Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    08-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weer ,kil en nat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag niet zo mooi ,koud en regen. Zo zitten we vroeg in het najaar, en duurt de winter lang.Gelukkig gaan wij nog naar een warmer land waar een najaarsvakantie nog lekker is  en we ieder jaar nog even gaan genieten. En weer een aantal vaste gasten zullen ontmoeten ,die we daar steeds weer zien,altijd gezellig.En met dit weer verlang ik er alweer naar.


    >> Reageer (0)
    29-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 29 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag wordt het weer een onstuimige dag, met veel regen en wind. Het wordt een beetje eentonig en ik begin te verlangen naar mijn plekje in de zon. En wonder boven wonder kan ik de bril ophouden en er zelfs mee op de pc kijken en lijkt het een verbetering. De opticien zei ook dat de glazen ver beterd waren. Dus eindelijk leer ik het. Ik wens ieder een prettige zondag en laten we maar rustig aan doen.    Tijd vermorsen,de enige verspilling  die geen afval achterlaat.  Bergman,


    >> Reageer (0)
    28-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zATERDAG MIDDAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk is er een zonnetje doorgekomen en lijkt het wat te  verbeteren geen mooie nazomer ,hier in huis is het zelfs al koud . En het is toch nog augustus,jammer dus. Maar ja ,niets aan te doen.

     Vooral sedert de uitvinding van het polshorloge hebben we geen tijd meer. Karel Jonckheere

     


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste zaterdag van augustus. Woensdag is het september en begint de donkere tijd weer.De straten zijn droog en vandaag is er hier een braderie van de winkeliersvereeniging niet zo groot ,maar soms wel leuk.Er zijn wat tentjes met fruit en aanbiedingen en ook vaak wat oude spullen en vooral muziek.De cafe,s zetten stoeltjes buiten  daar kun je dan wat drinken en praten met de buurtgenoten en hopelijk blijft het droog.


    >> Reageer (0)
    27-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daar net heb ik de bril opgehaald ,maar na een paar dagen krukken zijn mijn ogen moe en merk ik er nog niet zo veel van .Ja als ik strak vooruit kijk kan ik alles zien,maar ik kijk teveel om me heen. Ik wil alles zien. Het was gelukkig even droog geworden en ik was snel weer terug. Foto de gelaarsde kat, staat in het Westbroekpark.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weer bijna weekend, en vandaag weer een herfstige dag met regen en wind. En vooral zondag weer veel nat. En nog steeds maar 3liften voor het hele gebouw Dus blijven de meeste binnen  en redden zich wel met wat er nog in huis is.Maar als de bril klaar is moet ik die toch wel ophalen, want ik ben heel benieuwd of ik er nu beter mee kan zien.We maken het dus  binnen gezellig en zien ons maar te redden.Gelukkig is hier toch altijd wel wat te beleven, we zitten op een druk punt .Prettige dag .   Foto van het Westbroekpark.


    >> Reageer (0)
    26-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wat een weer vandaag en juist  in Den Haag viel er heel veel regen. Tunnels liepen vol en bomen knapten af. Het was echt bar slecht vandaag . Van de zes liften vielen er 5 uit. En de meeste mensen bleven maar binnen.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We gaan weer naar het eind van de week en vannacht heeft het flink geregend en gestormd hier . Geen lekker weer vandaag, het is fris ook.Toch een prettige dag en dan maken we er binnen maar wat van.Zo gaan we maar vast uitkijken naar de vakantie en ons plekje in de zon. Een stil verlangen naar......Een prettige dag en hopelijk valt de regen mee.


    >> Reageer (0)
    25-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De glazen wasser is weer geweest en we kunnen weer naar buiten kijken,we hebben vaak aanslag van de wind en de zee en dan is er minder te zien buiten. Maar nu is alles weer helder. Hoewel er wel regen wordt verwacht ,maar misschien aan de andere kant. De zon trekt al weer weg,jammer.Prettige avond en gezellig heid .Op de foto allemaal naaktfiguren,die op hun buik liggen in het gras op de dijk langs de Schelde .IK geloof wel honderd,ze liggen te zonnen en zijn bedoeld als monument. Dat is een leuk gezicht.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wOENSDAGOCHTEND
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn alweer halverwege de week, hier is het bewolkt.Wat zal de dag ons brengen? Veel meeuwen  geschreeuw,dus zal het wel veel wind worden.We laten ons verrassen.Zelf blijf ik maar een beetje binnen en ga maar eens wat rommelen en neem het er verder maar van. Een mooie dag en groeten.

    Alle ondeugden, die in de mode zijn, gaan voor deugden door. Moliere


    >> Reageer (0)
    24-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Bril
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sinds 3 jaar heb ik een bril, maar kon er niet aan wennen honderd keer per dag ging die op en af en werd ik er duizelig van. OP de pc kon ik er niets mee en had een lees brilletje van de Hema. Ook had ik een klein brilletje er bij als reserve en dat had ik vaker op. Soms dwong ik mezelf hem op te houden ,maar lekker ging het niet. Van de week zijn we bij een andere opticien geweest ,want er moesten,dacht ik nieuwe glazen in. Dat was ook zo,het montuur zou ik houden dat was mooi en dan nieuwe glazen erin. Alles opgemeten en klaar en toen ontdekte men dat er iets niet goed was met de glazen. Dat wordt nu vernieuwt en nu ben ik heel benieuwd was dat de oorzaak of kan ik gewoon niet wennen aan multifocale glazen. Want eigenlijk heb ik een hekel aan brillen en gooi ze liever in een hoek. Maar ja dat is natuurlijk verkeerde ijdelheid.Nu maar afwachten wat er gebeurd als er nieuwe glazen inzitten.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag was het de verjaardag van mijn vader.vroeger dus altijd een feestdag bij ons thuis en een beetje het einde van de zomer.Want vroeger eindigde  de vakantie altijd met Koninginnedag op 31augustus en begonnen de scholen weer op 1 september. Maar dat is al zo lang geleden. Wat vliegt de tijd ,nu zijn we zelf al oud. Maar blijven denken dat we de eeuwige jeugd hebben  en vinden ons zelf nog aktief. Een mooi dag en hopelijk nog wat zon.Nog een foto in het nostalgische cafe in Emmadorp in Zeeland.


    >> Reageer (0)
    23-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nu schijnt er een zonnetje ,maar er zijn ook steeds buien met storm en regen.Maar we hebben de zon vandaag gezien. Het is niet zo aantrekkelijk om naar buiten te gaan en ik heb de boodschappen maar uitgesteld tot morgen. Veel slechter kan het dan niet zijn ,misschien wel  beter.Jammer dat de bloemen en planten zo verwaaien.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de paraplu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste  week van augustus,het gaat hard,dan is het eind van de zomer in zicht  en vandaag regent het pijpenstelen. Het is vies nat en niet lekker om naar buiten te gaan,dus maar lekker binnen blijven of de paraplu pakken.Toch een prettige dag en maak er wat van.


    >> Reageer (0)
    22-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zulk mooi weer vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is hier al de hele dag bewolkt  ,geen zonnetje te zien . Jammer want we hadden op een mooie zondag gehoopt . Het is hier bewolkt en wat fris. Jammer want de zomer is al aardig onderweg naar de herfst, misschien komt er vanavond nog een zonnetje. Het lijkt wat lichter te worden. Ja ik denk dat er nog wat komt en de dag misschien nog een mooie avond krijgt.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen 22 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een rustige zondag , ik hoor alleen de meeuwen schreewen  . Verder is het nog rustig, maar dat zal niet meer zo lang duren,want we hebben weer markt op het plein. De vakanties zijn om en ieder is weer in het gewone doen beland  en op die markt komt wel weer publiek af. Nu komt er nog frisse zeelucht binnen en straks het marktlawaai.Voor ieder wens ik een mooie zondag met zon.


    >> Reageer (0)
    21-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is alweer bijna 3uur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De dagen vliegen gewoon voorbij en de tijd gaat steeds sneller lijkt het wel,Het weer is wel weer opgeklaard maar niet zo mooi als gisteren.Het waait nogal . Maar het is zaterdag en dat is toch een gezellige dag.Als je met beide benen op de grond staat,kom je nooit met je hoofd in de wolken.   Dit beeldje stond in Hulst op de markt en de tekst er op was: Als de vos de passie spreekt ,boer pas op je kippen.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisteren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren ben ik er zomaar uit gesprongen . Mijn dochter had me een uitje beloofd voor mijn verjaardag. En daar hebben we gister van genoten Het was stralend weer en wij zijn gaan varen op de Kaagse plassen ,vanuit Katwijk met een plezierboot.De zon scheen er was een licht windje en het was heerlijk op de boot,het had niet mooier kunnen zijn. En daarna nog lekker gegeten in Katwijk en gewinkeld en we waren pas tegen tien  uur thuis . Een heerlijk dagje uit.


    >> Reageer (0)
    20-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 20 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En het is misschien wel een mooie zomerse dag, de verwachting was goed. Dus hopelijk geen storingen op komst en nog wat nazomeren. Ik wil ieder een mooie dag wensen en geniet er maar van,want het is zo weer herfst. Er is nog van alles te doen ,dus neem de kans waar en geniet ergens op een mooi plekje buiten.Of gewoon lekker in de eigen tuin.


    >> Reageer (0)
    19-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de fiets was het lekker buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was heerlijk weer buiten om een eindje te fietsen. En morgen wordt het een zomerse dag .Net zag ik de boten van Sail Amsterdam op het nieuws en was er weer een  schipper die tegen de stroom in ging varen  wat strikt verboden is en er in een andere boot dus 2 mensen te water raakten. De Americo Vespucci is een prachtig schip, het was een hele drukte op het water en en een mooi schouwspel, eens in de 5jaar.In 1980 zijn we er ook bij geweest,maar nu is het nog veel drukker dan toen.En kijken we maar op de televisie dan zie je alles.Nog een mooie avond.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!