Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    29-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu in de rechtbank:"Gina Heirman The sequel"
    De meeste reporters zijn lui van aard. Als er een artikel over Gina Heirman verschijnt, typen ze gewoon informatie over van iemand anders. Zo schreef ik enige tijd geleden dat Gina's vader PVV-schepen was in Oudegem-Dendermonde. Wanneer de journalisten hun huiswerk zouden maken zouden ze tot de vaststelling gekomen zijn, dat Willy Heirman geen schepen was maar wel voorzitter van de PVV-Oudegem. Maar ondertussen nam het Nieuwsblad de foutieve informatie over.

    Ook een foto van haar is niet zo moeilijk te bemachtigen. Indien men eens in de kleine gemeente Oudegem zou rondlopen, vindt men genoeg materiaal. En in het weekblad Blik verscheen eind de jaren negentig een goede foto.

    Een andere blunder is Gina Heirman als "Antwerps" te omschrijven. Gina Heirman is een rasechte Dendermondse. Haar vader werkte als notarisklerk bij notaris Vanderdonckt in het centrum van Dendermonde. Gina ging naar het Atheneum te Dendermonde. En toen ze volwassen was had ze een bankfiliaal van de ASLK-NMKN te Oudegem-Dendermonde. Met dat filiaal ging ze op een frauduleuze manier ten onder. Nochtans konden sommige mensen te Oudegem niet van haar klagen. Zo sponserde ze menige vereniging op een ongekende manier. Hilarisch waren haar wisselkoerspraktijken. Zo kocht zij duurder vreemde munten in dan dat clienten in het centrum moesten betalen. Het resultaat was een heuse handel waarbij mensen eerst BEF omzetten naar een vreemde munt en deze dan bij haar verkochten en winst maakten!!! Een ander client kreeg bij haar een lening voor een huis die hij nooit heeft moeten terugbetalen. Gina had natuurlijk een vijs los. Langs de ene kant stal ze geld van klanten en langs de andere kant hing ze de joviale weldoenster uit. Maar op het einde van de rit maakte ze natuurlijk veel meer vijanden dan vrienden.

    Ofschoon ze reeds in de jaren tachtig in opspraak kwam, bleef ze lange tijd in Dendermonde rondlopen. De toenmalige PVV heeft haar onder druk van haar vader een lange tijd een hand boven het hoofd gehouden. Zo trok ze een tijd op bij Europarlementslid Willy De Clercq. Volgens bepaalde bronnen uit haar entourage had ze ook enige tijd een relatie met het liberale boegbeeld. Maar tegen het einde van de jaren negentig was ze volledig verbrand in Dendermonde.

    En toen trok ze naar de Belgische kust, waar ze opnieuw mensen oplichtte als "nicht van Jan De Clerck". Maar haar als Antwerpse omschrijven is totaal verkeerd. Gina heeft een tijd doorgebracht in de Gentse gevangenis en zit nu in Brugge. Volgens haar cipiers gedraagt ze zich zeer houtain en dweept ze met namen van topadvocaten, alsof het haar beste vrienden zijn. Zo durft ze dreigen met klachten via "haar" advocaat Hans Rieder. Maar  Hans Rieder komt haar natuurlijk nooit bezoeken. Cipiers omschrijven haar als het "zusje" van meester-oplichter Piet Van Haut. 

    Gina Heirman heeft op iedereen die ze ooit ontmoet heeft een blijvende indruk nagelaten. Naïevelingen hebben zich door haar laten bedriegen. Maar let op, ook met iets slimmere mensen kon ze met de voeten spelen. Zo bijvoorbeeld de oud-burgemeenster van Dendermonde Maurits Dierick. Die man hield ze maanden aan het lijntje voor een job bij de Europese Unie. De meeste intelligente mensen vonden haar optredens hilarisch. Memorabel zijn haar gespeelde telefoongesprekken met bekende politici en figuren. Spijtig dat ik haar nooit gefilmd heb. Ze zou zo in een televisieserie kunnen meespelen.

    Ik ben ervan overtuigd dat Gina geestelijk ziek is. Ergens moet ze door haar omgeving gecomplexeerd zijn over titels, politici etc. en natuurlijk dat er in haar hoofd ook technische fouten zullen zitten. Ze wou graag altijd de invloedrijke madame uithangen. In haar handtas zaten meestal dikke pakke biljetten die ze dan ostentatief aan haar omgeving toonde. Het kan natuurlijk goed zijn dat het vals geld was. 

    Het is alleszins een feit dat de familie gefrustreerd was over het feit dat haar vader -die notarisklerk was- zelf nooit notaris is geworden. Nadat notaris Vanderdonckt te Dendermonde overleden was, boterde het niet tussen Willy Heirman en de jonge opvolgster Anne Vanderdonckt. Mijnheer Heirman trok daarom naar Antwerpen bij notaris Celis. Gina's enige dochter Katrien Van Nuffel, zou daarom de familiedroom waar maken. Zij studeerde aan de VUB rechten en notariaat en het notarisambt lag eindelijk in het verschiet. Katrien pronkte een tijd op facebook dat ze aan notarisexamens meedeed. Maar Katrien moest haar notarisdroom opbergen toen ze mee met haar moeder in de Knokse oplichtingszaak verzeild raakte. Katrien zou vervalste documenten aan haar moeder gegeven hebben. Ook bij notaris Eduard Janssens te Sint-Lievens-Houtem maakte ze geen goede beurt. Sommige clienten waren in de wolken over de joviale en minzame Katrien, maar ethisch ging ze geregeld over de schreef. Uiteindelijk werd de blitse en (cocaïne)verslaafde notaris Janssens zelf geschrapt uit het notariaat wegens het vervalsen van een testament. Wat Katrien ondertussen doet, weet ik niet zeker. Ik vermoed dat ze in de vastgoedsector te Brussel actief is. 

    Ondertussen is Gina's leven voor een groot stuk vergald. Ik vrees dat ze nooit meer in de maatschappij zal kunnen functioneren. Want werken zit er niet in. Leven van het OCMW is beneden haar stand. Als ze er niet in slaagt een rijke man aan de haak te slaan, zal ze vermoedelijk opnieuw een nieuwe identiteit aannemen en haar oplichtingspraktijken verder zetten. 
     
    Wordt zeker vervolgd...
        


    RechterDe 55-jarige Gina Heirman, een notoire Antwerpse oplichtster, riskeert volgens de kranten van de corelio groep, in beroep een extra gevangenisstraf van vijf jaar voor de oplichting van 16 mensen uit Oostende, Lovendegem en Knokke-Heist, voor in totaal 375.000euro.

    Tussen 2000 en 2009 overtuigde Heirman tientallen mensen om haar grote sommen geld toe te vertrouwen. Ze maakte haar slachtoffers met veel flair wijs dat ze de nicht was van topindustrieel Jan De Clerck en geld nodig had om een miljard Belgische frank los te krijgen dat nog vast stond na de ontvoering van Anthony De Clerck. Om het miljard Belgische frank los te krijgen, moesten zogezegd taksen betaald worden. En daarvoor had ze geld van anderen nodig. Die moesten zich vooral geen zorgen maken, want ze zouden hun geld met een stevige interest terugkrijgen.

    Om hen te overtuigen, haalde Heirman alle mogelijke leugens uit de kast. Ze ensceneerde telefoongesprekken met Jan De Clerck, wiens nicht ze beweerde te zijn. Ze pochte over connecties met Guy Verhofstadt en Karel De Gucht en beweerde persoonlijk bevriend te zijn met Johan Museeuw en Peter Van Peteghem. Daarnaast gaf ze zich ook uit als onderzoeksrechter Geneviève Vandendriessche die in rode toga paradeerde (terwijl onderzoeksrechters een zwarte toga dragen, red.)

    Heirman werd in het verleden al twee keer veroordeeld voor oplichting en moest naar een instelling. Maar daar werd ze genezen verklaard. Ze liep uiteindelijk pas opnieuw tegen de lamp in 2008. In oktober 2010 werd ze door het Gentse hof van beroep veroordeeld tot zeven jaar cel voor de oplichting tussen 2000 en 2004. Haar advocaat vindt nu dat de feiten tussen 2004 en 2009 -zelfs feiten die ze pleegde toen ze in voorhechtenis in de gevangenis zat- in hetzelfde kader moeten gezien worden en dus geen extra bestraffing behoeven, terwijl ze in eerste aanleg 3 jaar extra kreeg. Het parket-generaal ziet dat anders en vindt dat de vrouw hardleers vraagt niet drie, maar vijf jaar extra cel. De zaak wordt verder gepleit op 16 april.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    01-05-2016
    gina heirman opnieuw aan het oplichten???
    weet iemand meer?

    01-05-2016 om 00:21 geschreven door veerle van daele


    08-07-2014
    Naamsverwisselingen
    De vader van Gina heette LUCIEN HEIRMAN en haar echtgenoot WILLY VAN NUFFEL. Je hebt blijkbaar de twee voornamen verwisseld.

    08-07-2014 om 11:14 geschreven door eduard crombie


    06-02-2014
    school en gina heirman
    Gina zat op internaat in de rijksnormaalschool in Laken althans toch haar eerste jaar humaniora. Mijn schrift van "verkeer" dat ik moest uitlenen an haar kregg ik nooit terug...haar vader was advocaat vertelde ze toen.

    06-02-2014 om 20:04 geschreven door andree demesmaeker




    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!