Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    29-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stadsbestuur maakt Dendermonde kapot
    Wat is dat toch met dat Dendermonds stadsbestuur. Dit weekend belde een vriendin mij op om haar naar spoed te voeren. Ze kan niet met de wagen rijden en vroeg mij haar te komen oppikken. De dame woont in de Dijkstraat in het hartje van de stad. Toen ze mij opbelde zat ik op de autostrade te Lochristi. Het duurde 15 minuten tot ik aan de Dendermonde Oude Vest kwam. Daar stelde ik vast dat de toegang naar de Dijkstraat was afgesloten wegens werken aan de Bogaerdsbrug. Er stond een lange wachtende rij van wagens. Eerst moest ik de file uitrijden tot helemaal aan de Brusselsestraat en dan zo langs de Vlasmarkt tot aan de Dijkstraat. Die helse rit duurde nog eens 20 minuten. Mijn vriendin kon nog amper op haar benen staan. Dan het centrum uit geraken. Een triestige rit door het "prisonstraatje" en opnieuw een dwaze file op de LeopoldII laan, eerst in de verkeerde richting station en dan een file voor het kruispunt van de Mechelsesteenweg. Ik kwam maar net op tijd bij de spoedafdeling aan. De helse rit door het centrum had maar liefst 40 minuten geduurd!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Daar gaan dus ongelukken van komen. Het stadsbestuur van Dendermonde heeft een hekel aan wagens, maar creëert net het omgekeerde van wat het wenst. Namelijk een rit dit normaal 5 minuten duurt, duurt nu 20 minuten. Dus in plaats van minder auto's krijgt men meer verkeer in het hart van de stad. Ik weet wel, welke dwaze redenering erachter zit. Men denkt door de mensen te ontmoedigen dat ze sneller de wagen zullen nemen. Maar ze vergissen zich omwille van meerdere redenen: Het Belgisch weer is niet van die aard om door weer en wind 1 kilometer of meer af te leggen. Niet iedereen is in staat om nog zover te voet te gaan. Ouderlingen en kinderen kunnen dat niet.
    Doodzieke mensen kunnen zich  ook niet met te voet verplaatsen.

    Dendermondenaren denken dat hun onnozel stadje het centrum van de wereld is, maar ze vergissen zich schromelijk. Denken ze nu werkelijk dat wij Waaslanders of Brabanders naar deze petiterige stad gaan komen winkelen? Dit klein stadje is eens leuk om in de zomer te bezichtigen of om een terrasje te doen. In de winter wil iederen zo snel mogelijk weg uit dat dwaas Dendermonde. En als je dan toch Dendermonde wil bezoeken is het om één of twee winkels aan te doen. Bovendien zijn er voldoende betere alternatieven: Het Waasland shoppingscenter of de baanwinkels aan de Mechelsesteenweg en naar de oprit van de E17 Lokeren. Ik heb mij laten vertellen dat zelfs mensen van Grembergen massaal naar het Shoppingcenter trekken! Eigen deelgemeenten trekken niet meer naar dat verstopte stadje.

    Het stadscentrum van Dendermonde moet en zal kapot gaan onder deze verkeerde politiek. En dat is zonde. Ik studeerde ooit aan de Dendermondse Abdijschool. Toen was Dendermonde een goed bereikbare stad. Men kon er parkeren op de Markt. Er was doorgaand verkeer mogelijk. En als klein kind zag ik ooit boten varen op de Dender. Dendermonde is groot geworden door haar centrale positie aan de Dender en de Schelde. Het was een handelscentrum waar goederen verhandeld werden op de beestenmarkt, Vlasmarkt. De maandagochtend markt was ooit één van de grootsten van Vlaanderen. Parkeren was er overal mogelijk en er werden weinig wagens beboet.

    Norbert De Batselier heeft Dendermonde verfraaid. Dat is juist. Maar hij heeft ook veel verkeerd gedaan. De liefdesverklaring "Bedankt Norbert" met een reuzengrote vlag aan het Dendermonds stadshuis dankzij ambetantenaar Franki Hervent was een blunder van formaat dat deed denken aan Mao Zedong. Norbert had de Grote Markt autovrij gemaakt zonder Alternatieven te voorzien. De middenstand op de Kerkstraat is nu volledig kapot door deze beslissing. De Kerkstraat is nagenoeg onbereikbaar geworden door de Vlasmarktbrug te vervangen door een belachelijk klein éénrichtingsbrugje. En in de winter krijgen de bezoekers een verlaten "plein" te zien, om de woorden van De Batselier zelf te gebruiken. 

    De Batselier en zijn opvolger CD&V-er Piet Buysse hebben Dendermonde-centrum dood gemaakt. Piet Buysse rijdt men zijn klein velooke rond in het centrum. Voor een leraar geschiedenis die denkt dat de wereld rond Dendermonde draait is een fiets wellicht voldoende. Maar de bezoekers van Hamme, Lebbeke, Merchtem, Berlare, Opwijk die kunnen natuurlijk niet met een fiets naar Dendermonde komen en blijven weg. 

    In plaats van goede alternatieven uit te werken, volhardt men in de boosheid. Telkens weer opnieuw sneuvelen er parkeerplaatsen en telkens weer opnieuw wordt er geen alternatief gegeven. Mijn kennissen te Dendermonde vertellen mij dat een parking in het centrum momenteel 30.000 euro kost! Dat is een prijs zoals aan de Belgische kust en dat voor een klein onnozel stadje! Blijkbaar gaat men nu de Bogaerdsbrug vervangen door ook zo'n belachelijk klein brugske. Men gaat de parking aan de gedempte Dender terug opendoen en men gaat geen nieuwe parkeerplaatsen voorzien. Ondertussen gaat men gedurende een jaar alle verkeer op één baanvak rondom Dendermonde rondleiden. Ze zijn dus eigenlijk zot geworden in het Dendermonds stadsbestuur.

    Gelukkig dat anderen beslist hebben dat de N41 wordt doorgetrokken. Zo kan de regio de stad Dendermonde eindelijk links laten liggen. Dendermonde is voor niets nog nodig. We zullen graag ergens anders gaan winkelen. Aan ketenzaken parkeren we GRATIS onze wagen zonder één of andere pestfirma te moeten betalen. Ook deze pesterij hebben ze in Dendermonde ook. 

    Ik voorspel dat Dendermonde haar gevangenis zal verliezen. Ik heb hierover al verschillende collega's gehoord. Ik voorspel dat ze ook haar centrumpositie in het gerecht zal kwijt spelen op lange termijn. Ik voorspel dat de middenstand in de stad verder zal wegkwijnen. De Kerkstraat is reeds gesneuveld. De Vlasmarkt en de Brusselsestraat zullen volgen. Uiteindelijk zullen er nog een paar winkels overblijven op de Oude Vest, maar ook die straat zal op de lange duur onder druk komen te staan. En als alles kapot zal zijn, zal men zeggen: "Wie had dat gedacht?" Men zal zich dan op een schoolse manier wegsteken achter schijnstudies die iets totaal anders voorspelden. En de bevolking zal misschien bij gemeenteraadsverkiezingen voor dezelfde partijen stemmen. Want de bevolking kiest soms totaal irrationeel. Maar ik woon er niet en zal er dus geen gevolgen van dragen. Maar uit economisch standpunt vind ik het een spijtige zaak zeker voor de kleine zelfstandige die weer eens de dupe zal zijn van deze foute politiek.



        



    Als het van het huidig stadsbestuur van Denderminde


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!