Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    27-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moderne struikrovers en ons geld
    In de middeleeuwen was het platteland onveilig om te vertoeven. Zeker 's avonds en 's nachts moest men oppassen voor struikrovers. Zij overvielen brave voorbijgangers en namen hun geld af. Onze overheid heeft deze techniek overgenomen. Om de meest onnozele plaatsen en gehuchten plaatsen zij zich verdoken op en "flitsen" de modale weggebruikers. Niet dat ze op zoek zijn naar een veiligere omgeving. Neen, het is meer en meer een bron van inkomsten geworden. En men gaat steeds driester te werk. Als de camera's niet meer genoeg renderen gaat men ze nog meer verdoken opstellen. Enkele weken geleden kwam in de pers dat men groene borden gaat plaatsen langs de autostrades omdat men zo nog onopvallender kan flitsen. Nu ben ik al in vele continenten en landen geweest. Nergens ter wereld rijdt men zo voorzichtig als in België. Dit land heeft gewoon het ongeluk dat het een enorme bevolkingsdichtheid heeft met zeer veel weggetjes en verkavelingen hetgeen ongelukken stimuleert, maar de chauffeurs zelf gedragen zich zeer voorbeeldig. De wegpiraten van de jaren tachtig en negentig zijn praktisch volledig uitgestorven. Het streng verkeersbeleid heeft op dat gebied redelijk goed gewerkt. Maar het zou onjuist zijn alles toe te schrijven op het verkeersbeleid van figuren zoals Steve Stevaert. Er is een jaarlijkse toename van verkeersdrukte. De wegen slibben dicht en dan kan natuurlijk niemand nog hard rijden. Op dat gebied heeft iemand als Jean-Marie Dedecker natuurlijk ook een punt. Hoe dan ook, het is intriest om onze overheid als een zielige struikrover bezig te zien.

    Men zou zich stilaan beter wat bezighouden met de echte problemen van de burgers, zoals de onopgeloste criminaliteit. Enkele jaren gelden werd ik opgelicht door een cybercrimineel voor maar liefst 1.700 euro. De politie wou niet vervolgen. Ik moest eerst klacht neerleggen bij de onderzoeksrechter. Zulke klacht kost nog eens geld, maar dat betaalde ik graag om de criminelen te laten vervolgen. Nadien hoorde ik NIETS meer. Het parket van Dendermonde zit vol met leeggangers, luirikken en politiek benoemde figuren. Aan de top staat Christian Dufour die een beetje de schijn wil wekken van een serieuze figuur te zijn. De resultaten zijn belachelijk. Enkel bij een mediaschandaal zoals de kindermoorden komt het parket naar buiten als een snelwerkende geoliede machine. Het is niet meer dan schijn. Gans de rechtbank zit vol met derderangsfiguren die politiek benoemd zijn. Toen ik in Gent rechten studeerde, zeiden de professors dat "gebuisde" advocaten best naar de magistratuur zouden gaan. Dat zegt toch wel iets.

    Het geld dat onze overheden komen ophalen via de belastingen, erfenisrechten, boetes wordt NIET goed besteed. We hebben een ambtenarencorps dat19e eeuws oogt met zo'n typische ambtenarenmentaliteit waar een normaal mens buikpijn van krijgt en bovendien er zijn teveel ambtenaren! Waarom heeft België twee maal zoveel ambtenaren dan Nederland? Zijn ze in Nederland dan veel bekwamer dan bij ons? Die stempel willen we toch niet zeker? Waarom hebben we twee maal zoveel politici? Alstublieft zeg moet ik voor al deze nietsnutten zoveel belastingen betalen?

    Allé en grootmeester Karel De Gucht is op bezoek in Irak. "België moet meehelpen aan de heropbouw van het land," probeerde De Gucht.  We kunnen zelfs ons eigen land niet runnen en dan gaan we eens op een ander land uitleggen hoe zij het moeten doen. Neen, het zijn peperdure luxereisjes op kosten van de brave belastingbetaler. En natuurlijk, Karel De Gucht wil op deze manier nog eens scoren als groot "staatsman". Overigens Pieter De Crem is niet beter. Diens masker viel af toen hij iets te zat in een Amerikaans café strandde. Ik heb vroeger eens naast hem gezeten op een tribune. Ik vond hem een redelijk onderhoudend man. Maar ik vind dat hij de laatste tijd toch wel wat van zijn pluimen verloren is.

    Die mannen willen zich zo graag profileren als staatslui en zijn zo onnozel en klein in de wereld. Je ziet dat ook als je de glimlach van de Amerikaanse president ziet als ze een figuurtje als De Gucht begroeten. Eigenlijk glimlachen ze niet naar hem, ze lachem hem gewoon uit in de stijl van "Allé het dorpspolitiekerke komt ons ook eens bezoeken." Ze kloppen die dan op de rug, zoals men zijn tuinman begroet. Echt zielig vond ik de manier waarop Guy Verhofstadt zich op Europese tops liet zien. Hij probeerde dan overdreven vriendelijk te lachen naar de grotere staatshoofden en regeringsleiders. Hij heeft nu zelfs een plan bedacht om Europa te redden. Alsof iemand van niveau geïnteresseerd is in het zoveelste verhaaltje van een onnozel politicus van een klein landje als België. Verhofstadt probeert wel, maar komt met zijn theorieën niet verder dan een "open" VLD congres waar de partijmilitanten dan obligaat moeten applaudiseren.  Nu, ik wil wel dieper ingaan op Verhofstadt theorie. Verhofstadt -ooit baby tatcher genoemd omwille van rechtse ideeën- wil Europa redden via -jawel- een linkse Keynsiaanse politiek met overheidsspending. Zelfs SPA-professor Frank Vandenbroecke durft zover niet te gaan. Maar Verhofstadt is al lang niet meer die liberale politicus van de jaren tachtig. Hij is linkser dan de meeste SPA-ers en niet alleen op economisch vlak. Op ethisch en familiaal vlak is hij zo links geworden dat zelfs de meeste kunstenaars rechtser zijn dan de ex-numero uno. Eigenlijk hoort Verhofstadt niet thuis in een "liberale" partij. Maar zoals zo dikwijls zijn de partijmilitanten hun grote leider gevolgd in zijn links avontuur. En natuurlijk dat SPA het momenteel moeilijk heeft. Het is volledig ingehaald door de nieuwe linkse "open" VLD. En de rechtse losse flodders op economisch vlak zijn niet meer als een kalmhoudertje voor de KMO-ers en managers. Het zijn niet meer dan woorden zonder daden.

    Dat een onbenullige politica als VLD-ster Annick De Ridder op facebook een actie heeft opgezet om "Numero Uno" Verhofstadt ook op facebook te krijgen is zo onbelangrijk dat ik niet begrijp dat de media dit verhaaltje opvisten. En jawel, Verhofstadt heeft al 600 "vrienden" las ik op de teletekst. Amaai, dat is écht nieuws. Waarom zegt men niets over de slogan van Annick De Ridder "Doe het met mij!". Ik ben ervan overtuigd dat ze het nog echt meent ook. Zeker als het over de VLD partijtop gaat, gaat ze zeker plat op de rug. 


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    31-05-2009
    ppsjes en nog van alles wat
    156qx3o.gif

    31-05-2009 om 22:05 geschreven door georges




    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!