Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    28-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SOAP ROND VERONIQUE DE COCK
    Vandaag raakte bekend dat LDD het statuut van fractie kwijtspeelt vanaf 1 mei 2009. Door het overstappen van een kamerlid naar de VLD krijgt de partij een pak minder geld en middelen. Jean-Marie Dedecker schreeuwt moord en brand en heeft misschien een beetje gelijk. Het politieke establishment doet alles om hem het leven zuur te maken. Deze zet komt er onder impuls van SPA en natuurlijk erfvijand "open" VLD.

    Ik heb er in mijn blog al dikwijls over gesproken. Eigenlijk zijn al deze voordelen voor politici schandalig overdreven. Terwijl de bevolking kreunt onder de wereldwijde economische crisis, zitten de heren politici met hun dikke pens in een duur restaurant op onze kosten te vreten. Al deze extravoordelen zouden gewoonweg verboden moeten worden! Besparingen voor iedereen! Maar ja, de tijd dat ik een naieve idealist was, is voorbij. Er zullen altijd wel machthebbers of leiders bestaan die zich vetmesten op onze kosten.

    En dan Veronique De Cock. Ik heb het ongeluk gehad deze dame ooit te mogen ontmoeten samen met haar vriend Johan Degroote. Ik zou hierover niets zeggen indien het verhaal vandaag niet stond in Story. Degroote werd daarin voorgesteld als een "industrieel", terwijl hij eigenlijk een grote garagist is in tweedehands vrachtwagens. Hij produceert niets en is dus zeker geen industrieel. Inderdaad tracht hij de mensen te imponeren door nu en dan rond te vliegen met een helikopter. Ik weet niet of dit zo speciaal is en binnen enkele generaties lachen ze hun een bult met zo'n gezever rond een stomme helikopter. Hoe dan ook toen ik diene Johan Degroote ontmoette, vond ik hem wel een vriendelijk man. Maar den dommerik liep als een klein hondje achter Veronique De Cock, iets wat je nooit mag doen.
    Een oud spreekwoord zegt: "Loop nooit een vrouw of tram achterna, binnen vijf minuten komt een andere" Je moet zorgen dat de vrouw achter jou loopt en doet ze dat niet, dan zoek je beter een andere.
    Hij was zo ijverig op zoek om Veronique te imponeren dat hij haar ook materieel wou verwennen. Hij beloofde haar kastelen en zou zijn laatste frank (of euro) aan haar gegeven hebben. Zij haalde haar neus voor hem op en koos voor haar macho Frank Slaets. Een echte man of er zelfs iets over. Ondertussen is Frank Slaets correctioneel veroordeeld...Ik denk dat Veronique De Cock vooral valt voor ruige mannen en dat was Johan Degroote zeker niet. Ik ben eens benieuwd hoe de soap verder zal evolueren. Wordt zeker vervolgd...


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    06-06-2009
    geen
    Sorry dat ik niet kan kiezen uit de lijst. Ik vind mezelf de beste politieker (ben gewone burger). Dat zeg ik omdat men best een eigen mening opbrengt, en de ene zich niet verschuilt achter een andere van zodra hij zijn kop opsteekt. Ik weet zeker dat er dat nu een hoop doen. Laat die het maar eens zeggen, hi hi hi. Weet nog dat debat/proces over Doel. Ik heb er nog zo een: waar die burgemeester van Dendermonde mee bezig is, is hoogstvermoedelijk een stunt in de CD&V, dat hij op een nog braakliggend terrein van de stad een nieuwbouw zou optrekken voor de slachtoffers van de crèches aldaar. En nu wil het toeval dat er in Wilrijk een comediant zou rondlopen die toch wel... ook zijn gram wil halen uit dat gebeurde zeker. Hopelijk worden er bewijzen gevonden van zijn comedie en ditmaal niet in de doofpot gestopt d.m.v. een seponering maar dat die mens zélf aangepakt wordt... én dat er niet enkel een boete moge uit volgen voor misbruik van hulpdiensten. Die man heeft een deel van de bevolking gegijzeld en dat gebouw van al die burgemeesters steekt ook al ferm bij de bewoners. Tegenwoordig is een burgemeester met zijn gat in de luxe gevallen. Iedere doorsnee-burger rijdt met een BMW. Wat valt er hier nog te socialisteren. Dat is al 100 jaar passé. Zelfs de mislukkelingen leven in luxe. Ik haal hier nu het voorbeeld van de gescheiden vrouw (met kind) (levend van sociale bijstand) wacht ik ben nog niet klaar, (alimentatie), goed ingeburgerd in lokale volkspolitiek eigen volk eerst, maar vooral de profiteurs, blakend van gezondheid en te barones om te werken - door de mangel. Flemend bij al wat fatsoenlijk is (om zo de moraal op te houden) en al wat GEEFT (om de stand op te houden: een pronkerige stek). De neus ophaalt voor gehandicapten, zieken, enz. want ze zijn toch wel zelf hulpbehoeftig zeker. Een vrouw zou zorgzaam moeten zijn voor haar omgeving. Die heeft waarschijnlijk niet lang genoeg achter haar ex-man zijn gat gelopen, alleen op hem te KRIJGEN. Nee jonk, als zulke op de maatschappij toestuiken, mijdt u weg! Ze nemen plaats in voor 2. De ruimte-ordening komt in het gedrang, en burgemeesters doen er alles aan om zulke te blijven huisvesten. Normaal hersamenstelt met een gezin, maar wat willen ze, al die luxe jong. "Liever alleen dan een slecht leven, luidt het". Voor werkende gescheidenen is dat uit egoïsme. Dat betrokkenen hierop heftig zouden reageren, dat raakt mijn kouwe kleren niet. 't Is 't teken dat ze het zijn. En da's al een schande genoeg, niet om fier op te zijn. En lachen kunnen ze ook niet, want dan zijn ze als die politiekers die zich wegsteken achter het fatsoen en uitlachen.

    06-06-2009 om 15:31 geschreven door Reini Niemeyer


    ik vind mezelf de beste politieker
    Oo maar: een dwaas doet wat een dwazin van hem verlangt. Nog zo' n spreekwoord. Ik heb het meegemaakt dat zo'n vrouw of twee toehapte. Resultaat twee grote happen uit mijn leven weg. Want ik ben het kind. De burgers weten maar al te goed hoeveel er verloren gaat aan andere belangen. En ze moedigen die mentaliteit nog aan door naar de dwaasste reality-programma's de kijkcijferen over de vlaming die al sinds Dallas meehunkert naar een plaats in de troela-uitvijzelaarswereld. Dan kreeg ik te horen van een leeftijdsgenoot (amper 30), onderweg naar een carrière die ons vanaf de tachtiger jaren opgedrongen werd, dat hij reeds voor multinationals gewerkt had als universitair zakenman; moest hij van zijn dikke overste zaken doen door de klant mee te nemen naar elke bar die er in elke uithoek te vinden was en dat hij niet terugkwam zonder een minimumbedrag aan fakturen om fiscaal af te trekken en genoeg geld voor zijn (ex)vrouw die dit luxeleventje wel gewend was. Het is een wereld op zich, met gezamenlijk belastinggeld. Mijn eerste jaar in de stad waren er nog oudere agenten, gezapig van op elke café vriendjespolitiek te voeren op schok met jongere vrouwelijke recruten: de blonde hadden felle make-up en zo'n stel komt dan een smet over de vloer brengen als wijkagent. Fragment uit de valstelling van woonst: "woon je hier alleen, heb je 'n auto, bedoeld om hier een zaak uit te baten?" Ik zag me geen bureau geïnstalleerd. "Nee, natuurlijk niet, dit is maar een studio... wwat denkt u dat ik hier een huis van plezier zou houden?" Lichtelijk verwonderd en verwachtend dat dit een grapje was. "Wat is er mis met prostituees dan!" blafte de agente, zij was niet de aangestelde wijkagente. Die vent stond er wat dwaas te glimlachen met mijn affront. Het was de tijd van Jerry Springer. Met prostitutie: dáár valt niet mee te lachen. Dat is een beschermde diersoort. Ik ben een ander kot gaan zoeken. Ze hadden in dat gebouw een allegaartje vergaderd van mislukkelingen, niet leefbaar en ik ben moeder Theresa niet, verrevan een hoerejonk, en opgegroeid waar veldwachters de omgeving behoeden tegen stropers. Hier is dat een jungle. Vlak vóór het stadhuis mompelde de huidige burgemeester - duidelijk geërgerd en zijn hoofd naar de andere kant draaiend om de aandacht van de onverbiddellijke camera af te leiden - in het TV-programma waar hij bij neus genomen werd door een opgevoerde scetch met zo'n miskleun die zich op het voetpad wierp: "Astamblieft hé, veeg dat op." Ja ja, dat hij 't zelf doet. Politiemensen voor het karretje spannen om de mensen te brainwassen wat hier wel de baas is. Bepaalde koten brengen meer belastinggeld in het laatje. Luxeforten bouwen o.a. in residentieel Wondelgem om drugsdelinquenten in "op te vangen, waar is dat voor nodig? Geef mij eens mijn huis, er zitten ook profiteurs in. Buurtverslaafden zeggen wel eens: "Oh, als ik er weer door zit dan kruip ik nog eens een maandje weg in het centrum(afkick allicht)" Het is niet moeilijk iets te weten te komen; alles loopt hier door mekaar; gebruikers en dealers, midden de commerciële straat, waar men zelfs met de fiets moeizaam doorkomt. Op de ring en in bepaalde buurten is de lucht te snijden, drukkend gewoon. Normaal zou een helm in stadskernen zoals Brugge en Gent overbodig moeten zijn, daar een vierwieler zowieso 30 rijdt. De campagne om de fiets te gebruiken is hier heel geslaagd, wat veel rustiger is, en dat verlang ik dan ook meteen van de Turken.

    06-06-2009 om 14:29 geschreven door Reini Niemeyer




    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!