Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    12-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avondritje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze weg langs het water rijden we vaak en bij de boerderij staan altijd bloemen in bakken op de toegangsbrug. Meestal in een kleur soms wit ,soms geel of roze. Deze keer zijn ze gemengd en kleurig.Altijd even kijken soms zijn ze net vers ,zoals deze keer.Het was al wat later op de dag. Een prettig weekend. Zie ook foto bij Loek.


    >> Reageer (0)
    11-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is somber en donker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Loek zit op zee  en ik was alleen thuis,daar ging de telefoon .Onze  zoon en zijn vrouw zijn gister op vakantie gegaan. En daar  belden ze  van uit Washington. Daar tuffen ze met hun huurauto door de stad en dat  telefoontje klonk alsof  ze gewoon vanuit hun huis belden. Dat is toch mooi tegenwoordig. Vroeger stuurde men een kaartje en dat kwam vaak pas aan als je al weer thuis was. En hij zegt gewoon  we rijden hier door de stad.En die kent iedereen wel een beetje van televisie beelden. En hier ook een auto en het witte huis , maar niet hetzelfde.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichte mist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er hangt hier een dichte mist. Er is niets te horen en niets te zien. Zelfs de overkant niet. Daarom is het ook zo stil, de trams hoor je niet. Lekker lang geslapen,  dat mag ook wel eens. Maar ik hoop wel dat het dadelijk  weer gewoon wordt, want dit is niet gezellig. Het is alweer vrijdag. Morgen is het hier vlaggetjesdag, dan is er braderie en haring eten en feest in Scheveningen.Hopelijk trekt de mist op en is het snel weer helder. Een prettige dag !


    >> Reageer (0)
    10-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag10 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zo we zijn weer thuis ,na het sporten. Het regende en we zijn nat geworden van dat kleine stukje. Wind tegen ,dus voorkant nat. Even naar het nieuws kijken en nog even bloggen .Vandaag the day after. We zijn een beetje bekomen en horen steeds nog tellingen en berekeningen van de behaalde zetels. Het zal wel een tijdje duren voor het nieuwe kabinet in elkaar getimmerd en gelijmd zit.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteravond na de verkiezingsuitslagen naar bed. Ik vond het maar zielig voor de Minister President wat een abrupt einde. En wat nu? Ik hou al niet zo erg van al die politieke toestanden. Het zal wel lang duren voor alles weer een beetje geregeld is.  En wat dan????? Een prettige dag voor ieder.


    >> Reageer (0)
    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gistermiddag waren we bij een tuinder en daar kon Loek wel een stukje grond krijgen voor een soort tuintje om zelf wat te kunnen tuinieren.Dat is dus wel leuk  en ook lekker in de buitenlucht . Vandaag is het weer niks met het weer somber en ongezellig. Gistermiddag was het nog zo lekker buiten.In de Happnez las ik reclame over een dekbed  overtrek met opgeborduurde tekst.

    The night is full of wisdom

    in the night we learn  from the past

    in the night we build our future

    so be wise and close your eyes.

     

     


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag 9 juni is het hier de dag van de verkiezingen. Wat zal het worden, niemand weet het meer. Veel partijen zullen dalen . En  wie gaat samen met wie en wie wordt de winnaar. Het valt vaak anders uit ,dan men verwacht. Maar ja vanavond weten we het en dan is de een tevreden en de ander teleurgesteld. Om deze tijd begint het spel,  om 7 uur gaan de stemlokalen open.


    >> Reageer (0)
    08-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe wasmachine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen zijn we op stap gegaan voor een nieuwe wasmachine. Zaterdag wordt hij gebracht een bovenlader , dus geen gebuk meer. Die zijn wat smaller en iets hoger. Dus in het weekend kunnen we weer wassen en is het leed weer geleden.Toen hebben we nog maar een ritje gemaakt door de natuur bij Zoeterwoude . Het was zelfs warm. En wat buiten gegeten.De verkoper was een aardige man ,die ons nog een paar goede tips gaf waar we wel wat mee konden doen. ( het sloeg niet eens op die wasmachine) En we zijn lekker een tijdje  buiten geweest.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wasmachine kapot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wasmachine was al steeds een beetje aan het lekken en gister liep al het water er aan de onderkant weer uit. Wat een toestand,  dweilen met badlakens. De natte was er uit en met de soeplepel het water er uitgeschept.Nu was die machine zeker al een jaar of 13, dus tijd voor een nieuwe is het wel. Straks gaan we maar kijken naar een bovenlader, dat is wat makkelijker.  En dan nog al dat wasgoed opnieuw wassen.


    >> Reageer (0)
    07-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zelf lees ik graag tijdschriften en met een groepje mensen wisselen we die weer uit. Zo hebben we wat te lezen en blijven een beetje op de hoogte van allerlei dingen en mode. Ook op de leestafel in onze gang vind ik wel eens  leuke en mooie  bladen en zo  hebben meer mensen er plezier van. In Happinez las ik. 

    Je bent alleen om liefde te ervaren, liefde te geven.

    Als we dat allemaal doen, wordt deze aarde een stralende ster.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen 7 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een goed begin van de nieuwe week, de warmte is over. Dus met frisse moed aan het werk.De gewone dingen op maandag, vuinis naar buiten . En de rommel van het weekend opruimen. De plantjes nalopen  binnen en buiten. en alles aan de kant. Vanmiddag weer  naar de sport. Er is weer werk aan de winkel en we zijn weer actief.  En een prettige week !


    >> Reageer (0)
    06-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een zware bui ,is het niet geworden . Het miezert en is somber rmaar echt koud is het ook niet. Wel ongezellig. Niets aan te doen ,we hebben een mooie week gehad. En er komt vast nog wel meer mooi weer. Misschien morgen wel,  Een foto van de duinen ,hier vlak achter, daar groeien mooie bloemen en springen de konijntjes rond en er zijn tegenwoordig ook reeen en  vossen en bij de watertoren is een plaats waar je koffie kunt drinken.Daar komen veel fietsers ,die er koffie drinken of zo, mensen noemen het wel een hangplek voor ouderen. Het is ook een soort ontmoetings plaats.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 6juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zondag,  hopelijk nog een mooie dag vandaag. Maar het is nog wat bewolkt. Niet echt helemaal helder, maar dat kan nog komen.Loek is al aan de ochtendwandeling. meestal gaat hij naar de   duinen en ziet vaak konijntjes en hertjes. Het wordt broeierig warm met vanmiddag kans op regen en onweer. Prettige dag.


    >> Reageer (0)
    05-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is hier een drukte van belang, overvolle trams en auto,s in de file.Er is een stellage gebouwd bij het Noorderhavenhoofd maar met schuifpui open, hoor ik het hier. Gratis muziek dus. Maar als je er vlakbij woont, lijkt het me niet zo prettig. En als het me verveelt, doe ik het raam dicht. Voor ieder een prettig weekend en geniet van het mooie weer, want maandag is het weer minder.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zomerse zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag is hier het zomerconcert vanaf het strand. Dat zal hier grote drukte geven in Scheveningen. Het zal vanmiddag en vanavond overal erg druk zijn. Zeker met dit mooie weer zijn er ook veel gewone strand bezoekers en dan al die extra mensen voor het concert.Alles zal wel verstopt zijn , dat is op een mooie zondag altijd al het geval.


    >> Reageer (0)
    04-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En nog steeds heerlijk weer,vanmorgen waren we even op stap en het was zelfs warm. Wat een weertje en ook voor morgen  wordt het weer warm. Wat zal dat druk worden op dat Beach Concert. Alle strandtenten zitten vol en ook de toegangs wegen zijn heel druk. Eindelijk eens een zomers weekend. Er worden weer goede zaken gedaan en alles en iedereen is er vrolijk en zonnig bij.En ziet er gezellig en fleurig uit in zomerkleding.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 4juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Weer een mooie ochtend, volop zon en zomers. Nog rustig zo die eerste ochtenduren en heel langzaam komt alles weer op gang, en komt er weer wat verkeer. Vroege vogels, die vanavond weer vroeg thuis willen zijn. Op vrijdagmiddag komt het  weekend verkeer wat eerder op gang, de meesten willen dan wat eerder  aan het weekend beginnen. Een mooie dag.


    >> Reageer (0)
    03-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lekker weer vandaag, zonnig en helder. Weer gefietst vandaag. Op de hometrainer en op de echte fiets. Voor deze week hebben we het weer gehad.En hebben we wel een beetje rust verdiend in het weekend. Zaterdag is er een concert op het strand op een speciaal podium. Met optreden van Kane, Di-rect en  Bon Jovi  van 12 tot 19 uur. Dat zal wel grote drukte geven, heel Scheveningen vol  bij mooi weer. En er zijn maar weinig parkeerplaatsen.  Misschien horen wel wat als de wind gunstig is.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 3juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een blauwe lucht en zon,niets te klagen alles ziet er zomers uit. Straks ga ik maar eens naar de markt, even naar nog een paar plantjes kijken. Sommige viooltjes raken uitgebloeid. Misschien zie ik nog begonia's. En op een klein plekje moet alles er wel goed uitzien, anders wordt het een rommeltje. En ik wil niet achter de geraniums zitten, maar er voor of er naast. Wens ieder een mooie zonnige dag!!!!


    >> Reageer (0)
    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 juni een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zon schijnt en ik heb een tijdje lekker in de zon gezeten op het terras ,heerlijk en lekker warm. Ik hoorde dat er een nieuwe plaat was van Kathie Meluha, maar heb hem nog niet gehoord .Het schijnt dat ze op tv was van de week,maar ik heb het niet gezien. Maar dat zoek ik nog wel op. De planten op het terras staan er fris en vrolijk bij en doen het goed. Morgen ook nog maar eens kijken op de markt of er nog iets moois bij is. Op de foto het turkse biljart.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!