Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    29-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 29 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede Morgen Allemaal, op deze laatste woensdag in juli.Hier ziet het er niet slecht uit  met het weer. De zon is erbij en de temperatuur is lekker. Zoals het in de landen van zuid Europa is lijkt me ook niet lekker,dat verdragen we ook niet. Ik zou nu niet graag daar zijn het is op sommige plaatsen 40 graden. Dus klagen we maar niet.

    >> Reageer (0)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritje Kethel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we even een ritje naar Kethel gemaakt ,heel mooi en landelijk tussen Delft en Schiedam . Over een smalle landelijke weg. Het is daar erg mooi wandelgebied en plassen,maar er mocht nu niet gezwommen worden. Er bloeien veel bloemen. En het was er lekker weer voor.

    Een oudere vrouw kan er even goed uitzien als een jongere,
    maar het duurt wat langer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 28 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Goede morgen  en  het is droog,hopelijk komt het zonnetje ook nog langs.  En wordt het een rustige dag. Af en toe moet je alles even kunnen relativeren en laten voor bijgaan.

    Maak je niet druk, meer moet je niet doen.
    Vecht niet tegen het ouder worden.
    Je bent de enige die zo geweldig
    geinteresseerd is in je leeftijd,
    andere mensen hebben hun eigen zorgen.
    Dorothy Parker.

    >> Reageer (0)
    27-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent hier en is wat triest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een beetje donker en triest, het regent een beetje . Nog maar een plaatje van een Sallandse mevrouw ,die ons veel vertelde over de kleder dracht ,die ze droeg.Het was daar heel gezellig vorige week en de mensen allemaal heel vriendelijk.Prettige avond wens ik iedereen.

    Ik heb ondervonden dat
    als iemand oud genoeg is om beter te weten,
    hij helemaal niets weet.
    Oscar Wilde

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen op maandag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt en alle drukte rond tour en vierdaagse zijn ook weer voorbij.Het is nu volop vakantietijd en anders dan gewoon . Eigenlijk een beetje saai. Overal vreemdelingen en de bekenden zijn weg.Ik ben altijd blij als iedereen er weer is en het gewone leven weer begint. Ook bij de sport trainingen zijn vervangers voor de vaste krachten ,die ook van vakantie genieten.Ik wens ieder een mooie dag en groetjes.

    >> Reageer (0)
    26-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een Sallandse vrouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een Sallandse vrouw die iets aan prijst wat ze zelf maakt. Aan alle tentjes is er demonstratie om te laten zien hoe het gaat als ze het maken. Leuk om naar te kijken en er over te praten. Deze is aan het kantklossen , ze doet het razend snel , bij mij zou de heleboel  in de war gaan .

    Karakter draagt bij aan schoonheid.
    Het maakt de vrouw mooier
    naarmate haar jeugd vervliegt.  Jacqueline  Bisset

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt alweer ,maar toch is het al de laatste zondag van juli . Volgende week is het alweer augustus en gaan de dagen weer korten.Op de foto nog maals de molen  van Wijk bij Duurstede .Het was er mooi weer en de zon scheen en het was er gezellig.

    "Je hebt een beetje geluk nodig
    om gelukkig te worden. n.n."

    >> Reageer (0)
    25-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van de week waren we in Raalte en daar was een markt.Leuk op de markt zaten vrouwen in Sallandse klederdracht die oliebollen en krentenbrood verkochten en een demonstratie mutsen plooien gaven. Dat vond ik wel interessant want zelf heb ik ook wel eens een cursus gevolgd maar dan van Scheveningse mutsen plooien. Ook hadden ze oud handwerk  ,merklappen enz. Oefen lapjes die je vroeger op school leerde met knoopsgaten en haak en ogen.Leuk om te zien en een praatje met de dames gemaakt die van alles vertelden.

    Liefde is je een kater drinken,
    omwille van een poes.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer het laatste weekend van juli ,volgende week is het alweer augustus.Op ons tochtje van de week zag ik zoveel blauwe hortensia's en die vind ik zo mooi ,zo diep blauw van kleur. Hier in het westen zijn de meesten rose of wit.Leuk op zo'n ritje wat verder van huis is weer eens wat anders te zien. Overal was fruit te koop kersen en aardbeien en ook al pruimen vers uit de boomgaard.Voor ieder wens ik een prettig weekend en mooie zonnige dagen.

    >> Reageer (0)
    24-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons uitje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van de week zijn we langs een mooie route naar het oosten van het land gereden . We kwamen bij Wijk bij Duurstede een mooie plaats op de foto de molen van Wijk bij Duurstede. We reden over de dijk lans de rivier tot aan Amerongen langs het Kasteel. Prachtige huizen en mooie tuinen met veel blauwe Hortensia's, daarna door de bossen van de Veluwe tot aan Apeldoorn. Het was heerlijk weer en een heel mooi tochtje .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 24 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo het is nog vroeg,maar toch al wakker .Als je even weggeweest bent is er weer wat op te ruimen  en te wassen, Weer boodschappen doen.  We moeten weer even in het gareel komen,Je gaat nu al weer merken dat het langer donker blijft,want ik heb de lamp aan anders zie ik niets.Prettige dag allemaal.
    Ware vriendschap kent een begin,
    maar geen einde.

    >> Reageer (0)
    23-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn er weer, we zijn  een paar dagen weggeweest . We waren moe van de vloer bedekking en hebben een hotel uit gezocht en zijn drie nachtjes weg geweest. Lekker gegeten en geslapen en uitgerust.Het weer was prima zonnig en droog en alleen regen in de avond en nacht.Groetjes Annemiek


    >> Reageer (0)
    20-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De nieuwe week is weer begonnen. En hier schijnt  de zon, behoorlijk wat wind en onstuimige wolkpartijen in de lucht. Het is een prachtig gezicht ,want het zijn mooie wolken, die worden voortgejaagd door de wind.Ik wens ieder een goed begin van de week,morgen begint hier de vierdaagse . Een wandeltocht die vier dagen duurt en altijd veel wandelaars en kijkers trekt in de omgeving van Nijmegen.

    >> Reageer (0)
    19-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het weer valt best mee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ramen staan open en het is niet koud en af en toe schijnt de zon. Dus valt het wel mee.Buiten is er muziek en is er een line dance groep aan het dansen. Iedere zondag in het seizoen is er wel wat te doen,om de badgasten te amuseren. Vandaag is het wel mooi weer om het rozen park te bekijken ,afgelopen week is er weer de gouden roos gekozen . Dat gebeurt ieder jaar  en de gekozen roos is dan de roos van het jaar , dit jaar was het een roze trosroos. Het rozenpark is erg mooi en trekt altijd veel bezoekers.

    Een spiegeltoont een vrouw haar jeugd
    en een man zijn ouderdom.
    Cees Buddingh

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen ,lekker rustig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is droog en de deur staat open om frisse lucht binnen te laten. En nu is het heerlijk opgefrist en toch niet koud.Ik heb al een uurtje in de serre zitten lezen ,heerlijk als  het verkeer nog niet op gang is.Ik hou van de stilte op zondagochtend  en zo na de koffie wordt het steeds drukker en verhuis ik naar de terraskant,daar zit je dan aan de binnentuin en is het ook lekker. Voor ieder een prettige zondag en  een blijde dag.

    >> Reageer (0)
    18-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zo aanlokkelijk buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar ik ga straks toch nog maar even er uit wat lekkers halen voor morgen.Als het buiten niet lekker is maken we het binnen maar gezellig. Met een hapje en een drankje. Het is toch al komkommertijd als half Nederland weg is

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag18juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is wat somber, en zal wel gaan regenen . Vannacht hoorde ik ook al regen jammer .Het is zaterdag en de weekendspullen heb ik al in huis dus langzaam aan maar. Van de week gaan we nog een paar dagen weg ,als het dan maar droog is. Want regen in een bos rijke omgeving met die huilende bomen vind ik een beetje depressief.Voor ieder wens ik een mooie dag met zon .


    >> Reageer (0)
    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog gebleven en ik vind het ook nog wel warm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar elders zijn er wel buien geweest. Ik ging even naar de supermarkt  en zit nu gewoon even af af te koelen . Raar weer, je kunt er niet van op aan.De tour staat aan ,maar daar houd ik niet van. Lees maar even een tijdschrift waar mijn sterrenbeeld in staat,want het is nu mijn sterrenbeeld  en dan is het altijd wat uit gebreider. Ik geloof er niet in , maar wil het wel weten. Je kunt nooit weten!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 17 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag storm en regen aan de kust, maar als ik naar buiten kijk is het nog droog en zie ik nog geen witte koppen op zee  en is de temperatuur ook nog aardig hoog. Dus misschien valt het nog mee. Vandaag is er toch werk genoeg .En we kunnen er toch niet tegen demonstreren  dus maar nemen zo het komt.

    "Liefde is altijd ongerust zijn om de ander"
    Marcel Achard


    >> Reageer (0)
    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na een mooie zonnige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog even een stukje vanmiddag wat boodschappen gehaald met de auto en we kregen een gezellige brief met nog een paar foto's van de vorige vakantie. Het weer is nog steeds mooi,maar voor morgen wordt er regen verwacht. Dat is jammer !

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!