Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    07-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog steeds regent het een beetje  en het is heel warm buiten. Straks gaan we nog maar even naar een    tuincentrum  . Ik heb wat uitgebloeide planten weg gedaan Misschien is er nog wat nieuws en anders fleur je daar wel een beetje op tussen al die mooie kleurjes. En we hebben nog wat boodschappen te doen in  de grote supermarkt en eten dan  daar ook nog wat in het restaurant.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachten op het onweer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens het Buien Radar hangt het onweer hier boven ,dus zal het onweer zo wel komen. Loek kijkt altijd daarnaar en  dan ziet hij de bui al hangen. (ik ook wel eens ,maar dat is ander weer) Hopelijk valt het wel mee, ik ben altijd een beetje bang van onweer. Vast nog van de bombardementen in de oorlog.Allemaal een fijne dag. Foto in de duinen , de ree neemt rust

    >> Reageer (0)
    06-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zijn we Wil en ik uit fietsen geweest door de duinen en langs Duindigt. Overal bloeien er mooi paarse en gele bloemen en het was best warm. Een  hoge heuvel zijn we maar op gaan lopen, daar is bijna niet tegenop te fietsen en aan  de andere kant een hele lange afdaling lekker de heuvel af,zonder trappen. Dat gaat pas lekker en geeft koelte . In park Clingendaal liet de hondenuitlaat dienst een aantal . .honden uit. En anderen moesten in de auto blijven  wachten op hun beurt. Een van de honden buiten was losgekomen en rende hard weg en de bewaker maar roepen. en rennen en het hondje niet luisteren. We weten niet hoe het afgelopen is, maar ze zullen hem wel gevonden hebben.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een warme dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het belooft een warme dag te worden, op zee zie ik nu al een paar zeilboten varen. Vandaag maar een eindje fietsen, bij warm weer is dat het lekkerst . Dan voel je nog een beetje wind door de haren waaien. Later op de dag kan er weer onweer komen met flinke buien.Wel we zien het wel.

    Wie over iedere stap lang nadenkt,
    staat zijn hele leven op een been.
    n.n.

    >> Reageer (0)
    05-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag is het echt mooi weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En morgen misschien ook .En normale temperaturen,dus niet zo plakkerig.Lekker om buiten te zijn . En ook om wat te werken en dat heb ik maar gedaan ,het huis weer wat schoongemaakt. Dan mag ik van mezelf morgen weer  naar buiten .

    Wie heeft gezegd dat liefde blind is,
    zij is de enige die scherp ziet:
    Zij ontdekt schoonheden ,
    waar anderen niets van weten.
    Andree Frossard.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 5 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er weer mooi uit vandaag. De zon schijnt  en het is windstil. Echt zo'n Lazzy summer day. Ik ga er maar even met de fiets vandoor wat boodschapjes doen. En daarna verder met het opruimen van het huis. Want het zit niet lekker als er rommel is.

    Iedereen beklaagt zich over zijn geheugen,
    maar niemand beklaagt zich over zijn gebrek aan oordeel.
    Francois de la Rochefoucauld.

    >> Reageer (0)
    04-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag heb ik me maar eens nuttig gemaakt met het uitsoppen van de keuken ,tenminste de bovenkastjes . De onderkastjes straks even pauze , want het is een heel karwei het zijn er elf. Het is goed weer om een beetje te werken, het is nu niet warm. En af en toe mag het wel eens gebeuren. Nu maar even uitrusten en wat kijken op het blog ,ik hou er niet van achter elkaar door te gaan .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 4 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ziel heeft illusies,
    zoals de vogel vleugels heeft:
    dat is wat haar steunt.
    Victor Hugo

    Maandag met zon en een aardig windje
    de dag is nog open ,maak er iets moois van.
    Een foto uit de duinen.

    >> Reageer (0)
    03-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saai en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier regent het steeds vandaag . Er was een markt georganiseerd een soort Mont Martre waar schilders hun werk mogen verkopen . Maar met die buiien komt er niemand. Loek is nog even naar de pier gelopen , maar daar was ook niet veel te doen. Een beetje saai dus vandaag . In de duinen worden de duindoorns al aardig gekleurd.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten is het lekker fris  met de deur open komt er lekker frisse lucht binnen, verkeer is er nog bijna niet ,dus verse zeelucht. Verder weg op zee ligt een container schip in de zon. Maar hier is het nog bewolkt. Loek gaat zijn gebruikelijke wandeling maken en ik ga me aankleden en opruimen. Als hij terug komt is er koffie!

    Rij nooit sneller dan je
    bewaarengel kan vliegen.
    Peter Darbo.

    >> Reageer (0)
    02-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar de Fred
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even naar de Frederik Hendriklaan geweest en wat gewinkeld, maar niets gekocht.  We zagen wel al nieuwe wintermode en ook nog zomeruitverkoop. Ik keek nog naar bloemen maar met dit warme weer zijn die ook niet zoveel waard. Dus helemaal niets alleen maar gekeken. En het was toch nog warm en plakkerig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dus begin ik maar met iedereen een fijn, mooi en gezellig weekend te wensen. Het is niet meer zo warm, maar een paar graadjes lager is ook nog lekker  en dat kunnen we beter verdragen. Gek want als het hier dertig graden is vind ik het te warm en in Turkije heb ik er geen last van. Geniet van zon en buitenlucht en maak het gezellig.

    >> Reageer (0)
    01-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het wel lekker weer niet meer zo warm, maar toch nog lekker zonnig en een windje. Ik zie ook veel mensen richting strand gaan. Vanmorgen hebben we even flink boodschappen gedaan  met de auto en Loek is maar weer gaan sporten van de week was het daar te warm voor. En zo is het alweer weekend ,vanavond is het vuurwerk  en dan kunnen we alle drukte vanuit de serre rustig bekijken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog even wachten
    op de dag met al die achten.
    Dan kunnen we de spelen verwachten
    en meten de sporters hun krachten.
    Het is hier een beetje opgefrist ,buiten waait een zeewindje . Maar binnen hangt de warmte nog in huis, dus maar lekker even laten doorwaaien . Er is bijna geen regen gevallen. Misschien komt dat nog. Vanavond hebben we hier weer vuurwerk, maar als het hard regent gaat het niet door.

    >> Reageer (0)
    31-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een salon tafel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren tijdens ons toertje kwamen we door Oudewater een mooi oudhollands plaatsje, daar stappen we altijd even uit en kijken wat rond.We zagen een antiekwinkel, daar  willen we altijd wel even kijken. Een oude liefhebberij van ons . En daar zagen we een oude salontafel bijna dezelfde, die bij ons thuis staat. Maar deze zag er mooier uit, gaver altijd goed gepoetst en met iets afgeronde hoeken, terwijl die van ons scherpe puntige hoeken heeft. Dus heb ik heel vaak blauwe plekken  rond mijn knieen van er tegen op lopen . Ook een met een lade erin. Ik vond hem er beter uitzien en dan zegt Loek dan nemen we die toch. Dus zo gebeurde het dat we totaal onverwacht een andere tafel  hebben gekocht. Nu moeten we de oude nog kwijt. Dus Loek polsen bij  zoon en schoondochter of die er  niet wat in zien?

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dag van de maand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag de laatste dag van de maand . Het is weer mooi weer, zelfs al warm . En vandaag zal ook een warme dag worden ,dus doe ik maar lekker rustig aan . Even naar de markt en wat boodschapjes in de buurt en verder maar wat buitenlucht nemen in de schaduw.Op zulke warme dagen is de schaduw heerlijk.

    Muziek drukt uit  wat niet
    gezegd kan worden,
     maar waarover niet gezwegen kan worden.
    Victor Hugo
    .

    >> Reageer (0)
    30-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmorgen kwamen de helicopters
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen zagen  we twee helicopters voorbij vliegen , ze kwamen de van oorlogsmisdaden beschuldigde Karazic  brengen naar de gevangenis in Scheveningen.. Daar stond al twee weken de pers paraat om hem te zien aankomen. Ze staan er nog ,waarom zal dat zijn?  Morgen zal hij zelf een verklaring afleggen, hoor ik net. Zelf zijn we maar een ritje gaan maken naar Haastrecht  en hebben daar vanmiddag heerlijk gegeten in een restaurant aan het water waar veel bootjes voorbij  kwamen  en dan steeds de brug open moest. We zaten lekker in de zon, een echt vakantie dagje en het eten was heerlijk .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Neem dagelijks een kopje opgeruimdheid
    met een dosis goede moed.
    Daags  twee lepels zelfbeheersing
    dat werkt bij ieder mens heel goed.
    Dan 5 lepels vol met humor
    aangelengd met goede wijn
    en tinctuur van vergenoegen
    is het beste medicijn.
    Twintig druppels geest van vreugde
    met een poeder levenszout
    en wat balsem van vertroosting
    is een zaad van zuiver goud.
    En vindt ge nu bij dit receptje
    uw verlangen niet vervuld,
    neem dan voor het allerlaatste nog
    een grote pleister met geduld.

    >> Reageer (0)
    29-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu is het lekker zomers weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ben net even naar de supermarkt gegaan, het was heerlijk buiten. Nu ga ik lekker in de serre zitten met de schuifpui open  en zit nog net niet in de zon  maar wel lekker . In de zon zou ik niet lang volhouden,dat is voor mij te warm. En ik zit lekker met een handwerkje en kijk een beetje naar buiten. Daarnet heb ik mezelf maar verwend met een bos lelies. Loek is wat zaakjes afhandelen dus ik heb even het rijk alleen. En ik heb ook nog een puzzelboek liggen   en ik zit ook wel graag even te dromen  over alles en nog wat.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag morgen nog een beetje ochtendnevel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar het wordt vast weer een mooie dag ,de onweersbuien zijn om ons heengegaan en alles was rustig vannacht. En nu ook heerlijke ochtendrust in deze vakantietijd   er zijn 's morgens ook geen files. Allemaal dus maar een prettige dag gewenst.
      
    Een viool heeft veel weg van een vrouw,
    kan net zo wispelturig zijn,
    maar als je de goede snaar weet te raken
    dan kun je er alles mee doen.
    Theo Olof
    Boot die via de nieuwe waterweg naar de Noordzee vaart.(bij  Hoek van Holland )

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!