Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    12-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank van hecke vervolgd voor racisme
    "Minister van Justitie Jo Vandeurzen (CD&V) heeft aan de voorzitter van het Europees parlement de opheffing gevraagd van de parlementaire onschendbaarheid van gewezen Vlaams Belang-voorzitter Frank Vanhecke ten einde hem te kunnen vervolgen op basis van de racismewet. Wordt Vanhecke effectief veroordeeld, dan riskeert hij zijn mandaat als Europees parlementslid te verliezen. Dat meldt het Vlaams Belang in een persbericht.

    Allochtonen
    De feiten dateren van april 2005. Aanleiding is een klacht die werd ingediend door burgemeester van Sint-Niklaas Freddy Willockx (sp.a) tegen een uitgave van Vlaams Belang Sint-Niklaas. In de lokale Vlaams Belang Krant werden allochtonen onterecht beschuldigd van grafschennis. Het stadsbestuur van Sint-Niklaas diende een klacht in bij het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR) wegens racisme.

    Vanhecke uitgever
    De partij gaf de fout achteraf toe en verspreidde een rechtzetting. De toenmalige Vlaams Belang-voorzitter Frank Vanhecke heeft het bewuste artikel niet zelf geschreven, maar was ten tijde van de publicatie wel de verantwoordelijke uitgever. De partij begrijpt de vervolging van Vanhecke niet. "De eigenlijke auteur van het artikel heeft zich spontaan bij het parket gemeld, zodat de vervolging van Frank Vanhecke absurd is omdat een verantwoordelijke uitgever volgens de Belgische grondwet in principe niet mag vervolgd worden wanneer de auteur bekend is", meent Vlaams Belang.

    Politieke rechten
    Bij een eventuele veroordeling wegens racisme riskeert Vanhecke zijn mandaat als Europees parlementslid te verliezen en riskeert hij de ontzetting van zijn politieke rechten. Vlaams Belang is niet te spreken over de gang van zaken. "Het is zonneklaar dat de Belgische staat zich van een in wezen futiel dossier wil bedienen om een kopman van de Vlaamse onafhankelijkheidspartij aan te pakken", luidt het. (belga/adv)"
     
    De actie van Minister van Deurzen komt op vraag van het parket van Dendermonde, die er maar liefst 3 jaar onderzoek voor nodig had. In zekere zin stem mij dat gelukkig omdat hiermee het bewijs is geleverd dat het parket van Dendermonde nog effectief -weliswaar uiterst traag- werkt. Indien ze nu ook eens de werkelijke problemen van de burgers zou aanpakken, zouden we misschien een oplossing krijgen voor de achterstand bij het gerecht! Waar is de goede oude tijd van mijn familiegenoot De saeger...

    Alle gekheid op een stokje. Racisme van gelijk wie is uit den boze. We moeten in deze complexe maatschappij trachten samen te leven met elke huidskleur en ras. We moeten ons aan elkaar aanpassen en geen loze beschuldigingen uiten. Anders wordt dit land een tweede Yoegoslavië en daar is toch niemand mee gediend? Maar er is ook zoiets als vrije meningsuiting. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening en mag die uiten. Dat geldt zowel voor de PVDA-ers als de Vl. Belangers. Leugens moeten -indien ze echt aanstootgevend zijn- vervolgd worden, maar dan wel op de passende manier. Het kan niet dat men een kopstuk van een partij gaat aanvallen omdat een basismilitant een stomme fout maakt. Moest men dat toepassen op de VLD, CD&V en SPA. dan waren er binnen de korste keren geen partijvoorzitters meer. En daar wringt dit schoentje. CD&V, VLD en SPA moeten dergelijke acties niet verwachten, ongeacht wat hun militanten verkondigen. Als je het boek "Boete zonder schuld" van de oud-raadsheer van het Hof van Beroep te Gent mag geloven is er inmenging bij het gerecht, zijn er de gekende "stallen" en zijn er voornamelijk twee kampen: de tsjeven (CD&V) en de loge (VLD-SPA). Beide kampen verdelen volgens de schrijver alles netjes in twee. Dat komt natuurlijk de objectiviteit van het gerecht niet ten goede.  

    Maar het blijft vrij eigenaardig dat het parket overgaat tot de actie...De oud-voorzitter van de rechtbank van Dendermonde verwoordt het zo. "Pas op voor het achterste van een paard, het voorste van een vrouw en het gerecht langs alle kanten!":lol:


    Dit alles ruikt naar willekeur en geeft het Vlaams Belang het imago wat hen heeft grootgemaakt: Het slachtoffer, de underdog. Maar het jeukt wellicht te sterk bij Van Deurzen en de CD&V-stal om deze goal te maken. Al is het wellicht een goal in eigen doel! Hoe zit het overigens met het ABX-dossier van Etienne Schouppe? Hoeveel heeft die man van ons belastingsgeld verkwist? Gaat Van Deurzen daar ook een initiatief in nemen? Hoe zit het met het smeerpijp-dossier? Met de milieuboxen? Ook de andere partijen hebben boter op hun hoofd.
    SPA-er Freddy Willockx is zelf zeer slecht geplaatst om een klacht in te dienen tegen het Belang. Was hij immers geen betrokken partij in het corruptiedossier Agusta? Ik meen mij te herinneren dat hij 3 miljoen BEF smeergeld heeft gekregen voor de aankoop van het regionaal blad Het Vrije Waasland. Ik weet dat Freddy Willockx nooit is vervolgd. De reden? Ik durf er niet naar raden...
    En hoe zat het eigenlijk met het dossier van schepen Van Bellingen? Er bestaan verschillende versies over de racismezaak. Schepen Van Bellingen komt uit een zeer Vlaamsgezind -in volksmond genoemd "zwart"- nest. De personen die niet door hem wouden getrouwd worden, zouden zich verzet hebben tegen een "Vlaamsgezinde, zwarte" Schepen. Freddy Willockx zou dit omgevormd hebben tot racisme...Als dit waar is, zijn alle progressieven goed gebruikt door Willockx en Van Bellingen.Eén ding is zeker: Willockx heeft zijn poulain op deze manier nationaal kunnen lanceren.
    De VLD met haar correctioneel veroordeelde directeur Noël Slangen spant de kroon! De VLD brengt ons een "andere politieke cultuur". Het blijft alleen de vraag of het wel de juiste is. Nog recent was er de heisa rond de opvolging van Fientje Moerman. Zonder verpinken verklaarde haar VLD-rivale Dierickx op Terzake dat de partijtop vanalles ging uitwerken voor haar. Men schaamt er zich bij de VLD al lang niet meer voor om toe te geven dat politiek een machtsspel is, waarbij de keuze van de bevolking nog van weinig tel is. En de VRT-reporters van Terzake stellen er zich ook geen vragen bij.

    Je moest eens zien hoe de partijen de lijsten in elkaar flansen. Gans het systeem van opvolgers is een schande voor de democratie!  


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!