Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    28-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een paar keer was ik niet meer naar sport in het bad geweest en het was best lekker om vanochtend weer mee te doen. En voortaan ga ik maar weer regelmatig.Maar in de vakantie tijd is het een beetje lastig . Maar langzamerhand wordt alles weer normaal. Het is nog steeds grijs buiten , maar misschien komt er in de namiddag een klein zonnesraaltje. Straks gaan wij maar even boodschappen doen bij de grote supermarkt met de auto dan zijn we er even uit. Het is gek er is weinig zon en de kamerplanten groeien als kool en krijgen nieuwe bladeren of bloem. Op de foto de Maas bij Rotterdam.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zegt het weerbericht?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een grijze dag, kort maar krachtig en geen nieuws onder de zon.Dus ga ik maar lekker even naar de aquales in het verwarmde bad en even lekker ontspannen ,dat is nu baden in weelde  en het  is er nog gezellig ook. Maar een bloemige  foto vandaag om de  moed er in te houden.

    >> Reageer (0)
    27-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triest weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van dit saaie weer word ik helemaal triest , daar kan ik helemaal niet tegen en word ik niet vrolijk van.Dan ben ik blij , dat er nog een reisje naar de zon in het verschiet is . Daar ga ik dan maar van dromen en naar verlangen, over een paar weekjes nog even naar de zon in ons favoriete hotel.Waar we als familie worden verwelkomt en verwend . Dat is dan een mooi vooruitzicht in deze zonloze tijd.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 27
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nog maar een paar dagen augustus. Maandag is het september.Wat vliegt de tijd , zo ben je oud voor je het beseft. Vandaag nog geen zon, maar ik hoop dat  hij toch nog komt. Straks maar weer even naar de kapper .

    Ons hele leven zou muziek zijn
    als we op elk ogenblik de juiste
    tonen zouden kunnen vinden.
    John Ruskin.


    >> Reageer (0)
    26-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar Rijswijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik met Wil naar Rijswijk geweest en daar hebben we wat gewinkeld  en rondgekeken. Maar het weer leek  wel herfst  koud en ongezellig .Wel heb ik  er nog een paar schoenen gekocht  voor een uitverkoopprijsje .En plots zagen we dat er een groot ongeluk was gebeurd Trams  stonden dwars over de weg en er waren ook bussen bij betrokken en er stonden ziekenwagens.Toen hebben we maar snel een andere bus genomen en zijn onderweg overgestapt en naar huis gegaan  .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Erasmus brug i n Rotterdam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de foto de Erasmusbrug in Rotterdam, per watertaxi zijn we hier onderdoor gevaren . Dat was best een leuke belevenis , het water was nogal woelig.Een mooie dag wens ik ieder en groetjes .

    >> Reageer (0)
    25-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag niets te klagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Over het weer ,de zon schijnt en het ziet er goed uit buiten. Een beetje wind ,maar daar zijn we hier wel aan gewend. Maar ik  heb al weer gehoord dat het niet lang zal duren, maar dat zien we wel.Nog een foto uit Naaldwijk bij het hofje Het is daar zo stil en rustig, Komen die mensen nooit buiten? vraag ik me dan af

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het ziet er redelijk goed uit nog geen zon,maar wel helder en het lijkt er op dat het beter wordt.Het is hier de laatste week van de vakantie ,volgende week beginnende scholen weer en hier was het de laatste groep.De files op de wegen zijn er alweer. Op de foto ontbijt in  Katwijk aan Zee.

    >> Reageer (0)
    24-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt nu wat flauwtjes ,dus niet vanharte .Maar het is wel wat lichter.Dan hebben we gisteren geboft toen we in de Kenemmerduinen waren toen was het lekker zonnig.Op de foto een beeld , dat bij de ingang staat.En ik ben dol op dat soort beelden van daar een plaatje ervan. Het was er ook prachtig en heel niet druk echt puur natuur.Prettige zondag verder.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zondagmorgen en ik  heb heerlijk geslapen. Loek is de duinen weer in. Het is droog  en de vogels gaan te keer buiten .Die zeevogels  klinken heel anders dan de tuinvogels en dan nog de frisse zeelucht die door de open  schuifpui naar binnenkomt. Lekker zo.

    >> Reageer (0)
    23-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tourtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we een ritje gemaakt naar de  Kennemmer duinen , er was een mooi bezoekers centrum en verschillende wandelingen konden er worden gemaakt.Het was mooi weer voor zo'n ritje  veel wind , maar ook zon. Mooie bloemen en planten.Er lopen heel veel herten en reeen(400) rond , maar overdag zie je die niet, maar ze zijn wel gevaarlijk lopen soms over de weg.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een prettige zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Allemaal een  prettige zaterdag en groetjes .Ik hou het kort pc had kuren en wilde niet   wat ik wilde  Groetjes .

    >> Reageer (0)
    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is hier maar koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier maar koud en unheimisch geen zon  en kil en nu begint het ook  nog te regenen. Ik snuffel wat rond op de pc En Loek is druk bezig met oude aanzichtkaarten te fotograveren. Hij heeft een blog de schoenendoos met allemaal foto's van oude kaarten van Scheveningen. Die leent hij van allerlei mensen , maakt er foto's van en geeft ze weer terug.Er staan  al honderden kaarten op. Nog een gezellige avond .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En maar snel aan het werk om voor het weekend weer wat orde te scheppen. De zon laat nog verstek gaan .Even lekker op schieten ,zodat alles weer netjes is en nog wat boodschapjes halen, zodat er ook wat te eten is.

    Afstand scheidt slechts de lichamen,
    niet de geesten.
    Desiderius  Erasmus.

    >> Reageer (0)
    21-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog gebleven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tot nu toe is het droog gebleven  en af en toe een beetje zon. Gister kreeg ik een bos bloemen van mijn buurvrouw  en vanmorgen heb ik zelf een bos gladiolen gekocht. Het zijn niet mijn lievelingsbloemen maar met heel lange stelen in een grote vaas op de grond staan ze er toch wel mooi bij en ik  zal nooit rode kopen. Maar een keer per jaar is dan weer genoeg.

    Het puntje van een gouden pen ,
    is het felste wapen dat ik ken.
    Jacob Cats

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is droog en straks ga ik even naar de markt om wat boodschapjes te kopen  en gewoon even te kijken of er iets voor mij bij is.De markt is meestal wel gezellig en levendig.

    Ook deze tijd zal eenmaal
    de goede oude tijd worden.
    Godfried Bomans

    >> Reageer (0)
    20-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnen blijven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik maar binnen gebleven ,want als ik schoenen aan doe doet mijn teen pijn .En in huis loop ik maar op een paar oude sportsokken, dan voel ik er niets van. En rommel ik maar wat aan .Af en toe wil ik wel even frisse lucht happen op het terras, want de hele dag binnen zitten is niets voor mij. Vorige week in Naaldwijk hadden we een hofje ontdekt wat voor ons nieuw was .Hier op de foto het Heilige Geest hofje,het was er zo mooi en vredig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer woensdag, maar de zon schijnt niet van harte maar toch een zonnetje!Dat is toch beter dan al die regen,er waait wel een frisse wind . De vakanties lopen ten einde .Veel scholen zijn alweer begonnen. Alleen hier in het westen zijn de kinderen nog vrij. De rest van het land is weer aan het werk.Een foto van het hollandse polder landschap.

    >> Reageer (0)
    19-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dagje Katwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een dagje naar Katwijk geweest met Willy.Maar een zere voet oh  jee .Gisteren was ik zo gochem om met mijn kleine teen tegen een deur op te lopen.En vanmorgen  was die teen bont en blauw en kon ik met moeite  in mijn schoen.Wel dan maar een pleister er omheen en lopen.Maar na een tijdje deed het steeds meer pijn ,maar ja we wilden wel van de jaarlijks e markt genieten, dus tanden op elkaar en lopen. Het weer was redelijk en we zijn droog gebleven en hebben lekker rond gedwaald in Katwijk waar we zo een paar keer per jaar wel heengaan.Een maal thuis was het eerste wat ik deed  de schoenen uit schoppen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag en de zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Misschien zal het niet lang duren, maar de zon schijnt. En dan ziet het er toch beter uit.Het waait wel flink,want ik zie witte koppen op zee. Ik hoop maar dat het droog blijft. Er wacht een  drukke dag ,dus ik hou het kort.En wens allen een goede en zonnige dag

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!