Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    03-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sharia 4 Belgium



    De media kan iemand maken of kraken. Ze kan een totaal onbelangrijk gegeven uitroepen tot "Hot Item" en de mensen zijn kuddedieren. Als de media genoeg aandacht aan bepaald gegeven schenken, zal de bevolking ongetwijfeld volgen. De macht van de media is zeer groot. Op hen rust een zeer zware verantwoordelijkheid. En de media kan ook worden misbruikt. Denken we maar aan totalitaire regimes waar de bevolking volledig verkeerd geindoctrineerd wordt. Nazi-Duitsland zou nooit zoveel volgelingen gehad hebben zonder de macht van de radio en de media.

    Het is bij ons niet veel anders. Enkele honderden journalisten bepalen in ons land wat wij elke dag in onze krant lezen, wat wij op televisie te zien krijgen. En dat gebeurt dikwijls zeer gratuit, zonder te weinig scepticisme of onderzoek. Ik las ooit in de krant dat een gemeenteraadslid naar de gemeenteraad ging voor zijn zitpenningen. Ik ken het gemeenteraadslid persoonlijk. De brave man verdiende op dat ogenblik 100.000 euro per jaar en had dat jaar 200 euro aan zitpenningen gekregen. De zitpenningen betekenden dus amper 0,2% van zijn inkomen. De man werd door het slijk getrokken en geen haan die erom kraaide. Teveel journalisten zijn ook lui van aard. Het is maar goed dat één krant een bepaald nieuws brengt, dat de andere krant het klakkeloos overneemt. Het is soms echt zielig. Waar zitten nog de échte onderzoeksjournalisten? Waar zitten onze écht objectieve reporters?

    Ik heb zo het gevoelen dat Vlaanderen een sensatieregio wordt met teveel aandacht voor babes en controversiële items. Islamfundamentalisme is zonder twijfel een item waar je veel kijkers of lezers kan mee lokken. Een hond met een hoed op die zegt dat hij een moslim-extremist is krijgt in Vlaanderen alle aandacht. Zo maakten we in de jaren negentig kennis met de totaal onbelangrijke figuur van Abu Jajah en zijn Arabisch-Europese liga. De man is al lang vergeten, maar kreeg op een bepaald ogenblik veel te veel aandacht in de media.

    Nu het belachelijke groepje van Sharia 4 Belgium. Het klinkt als een te late 1 april grap, maar jawel zelfs het Canvasprogramma Terzake vond het nodig hier speciaal aandacht aan te besteden. Gewoonweg belachelijk. Een hond met een hoed op kan hier in België prime time halen als de media het onderwerp maar interessant -lees controversieel- genoeg achten. Eigenlijk gaat het hier over kijkcijfers en niets meer. Homo's, de dood, overspel en seksuele uitspattingen van bekende figuren, racisme en jihad...alles mag indien het voldoende choqueert. Ondertussen wordt de bevolking wel gebrainwashed en krijgt het een vervormde kijk op de wereld. Het groepje Sharia 4 Belgium is gewoonweg belachelijk. Het bestaat uit twee man en een paardenkop die zich ook eens interessant willen maken. "Leider Abu" kon zijn plezier voor de camera niet wegsteken en was permanent aan het grimassen trekken. En dan nadien een bloedserieus debat over het feit dat onze maatschappij in gevaar is!
     
    En voor het Vlaams Belang is dit natuurlijk een godsgeschenk...







    Filip Dewinter diende klacht in tegen 'Sharia 4 Belgium' en vraagt strafrechtelijk onderzoek naar activiteiten organisatie‏

    (01/04/2010) Filip Dewinter klaagt fascistische methoden ‘Sharia 4 Belgium’ aan en steunt uitdrukkelijk de Nederlandse islamkritische auteur Benno Barnard
    Filip Dewinter en Vlaams Comité voor ex-Moslims dienden gisteren klacht in tegen ‘Sharia 4 Belgium’ wegens aanzetten tot haat, geweld en moord
    Vlaams Belang eist strafrechtelijk onderzoek naar activiteiten ‘Sharia 4 Belgium’ en vraagt dat organisatie buiten de wet wordt gesteld

    Filip Dewinter diende klacht in tegen 'Sharia 4 Belgium' en vraagt strafrechtelijk onderzoek naar activiteiten organisatie‏
    Van: Vlaams Belang fractie Vlaams Parlement (fractie.vlaamsparlement@vlaamsbelang.org)
    Verzonden: donderdag 1 april 2010 11:21:15
    Aan: pers@politics.be

    Bijlagen: 1 bijlage
    sharia 4 ...doc (47,0 kB)

    Antwerpen, 1 april 2010


    Gisterenavond verstoorden enkele tientallen in lange gewaden geklede extremistische moslimjongeren een lezing van de bekende Nederlandse schrijver Benno Barnard over de islam in een aula van de Universiteit Antwerpen. De lezing werd vrijwel onmiddellijk afgebroken toen de moslimjongeren ‘Allah Akhbar’ scandeerden en het podium bestormden. Barnard werd het spreken onmogelijk gemaakt door de moslimextremisten, maar kwam er met de schrik vanaf.

    Filip Dewinter prijst de moed van Benno Barnard die ondanks de moslimintimidatie durft waarschuwen voor de gevaren van de radicale islam en veroordeelt deze aanslag op de vrije meningsuiting door middel van fascistische methodes. Niemand moet echter verwonderd zijn over de gebeurtenissen. Door de extremistische Antwerpse moslimorganisatie ‘Sharia 4 Belgium’ was op hun website immers aangekondigd keet te zullen schoppen op de lezing. ‘Sharia 4 Belgium’ paste gisterenavond in de praktijk toe wat ze op hun website open en bloot verkondigen: de omverwerping van de democratie om een shariastaat op te richten in België.



    Filip Dewinter en woordvoerder van het Vlaams Comité van ex-Moslims Peter Velle dienden gisteren bij het Antwerpse parket klacht in tegen ‘Sharia 4 Belgium’ wegens het publieke aanzetten tot haat en het oproepen tot moord en lichamelijk geweld. Op het Youtubekanaal van ‘Sharia 4 Belgium’(URL http://www.youtube.com/user/sharia4belgium ) worden immers videobeelden ter bezichtiging aangeboden waarin moslims worden opgeroepen tot de heilige oorlog en geweld tegen ongelovigen. Daarbij worden ook beelden getoond van Osama bin Laden en andere kopstukken van Al Qaeda.



    Op de website van Sharia 4 Belgium ( URL http://sharia4belgium.webs.com ) is momenteel overigens een videoboodschap van de Britse moslimextremist Anjem Choudary te bekijken. Choudary is leider van de verboden organisaties Islam4UK en Al Muhajiroun en wordt door een Britse onderzoeksjournalist in The Sun van 15 januari aangeduid als spil van een Brits moslimterreurnetwerk. Choudary wordt ook aanzien als de initiatiefnemer achter ‘Sharia 4 Belgium’. In de videoboodschap zegt Choudary: “Ik roep alle moslims in België op om Koning Albert II en Premier Yves Leterme af te zetten.(…) “We zullen onze broeders van Sharia4belgium steunen bij de oprichting van een shariastaat in België. (…) Desnoods sturen we extra manschappen naar België om een shariastaat af te dwingen.”



    Het Vlaams Belang wil na de gebeurtenissen van gisterenavond en de extremistische en opruiende boodschappen op de websites van ‘Sharia 4 Belgium’ dat nu zo snel mogelijk een strafrechtelijk onderzoek wordt gevoerd naar de activiteiten van ‘Sharia 4 Belgium’ met als doel deze organisatie buiten de wet te stellen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!