Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heerlijk rustig op zondagmorgen vroeg er is nog geen verkeer en alles slaapt buiten nog.Dit is heerlijk op zondag ,straks wordt het wel weer druk. Maar zo vroeg is het echt zondagsrust tot ongeveer half tien. Even lekker en alles door luchten en de frisse zeelucht binnen laten. Het is droog en ziet er niet slecht uit,dus wens ik ieder een prettige dag en een wandelingetje zal vandaag best lekker zijn. Een prettige zondag!

    >> Reageer (0)
    07-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber en donker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geen lekker weer somber en donker,onze buren zitten in de zon in Turkeije  en Wil lekker in Spanje ook in de zon e n hier is het kil en koud.Maar morgen is het misschien wat beter. Ik mag natuurlijk niet mopperen ,we zijn ook pas terug van een zon reisje. Maar toch zou ik nog wel eens zo'n simpel reisje willen maken  zals vroeger 10 dagen Gardameer of zo op eigen gelegenheid  zonder te weten waar je terecht komt maar wel lekker ergens  in de italiaanse zon. Dromen mag en fantaseren ook. En dan de kachel aan .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdagmorgen en het is nog droog, laten we hopen dat het even zo blijft. Ik wil er toch nog wel even uit om frisse lucht te happen en even de wind in je haren te
    voelen.Alleen maar even opfrissen,de muizenissen eruit.

     Wat kun je hier van mij verwachten
    Nou niks,gewoon maar wat gedachten.

    >> Reageer (0)
    06-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er even uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn er even uitgeweest en hebben lekker wat rond getoerd door de polders  en Zoeterwoude en Hazerswoude. Mooi landelijk veel ganzen gezien en trekvogels en de boodschappen gedaan. We zijn ook naar de kaasboerderij geweest en hebben weer een voorraadje kaas. Lekker even frisse lucht gehapt ,want het was wel fris buiten.Alles is weer opgeruimd en nu even uitrusten bij de tv. De post heeft nieuwe tijdschriften gebracht dus even lekker bijkomen en kijken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De vrijdag is toch altijd een gezellige dag,  volgens mij omdat het bijna weekend is en er vrije dagen zijn . De winkels zijn gezellig en wat drukker dan anders. Wij gaan straks ook maar even inkopen doen in een grote zaak, wat verder weg. En meteen maar langs de kaasboer in Zoeterwoude. Even door de polder rijden en genieten van het landschap en de rust buiten de stad en er is altijd wel wat te zien of een fotootje te maken. Onderweg komen we langs een plas, waar heel veel vogels zitten.

    >> Reageer (0)
    05-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer terug van het sporten fietsen,loopband , gewichten en de ketenen aan de voeten . Alles weer gedaan en toen nog wat boodschappen  en dan even uitblazen bij het programma wie is de kok. Daar kijk ik graag naar  en nu maar aardappelen schillen en zien dat we wat te eten krijgen. Het is al de hele middag droog en ziet er redelijk uit.Nog een foto gemaakt in Clingendael. Een prettige avond voor allen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 5 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Donderdag,sportdag, marktdag regendag. De griep is nu een epidemie en er zijn al veel zieken,dus voorzichtig aan maar. We hebben wel een gewone griepprik gehad, maar die werkt in dit geval niet.

    Een mens lijdt dikwijls het meest,
    door het lijden dat hij vreest.
    Doch dat nooit op zal dagen,
    zo heeft men meer te dragen
    dan God te dragen geeft.

    Het leed dit is, drukt niet zo zwaar.
    Als vrees voor allerlei gevaar,
    maar komt het eens in huis,
    dan helpt de Here altijd weer
    en geeft hij kracht naar kruis.

    >> Reageer (0)
    04-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch even een opklaring
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daar net ging ik even wat boodschappen doen en warempel daar kwam een zonnetje door en dat scheelde een stuk en ziet het er buiten meteen gezelliger uit.En ik bleef lekker droog en de inkopen ook.Ik heb mezelf maar op een bloemetje getracteerd om het  binnen ook wat gezelliger te maken.

    Geniet en laat je mee stromen op geluk.
    Geniet,zelfs van  de kleine dingen
    en je dag kan niet meer stuk.
    Geniet geef  een stralende glimlach.
    Geniet en pluk de dag!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een echte herfstdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt een echte herfstdag storm en regen,de bomen hier op het plein zijn bijna kaal  en de vlag op het Kurhaus staat strak.Maar ja ,het is nu echt herfst. Een klein boodschappentochtje en verder blijf ik thuis.En kijk naar de mooie wolkenluchten  die boven zee hangen.

    >> Reageer (0)
    03-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Storm en regen,we zijn maar ergens wat gaan drinken en het was gezellig om van binnen naar buiten te kijken waar de mensen door de regen liepen, tegen de wind in .En overal dwarrelende bladeren. En zelf lekker droog wat te babbelen. Want voorlopig komt dat er niet van,Wil gaat op vakantie.Het wordt nu al een beetje donker.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een heldere dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van middag gaan we weer eens op stap naar de Frederik Hendriklaan ,daar zijn wat meer winkels en is het altijd wel gezellig.Overal verschijnen versieringen voor de Sint en Kerst.En met droog en een beetje zonnig weer is het er  prima toeven. We kunnen nog even bijpraten, want zij gaat nog op vakantie naar de zon.Nog een herfstfoto en eenprettige dag.

    >> Reageer (0)
    02-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewegen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Steeds blijven bewegen,soms heel moeilijk. Maar toch helpt het wel,het kost wel inspanning. Maar brengt ook wel verbetering ,maar af en toe is het toch taai  en moet je jezelf er toe aanzetten. Zo dadelijk ga ik er weer heen en hoop weer wat nieuwe energie op te doen. De zon komt ook net door ,dat is ook al iets om weer animo op te doen.nog een foto van het herfstbos.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Begin van een nieuwe week ,nu zal het wel minder worden met het weer, Het is nu echt herfst. Vannacht hoorde ik stemmen en gebons, er zat iemand vast in de lift, maar later hoorde ik iemand zeggen ik ben blij dat ik er uit ben. Dus was het wel goed afgelopen, maar dat hoop ik toch nooit mee te maken. Zeker niet in een donkere nacht.We beginnen weer aan de nieuwe week ,de eerste week in november.Bij ons de maand van de verjaardagen de kinderen en Loek.

    >> Reageer (0)
    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerheiligen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede morgen vandaag wat later, we zijn weer terug van ons uitje . We hebben genoten van een heerlijk diner met  48 personen. En beginnen nu weer aan een nieuwe maand . Het is november en het weer is ook omgeslagen regen en wind. Daar zullen we aan moeten wennen , onderweg vlogen de blaadjes van de bomen . Wel een mooi gezicht, maar toch wat triest.

    >> Reageer (0)
    31-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag en Halloween
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wens ik ieder een vrolijke dag en veel plezier met eventuele herfst of Halloween feesten . Het valt mooi op zaterdag,dus morgen weer tijd om bij te komen van de vermoeienis.Schrik niet van alle heksen , die vanavond op pad zijn  en laat de auto staan . Ga maar op   de bezemsteel.

    Er is niets dat voorgoed verdwijnt,
    als je de herinnering koestert.

    >> Reageer (0)
    30-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrijdagmiddag ,dus bijna weekend . Het weer  was vandaag wat minder . Maar ja het is wel bijna november en dan is het toch echt wel herfst.Dus we mogen ons wel voorbereiden daarop,we zullen er wel aan wennen. Nog een foto van Clingendaal.

    Niemand is rijk genoeg,
    om zijn verleden te kunnen kopen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weer bijna weekend ,morgen op de laatste dag van de maand is mijn broer jarig . hij wordt 65 en geeft ter gelegenheid daarvan een etentje. Dus gaan we morgen uit, want het is in Alkmaar. Dus Willem alvast een mooie dag. Hopelijk blijft het weer ook goed . En dan is het alweer november en zal het echt wel minder worden. Gister las ik dat op 14 november Sint Nicolaas aankomt met de stoomboot in Scheveningen. Dat  is hier altijd heel leuk, bij de haven staan veel mensen en dan zie je de boot al van verre aankomen.Daarna een grote rond toer door Den Haag.


    >> Reageer (0)
    29-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was weer een mooie dag
    Vandaag weer een mooie herfstdag,het was droog en er was ook nog zon .Wat zijn de tuinen eigenlijk nog mooi overal zitten veel bessen aan de struiken en er zijn ook nog steeds bloemen.Een mooi najaar,het is nog steeds lekker om buiten te zijn  en vandaag was het hier bladstil met buiten een heel rustige sfeer. Gelukkig nog niet die stormachtige winden.

    Tussen de droom van morgen
    en de spijt van gisteren.
    ligt de kans van vandaag.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gister waren er grote problemen  met de pc, alles was weg en niets werkte meer .Loek heeft het meeste weer teruggebracht,maar er zijn veel foto's weg . Het blog ziet er   anders uit  en een groot aantal adressen zijn weg. Mijn hele lijstje prive adressen is zoek. Ik hoop dat het vandaag weer gaat en dat hij het blijft doen.Een prettige dag

    >> Reageer (0)
    28-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstwandeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een wandeling gemaakt door park Clingendaal. Het was heerlijk weer; de zon scheen door de bomen en de temperatuur was heerlijk. Het was er druk met wandelaars, allemaal aangetrokken door het mooie weer. De meeste mensen zeiden elkaar vriendelijk goed dag; iedereen was blij met het mooie weer. Ik heb hier en daar wat foto's gemaakt en dit is er een van.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!