Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    11-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We kijken weer uit naar het weekend,het is alweer vrijdag dus na vanavond weer twee dagen vrij met hopelijk nog wat zonnig weer. Zodat we nog wat buiten kunnen genieten van de nazomer. Hier schijnt het zonnetje alweer  dus goede hoop op nog een mooi weekend.

    >> Reageer (0)
    10-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Donderdagmiddag lekker gesport en het hele programma afgewerkt wat langer op de loopband  en niet zo vermoeid ,ik ga het nog leren. En nu nog even naar de koks kijken  en dan zelf wat te eten maken.Gisteren zagen we naast de plaats waar de boot aanmeerde het  Muiderslot  vroeger ben ik er al eens in het kasteel geweest van buiten ziet het er prachtig en goed onderhouden uit en hingen er lange vanen  uit bedrukt  met teksten een ervan.
    Galathea
    Zie de dag komt aan.
    Nee mijn lief,wil nog wat marren,
    't zijn de starren
    nee mijn lief ,wil nog wat marren,
    't zijn de starren
    maar het is de maan.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na twee dagen opstap vandaag weer in huis,het waren twee leuke dagen met veel te doen.Nu weer even rust en weer thuis aan de slag . Hoewel er ook weer sport is vandaag.Het is al aardig licht, dan komt er vast een zonnetje.Ik wens ieder een prettige dag.Zo'n mooie" september morning"

    >> Reageer (0)
    09-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pampus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik met mijn dochter naar het eiland fort Pampus geweest en het stadje Muiden. Met veel oude gebouwen en winkeltjes  en de straten met oude tegeltjes geplaveid. Het was best nog aardig weer en het boottochtje was ook leuk. Ongeveer een half uurtje varen  over het  IJsselmeer.Overal mooie boten en bootjes  en gezellig op het water. Een leuke dag.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het weer ziet er goed uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Of het weer zo mooi wordt als gister valt nog te bezien, maar slecht ziet het er niet uit,het is nog niet helemaal licht. We wachten maar af.Maar we kunnen vast wel een tijdje buiten zijn en nog wat van de zon genieten. Een prettige dag en neem het er  nog maar even van als het kan.


    >> Reageer (0)
    08-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagje Naaldwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag waren we een dagje in Naaldwijk een leuke plaats in het Westland, waar we zo een paar keer per jaar heengaan. En het was stralend zomer weer en erg warm. De bus dienst is net ovegegaan naar een andere maatschappij en de chauffeur zei ik heb geen reisplan  je kunt alleen mee als je direct naar het station CS gaat ik stop niet onder weg en zo waren we op de terugweg snel thuis.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie kleine kleutertjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit wordt vast zo'n mooie warme dag als in het oude kinderliedje :
    Drie kleine kleutertjes ,die zaten op een hek.
    Op een mooie warme dag in september. Vroeger hoorde je dat veel evenals
    "September Mornings" nu hoor je het nooit meer. Jammer want ik ben dol op ouderwetse liedjes vroeger werden die bij de mensen thuis vaak gezongen tijdens de afwas in de keuken . Net als kerkliedjes en oude latijnse gezangen.Dat vond ik toen prachtig.

    >> Reageer (0)
    07-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fitness
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zal wel warm zijn om te sporten,maar toch maar gaan . Het gaat beter dus als we straks op    vakantie zijn ,ga ik daar ook maar . Daar is een groot gedeelte voor gereserveerd , daar is van   alles massages en rustbedden..Ik ga het eerst wel eens bekijken  en als ik het niets vind ,ga ik wel het zwembad in en in de ochtend is er aquales.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het weer zou beter worden  en als dat zo is wordt het een drukke week,want er zijn nog een paar plannetjes waar we nog niet aan toe gekomen waren omdat het weer niet mee  zat.Het dagje naar Pampus o.a.Maar voorlopig is het nog puur bewolkt.

    Een kleinigheid drijft mensen uit elkaar
    Een catastrofe brengt ze tot elkaar.
    L. Koch







    >> Reageer (0)
    06-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zondagmiddag is het altijd druk met wandelaars die even naar de zee komen kijken ,dat is altijd mooi.Ze wandelen langs het strand of over de pier. Vanuit huis kijken we recht op de pier en kunnen de wandelaars zien lopen.Dit is de bovenste pier.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als scherven echt geluk brengen ,zit ik vandaag goed . Bij het tafeldekken voor het zondag ontbijtje , wil ik de beschuitbus pakken en stoot daarmee een bloemen vaasje om. Het was een klein vaasje van tamelijk dik glas en het brak in allemaal heel kleine splinters. Een sprong er nog in mijn teen en gaf een (bloedbadje ). En als je net uit bed komt ben je nog wat slaperig, maar toen was ik meteen wakker .En kon aanhet opruimen. Scherven  brengen geluk!Prettige dag

    >> Reageer (0)
    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer valt wel mee,een beetje veel wind . Maar droog en zonnig .Maar zo te zien is het wel stil buiten.Of ieder gaat naar de stad,de nieuwe mode bekijken die overal in de winkels ligt.Wel  dat hoeft voor mij niet ik wacht wel tot ik ergens tegen aanloop.Al heb je een kast  vol, je weet toch meest niet wat aan te doen.Op de boulevard zingen shantikoren, Maar door de wind hoor ik niets daarvan en heb zelf maar een plaatje opgezet. Prettige avond

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Graag wil ik ieder een mooi weekend wensen ,het eerste in september alweer.Hier is het niet zulk mooi weer, veel wind en er zullen ook nog wel buien komen, Maar we mogen niet klagen ,de zomer was best mooi en warm. En van de week komt er weersverbetering aan.Dus rustig aan maar afwachten.

    >> Reageer (0)
    04-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmiddag even boodschappen halen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was veel wind ,maar wel een zonnetje af en toe . We hebben weekend voorraadgehaald en kunnen er weer even tegen. Het een en ander opgeruimd en weggegooid en een deel van de tuinplantjes weggedaan . Door de wind was het een chaos geworden ,nu is het weer wat netter

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bijna weekend en stormweer. We gaan zo maar aan het werk om de boel weer wat gezelliger te maken. Nee het was echt geen weer voor ons uitstapje . Dan lagen we echt voor Pampus met zoveel wind. Misschien volgende week .Hier is het een stormachtig weekend.

    >> Reageer (0)
    03-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een stille dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een beetje stil vandaag, komt dat door het weer? Of zijn we allemaal aan het poetsen nu het leven weer een beetje de normale gang gaat.Hier waait het erg hard . Ook bij het sporten was het rustig. Ik wens ieder een prettige avond en gezelligheid binnen ,buiten loeit de wind.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dagje Pampus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen zou ik met mijn dochter ons jaarlijks dagje uit gaan maken. Maar wegens de slechte weersomstandigheden hebben we het maar een weekje uitgesteld. We wilden met de boot naar het eiland Pampus varen,dat is een eiland in het IJsselmeer de vroegere Zuiderzee vlak bij Amsterdam waar je met de boot heen vaart,het fort bekijkt en later weer terugvaart,je mag er niet blijven. Maar bij windkracht 8 is het niet aantrekkelijk .en vaart de boot ook niet uit. Dus hebben we het maar een weekje uitgesteld.

    >> Reageer (0)
    02-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tourtje naar de zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen was het hier een beetje regenachtig, maar we zijn toch maar weggegaan naar oostelijke richting . Eerst naar de polders waar we vaak komen en toen naar Benthuizen en Hazerswoude. Daar zagen we toch prachtige huizen en tuinen,echt mooi om te zien . En het weer werd steeds beter. Toen kwamen we in Waddinxveen en Boskoop en overal mooie bloementuinen en rust,heerlijk zo na de vakantie .Rustig op de weg en overal waar we kwamen over landweggetjes zo vredig en rustig ,ik knap daar altijd van op. Dat doet me goed !

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 2 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede morgen ,het weer valt een beetje tegen hier ziet het er een beetje bewolkt en somber uit.Maar misschien  klaart het nog op. We kunnen het weer toch niet ruilen.  Het is geen artiesten wereld ,waar op het ogenblik een grote ruilhandel is de man van die heeft een affaire met de vrouw van die en iedere dag staan er nieuwe scheidingen in kranten en tijdschriften, En na een tijdje begint de  verwisseling weer op nieuw, valt het opnieuw tegen? Als dat allemaal zo makkelijk is waar blijven we dan. Wat een ruilhandel.

    >> Reageer (0)
    01-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag in Zoetermeer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag waren we Wil en ik in Zoetermeer ,daar is een groot winkelcentrum en alle soorten winkels zijn er te vinden en met de randstad rail ben je er heel snel. Zoveel kledingzaken  en alle bekende winkels zijn er te vinden. Door overkapping met glas is het er ook heel licht.Zo aan het begin van de herfst is er veel nieuwe mode te vinden.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!