Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    03-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ros Beiaard 2010

    Afgelopen zondag was ik aanwezig op de Ros Beiaardstoet 2010. U weet wel de stoet die slechts één keer om de tien jaar uitgaat te Dendermonde. De legende van het Ros Beiaard gaat terug tot in de 9e eeuw, de periode van Karel de Grote dus. Overal in West-Europa vindt men verwijzingen naar het Ros Beiaard en de vier Heemskinderen, welke verwijzen naar de zonen van Heer Aymon, leenheer van Karel de Grote. Het Dendermondse Ros Beiaard dook de eerste maal op een 400 jaar geleden en was oorspronkelijk één van de zovele items dat werd meegedragen in de stoet. De vroegste publicaties vermelden "het peird" tussen het rad van fortuin en de walvis. Gaandeweg werd het paard belangrijker en het lichaam van het paard werd steeds groter en zwaarder, zodat het hoofd van het huidige Ros Beiaard eigenlijk iets te klein is voor het lichaam. Tot in de 20e eeuw was het Dendermondse Ros Beiaard niet zo belangrijk. Sommige oude encyclopedieën vermeldden het Dendermonds Ros Beiaard niet en spraken bij voorbeeld enkel over het Mechelse Ros Beiaard.

    Maar in de 20e eeuw groeide het belang van het Dendermondse Ros Beiaard. Men verkondigde dat het paard maar één keer om de 25 jaar zou uitgaan, iets wat in praktijk nooit is voorgevallen. Enkel 1975 paste in deze optiek, maar in 1990 was het al opnieuw prijs. Het Dendermondse Ros Beiaard ging in de 20e eeuw minstens 10 keer uit. Het Dendermondse Ros Beiaard brengt zoveel emotie teweeg omdat vooral de oudere mensen denken dat het de "laatste keer" zal zijn dat ze het zien. Daarom ook dat we in 1990 een zeer emotionele Louis De Lentdecker konden horen tijdens de live-uitzending op de VRT.

    De stoet van afgelopen zondag was één van de mooiste die ik ooit gezien heb. Het was geen saaie bedoening van historische taferelen zoals je dat bij de Brugse Bloedprocessie kan waarnemen, maar gemengde groepen met prachtige acts die doen denken aan cirque de soleil. Ook unieke opvoeringen met gedresseerde paarden kleurden de voorstelling. Als apotheose volgde natuurlijk het eigenlijke Ros Beiaard met daarop de vier heemskinderen. Zij voerden een mooie act op, terwijl de harmonie het bekende Ros Beiaardlied speelde. Het mooie aan de voorstelling is natuurlijk het feit dat het Ros Beiaard wordt gedragen en niet op "wielekes" rijdt, zoals bij voorbeeld in Aalst. Er worden geweerschoten afgevuurd en het paard stijgert. Soms gaat het zelfs in galop en dat allemaal via mankracht. Echt prachtig!

    Maar eerlijkheid dient mij te zeggen dat er ook een anti-climax in de stoet zat. De vier Heemskinderen, deze keer de gebroeders Van Damme deden het niet goed. Ik had al een slecht voorgevoel toen de VRT de nieuwe vier Heemskinderen voorstelde. Eerlijk gezegd, geen "sjiek" volk. De ene had een klak op van de Sarma en ze moesten worden ondertiteld. Het probleem in Dendermonde is dat de vier Heemskinderen, vier zonen moeten zijn uit hetzelfde Dendermonds gezin en dat ze in rij moeten volgen. Vier Dendermondse zonen op één rij zijn heden ten dage nog zeer moeilijk te vinden. Zo kwam men bij deze ongelikte beren uit. Vroeger waren de vierheemskinderen uitermate fier en deden maanden op voorhand oefeningen voor het urenlang uit te houden op het paard. Immers door de breedte van de rug van het paard moet men dagelijks uitgebreid oefenen omdat men anders krampen krijgt. Dit alles gebeurt natuurlijk onder begeleiding van een kinesist.En zoals U het al zal kunnen raden, de gebroeders Van Damme hadden duidelijk te weinig oefeningen gedaan. Ze zaten met een verkrampt gezicht op het paard en wouden zo er zo snel mogelijk af. Op bijna alle foto's staan ze met een "lang gezicht". Toen 's avonds het paard in de Kazernestraat binnen moest gaan -een evenement voor de échte Dendermondenaar en dat met de nodige tranen gepaard gaat-  gaven de gebroeders Van Damme er de brui aan. Ze weigerden nog langer op het paard te zitten en het paard ging in mineur in zijn stal. De Dendermondenaren zullen deze stoet nog lang herinneren als de stoet met de slechtste vier Heemskinderen aller tijden.


       



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    03-07-2010
    De eindeloze discussies met de entourage van de Van Dammes
    Daar gaan we weer. Nu opnieuw een reactie van de moeder. Het probleem is dat ik telkens iets goed wil zeggen, ergens een tegemoetkoming dat bv de stoet in haar geheel mooi was, dat het optreden op de Grote Markt zeer mooi was en zelfs iets had van cirque de soleil, maar wat baten een kaars en een bril als den uil niet zienen wil. Dit wordt dus mijn laatste reactie op de eindeloze discussies waar we niet uit geraken. In mijn vorige reactie argumenteerde iemand van entourage dat Franky Hervent erachter zat dat de kinderen niet mochten lachen. Ik aanvaardde deze opmerking dat ik dat kon geloven, omdat ik Hervent vrij goed ken. Patat, daar krijgen we de moeder opnieuw met een scheldtirade. Weer niet goed dus. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op den duur blij ben dat dit soort mensen niet in mijn omgeving moet dulden. Het minste kritiek en je krijgt nachtelijke haatmails. Dan gans de entourage op Uw dak. Een mens zal zich maar eens ergeren aan het feit dat wat jonge mensen niet lachen of een klak op hebben als ze op TV komen...Gelieve aub niet meer te reageren want er zit werkelijk niets positiefs in Uw antwoorden. Ik wou mij eigenlijk verzoenen, want ik ben geen haatdragend persoon, maar het gaat blijkbaar niet. Ik kan er dan ook niet aan doen. Het spijt mij dat ik een mening heb in dit democratisch land. Of mag men in Dendermonde geen eigen mening meer hebben?

    03-07-2010 om 21:45 geschreven door aap wim


    Vier Heemskinderezn 2010
    Waar haalt U eigenlijk het lef om de mensen die U nooit iets in de weg gelegd hebben zo zwart te maken,leg eerst Uw apepoot eens boven Uwe apekop en kijk wie er onder staat:een arrogant stuk pretentie die over iedereen iets te zeggen heeft behalve dan over zichzelf,maar dit zegt,zeg ,ik nog eens,meer over uzelf dan over de anderen.Nu voor de allerlaatste keer onze verstandhouding met Mr Hervent was supergoed en alles is zonder problemen verlopen.De kinderen konden zelfs héél goed overweg met Mr Hervent en omgekeerd ook.Onze Vier Heemskinderen hebben hun taak serieus volbracht en ga maar eens kijken naar de fototentoonstelling(daar zal U zien dat er soms op onze kinderen hun gezicht een lach zichtbaar is)of moesten ze bovenop het Ros hun eigen zitten uitlachen misschien?Ik heb nog geen enkele ridder zien schateren van het lachen en nog iets wat moeten onze kinderen overhouden van de ommegang.ZE HEBBEN HET GEDAAN VOOR DE EER en die hebben ze ook gekregen en dienen zever van U daar laten wij inderdaad onze slaap niet voor.gegroet Mr AAP

    03-07-2010 om 11:43 geschreven door Verstraeten Patricia


    02-07-2010
    Emotionele reacties op deze site
    Deze nacht om 1u30 weer zo'n sympathieke reactie. Blijkbaar is het Franky Hervent die gezegd heeft dat de vierheemskinderen niet mochten lachen. Te verwachten van Hervent...Heeft U Vlaanderen vakantieland gezien overigens? De Aalsterse drakeniers hadden een parodie gemaakt op ons Ros Beiaardlied. Grappig en ludiek bedoeld natuurlijk. Dan vroegen ze de mening aan Franky Hervent hierover. Wat een reactie dat die man gaf, zeg! Iets in de zin van "Aalstenaars hebben blijkbaar geen cultuur...Ons Ros Beiaard is werelderfgoed van Unesco." Geen glimlach, geen kwinkslag, niets. Ik dacht bijna dat hij een begrafenis aan het voorbereiden was. Ik zal blij zijn als deze triestige figuur op pensioen gaat. Natuurlijk, hij verdient teveel om er de brui aan te geven. Na de vorige Ros Beiaardstoet mocht hij zich van Norbert De Batselier een cadeau kiezen op kosten van de stad. Ik geloof dat hij toen iets van 20.000 euro heeft gekozen, maar ik weet het niet meer zeker. Als je natuurlijk naar zo iemand moet luisteren, ga je ook een gezicht trekken van een lijkbidder. Ik hoop alleen dat de vierheemskinderen ook iets overhouden aan dit optreden... En voor de rest zou ik zeggen dat het de moeite niet is om er Uw nachtrust voor te laten. Mij is het dat ook niet waard. De stoet in haar geheel was prachtig. Het optreden op de Grote Markt was uniek.

    02-07-2010 om 11:06 geschreven door Aap Wim


    waarover spreekt u!!!
    Van de regisseur u wel wel bekend ,mochten de Heemskinderen niet lachen naar de mensen...Ridders in oorlog!!!...indien u dit niet weet dan weet u het nu.Ze kunnen moeilijk lachen en niet lachen terzelvertijd!!!Maar u bent niet verondersteld om de regie te kennen!!! .Gelieve daar dan ook rekening mee te houden en niet gratuit te fulmineren over wat je niet weet!!!Als ik een despoot zou zijn dan bent u een mislukte cown die beter zijn bek in zijn pluimen zou houden!!U hebt ook alleen maar negatieve reakties gekregen ...dat zegt genoeg!!!Slaapwel AAp Wim.

    02-07-2010 om 01:30 geschreven door Vanleeuwe


    01-07-2010
    Vier Heemskinderen 2010
    Een laatste reactie, toch raar dat de mensen juist tegen Mr AAP beginnen over de Vier Heemskinderen wel een antwoord op Uw vraag:zoals reeds geschreven moesten ze hun taak serieus nemen en dat hebben onze Vier Heemskinderen ook gedaan en bovendien Mr AAP ga eens naar de tentoonstelling in de nieuwe bib kijken(ze is gratis) op geen enkele foto maar dan ook op geen enkele hebben we een lach gezien als de ridders op ONS FIERE ROS BEIAARD zitten en dan het volgende rond 19u30 is ONS ROS BEIAARD vanop de grote markt losgebroken en is het pas om 21u10(net op dezelfde manier als bij de vorige edities) in zijn stal gegaan. Waar heeft ons FIERE ROS BEIAARD dan tussen deze tijd verbleven als de kinderen dan toch zo snel mogelijk naar binnen wilden gaan!!!!???? Per slot van rekening zijn wij als ouders HEEL FIER op onze kinderen die zo'n 6uur en 30 minuten(zonder er af te komen)van de Ros Beiaardommegang anno 2010 een onvergetelijke dag hebben gemaakt!

    01-07-2010 om 21:45 geschreven door Van Damme-Verstraeten


    De sympathieke reactie van Lutgard van Leeuwe
    Beste Mevrouw, Ik ben zo blij dat we hier niet in een dictatoriaal regime leven. Maar misschien kan U zich kandidaat stellen als volgende despoot. Niet de minste nuance zeg. Het toeval wil dat ik deze middag samenzat met mensen op de Grote Markt. Om emotionele reacties te sparen repte ik met geen woord over de vierheemskinderen. Het toeval wou dat een middenstander er zelf over begon. Hij zei dat hij naar de generale repetitie was geweest op de Markt en dat de mensen op de tribune constant "lachen" riepen naar de kinderen, "omdat ze zo'n triestig gezicht trokken." Een ander antwoordde erop "vooral de tweede zat er precies tegen zijn goesting op en de laatste twee waren altijd met elkaar aan het kletsen." Eén van de kinderen zou altijd met zijn been getrokken hebben van de pijn. Bon, trekt er Uw plan mee. Maar je moet zeker niet denken dat gans Dendermonde in de wolken is. Ikzelf heb mij het meest gestoord aan de "klak" bij de voorstelling op de VRT. Dat gaf inderdaad geen goede indruk. Of vindt U dat misschien van wel? Voor de rest vond ik het spijtig dat het paard niet op dezelfde manier in zijn stal is gegaan als bij de vorige edities. Maar wellicht heb je mijn vorige reactie niet gelezen. Daarin zei ik zeer duidelijk dat ikzelf het zeker geen 6 uur zou uithouden op de rug van het paard en stelde ik voor om in de toekomst toch een rustpauze in te lassen. Ik tracht met andere woorden een genuanceerd beeld te geven.

    01-07-2010 om 15:28 geschreven door aap wim


    Hoe durf je!!
    Ik houd er toch aan om hier op te reageren hoewel ik dit normaal nooit doe.Maar, als vrij kort betrokkene bij deze familie, vind ik het schandalig wat u in uw mail vertolkt.Waar haalt u het om met uw dierlijk en denigrerend jargon(ongelikte beren en andere!!) over de 4 heemskinderen te schrijven,die ook iemands kinderen zijn...het moge u eens overkomen indien u kinderen hebt!!!U praat bovendien zonder maar enig idee te hebben over de veelvuldige inspanningen en oefensessies die er plaats gevonden hebben en de intense begeleiding die zij hebben gehad gedurende maanden.U kwetst dus niet alleen de kinderen zelf maar ook hun ouders en de hele entourage die hier prachtig werk verzet heeft.Misschien in de toekomst toch eens 2 keer nadenken éér u zo een reaktie op een publiek en anoniem medium plaatst.Eens te meer wordt bewezen hoe men totaal fout ongezouten zijn ongefundeerde,kwetsende mening durft geven over situaties waar men eigenlijk niets van af weet.Hopelijk overkomt dit u nooit....Enkel verontschuldigingen zijn hier op zijn plaats en als u dan toch van Dendemonde bent dan rest er u allen te zorgen voor 4 "sjieke" kinderen voor de volgende stoet....misschien gaan uw ogen dan open..ik hoop het...gegroet, AAP Wim.

    01-07-2010 om 14:52 geschreven door Vanleeuwe L.


    30-06-2010
    Reacties op mijn blog
    Blijkbaar liggen een paar mensen uit de entourage van de huidige veerheemskinderen wakker van het feit dat ik gemeld heb op mijn blog dat de vierheemskinderen op het einde van de rit niet meer wilden verderdoen. Maar er is niemand die ontkent dat dit feit zich heeft voorgedaan. Het gaat hier zeker niet over arm en rijk. Dat is weeral zo typisch. Dat is net zoals sommige vrouwen in de politiek of in het bedrijfsleven. Als ze geen carrière kunnen maken, steken ze het op het feit dat ze "vrouw" zijn. Vinden jullie dat eigenlijk normaal dat mensen een "klak" opzetten voor de VRT? Dat heeft toch niets met rijkdom te maken? Dat heeft alleen te maken met opvoeding! Ik ken overigens veel schatrijke mensen zonder manieren. Ik ben zelf een Dendermondenaar in hart en nieren. Mijn voorouders o.a. familie Spanoghe en Rongman wonen al eeuwen in het centrum van de stad. Als ik als rasechte Dendermondenaar geen kritiek meer mag geven zeg? Maar het is juist. Ik zou het zelf ook geen 6 uur uithouden op de rug van het paard. Misschien dat men in de toekomst ergens een stop moet inbouwen, zodat het iets dragelijker wordt voor de kinderen.

    30-06-2010 om 20:40 geschreven door aap wim


    4 Heemskinderen
    Awel en ik die dacht dat zo een idioten als u niet meer bestonden, we zijn toch op de wereld gezet om elkaar lief te hebben. Ik vraag me af wat dit nu te maken heeft met rijk of arm zijn.Je mag gerust je mening hebben,maar was die negative commentaar nu echt nodig? Trouwens ik heb alleen maar positive reacties gehoord. Bij deze wil ik nog eens proficiat wensen aan de 4 Heemskinderen van 2010.

    30-06-2010 om 19:01 geschreven door Betty


    29-06-2010
    Ros Beiaard 2010
    Beste Meneer Wim Aap. Met enige verbijstering heb ik je menig over de Vier Heemskinderen van afgelopen Ros Beiaardstoet gelezen. Als het je bedoeling was mensen recht in hun hart te treffen, in casu hier de ouders; ben je daar voortreffelijk in geslaagd. Dit zegt inderdaad meer over U dan over de 4 jongens zelf! Een mens is maar wat hij is.... Waarschijnlijk hebben Uw kinderen wel het geluk bij het 'sjiek' volk te horen. Ik heb het geluk en de eer gehad deze vier jongens ,samen met nog andere mensen, van dichtbij te kunnen begeleiden. Ik geef toe dat het in het begin zeker niet altijd even gemakkelijk geweest is, maar deze gasten zijn stuk voor stuk gegroeid en opengebloeid. Ik kan u verzekeren dat het toffe gasten zijn, net zoals de vorige! Akkoord dat ze niet altijd even uitbundig aan het lachen waren....Deze koene ridders is van in het begin opgedragen dat hun taak zeer serieus moest genomen worden en dat ze zeker niet te pas en te onpas naar iedereen mochten lachen.... Bovendien daag ik u uit om zelfs nog maar de helft van de ruim 6 uur dat ze NON STOP op het Ros gezeten hebben, plaats te nemen op het fiere Dendermondse Ros. Michiel, Dieter, Niels en Maarten hebben wel degelijk zeer veel geoefend! En met veel resultaat! De prestatie die ze geleverd hebben, de generale repetitie en een bijna slapeloze nacht (wegens stress voor de happening) indachtig, is wel degelijk een prestatie om U tegen te zeggen. Voor zover ik weet zijn het de EERSTE 4 Heemkinderen die gedurende de hele ommegang, fotoshoot aan Justitieplein en schitterend eind apotheose GEEN ENKELE KEER van het paard geweest zijn!!!! Ik vraag me af hoe vriendelijk U zou kijken als U 6 uur in die moeilijke houding zit. Toegegeven dat ze NIET ALTIJD perfect naar dezelfde richting keken en perfect synchroon groetten....Maar mag er toch nog een menselijk kantje zijn aan heel deze stoet?? Of vervangen we de volgende keer de 4 Heemskinderen door 4 robotten, perfect gesynchroniseerd met een brede smile op de mond teneinde ELKE Dendermondenaar content te stellen. Zet dan inderdaad ook maar wieltjes onder het 'Fiere Ros'!! En wat de commentaar van mijn collega kinesist betreft.... Zoals vaak staan de beste stuurlui aan wal... Ik ben fier op deze gebroeders Van Damme, de 4 Heemskinderen van 2010!!

    29-06-2010 om 18:52 geschreven door Pieter


    27-06-2010
    Patricia Verstraeten
    Ik moet U eerlijk bekennen dat ik de opmerking over de "slechte prestaties" van de Van Dammes van verschillende mensen heb gehoord. En dit dan nog op verschillende locaties! Ik heb dus deze kritiek zelf niet verzonnen. Er was zelfs een kinesist bij die mij het verhaal deed (over de gebrekkige oefeningen en dergelijke). Blijkbaar wouden -of "wilden" zeker- de kinderen op het eind van de tocht niet meer het zwaard omhoog steken en na gepraat met de organisatoren werd het Ros Beiaard "in mineur" in zijn standplaats gedragen. Iedereen verwachtte zich aan de typische hapering van het paard aan zijn stal, maar de kinderen konden het niet meer houden van de pijn. U was er wellicht ook bij of was je verblind op dat ogenblik? De oude mensen vonden deze stoet dus veel minder mooi dan de vorige keren. Ikzelf vond het optreden op de Grote Markt prachtig. Ik heb ook een aantal foto's getrokken en daarbij keek meestal één van de vier kinderen in een andere richting. Een schoonheidsfout dus, maar dat zal OOK wel aan mij gelegen hebben. En dan het feit dat ze een ordinaire "klak" op hadden bij de voorstelling voor de pers en televisie. Het gaat mij niet over het feit of deze pet van Sarma is of van de C&A, maar het gaat mij over de opvoeding. Welke deftige mens zet nu een domme pet op als hij op TV komt. Ik weet wel dat de etiquette en beleefdheidsvormen achteruitgaan. Maar Ons Ros Beiaard is een stoet om fier over te zijn. Daarbij uzelf voorstellen als een "boer charel" met een pet op is lomp. En als je dat niet inziet, mankeert er iets aan U. Nu, wellicht was het de laatste keer dat er échte Dendermondenaren op het paard zaten en dat moeten we koesteren, zelfs al was het niet honderd procent goed.

    27-06-2010 om 15:28 geschreven door aap wim


    Ros Beiaard 2010
    Mijnheer, toevallig kwam ik terecht bij uw bericht over het Ros Beiaard en de Vier Heemskinderen,ik moet zeggen dat uw bericht eigenlijk meer zegt over U dan over de kinderen(die her en der met lof en veel eer aangehaald worden).Ze hebben felicitaties gekregen vd regisseur,intendant,kinesist,coach,pijnders en van vele andere mensen maar spijtig genoeg zijn er ook mensen die zoals U misnoegd door 't leven moeten gaan en overal commentaar moeten op geven,misschien moet U eens 20euro uit uw zakken halen en de dvd bekijken dan zal U zien dat U het niet bij het rechte eind heeft.De apotheose aan de Hollandse Kazerne heeft meer dan een half uur in beslag heeft genomen. Met het aanhalen dat de Vier Heemskinderen niet genoeg geoefend hebben treft U niet alleen hen maar ook Pieter die er maanden mee bezig is geweest(met veel resultaat). Bij mijn weten is ook de Sarma al lang niet meer bestaande en komt de zonnepet uit de C&A,ook wouden vind ik nergens terug in een woordenboek.

    27-06-2010 om 00:19 geschreven door Verstraeten Patricia




    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!