Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama naar uitvaart Mandela

    President Obama afgelopen donderdag, vlak nadat het overlijden van Nelson Mandela was bekendgemaakt. © afp.

    Het is ongelofelijk, de belangstelling die van over heel de wereld wordt gegeven aan het overlijden van Nelson Mandela. Men heeft rond Mandela een aura geschapen die dicht in de buurt komt van die van Ghandi. Ik ben ervan overtuigd dat Mandela een uitzonderlijke figuur was. Je moet inderdaad maar zolang opgesloten zitten en zo vergevingsgezind zijn.

    Maar niet alle berichten over hem zijn 100% positief. Een zeer kleine minderheid heeft opmerkingen. Zo is een strekking die stelt dat Mandela een zeer goed politiek strateeg was. Bij zijn vrijlating was er een grote groep blanken die vreesden voor de nabije toekomst. Mandela sprak verzoenende woorden en bij het blanke referendum over vrije verkiezingen stemde 2/3 voor democratische verkiezingen. Nadien kwam er een regering van nationale eenheid waar ook erfvijande die Nasionale Party deel van uitmaakte. Maar insiders vertellen dat Mandela dikwijls zijn vice-president Frederik Willem De Klerk kleineerde en dat was ook de reden waarom die vroegtijdig de handdoek in de ring gooide. Misschien wel een historische vergissing. En het ging niet goed met de Nasionale Party. Enkele jaren later werd de gematigde vleugel volledig opgeslorpt door het ANC.

    Critici beweren dat het vooral NA Mandela bergaf ging met het land. Daarom dat men Mbeki en Zuma als "kleine" leiders aanziet. De typische Afrikaanse corruptieschandalen duiken meer en meer op in het meest "Westerse" land van Afrika. Uiterst rechts is bijna letterlijk onthoofd en misschien maar goed ook. Maar bij de blanke bevolking is de teneur zeer negatief. De zelfmoordcijfers bij de blanke bevolking is enorm. De gewelddadige moorden, de verkrachtingen. Het is explosie van frustraties na jarenlange vernedering.Nog dit jaar waren er protestacties over heel de wereld tegen de "White genocide" in Zuid-Afrika. Er is een petitielijst "Red October" die iedereen tracht te mobiliseren. Het regime argumenteert dan weer dat er volgens de statistieken niets aan de hand is met de blanke bevolking.

    Het is veelzeggend dat het Zuid-Afrikaanse regime anno 2013 statistieken volgens huidskleur bijhoudt

    Dergelijke statistieken worden gebruikt en misschien wel misbruikt voor het eigen grote gelijk te bewijzen en wat meer is. De huidige regering voert aan de hand van de huidskleur een politiek die zogezegd de zwarten positief moet discrimineren. Er is niets positief aan discrimeren. Dat geldt bij "positieve vrouwendiscriminatie", dat geldt evenzeer bij het discrimineren van iemand met een witte of andere huidskleur. 

    De nieuwe zwarte meerderheid hanteert dezelfde perverse redeneringen als het racistische apartheidsregime. Velen over heel de wereld zullen deze politiek steunen. De blanken moeten nu ook maar eens voelen hoe het is om vernederd te worden.

    Wat men blijkbaar niet wil inzien, is dat men zijn poten vanonder zijn eigen stoel aan het afzagen is. Enkele voorbeelden: De infrastructuur in Zuid-Afrika had vroeger hetzelfde niveau als in het Westen. De administratie werkte efficient. Op alle bestuurniveaus heeft men mensen met een blanke huidskleur vervangen door een zwarte. Kwalificaties waren van secundair belang. Mijn buur werkte een tijd als chirurg in Zuid-Afrika en is er moeten gaan lopen. In zijn ziekenhuis zochten ze een nieuwe "zwarte" manager. Na lang zoeken werd het hoofd van de onderhoudsdienst aangesteld als manager van het ganse ziekenhuis en dat omdat hij "zwart" was. Alles begon natuurlijk in het honderd te lopen. Verkeerde aankopen werden gedaan omdat de man er niets van kende. Men moest zich op zijn Afrikaans beginnen behelpen... Overal brokkelt het land af. De Zuidafrikaanse luchtmacht was vroeger het paradepaard van de zeer goed uitgebouwde defensie. Zuid-Afrikanen zaten op een bepaald ogenblik tot aan de Congolese grens! Nu tracht men op zijn Afrikaans de bestaande vliegtuigen in de lucht te houden met spareparts die komen uit de andere vliegtuigen...Bloeiende bedrijven worden verplicht 40% van hun aandelen te geven aan mensen met een "zwarte huidskleur". Ik kan zoiets niet anders omschrijven als een soort van 21e eeuws communisme niet op basis van huidskleur. Zuid-Afrika was vroeger een gekend mijncentrum, met een gigantische diamantnijverheid. Als gevolg van de nieuwe racistische wetgeving zijn vele bedrijven weggetrokken naar Dubai, Mumbai of Zambia. Geen enkele bank heeft nog voldoende vertrouwen om miljoenen dollars in bedrijven te steken waarvan 40% is samengesteld door incompetente mensen. Bedrijven die kost wat kost willen blijven, worden door de banken aangemaand om toch weg te trekken.

    Indien een land zijn eigen intelligensia vernietigt, zal ze verarmd de toekomst tegemoet gaan.

    Men kan zich natuurlijk de vraag stellen wie zulke dwaze regels uitvindt. Indien Uw gevoerde politiek als gevolg heeft dat Uw intellectueel kapitaal wegvloeit dan speel je enkel op korte termijn, maar dan je op lange termijn verdoemd. Zuid-Afrika had een Koloniaal regime. En net zoals in Congo droomden de zwarten na de transitie om in dezelfde woningen te wonen als hun voorgangers en met dezelfde dikke wagens rond te rijden. En natuurlijk dat dit aanvankelijk lukte. In Congo werden alle militairen bevorderd, iedereen kreeg een mooie functie en titel. Maar omdat de kwalificaties en de achtergrond ontbrak zakte het land na 20 jaar weg in de rimboe.

    Het is bijna doodzonde als je in Vlaanderen kritiek durft te uiten op het huidige Zuid-Afrikaanse regime. Je bent zonder twijfel een fascist of neonazi. Progressief Vlaanderen drijft mij op de vloed van de internationale media en daar zijn dergelijke verhalen niet welkom. Iemand als een Tom Lanoye koestert net zoals vele Vlamingen een hart voor onze taalbroeders, maar durft hij de waarheid onder ogen te zien? Durft hij toegeven dat het (Zuid-)Afrikaans onder druk staat? Durft hij op onze televisie te verkondigen dat bijna alle straatnamen veranderd zijn in onuitspreekbare namen en dat bijna niemand zijn weg nog vindt. Durft hij stellen dat het Afrikaanstalig onderwijs dreigt te verdwijnen? Je hoort er amper iets over.

    President Barack Obama en zijn vrouw Michelle zullen dinsdag de herdenkingsdienst voor Nelson Mandela bijwonen in het Soccer City-stadion van Johannesburg. Dat heeft het Witte Huis bevestigd. Namens de Verenigde Naties zal secretaris-generaal Ban Ki-moon naar de herdenking gaan.

    Het is nog niet duidelijk wat het programma is van het presidentiële echtpaar. Eerder was al bekendgemaakt dat ze bij de begrafenisplechtigheden zouden zijn.

    In de Airforce One vliegen ook de voormalige president George W. Bush en zijn vrouw Laura mee. Ex-president Bill Clinton, ex-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en ex-president Jimmy Carter (inmiddels 89) gaan eveneens naar Zuid-Afrika voor herdenkingsbijeenkomsten.

    Het stadion biedt plaats aan ruim 90.000 toeschouwers. Het is de locatie waar Nelson Mandela op 11 juli 2010 voor het laatst in de openbaarheid trad, bij aanvang van de WK-finale tussen Spanje en Nederland.

    Mandela, die afgelopen donderdag overleed op 95-jarige leeftijd, wordt zondag 15 december begraven.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!