Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    04-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag Regen en wind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geen gezellig Paasweer,  de paasmarkt krijgt maar matig bezoek. Er zijn wel meer ,mensen dan gisteren, maar echt goede zaken zullen er niet gedaan worden. Volgende week is er weer een markt en die is op de boulevard en is veel groter en daar is veel meer te koop. Daar gaan we meestal wel kijken.  en een week later ook meer kans op beter weer. En een veel groter en gevarieerd aanbod .


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Paasdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zalig Pasen voor ieder. Hier giet het van de regen ,die Paasmarkt wordt  weer niets . Gister was het ook al voortijdig afgelopen.Ik ga zo een paasontbijtje maken voor ons met beschuit en eieren (ook een paar kleine  kwarteleitjes) want een ei is geen ei twee ei is een half ei en drie ei is een paasei. Helaas was de paasstol al uitverkocht en nergens meer te koop, maar de bakker aan de overkant( nu al weer open) heeft zeker weer verse .Maar daar laat ik me niet voor nat regenen.Voor allen een mooie dag!


    >> Reageer (0)
    03-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We waren even boodschappen gaan doen en door de polder gereden. Het was koud en nat, vies weer . Onderweg bij een tuinderij hebben we nog 2 kisten violen gekocht ,dan staat er vast iets op het balkon in bloemenpracht. En dat ziet er weer wat vrolijker uit. Het was rustig winkelen en daar is altijd wat te proeven en we drinken er een kopje koffie.En we zijn er even uitgeweest.Prettige dagen  en vrolijk Pasen.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaszeterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is Paaszaterdag ,hier voor de deur wordt de driedaagse Paasmarkt opgebouwd. Ik hoor het opbouwen buiten en straks komen de kooplui met hun spullen en dan is het weer rustiger.Dat hoor ik dan niet meer.Voor ieder wens ik prettige dagen met mooie Paaswensen en groeten


    >> Reageer (0)
    02-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een wind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmiddag even naar oud Scheveningen  geweest mijn bril moest wat worden aangedraaid, hij stond wat scheef . En we hebben mijn fiets ingeruild voor een lagere instap. Ik kan wel fietsen , want dat doe ik bij het sporten ook . Maar het opstappen werd een beetje moeilijk en was ik  bang om te vallen,  nu krijg ik een lagere instap .  Dat is wat makkelijker.Maar hij moest besteld worden, dus even fietsloos. Na de vakantie is er dan een andere.Vanmorgen hoorde ik op de radio ,de zanger Robert Long.Die vond ik altijd zo ,n mooie stem hebben. Hij zong  even flink zijn zo mooi.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker eten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteravond hebben we heerlijk gegeten in een net nieuw geopend restaurant: 'van Holland',waar alles uit Holland komt zelfs de wijn ,de muziek alles. Het is onder het Kurhaus naast Topkapi en ziet er ook Hollands uit met tulpen en klompen en het eten was heerlijk. Aparte gerechten oud Hollands; een knolselderij soep met stukjes paling vond ik heerlijk en ook de garnalen kroketjes en het boerenbrood dat er bij was en heerlijk mals vlees. Een toetje was zelfs te veel voor me,een volgende keer maar eens.


    >> Reageer (0)
    01-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het trainen ging lekker en ik ben weer fit. Van de week had ik spierpijn ,maar nu gelukkig niet. En de zon schijnt dus alles lekker opgeklaard en niet  koken vandaag dus een makke dag.En wat lekkers uitzoeken vanavond om te eten. Het is een nieuw restaurant dus ik ben benieuwd.Er zijn hier zoveel restaurants en eettentjes dat je iedere dag ergens anders zou kunnen eten. Maar dat zou nietgoed voor de lijn zijn .Dus af en toe maar eens.

    foto van Gent


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 April
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De dag waarop we beetgenomen worden met grappen en grollen. Er staat altijd wel iets in de krant om te komen kijken en dat blijkt dan een mop te zijn.Loek heeft me vanavond een etentje beloofd en ik hoop niet dat, dat een 1 aprilmop is. Maar dat zal wel niet.Ik wens ieder een mooie dag een een mooie lentemaand toe.


    >> Reageer (0)
    31-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is stormachtig  en de wind giert om het huis, nee het is nog geen lente. En de buren net terug van vakantie zijn al zo mooi bruin. Nog even en wij gaan ook weer naar ons plekje in de zon. We gaan altijd met belgische vrienden, die we daar jaren geleden hebben ontmoet. De meest mensen komen vaak weer terug,er zijn veel mensen die er ieder jaar 2maal komen. En het is altijd gezellig om weer bij te praten met oude bekenden.Over ruim drie weken zitten we er weer en ik verheug me er al op al die luxe  en gemakken en voel me er helemaal thuis.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 31 maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Goede morgen,alweer de laatste dag van Maart, morgen 1april dan krijgen we de mopjes weer. Op 1april verloor Alva zijn bril.(Brielle )We komen wel eens in Brielle en daar wordt dan groot feest gevierd op die dag.Er staat ook nog zo,n bord waar je je hoofd en handen door kunt steken (heet dat niet een schandpaal). Een heel gezellig plaatsje met zomers veel bootjes er komen veel watersporters. Deze foto is uit Gent.


    >> Reageer (0)
    30-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paas eieren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Gent zag ik een winkel met choclade  en paaseieren ,prachtige bomen waar aan de takken de eieren hingen en paashazen stonden.Oei wat zag dat er allemaal lekker uit een lust voor het oog. Zou dat nu allemaal verkocht worden? vraag ik  me af. Zelf vind ik het altijd leuk om een kristallen  bokaal te vullen met eitjes in allerlei kleuren zilverpapier.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knokke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We waren ook in Knokke en dat was veel groter dan ik had gedacht. Een lange boulevard met veel hotels en mooie appartementen. En mooie luxe modezaken ,ook in de straat er achter. Er was van alles te koop. Mooi, duur en luxe. Er was ook een soort speeltuin voor kinderen,waar kinderfiguurtjes buiten stonden. Zeker om kinderen naar binnen te lokken, Op de foto Loek  met een figuurtje.


    >> Reageer (0)
    29-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostburg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op een van onze tochtjes door Zeeland, kwamen we langs het plaatsje Oostburg een mooi klein plaatsje'. Midden in het dorp stond een groot bord met een spreuk erop.

    When we dream alone,it is only a dream.
    But when we dream together, it is the beginning of reality.
    Savitri Mac Cuish .  Zij is geboren in 1959 in Schotland en is ambassadeur van World Peace Foundation Flame. Tussen dit bord en de kerk stond een grote dikke boom waar een aantal houten plankjes hing,waar mensen iets op konden schrijven en dan met een touwtje om de dikke stam hangen. Dit was de kerk.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een nieuwe week ,een nieuw begin.Het regent buiten, maar misschien valt het wel mee. Het is al bijna april en Pasen en na Pasen is het toch echt al voorjaar en plannen we de vakantie weer. Wij hebben al lang geleden  geboekt en kijken er alweer naar uit. Al zijn we net terug van een tussendoortje en kijken we uit naar een mooie dag hier om ook hier lekker buiten te zijn . Genieten van de bollenvelden en polders en alles wat buiten groeit en bloeit. Foto uit Gent.


    >> Reageer (0)
    28-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prettige zondag,de klok is verzet en we zitten weer in de zomertijd. Het is nog wat donker  en vroeg voor ons gevoel. De eerste week mis ik dat uurtje altijd wel een beetje en dan wen je er weer aan.We kunnen in de avond weer eens naar buiten voor een ommetje naar de boulevard of zo. En misschien komen er wel mooie zomeravonden om buiten te zitten. Een foto uit Zeeland uit Gent.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sluis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     In het stadje Sluis staat een standbeeld van van Dale ,bekend van het woordenboek  de  dikke van Dale. Hij kwam daar vandaan en heeft er gewerkt aan het woordenboek. Hij staat er mooi aan de waterkant.


    >> Reageer (0)
    27-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ST Anna ter Muiden


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Anna ter Muiden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vlak bij ons hotel in Sluis lag een schattig en piep klein dorp ,er stonden ongeveer 15 huizen en een kerk. Het zag er prima onderhouden uit en overal waren narcissen geplant. Het was een sprookje zo mooi  zag het er uit hier een foto ervan.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is weekend en we zijn weer terug van een paar daagjes uit geweest en komen weer even een prettig weekend wensen.We waren in Gent ,dat is een mooie stad met veel oude gebouwen en er werd volop gewerkt.We waren in een mooi hotel tegenover het stadhuis. Veel kerken en mooie grote pleinen er was heel wat te zien  en hebben ons prima vermaakt .


    >> Reageer (0)
    26-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn weer thuis van een paar dagen uit naar Gent en Sluis . Het weer was goed en we hebben het heel goed gehad . Het hotel in Gent was fantastisch mooi en alles er op en eraan. Een heel grote kamer met een tv schilderij aan de muur tegenover het bed. en heel luxueus. Het slapen en ontbijt hadden  we  gratis omdat we een vakantie hadden geboekt naar Turkeye Alleen het diner hebben we betaald, maar je mocht ook elders eten en het ontbijt was ook een feest,we hebben ervan genoten. Daarna waren we drie dagen in Sluis ook daar was het goed,dat komt morgen.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!