Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    26-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zaterdag en de zon schijnt alweer, nog een weekend met mooi weer . Vandaag is er weer van alles te doen vliegerfeest met mooie grote vliegers in de lucht en straatveegdag,waarop ieder een bezem kan krijgen om  zijn straatje schoon te vegen. Dit is georganiseerd om de saamhorigheid te bevorderen .Prettige dag allemaal en een mooi weekend .

    >> Reageer (0)
    25-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo een beetje opgeruimd en de keukenladen even schoongemaakt. Ik ben alles een beetje aan het opmaken ,dat doe ik altijd vlak voor de vakantie dan maak ik de voorraad een beetje op. Als we terugkomen staat de winter voor de deur  en dan is alles toch net even anders.En daarna komen er weer verse nieuwe dingen aangepast aan het jaargetijde. En er is weer ruimte voor goede aanbiedingen .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag werkdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het is nog steeds mooi weer, dus maar snel aan de slag. Dan zijn we vroeg klaar. Gister zag ik in een tuin van iemand Hulststruiken volgeladen met rode bessen, prachtig om te zien. Vroeger zei men dan dat het een strenge winter zou worden, want dat was voedsel voor de winter voor  de vogels.  Ook de duindoorn zit dit jaar vol met bessen, misschien door de mooie zomer.

    >> Reageer (0)
    24-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een mooie zonnige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met heerlijk weer . Van de week zag ik een mooi wit dekbed overtrek met een hart erop geborduurd en een tekst;

    The night is full of wisdom
    in  the night we learn from the past
    in the night we build our future
    so be wise end close your eyes . 

    Het is dat ik genoeg beddengoed heb , maar ik vond het wel mooi.

    Deze man stond met zijn muziekdoos op de markt in Zierikzee.
     

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag ochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer mooi zonnig buiten, de zon schijnt al en het ziet er goed uit. Ik zal maar wat aan het huis doen en strijken nu Loek me vandaag niet voor de voeten loopt.Alles even lekker openzetten en met de radio meezingen. Ja als de baas van huis is maakt de kat rare sprongen.

    >> Reageer (0)
    23-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een mooie dag,wat planten van het balkon opgeruimd ,die waren uitgebloeid. Loek mag nog een paar anderen kortwieken, die komen volgend jaar vanzelf weer op.Wel kaal maar als het waait geeft het zoveel rommel.En we gaan toch nog even op vakantie.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu is het herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De herfst is begonnen, de een vindt het een mooi jaargetijde en de ander houdt er niet zo van. Zelf houd ik meer van de lente. In de herfst gaat alles achteruit en wordt het weer vroeg donker en steeds kouder. Voor mij is het ook een beetje trieste tijd. Meer doden en zieken, meer ongelukken en inbraken. En mensen die in depressies raken; vroeg donker en weinig zon. Maar voorlopig zitten we nog in de mooie kleurige tijd en de tijd van rust en mooie vallende bladeren. Prettige dag voor allen.

    >> Reageer (0)
    22-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste dag van de zomer. Tijdens on rondje Zeeland waren we ook in Yzendijke. Een mooi oud plaatsje met een heel mooie muziektent op het plein en in dezelfde stijl fietsenrekken en afvalbakken. Alles keurig netjes groen geverfd met mooi oude huizen op het plein. Op het plein zat ook een schaker, die iemand probeerde te strikken als tegenspeler. Wel die was wel te vinden

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer zo'n mooie zonnige dag, laten we er maar van genieten. Je weet nooit wanneer het weer zo wordt, want morgen is het herfst.En dan wordt het toch echt minder. Vroeger toen we nog kolenkachels  hadden mocht bij ons thuis  de kachel pas aan op 23 october ,dat was de verjaardag van mijn moeder. En we hebben het vaak koud gehad. En op school hadden we zo'n ronde potkachel waar je omheen kon zitten en die mocht aan in de kachelvakantie, dat was 1en 2 november Allerheiligen en Allerzielen.

    >> Reageer (0)
    21-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een mooie dag vandaag ,lekker weer en buiten is dan zo'n aangename rust. Heerlijk om even buiten te zitten en morgen zou het weer een mooie dag worden. Dit was de kust van Terneuzen aan de Schelde waar we twee dagen hebben gelogeerd . In de eetzaal zagen we de boten met containers langs varen. En ook het weer was prachtig ,dus hebben we kunnen genieten

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna Herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgenavond om 23.18 begint de herfst. We hebben dus nog twee zomerdagen om van te genieten en dan gaan wij na twee weken de zon nog even achterna om bij ons plekje in de zon nog even na te genieten van de rust ,stilte en warmte en er nog een verlengstukje  bij te plakken. Foto gemaakt in Zierikzee.

    >> Reageer (0)
    20-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zon heeft de gordijntjes dicht gedaan ,het wordt somber. Toch wens ik ieder nog een prettige avond met een foto uit Muiden


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeeland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De dagen in Zeeland waren heerlijk, mooi hotel, mooie kamer en heerlijk eten . We zijn daar echt verwend. We hebben rondritjes gemaakt op de eilanden en waren ook in Sluis een leuk en gezellig toeristisch  vestingstadje. We waren ook in Breskens en Yzendijke van die mooie oude plaatsjes en zo schoon en netjes. Ook hebben we een keer mosselen gegeten in Philipine waar vogens de mensen de beste mosselen zijn . In het restaurant hing dan ook de eerste en tweede prijs voor de beste mosselen. In de eetzaal van het hotel keken we op de Schelde en zagen de boten aankomen en weer wegvaren.

    >> Reageer (0)
    19-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn weer veilig Thuis gekomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van een paar dagen Zeeland  en de blogmeeting in Antwerpen . Het was mooi weer en we hebben genoten van de Zeeuwse gastvrijheid en het mooie land , want het was mooi weer . En het was ook leuk om een aantal mensen  echt te zien en te spreken.Nu weet je een beetje wie wie is.

    >> Reageer (0)
    17-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag neem ik maar even rust, maar ik hoop zaterdag velen te zien op de blogmeeting in Antwerpen.Wens ieder een mooie dag en goede wensen.

    >> Reageer (0)
    16-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een drukke dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag eerst boodschappen gedaan en naar de opticien geweest. Toen de linnenkast van Loek leeggehaald  , Kleding voor de vakantie,kleding voorin de winterberging en kleding die meegaat op vakantie.. Gisteren hetzelfde met mijn kast. En dat is altijd een flink karwij.Voor alles weer net is opgeruimd,want als we terugkomen  zal het wel kouder worden. Er is in ieder geval weer wat ruimte gekomen ,want er wordt ook het een en ander echt opgeruimd.Nu even relaxen en in een tijdschriftje kijken en wat bloggen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de foto Het Muiderslot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de dag ,dat we naar het eiland Pampus gingen  zagen we naast het haventje  het Muiderslot liggen . Er komen veel bezoekers om het museum te bezoeken . Ook veel schoolreisjes gaan erheen. Het ziet er prima verzorgd uit en ligt mooi aan het IJsselmeer,vroeger ben ik er ook wel eens geweest.

    >> Reageer (0)
    15-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prisjes dag voorbij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Prinsjes dag zonder ongelukken verlopen en nu het geruzie in de kamer debatten. Maar daar luister ik niet naar,dat is zo'n gekibbel daar vind ik niets aan . Iedere partij wil zijn gran halen en pleit voor zijn eigen straatje. Het is een sombere dag gebleven terwijl er meestal een oranjezonnetje schijnt.Maar daar kan gelukkig niemand iets aan veranderen. Foto gemaakt op een winkeldagje in Zoetermeer waar we een paar weken geleden waren. Het bankstel staat gewoon op straat en Wil in de stoel.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening Staten Generaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het Prinsjesdag en opent de Koningin de Staten Generaal.Zij gaat daar heen in de gouden koets  en rijdt zo door Den Haag. Dat trekt ieder jaar veel kijkers. Er is veel te zien ,mooie uniformen , paarden  en prachtige kleding en hoedjes.Het wordt uitgezonden op de tv en is altijd een mooi schouwspel. Maar in deze tijd van bezuinigingen zullen de berichten niet best zijn ,we zitten in de put. Alleen bezuinigingen en werkloosheid en achteruitgang.En extra beveiligingen na de aanslag op Koninginnedag.

    >> Reageer (0)
    14-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verder vrij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor de rest van de dag geen verplichtingen meer , ja gewoon de dagelijkse dingen zoals eten klaarmaken en kleine werkjes ,maar niet meer de deur uit en een beetje ontspannen. En karweitjes doen die leuk zijn .Op een van onze tochtjes door de provincie kwamen we deze fiets tegen ,kennelijk van een fotograve, Ik vond het zo leuk dat ik er een foto van heb gemaakt.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!