Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    14-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schildpadden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek is net terug van de schildpaddenjacht, Hij heeft er twee mee naar huis genomen en die liggen nu op de binnenplaats . Voor meer informatie kijk bij Loek: http://blog.seniorennet.be/loek2_1934

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schildpadden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op het strand hebben ze honderden nep schildpadden van karton neer gezet, een ludieke actie . Loek is er al heen om een foto te maken en mensen van Radio  West zijn er ook om een reportage te geven. Van hier uit zie ik wat grote spiegels in het water staan. Maar ik hoor het verhaal wel van Loek. Ook meeuwen wandelen over de boulevard en zoeken er wat te eten van de vistent  of van de toeristen. Een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    13-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer naar fitness geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zal er echt nooit dol op worden ,maar ik denk wel dat het goed voor me is, Ik kan in ieder geval beter lopen  en val er wat van af en geloof wel dat het goed voor me is. Dus gaan we maar door, maar er zijn dingen die ik liever doe dan op de loopband lopen.Maar het is er ook wel gezellig   en we lachen ook wel met elkaar  en als je er fit van wordt,ja dan wil je wel.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag , de mooiste dag der dagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zondag was het lekker weer en hebben we wat gewandeld langs de boulevard ,de grote vakantie drukte is al wat aan het minderen en het was lekker weer. Op de foto ziet u de zee en een stukje strand en boven flaneren de mensen langs de rand en kunnen zien hoe het er beneden uitziet.Er staan boven lange stenen banken om op te zitten en dan kun je heerlijk naar de zee kijken en wat mijmeren.

    Menselijke warmte kent geen seizoenen.


    >> Reageer (0)
    12-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen ,regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek  had een advertentie gelezen over een goedkope aanbieding , die hij graag wilde gaan kopen. De eerste winkel hier in Scheveningen had het niet meer . Het tweede filiaal in Leidsenhage ook niet meer . Toen naar het derde filiaal in Mariahoeve en jawel die had het nog. De hele rit heeft het gestortregent vreselijk, Het was een regengordijn, je zag niets meer en toen we thuiskwamen deed de lift het niet ,dus weer verder naar de volgende . Dat was dus een ritje met hindernissen.

    Vrienden overbruggen afstand en tijd
    en deinzen niet terug voor  woorden en strijd.
    Vrienden denken aan elkaar
    of sturen de ander een klein gebaar.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een prijskaartje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen lag er weer een in de bus  een boekje van een post orderbedrijf. Ik kijk erin en zie wel eens aardige dingen erin staan . Maar dan kijk ik wat kost het en dan staat er een prijs ,maar als ik dan  naar de maten ga kijken is er een verschil in prijs.Er staat de prijs van de kleinste maat en als je een grotere maat wilt is het veel duurder. Maar als je gewoon iets in een winkel koopt is de prijs dezelfde onverschillig welke maat .Gister kocht ik in een normale  winkel een blousje prijs 27.50 maar omdat het nog een zomerblousje was kreeg ik het voor 7.50 en ik vond het leuk en het paste ook,dus voor mij geen boekjes meer .Ik ga liever zelf op avontuur.

    >> Reageer (0)
    11-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dagje op stap geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag weer een ouderwets met Wil op stap geweest naar de Bogaard in Rijswijk, dat is een winkelcentrum waar we lekker hebben rondgekeken en ook nog wat gekocht hebben, En de therapie heeft goede diensten bewezen ,ik kon weer goed lopen en heb het volgehouden .Het was er wel warm en rustig .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 11 augusrus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een beetje lang geslapen  werd pas om kwart voor zeven wakker. Dat is lang geleden, het wordt pas later licht en een donkere dag. Dus zal ik wel een beetje uitgeslapen zijn  en het is donker weer. Maar wel droog en die zon komt vast nog wel. Een prettige dag.


    Maak je geen zorgen over het vermijden van verleidingen.
    Als je ouder wordt beginnen ze jou te vermijden.

    >> Reageer (0)
    10-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het nu echt lekker weer ,buiten voel je je lekker in je vel. Maar nu hoorde ik op de radio dat er regen komt jammer ik vond het nu net lekker. Maar de plantjes zullen de regen wel graag hebben.Deze middag is in ieder geval nog droog gebleven en lekker weer. Heerlijk zonder jas en toch lekker warm en droog. Nu komen alle mensen weer lekker naar buiten voor een wandelingetje .

    Wanneer ik me niet meer erger,
    ben ik aan mijn ouderdom begonnen
    Andre Gide

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start van een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Weer een nieuwe week in augustus en de eerste scholen gaan alweer beginnen. Hier duurt de vakantie nog even. Hier waren de kinderen het laatst aan de beurt en hebben nog twee weken  en dan eindigt de vakantie met een vuurwerk festival van drie dagen- Het is alweer te merken ,dat het in de avond weer eerder donker wordt. Nog een fotootje van Kethel.
    Een prettige dag en geniet ervan.


    >> Reageer (0)
    09-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelingetje naar de boulevard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even over de boulevard gewandeld,het was heerlijk weer af en toe een lekker windje door de haren en niet zo druk . Er waren zefs plaatsen vrij op de lange banken en veel bootjes op zee en ook voor de kust liggen veel vrachtboten soms tel ik er wel 14.Ik heb er nog een vestje gekocht en voor Loek een broek voor de vakantie.Want ons plekje in de zon hebben we ook gereserveerd, als de griep ons maar niet gaat belagen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen op deze mooie zomerse zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo de party is over ,de verjaardag voorbij en we zijn gewoon weer een jaartje ouder.Het is mooi weer ,en een rustige zondag. Velen bedankt voor de felicitaties en ik ga eerst maar eens opruimen  en alles weer inde oude stand terugbrengen . En genieten van mijn zodagochtend sfeertje .Loek is aan de wandel en ik heb even lekker rust en ruimte om me heen.Ik wens u  allen een mooie zomerse zondag en groetjes.
    Foto gemaakt in Ketel bij Delft.

    >> Reageer (0)
    08-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat het vanmorgen wat somber was ,is de zon weer doorgekomen. Maar ik hoop dat het niet zo heel warm wordt want we krijgen bezoek en dan wordt het best warm in huis.Want de zon staat  hier dan aan de voorkant ,dus de zonwering maar omlaag. Allemaal een prettig weekend en zonnige zomerdagen zonder plakhitte.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie oude ketting
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een paar jaar geleden op vakantie in Turkye , liepen we over de markt in Celcuk. De zon scheen precies op de rode kralen en ik werd getroffen door de mooie gloed ,die de zon in het rode glas  bracht. Het was een oude antieke glazen Ottomaanse ketting en ik vond de kleuren zo mooi ,dat we hem gekocht hebben.En nu heb ik er een foto van gemaakt en nog als ik hem draag en de zon schijnt er op is de gloed prachtig.

    >> Reageer (0)
    07-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukke vrijdag en warm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog is het warm vanmorgen had ik stevige hoofdpijn  en dacht oh dat wordt niks vandaag. Om 10 uur een afspraak met de kapper,toch maar gegaan. Ze ging haren wassen en gaf een hoofd massage en ik dacht oh mijn arme hoofd(zij wist van niets) en gek maar aldoende ging het steeds beter en tegen de tijd dat ze klaar was , was de hoofdpijn grotendeels verdwenen. En ik ben weer gekortwiekt en in model.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarnet hoorden we op de radio dat het gister aan de nederlandse kust het warmst was ,gemeten bij Egmond en dat is niet zo heel ver hier vandaan. Meestal is het oosten van het land warm,maar nu de kust. Ik vind het ook vandaag erg drukkend .Maar tegen de avond komt er onweer dus koelt het misschien af.Een prettige dag en groetjes .

    >> Reageer (0)
    06-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koel en warm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van middag hebben we even boodschappen gedaan  bij een heel grote zaak. Heerlijk koel was het daar ,de koeling werkt op volle kracht. Dus heerlijk op ons gemak onze boodschappen uitgezocht. Toen we buiten kwamen viel de warmte op ons als een wollen deken. En de weg naar huis was overvol Utrechtsebaan vol en alle andere toegangs wegen ook en Scheveningen mudvol er is geen parkeer plekje te vinden. Gelukkig hebben we een parkeergarage dus hoeven we niet te zoeken,er is echt geen plekje meer te vinden.We zijn langs allerlei sluip en kruip wegen thuis gekomen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag wordt het heel warm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wordt het heel warm en wordt er al advies gegeven om je rustig te houden en niet in de felle zon te zitten ,maar de schaduw op te zoeken.Dat zal ik zeker doen lekker in de schaduw en toch warm.Er zijn hier veel sirenes te horen van ziekenwagens en politie . Mensen die bevangen zijn door de warmte of mensen die te ver in zee zijn en er uit gehaald moeten worden.

    >> Reageer (0)
    05-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is lekker  warm ik ga zo eens proberen of het op het terras lekker is de zon is daar weg en komt nu aan de voorkant. Dus daar de zonneschermen naar beneden. Misschien kan ik nu lekker in de schaduw zitten ,want in de zon is het voor mij te warm met dit weer dan verbrand ik. We hebben net ijs gegeten om af te koelen en dat was lekker .Prettige middag en avond verder,dan is het ook lekker om buiten te zitten en dat zullen best veel mensen doen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt weer een mooie zomerse dag! Dus doen we maar rustig aan. Druk maken heeft geen zin,dan raken we oververhit. Dus houden we ons rustig ,misschien wel een plekje in de schaduw.Ik  ga wat boodschapjes doen en in de supermarkt is het lekker koel.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!