon schijnt ,dus wens ik ieder een mooie dag. En het is woensdag voor de kinderen maar een halve schooldag. Vanmiddag kunnen ze weer lekker naar buiten of sporten.Zelf zal ik mijn nieuwe plantjes maar eens goed verzorgen ,ze zullen nu wel gewend zijn op hun nieuwe plekje.En verdienen vast wel een slokje .Mooie dag wens ik allen.

    >> Reageer (0)
    21-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is alweer middag en de zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is lekker weer  en best wel veel wandelaars richting boulevard,daar staan veel banken en ook lange stenen banken en veel terrassen . Op een terrasje achter glas is het al snel lekker . Er zijn wel mensen die er de hele dag zitten zowel op het strand als boven aan de boulevard. Lekker hoor om een dagje te niksen en te genieten van de zon en het uitzicht op zee.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen op dinsdag 21 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de krant staat dat je fit en mooi wordt als je gezond eet  en liefst biologisch. En dan kun je veel geld besparen aan dure cosmetica ,die ik niet veel gebruik en zeker geen dure. Dat beloofd dus wat, want volgens mij eten wij gezond en geen rare dingen.Maar ja je wordt toch ouder en hebt niet de eeuwige jeugd. Als dat zou kunnen stonden we allemaal vooraan. Een prettige dag wens ik ieder.

    >> Reageer (0)
    20-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag best goed weer ,de zon scheen. Vanavond is er een bijeenkomst in het Circustheater over de toekomst van Scheveningen, waar lang niet alle Scheven ingers blij mee zijn.Komt die Cruisehaven er of niet,wordt er veel afgebroken en zitten we jaren in een grote bouwput of is niet iedereen het eens met de wethouder? Het wordt wel een grote opkomst en er zijn grote parkeerproblemen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer maandag!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We beginnen met frisse moed aan de nieuwe week ,het is zonnig !We zijn weer fris en monter na het weekend en het is lenteweer. Zaterdag hebben we de bakken gevuld met nieuwe plantjes  en de oleanders lopen ook weer uit en de hortensia ook  en de clematis zit weer vol knop.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!