Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    08-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HIP HIP HOERA ! BACK TO THE FUTURE...
    Ambtenaar Azize Erdem mag voortaan haar hoofddoek ook op kantoor dragen. © afp.

    In Turkije mogen vrouwen in overheidsdienst sinds vandaag een hoofddoek dragen. De hoofddoek was bijna 90 jaar lang verboden in publieke functies, waardoor weinig vrouwen een overheidsfunctie hadden. De nieuwe regel, die overigens niet geldt voor het rechtsapparaat of het leger, is vandaag gepubliceerd in de Turkse staatscourant.

    Tegenstanders zien afschaffing van het verbod als een manier van de regering om de islam meer invloed te geven. De nieuwe regel is onderdeel van de democratische hervormingen die premier Recep Tayyip Erdogan voor zijn land had aangekondigd.


    Wat ik nooit heb begrepen is waarom progressieve partijen religieuze hoofddoeken stimuleren bij de overheid en in onze maatschappij. Er is toch niets progressief in het dragen van een religieuze hoofddoek. Enkel de Gentse professor emeritus Etienne Vermeersch is een gekend "links" tegenstander van de religieuze hoofddoek. Voor de rest is het opvallend stil aan de linkerkant van het politiek spectrum. Persoonlijk valt het mij op dat moslima's met een hoofddoek meestal afkomstig zijn uit staten die als theocratieën gekend staan. Je weet wel religieuze dictaturen zoals Iran of Saoudi-Arabië. Het is natuurlijk wel verontrustend te moeten vaststellen dat er steeds meer nieuwe Belgen met zo'n hoofddoek rondlopen op straat. Mijn grootouders zouden stilaan hun eigen land niet meer herkennen. Hetgeen oorspronkelijk begon als een kleine of gekleurde hoofddoek is ondertussen een heus gewaad geworden. Sommige vrouwen lopen gewoon volledig zwart gekleed rond. Het enige dat dikwijls nog ontbreekt is de sluier, maar de afstand is niet groot meer. Het zou mij niets verwonderen mocht binnen één generatie de sluier worden toegelaten in dit land.

    In feite zijn we stilaan terug in de tijd aan het gaan. Het lijkt wel of de jaren 1960 en 1970 nooit hebben bestaan. Voor de generatie van de babyboomers moet dat wel hard aankomen. Als kind opgevoed in een streng Katholieke omgeving. Dan de ethische en morele bevrijding van de jaren 1960 en 1970 meemaken, om dan nu als gepensioneerde te moeten vaststellen dat alles voor niets is geweest. Het Katholieke religieuze conservatisme wordt in de 21e eeuw vervangen door een islamitisch fanatisme.

    Zeker de vrouwenbeweging moet zich stilaan in het haar krabben. Mijn familielid Lily Boeykens, oud-voorzitster van de internationale vrouwenbeweging en ooit eerste hofdame bij Koningin Fabiola, zal zich ondertussen al dikwijls in haar graf hebben gekeerd. Voor de geëmancipeerde vrouwen is deze evolutie zonder enige twijfel een serieuze stap achteruit. Want zeg nu eerlijk veelwijverij was zelfs niet bij de Katholieke kerk toegelaten.

    Ik heb ooit de Koran bestudeerd tijdens mijn opleiding aan de Gentse Universiteit. Het is een boek dat niet alleen geldt als morele leiddraad, maar in een aantal landen geldt als basiswetgeving. Hetgeen in de Koran staat, is niet compatibel met onze Westerse waarden van vrijheid, gelijkheid en broederlijkheid. Het spijt mij te moeten vaststellen dat vele bepalingen van de Koran in strijd zijn met het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens en de Internationale wetgeving. Indien wij de deur op een kier zetten voor deze regelgeving, halen wij het paard van Troje binnen. Hetgeen is begonnen als een "onnozele" discussie over een simpele hoofddoek zou wel eens kunnen eindigen in een nieuwe maatschappij met nog weinig rechten voor de vrouw.

    In Zuid-Afrika sprak men over de macht van de penis. Via bevolkingstoename zorgde de zwakke bevolkingsgroep ervoor dat ze de leiding kreeg over haar land. Oud-president Frederik Willem De Klerk kreeg weliswaar samen met Nelson Mandela de Nobelprijs voor de Vrede, maar eindigde als een verbitterd man. In onze gekleurde media wordt Mandela afgeschilderd als een heilige, een Christusfiguur. Misschien dat Mandela zelf het nog wel goed meende, de horde mensen rondom hem had al heel wat minder goede bedoelingen. Winnie Mandela had een "basketbalteam" -lees: knokploeg- tot haar beschikking. Ze kwam ooit in opspraak voor de moord op een kleine zwarte jongen. Dit schandaal werd met de mantel der liefde toegedekt. Na Mandela verschenen nieuwe heersers. De Klerk had Zuid-Afrika achtergelaten met een zwakke grondwet. Een grondwet dat nieuwe racistische wetten toeliet! En daar hebben de nieuwe leiders nu gretig gebruik van gemaakt. Progressief Vlaanderen vindt het misschien wel leuk dat er blanken zijn die in armoede hun dagen moeten slijten in Zuid-Afrika. Maar ik vraag mij af of ze het even leuk zouden vinden als zijn hun job bij de overheid zouden verliezen enkel en alleen omdat ze blank zijn. Anno 21e eeuw is zwart of blank racisme uit den boze. Enkele dagen terug zag ik op Canvas "disgrace" een verfilming van Coetsee, Zuidafrika's bekendste schrijfster. Het was om bij te huilen. Een brave blanke vrouw die door drie zwarte jongens verkracht wordt en nadien nog verplicht wordt te trouwen met haar zwarte buurman. Haar land werd cadeau gedaan aan de zwarte gemeenschap die feest vierde terwijl haar eigendom in rook opging. Dat de internationale gemeenschap deze genocide op de blanke gemeenschap toelaat is ook hemeltergend!

    Om terug te keren tot onze religieuze hoofddoek. Met de macht van de penis zullen de moslims ook baas worden in ons land. Ik ben niet gekant tegen immigratie, maar het moet een win-winsituatie zijn. Ik sta open dat knelpuntberoepen worden ingenomen door niet-Belgen. Ik ben echter gekant tegen een geïnstitutionaliseerd profitariaat. Mijn voorouders hebben te hard moeten vechten voor dit land om het nu aan alle gelukzoekers van over heel de wereld cadeau te doen. Het moet van twee kanten komen. Maar ik vrees dat het kwaad geschied is. Door de massale inwijking van niet-Europese vreemdelingen in ons land, zijn wij binnenkort hier ook geen baas meer. Met de macht der penis zullen deze nieuwe Belgen ons land in de toekomst gaan besturen. En uiteindelijk zal dit land verworden zoals in de rest van de derde wereld. Een land met nog meer corruptie, nog meer criminaliteit en nog meer onverdraagzaamheid voor de vrouw. En dat is helaas een feit...

    s




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!