Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    21-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    De knuffelhutjes op de pier  zijn per dag te huur, je kunt er alles laten bezorgen door een ober ijs of broodjes en je bent er alleen met de zee . Vroeger was dat misschien wel eens leuk geweest,maar nu is het me te eenzaam .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij zijn weer terug van vakantie en ik moet weer even langzaam wennen . We hebben het heerlijk gehad en moeten nu weer even op gang komen. De was ,het huis, alles weer even reorganiseren  en de kleding weer verwisselen voor warmere en de zomerkleding in de berging brengen en de winteroutfit te voorschijn halen.En wat is het al weer  snel donker en volgende week nog eerder. Ja we zitten alweer in de nachtschuit en ik moet nog even wennen na de warmte van de vakantie aan de echte herfst hier. Prettige dag allen .

    >> Reageer (0)
    20-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag allemaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn weer terug van vakantie en hebben het heerlijk naar ons zin gehad het was heerlijk weer en er waren weer heel veel oude vrienden en bekenden. En in het hotel werden we ook weer verwend met een mooie kamer , groot balkon  en nu ook een koffie en theezet apparaat en een grote fruitmand. vanaf vandaag gaan we dus weer lekker bloggen.

    >> Reageer (0)
    05-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als ik naar buiten kijk ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zie ik geen gezellig weer het is somber en het regent,dus ben ik blij dat we morgen in de zon zitten . Ik heb de weerkaart van daar op de pc  staan en zag dat het daar voorlopig 28 graden is. Lekker nog een stukje zomer en niets hoeven te doen. Ik ga daar altijd naar de kapper  en wordt weer  lekker gekortwiekt.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag ochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zijn we er nog , maar vanavond stoppen we even  en misschien is dat ook wel goed voor de pc en anders zien we wel. Maar het zal wel niet vanzelf overgaan.  Even rust is voor allen goed en nog even nagenieten van de zon en zo nog een klein stukje van de herfst afsnoepen.En even de tank weer opladen voor de winter.


    >> Reageer (0)
    04-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even een zondag middag groetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Want ik ben bang dat dit lappie het gaat begeven ,het zucht en steunt en af en toe moet ik stoppen om hem weer op adem te laten komen en soms is het niet om aan te horen en hij behoort nog tot de oude garde. Vroeger deden we er vaak spelletjes op .De kinderen en ik waren dol op sudoku en we wilden steeds in kortere tijd ons naam noteren. Die twee zijn al jaren afgehaakt en hebben nu een hele kamer nodig in hun eigen huis  voor de Pc en werken er ook thuis mee en nu heb ik hem  al jaren voor mij alleen.En altijd bleef hij trouw, maar nu is hij op . Na de vakantie moeten we maar eens kijken naar een andere.Maar zo een vind ik vast niet meer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is winderig, maar wel helder en droog. Er lopen veel mensen ,die de hond  gaan uitlaten op het strand. Nu mag het weer en het is dierendag dus ook een extraatje voor de hond  even lekker uitrennen in de wind. In de loop van de dag zullen er ook veel wandelaars even een frisse neus gaan halen. En nieuwe energie opdoen.Ook een wandeling door het bos zal lekker zijn tussen de dwarrelende bladeren. Prettige dag.

    >> Reageer (0)
    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier stormt het lekker, ik zie grote golven op zee en dat betekent  windkracht 5 of 6. En het is ook niet lekker buiten.Loek was even weg ,maar al snel weer terug. We blijven dus maar lekker binnen en kijken naar buiten naar de helden , die er wel door durven.De meesten zittten in hun auto en vormen een lange file van hier tot aan de haven. En kijken zo naar de wilde zee en de wind fluit.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En een prettig weekend . Ik hoop dat mijn lappie het blijft doen ,want af en toe is hij helemaal over zijn toeren en staat te loeien en te stomen en maakt veel herrie. Misschien overspannen,want hij is al behoorlijk oud. Vandaag vertrekken onze vakantie vrienden al naar ons plekje in de zon en wij hopen ze daar dinsdag te ontmoeten aan de lunch.Ik zal me in het weekend al voorbereiden met spullen bij elkaar te zoeken, die meegaan.Een gezellige zaterdag!

    >> Reageer (0)
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weekend gaat beginnen , de boodschappen zijn binnen. Vanavond nog even afscheid nemen van onze dochter,die morgen op vakantie gaat. Ze gaat een rondreis maken door Brazilie. Ze was er al eerder en vond het er erg mooi. Een prettige avond  en een gezellig weekend wens ik ieder, in een gezellige herfst sfeer

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer vrijdag 2 oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het eerste weekend van oktober staat voor de deur,het is herfstig en regenachtig en ik heb het koud.Dat wordt wennen aan dikkere kleren voor het weekend .In de avond hebben we de sfeerkachel al aan ,de verwarming moet nog maar even wachten tot na de vakantie.Maar laten we er toch maar een gezellig huislijk weekend van maken.

    >> Reageer (0)
    01-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afbraak strandtenten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er wordt hier weer hard gewerkt, de strandtenten worden weer afgebroken en in de winterberging gebracht auto's rijden af en aan om alles weer weg te brengen voor de winter en het strand weer vrij te maken . Nu mogen de honden weer mee op het strand. Zondag zaten de mensen nog op het strand  en was het lekker warm en ineens is de herfst begonnen.

    Op de foto de haven van Muiden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het lijkt me een kille en sombere dag te worden,maar het is nog vroeg.Misschien krijgen we nog zon ? Het is ook nog zo lang donker s'morgens. Maar toch wens ik allen een prettige dag  en maak er wat van,het is zo weer weekend.

    >> Reageer (0)
    30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt herfstig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Die mooie zomer is toch weer voorbij  en het wordt herfst. Van de week zag ik een mooie boom net een kerstboom met kaarsjes erin. Miisschien is het op de foto niet zo goed  te zien maar het waren allemaal bruine uitlopertjes .Loek heeft er een foto van gemaakt.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag, delaatste dag van september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja morgen is het oktober en gaan we langzaam aan de donkere tijd tegemoet.In de winkels zag ik gisteren al winterjassen en dikke vesten en truien en hebben we handschoenen staan passen. Lekkere warme dingen zoals shawls,het komt er allemaal weer aan en de wollen panties. Alles om ons lekker warm de winter in te laten gaan. Hier in deze vijver zwemmen twee nijlpaarden rond(geen echte maar namaak) Loek heeft de foto gemaakt.

    >> Reageer (0)
    29-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net weer terug van ons uitje , het weer was een beetje nat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We wilden eigenlijk naar Wassenaar , maar hebben toch maar gekozen voor  een overdekte plaats want er dreigde regen.  Ik had een mooi zwart vest gekocht  en bij het afrekenen kreeg ik twee bonnen om bij VenD gratis koffie of thee te drinken,dat hebben we meteen gedaan Wil nam thee en ik een cappucino. En de regen liet niet lang op zich wachten  dus zijn we redelijk vroeg thuis en voorlopig even geen uitjes  want we gaan allebei nog op vakantie naar de zon onze tickets zijn al binnen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt een beetje herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar toch nog wel redelijk, om nog even een uitje te maken.De vakantie nadert  en dan kunnen we een hele tijd niet meer op stap, Dus zal vandaag voorlopig ons laatste uitje wel zijn.Nog kijken wat het wordt, niet te ver , misschien Wassenaar of Voorburg.Dat kunnen we onderweg nog beslissen, als we voelen hoe het weer is .Maar eigenlijk is dat niet eens zo belangrijk, winkelen en bijpraten kan toch altijd.

    >> Reageer (0)
    28-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het weer wel minder geworden , het is nog niet koud maar wel weinig zon  en somber en voor morgen misschien regen.Zaterdag waren we nog even in de polder en overal herfstversieringen van pompoenen en andere versieringen om toch  nog wat fleur in de tuin te brengen en pompoenen om te kopen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het begin van een nieuwe week,waarin de donderdag 1oktober is. Dan zal het toch wel wat herfstig worden, maar overal groeien nog wel bloemen en planten .Maar als de eerste stormen en buien komen is dat ook over,maar geen gemopper het is een prachtige tijd geweest.Een spreuk van een vrouw ,die ik altijd zeer bewonderd heb.

    Geluk is een goede gezondheid
    en een slecht geheugen.
    Ingrid Bergman.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!