Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    05-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie waarschuwt slachtoffer diefstal!
    "Sinds een half jaar baten Patrick De Coninck en Katarina Wyllinck een Jet-tankstation uit langs de Boomsesteenweg in Wilrijk. Vrijwel onmiddellijk werden ze geconfronteerd met flessentrekkers, chauffeurs die hun tank volgieten met brandstof en doorrijden zonder te betalen. 'Die doorrijders hebben ons al zo'n 7.000 euro gekost', vertelt Patrick. Mede door die financiële gevolgen heeft het koppel besloten om eind mei te stoppen als tankstationbeheerders.

    'Het gaat van kwaad naar erger. Maandag hadden we drie doorrijders op één dag. Voor ruwweg 170 euro hadden ze getankt. We lijden dubbel verlies, want Jet wil wel het geld van de gestolen brandstof. Financieel is dit een serieuze aderlating. Er zijn dagen dat wij het verlies van de doorrijders niet kunnen dekken met de winstmarge van de verkochte brandstof.'

    Patrick klopte aan bij de directie van Jet-Lukoil om op te treden tegen deze wanpraktijken. Hij stelde slagbomen voor, maar het oliebedrijf weigerde. 'Zelfs toen ik voorstelde om de slagbomen zelf te bekostigen', aldus Patrick. 'Het is hun grond en ze vreesden dat hun klantvriendelijk imago er onder zou lijden. Maar is het vriendelijk wanneer wij, zelfstandige uitbaters, worden bestolen?'

    In het tankstation hangen al camera's maar die schrikken de doorrijders blijkbaar niet af. 'Mij is verteld dat deze mensen wettelijk niet in de fout gaan', verklaart Patrick. 'Want ik zet de brandstofkraan open alvorens de klanten betalen. Ik bied hen de brandstof dus aan en daarom is het geen diefstal.' De politie reageert verbaasd op deze uitleg. 'Flessentrekken is een speciale vorm van diefstal', aldus Sven Lommaert van de Antwerpse politie. 'En het is wel degelijk strafbaar. In restaurants gebeurt dit ook. Mensen eten en drinken en verlaten dan de zaak. Maar vooral in tankstations stellen wij het fenomeen vrij regelmatig vast (zie kader). Alleen is het niet gemakkelijk om deze mensen op te sporen. Bewijs maar eens dat zij aan die pomp hebben getankt.'

    Volgens Patrick keren de brandstofdieven nooit terug, althans niet met dezelfde nummerplaat. Hij kan het weten, want als wanhoopsoplossing heeft hij in zijn zaak een lijst uitgehangen met de nummerplaten van de flessentrekkers en het bedrag waarvoor ze hebben getankt. Hiermee overtreedt hij wel de wet op de privacy.

    'Nummerplaten zijn uiteraard geen gevoelige persoonlijke informatie, maar de wet op de privacy verbiedt het verwerken van persoonsgegevens', klinkt het bij de privacycommissie. 'Als benadeelde mag deze pomphouder de nummerplaten noteren en doorgeven aan de politie. Maar ze zelf afficheren, als een soort schandpaal, is in strijd met de wet. Je zal maar op de lijst staan en toch hebben betaald.'

    Dergelijke wetten kom je wel meer in België tegen, waar de dader meer rechten heeft dan het slachtoffer. Op zich kan ik nog enigszins respect op brengen voor het recht op de privacy, maar dan moet ons gerecht goed functioneren en dat is absoluut niet het geval. Enkele dagen geleden werden enkele jonge boeven direct na hun arrestatie vrijgelaten omdat er geen plaats was om hen op te sluiten. De meeste klachten in België worden geseponeerd. Heel de gerechtelijke structuur dateert nog van de tijd Napoleon. De gerechtelijke arrondissementen zijn log en weinig soepel.

    Enkele weken geleden berichtte ik over een zigeunersbende (of Noordafrikanen?) die makelaars probeert op te lichten. Ze stellen een transactie voor waarbij ze "zwart" geld wensen te wisselen. Dat "zwart" geld is vals geld. Toch hebben deze bendes hier en daar succes. De bedragen zijn minstens één miljoen euro. De recherche in Brussel werd ingelicht over deze bende, met de (valse) namen en adressen etcetera. Wat was de reactie van de recherche, denk je?
    Ze lieten weten dat de feiten niet werden gepleegd in het arrondissement Brussel en dat er klacht moet worden ingediend bij de lokale politie die dan enkele weken later de vraag zal richten aan het parket van het gerechtelijk arrondissement die dan enkele weken later zal beslissen of ze wel gevolg gaan geven aan deze klacht, gezien het feit dat ze het druk hebben. Maar dat ze dit zeker niet gaan laten weten aan het slachtoffer van de poging tot oplichting, want dat ze daarvoor zeker geen tijd hebben. Indien het slachtoffer enkele weken later wilt weten of er gevolg wordt gegeven aan zijn klacht, dan zal hij een schriftelijke vraag moeten richten aan het parket van het arrondissement die dan opnieuw enkele weken later mogelijk zal antwoorden met het feit dat ze geen tijd hebben op dit soort oplichters te vervolgen!!!!

    DIT IS KAFKA! Beste lezers, het is zeer ernstig gesteld met ons gerecht! Marc Verwilghen, de "witte ridder", heeft de politie proberen te hervormen. Rijkswacht en politie werden samengevoegd. Na een aantal symbolische betogingen van de ordehandhavers; werd iedereen naar boven toe gepromoveerd. De functies begonnen met inspecteur en de adjudanten van weleer kregen de titel van commissaris. De hele operatie kost aan de Belgische staat meer dan 20 miljard BEF extra per jaar. Nu, enkele jaren later, klagen ze opnieuw bij de politie dat ze niet over voldoende mankracht beschikken. Dat leidt soms tot grappige situaties, waarbij de politie zelf moet blazen bij alcoholcontroles omdat ze geen tijd hebben om lang te controleren. Maar er blijft geen budgettaire ruimte meer over voor meer volk. Het resultaat: Criminelen kunnen rustig hun gangetje gaan in dit land.  
    Het achaïsch geleid gerecht werkt al even slecht. Het is volledig gepolitiseerd en zou in feite objectief moeten zijn. In feite zijn er twee grote clans: de loge -waarvan sommigen beweren dat Karel De Gucht de baas is- en de katholieke zuil. Als ik het boek "boete zonder schuld" mag geloven worden alle benoemingen tussen hen verdeeld. Dat zou niet mogen in een zogenaamde rechtstaat, waar er zogezegd een scheiding is der machten. Ik ken een advocate uit Gent gespecialiseerd in sociaal recht. Alle belangrijke zaken worden eerst in de loge besproken vooraleer ze in de rechtbank komen. De advocate kent het vonnis al vooraleer er gepleit is!!!!

    En dan waarschuwt de politie dat het slachtoffer de privacy niet mag schenden...
     


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!