Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    25-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25november The party is over
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor dit jaar hebben we de verjaardagen weer gehad. Het was gezellig en we hebben heerlijk gegeten bij een Argentijn bij ons op het plein.Het was heerlijk,alles was lekker en apart en smaakte prima. Terwijl alle eetgelegenheden bijna leeg waren ,was het hier druk en gezellig.De eerstvolgende verjaardag is nog ver weg.Dus gaan we weer gewoon verder. Een prettige dag en bedankt voor alle felicitaties,

    >> Reageer (0)
    24-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag een beetje vroeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Later heb ik misschien niet zoveel tijd en moet ik iedereen verzorgen met koffie of thee of ....... en wat lekkers en dan gaan we met elkaar eten. We wachten maar af  Loek is zich aan het verkleden,die heeft er een hekel aan om opgeprikt te zitten en loopt het liefst in iets ouds rond. Terwijl ik graag een nette heer zie in een pak een dan bedoel ik geen trainingspak,dat is voor sportieve dingen. Per slot kleren maken de man.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we wat te vieren . Loek is jarig. Dus hopen we maar dat het een gezellige dag wordt, vanavond gaan we uit eten in een restaurant en overdag zijn we  gewoon thuis.Nu zagen we dat de kleine iglo tent ook plat ligt of dat nu van de storm komt of dat ze vonden dat die er niet bij paste weten we niet. Of vandalen die hem hebben vernield ,we horen het nog wel.

    >> Reageer (0)
    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het regent, oh wat regent het
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het regent, gelukkig waren we met de auto gegaan en bleven dus lekker droog. Want het regent nogal hard en dan ben je zo nat. En het wordt ook al vroeg donker, want hier is er al een lampje aan.   Vandaag ging het best goed en lukte het me aardig. Ook evenwichtsoefeningen. Een fotootje gemaakt in het tuincentrum, daar is het altijd wel leuk om rond te kijken bij de exotische planten en bloemen. Dat vrolijkt me altijd wel op.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt weer een nieuwe week,waarin alles weer een beetje gewoon wordt.De buren komen weer thuis, Wil komt terug na  een maand weg te zijn geweest. De kersttijd laat zich al overal zien. Gezelligheid op straat feestverlichting Sinterklaas en de Kerstman lopen elkaar voor de voeten. De winkels willen graag verkopen en ieder heeft het druk op zijn manier.Wel een gezellige tijd. Dit beeld van een meisje zag ik in Poeldijk

    >> Reageer (0)
    22-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Even rust,Loek is met zijn vriendin de Camera aan de wandel en maar knippen en als hij thuis komt is het. "Akkie kom eens kijken" en ik maar iedere keer de 7meter gang heen en weer wandelen. Nu dus even uitblazen en ook eens naar de mooie luchten buiten kijken. In de tenten wordt gewerkt en worden er beelden van ijs gemaakt. Dag en nacht gaat het door, de verloren tijd moet worden ingehaald. Zo ziet het er ongeveer uit van buiten en ik ben benieuwd of er buiten als alles is opgeruimd nog wat leuks komt . Misschien wat dennenbomen of een kerstman. Eerst waren er drie iglo s twee kleine en een hele grote, maar die twee zijn gesneuveld in de storm van de week.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Goede morgen ,he wat heb ik lekker geslapen  en als je vanzelf wakker wordt ben je uitgeslapen.. Het ziet er wel nattig uit buiten, maar regent nog niet. Een lekker ontbijtje op zondag met beschuit en kopje thee zal lekker smaken.Voor ieder wens ik een mooie en prettige zondag .  Gisteren waren we in een tuincentrum en daar heb ik wat foto 's gemaakt van de planten en versieringen . Heel veel vazen waren er. Maar het geheel viel tegen,tussen Scheveningen en Katwijk ligt in de duinen een mooi en gezellig tuincentrum daar wil ik binnenkort wel eens kijken.


    >> Reageer (0)
    21-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmiddag hebben we rondgetoerd in het Westland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jaren geleden heb ik daar eens een nieuwe batterij in een horloge laten zetten en nu was de batterij weer op. Het was een horloge dat ik op vakantie en tijdens huishoudelijk werkjes droeg om mijn mooie horloge te sparen. Hier willen ze zulke dingen niet eens meer doen.Deze meneer deed het wel ,maar het horloge wilde niet meer. Nu heb ik maar weer een nieuwe uitgezocht een tikkeltje groter zodat ik de tijd beter kan zien. En ik vind hem ook mooi.Dus ik kan er weer tegen. In dorpen is het trouwens leuker om te winkelen, het zijn niet allemaal van die een heidswinkels waar alles hetzelfde is. Ik heb ook nog twee paar wollen panty's gekocht  halve prijs en een  heel zacht warm truitje voor 7.50. Het was heerlijk warm weer om rond te toeren in de zon.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De week is om en we beginnen weer met een schone lei. De straten zijn nat,dus dat belooft weer wat. We  zullen maar een beetje ruimen en boodschapppen doen.Dinsdag is er een jarige ,dus moet er wel wat in huis zijn.Een prettig weekend !

    >> Reageer (0)
    20-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer is niet mooi meer ,het regent. Loek zat van middag te eten  en toen brak er een stuk van zijn kies. De tandarts is vrij vandaag,dus is hij naar een andere tandarts.Dinsdag is hij jarig en moet er dan toch weer netjes uizien.Hij heeft best een sterk gebit,dat zal dan wel een kroon worden. Op de foto, mijn nieuwste aanwinst,ik spaar eieren en deze heb ik van vakantie meegenomen uit Turkije het is een schemerlampje.Helaas staat het lampje op zijn kop.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedemorgen op deze vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er zijn vannacht weer volle vrachtwagens gekomen en die worden nu met voorheftrucs af en uitgeladen. Het weer is nu prima. En omdat het nu een vierkante tent wordt denk ik dat we er beter overheen kunnen kijken.We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Het lijkt een mooie dag te worden met temperaturen boven normaal dus nog maar even naar buiten.

    >> Reageer (0)
    19-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De kapotte iglo,s zijn opgeruimd en morgen komen er weer twee nieuwe. Nu vierkante want die zijn stabieler. Dus maar hopen dat het weer ook rustig blijft en dat het plan nu wel lukt. Binnen in moeten ijssculpturen komen .We zullen er nog wel achter komen. En als het klaar is gaan we wel eens kijken.Prettige avond

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De storm is over
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een stuk rustiger buiten  dan gister en ik hoop nu een normale novemberdag met misschien zelfs een zonnetje en de temperatuur zou hoger zijn.Door storm komt er onrust.Ik ben benieuwd of er nu nieuwe iglo,s komen . Alles is weer een beetje opgeruimd.Een prettige dag wens ik allen met een zonnetje.

    >> Reageer (0)
    18-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het stormt hier erg, er zijn windstoten van meer dan 100 km per uur. Vanmorgen stonden er 3 witte iglo tenten op het plein voor de deur. De grootste in het midden en twee kleinen aan de kant. Die in het midden was vanmorgen al gesneuveld er zit een groote scheur in. En de tweede een kleinere is na een heel gevecht daarnet in elkaar gezakt. Nu staat er nog maar een. Jammer! Het waait ook wel heel erg. Wel een schade post denk ik. Veel mensen gaan naar het strand ,dat is altijd zo als het stormt.Loek is ook al op de pier geweest.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groetjes van Piet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede Morgen ,ik ben net aangekomen en zat nog op de boot. En ik kom jullie een prettige dag wensen doei!!Pietje

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie iglo's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier op het plein staan nu 3grote witte iglo's en er schijnt nog steeds wat bij te komen. Dus ik wacht nog maar even met het maken van de foto,tot het klaar is. Misschien komt er nog meer,  een soort Winterwonderland. Mijn uitzicht op de zebra is weg. Daar zag ik de komende en gaande mensen. En de kerstversiering aan de overkant is ook al aangebracht. Maar mijn uitzicht op een stuk zee blijft. Wij zitten hoog en droog. Een mooie en prettige dag.

    >> Reageer (0)
    17-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar de stad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was zonnig en dus ben ik maar even naar de stad gegaan. Het was er heel rustig, maar wat ik zocht  heb ik niet gevonden. Misschien als ik over twee weken met Wil naar Utrecht ga,daar  weet ik een paar aparte winkeltjes en daar gaan we ieder jaar zo tegen kerstmis naar toe. Dat is ons vaste kerstuitje en dan vieren we ons eigen feestje , want met kerst zelf zijn we natuurlijk thuis. Dat stamt al uit de tijd toen we nog samen werkten op de school en sinds die tijd geven we elkaar altijd een klein kadootje voor kerstmis.In de stad heb ik helemaal niets gekocht ,zelfs geen kleding.En dat gebeurt meestal wel al is het maar een shirtje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dinsdag17 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is nog donker, maar zo te zien regent het niet. de straten zijn droog en het is nog stil buiten.Meestal ga ik op dinsdag met Wil op stap, maar zij is nog op vakantie . Misschien ga ik wel  even alleen naar de stad. Wat rondneuzen en een kopje koffie drinken.Op de foto een plant. Waarvan de knoppen open springen,ik weet niet hoe hij heet. Misschien als er nog een bloem bij zat, maar die is er niet, Allemaal een prettige dag en maak er wat van!


    >> Reageer (0)
    16-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog geworden en eigenlijk best lekker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel de morgen werd er niet aan de iglo gewerkt en ook nu staat hij er nog niet,vanmorgen goot het.Komt het vandaag niet ,dan komt het morgen wel. Moe van het sporten en naar huis lopen en hierna ga ik naar de koks kijken,dat vind ik wel leuk en vanavond weer een nieuwe serie memories en eens geen voetbal daar hou ik niet van. Het is altijd zo, lawaaierig, maar Loek vind dat weer prachtig.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!