Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    07-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DINSDAGMORGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EN Straks even bloedprikken en dan kan ik meteen een paar boodschappen doen.Ik mag niet de hele dag lopen of staan maar nog steeds veel zitten met dat been.En niet naar de sport Het duurt wel lang en is voor mij niet leuk.Loek houdt streng toezicht,dat ik niet te veel heen en weer loop.Maar ik kan wel de gewone schoenen weer aan.Dus wordt het wel weer wat dunner .Een prettige dag.Nog een foto van de markt in CELSUK.


    >> Reageer (0)
    06-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed weer voor de tuin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het regent nogal hard en er valt flink wat water, wel goed voor de bloemen,we mopperen niet. We hebben een heel zonnige vakantie gehad,drie weken zon en geen regen te zien.En de plantjes fleuren hier weer op.Op de foto,s .van de vakantie enkel zon en heel veel bloemen.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Alle feestdagen voorbij en weer aan het werk.In huis is niets meer terug te vinden,ik ga eerst maar eens de kasten opruimen,alles is zoek.Na de vakantie ziek geweest en ik kan niets meer vinden,handdoeken hebben toch geen pootjes en liggen in de was of in de kast.Zo groot is het huis niet,dus moet ik gaan zoeken en ruimen.Niet te veel lopen en staan,dus maar een stoeltje erbij zetten.Prettige dag voor allen.


    >> Reageer (0)
    05-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zondag en voor vandaag wordt er regen verwacht,wel lekker voor de tuinen natuurlijk en wij mogen toch ook niet mopperen. Zo mooi weer ,dagen achtereen.Alles zal even lekker opfrissen. Voor ieder een mooie dag en misschien valt het nog wel mee.En waait het over.,dan geven we de planten zelf maar water.Een gezellige zondag!


    >> Reageer (0)
    04-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag is er hier zomermarkt in de wijk. Het is er mooi weer voor en ik ga wel even kijken wat erzo al is .Meestal veel fruit en leuke rommeltjes en ach een vliegende kraai vangt wel eens wat.Er is muziek en je komt er oude bekenden tegen. Een praatje in de zon erbij is wel gezellig. En meteen even wat boodschapjes mee nemen voor het weekend. En het is heerlijk weer buiten.Ik wens ieder een prettige zaterdag!


    >> Reageer (0)
    03-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 juni

    Vandaag de bedden verschonen  en dan de nieuwe matrassen erop ,die straks komen en dan is alles weer fris en schoon en is de slaapkamer weer net en slapen we weer fris. Het is weer mooi weer met veel zon.Veel mensen zijn vrij en treffen het goed met dat mooie weer.Ze gaan erop uit en hebben vast een voorproefje op de vakantie. Een mooie dag en geniet ervan.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag3 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een drukke dag ,de bedden veranderen ,want er komen nieuwe matrassen,dus meteen de kamer een grote beurt geven.Dan is straks alles onder de bedden ook weer stofvrij en schoon,  Straks is alles weer lekker opgeruimd onder het bed vonden we nog een paar oorbellen en veel stof.Na stofzuigen kunnen de bedbanken weer omlaag en de nieuwe matrassen erop als ze komen.schone lakens en nieuwe dekbedden en we slapen weer fris en schoon.Het is weer een mooie dag met veel zon.


    >> Reageer (0)
    02-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hemelvaartsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag Hemelvaartsdag en het ziet er buiten prachtig uit ,volop zon en prachtig weer voor een vroege ochtendwandeling. Vroeger noemden we dat dauwtrappen en was het vaak regenachtig. Nu een stralende dag en bijna windstil.De vlaggen hangen stil en overal heerst nog rust. Ik wens ieder een mooie dag  en geniet ervan. Vandaag zal het wel druk zijn hier er zijn veel toeristen en de zee is spiegelglad , geen golfje te zien.Echt een uitzonderlijke dag.


    >> Reageer (0)
    01-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 juni 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mooi weer vandaag, de zon schijnt. Gistermiddag hebben we weer een toertje gemaakt en een nieuwe keuken uitgezocht en besteld.Lijkt me dat het heel mooi zal staan,het zal eerst wel rommel geven,maar hopelijk wordt het mooi en gaat het snel. We laten de mensen van de zaak alles doen,een dag afbreken en de volgende dag nieuw opbouwen. Grote kasten van de vloer tot even onder het plafond met veel ruimte erin en apperatuur op ooghoogte.Eind augustus gaat het gebeuren en een nieuwe kleur. Het zal wel veel rommel geven,maarik ga ook maar eerst wat ruimen en weg doen. Genoeg dingen die oud zijn en ik ook niet meer gebruik.Tijd voor wat nieuws. Het enige wat blijft is de inductie kookplaat. Een mooie dag met zon.


    >> Reageer (0)
    31-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag van mei de 31ste
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    de laatste dag van de maand,dus we gaan vandaag mei afsluiten. Het eind is toch weer normaal geworden.En dan beginnen we morgen aan het tweede deel van het jaar. Wens ieder een mooie zomermaand en lekker naar buiten allemaal en genieten van de zomer en buitenlucht.Hier regent het wat ,maar het is meiregen  en die maakt dat je groter wordt zongen we vroeger als kinderliedje.


    >> Reageer (0)
    30-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik ben weer blij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen  op bezoek bij de dokter en gelukkig de blaasontsteking is geheel verdwenen en de kuur voor het been is ook goed en moet alleen nog een paar dagen worden afgebouwd. Dus ik ben heel blij weer de oude te zijn en  weer gewoon mijn gang te kunnen gaan en alles te hervatten,wat ik meestal doe . We hebben vanmiddag meteen ritje gemaakt en zijn naar een tuincentrumgeweest voor plantjes op het balcon. We hebben een nieuwe keuken uitgezocht en gaan vanavond maar eens puzzelen met de mogelijkheden.Ik ben weer blij !!!!


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ,Maandagmorgen  nog een beetje somber, maar het zou een mooie dag worden en warm,dus we wachten maar af wat de dag ons brengen moge.Maandag niet de leukste dag van de week,wasdag,werkdag, maar we gaan het maar proberen en zien het wel.Hopelijk wordt het een goede dag met betere berichten.Een vakantie plaatje erbij en geniet ervan.


    >> Reageer (0)
    29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen

      Zondag.en er waait een frisse wind.Niet zo,n mooie dag met een stormachtige wind.Maar ik kom toch nog niet buiten en begin er aardig van te balen. Morgen moet ik naar de dokter en horen wat die zegt of er al wat verbetert is hopelijk wel,het is ook pijnlijk en je wordt er chagrijnig van.Als je doodstil,zonder beweging in bed ligt met het been hoog ,gaat het wel, maar staan of lopen is niet aan te bevelen. en dan is het mauwen.


    >> Reageer (0)
    28-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het .is droog en zonnig deze zaterdag.Loek gaat boodschappen doen ,zodat we niet het weekend op een houtje moeten bijten en toch wat in huis hebben. Hij heeft het maar druk  en toch zou ik liever die dingen zelf doen en weer eens lekker rondneuzen, want ik ben wel echt uit de roulatie,Drie weken vakantie en nu al twee weken binnen.Groetjes en een mooie dag.


    >> Reageer (0)
    27-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag ochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Even  zelf aan het woord,maar dat been moet nog steeds rusten en liefst hoog liggen en dat gaat dan niet zo lekker en ik ben aartslui geworden. Eerst drie weken vakantie rust en dan met een been dat omhoog moet liggen kom je ook niet ver . Maar ik denk wel dat het niet meer zo rood is als eerst en dat het langzaam  beter gaat.Groetjes en een mooie dag.Van Annemiek.


    >> Reageer (8)
    26-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag, 26 mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is weer een mooie dag. De zon schijnt; de regen is tot nu toe uitgebleven. De bloemen op het balkon staan prachtig te bloeien en bieden een vrolijk aanzicht. Verder kom ik nog niet buiten. Het lopen is erg pijnlijk. Hopelijk gaat het spoedig beter. Ik dicteer Loek maar, om een briefje te tikken, want ik ben daartoe nog niet erg in staat. Groetjes en een mooie dag gewenst door Annemiek.


    >> Reageer (0)
    25-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is nu woensdag en het gaat maar langzaam vooruit. Nog steeds ben ik de draad een beetje kwijt. Het is net of er van alles is  veranderd op het blog. Dus gaat het maar langzaam. Maar we proberen  en moeten er maar aan wennen.. Wens allen een mooie dag en plezier.


    >> Reageer (0)
    24-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag is het nog niet gelukt om wat te schrijven. Ik lig nog steeds in bed en heb nu wondkoorts. Loek doet de hand- en spandiensten. Dus ook een stukje net. Ik wens iedereen een fijne dag en hoop zelf weer spoedig aan de bak te zijn. Maar ik slaap bijna de hele dag. Groetjes en zon.


    >> Reageer (0)
    23-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prettige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is hier ook een mooie en zonnige maandag, om even af te kicken van de felle zon. Want die was er volop in Turkije; wij hebben geen enkele regendag gehad. Wel een keer een buitje. Ik ben nog niet helemaal beter; ik sukkel een beetje met een stijf been als gevolg van een huidirritatie. Eén been is al weer goed. Voor het andere been moeten we vanmiddag nog naar de dokter. Prettige dag en groetjes.


    >> Reageer (0)
    22-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kom ieder even een mooie zondag wensen. IK ben nog steeds in de lappen maand en futloos,terwijl de vakantie zo mooi en leuk was. Ik ben nu snipverkouden en heb een behoorlijke blaas ontsteking en blijf nog steeds in bed.Maar daar was het weer geweldig en hebben we veel plezier gehad.Lekker gegeten en het weer was prima.Groetjes en beste wensen van Annemiek.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!