Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    06-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dé oplossing voor de klimaatproblematiek
    OVERBEVOLKING

    Gisteren bekeek ik "in het kielzog van de Beagle", een televisieprogramma waarbij wetenschappers onze planeet bestuderen. Men stelt al jaren vast dat onze aarde er erg aan toe is. Toch indien men wil dat de mensheid overleeft. Ondertussen zijn alle wetenschappers het erover eens dat de mensheid zelf een belangrijke rol speelt bij de vervuiling en de leefbaarheid van deze planeet. Immers, ganse wouden zijn momenteel ontbost, de fossiele brandstoffen raken uitgeput, de massale CO² uitstoot e.d.

    Wat mij in alle wetenschappelijke reportages opvalt is het feit dat men de mens aanwijst als een grote vervuiler, maar dat men eigenlijk maar secundaire oplossingen naar voor schuift: Groene energie, windmolens, zonnepanelen, electrische wagens maar nergens durft men over de vervuiler zelf te spreken: De mens. Hoe zit het eigenlijk met de mens zelf op deze planeet? Toen ik kind was, waren er 5 miljard mensen, nu bijna 7 miljard. Kan de aarde overleven met 10 miljard mensen? Vroeger had iedere generatie wel zijn oorlog en gelukkig zijn we daar van gespaard gebleven de voorbije 50 jaar. Maar de overbevolking zorgt voor een uitputting van deze planeet. Ook alle hulpprogramma's zorgen ervoor dat ook in derdewereldlanden mensen ouder worden. Zo worden ziektes worden beter aangepakt, in conflictregio's zorgen VN-Blauwhelmen voor stabiliteit.

    Men moet wereldwijd de vraag durven stellen of iedereen zich onbeperkt mag blijven voortplanten. Is het normaal dat sommige gezinnen 5 kinderen of meer hebben? Vroeger jaren stierven vele kinderen nog voor ze volwassen waren, maar nu worden de meesten zonder problemen geslachtsrijp. En als die zich dan op hun beurt ook massaal voortplanten raakt de aarde natuurlijk aan haar limiet. Ik weet natuurlijk zeer goed dat geboortebeperking in bepaalde culturen een zwaar taboe is. In afrika wordt een man afgerekend op het aantal kinderen hij heeft. Bovendien zijn de kinderen de sociale zekerheid van de ouderen. Dankzij de kinderen kunnen zij, als ze oud zijn, een aanvaardbaar bestaan blijven leiden. Kinderen en kleinkinderen zorgen in de Afrikaanse cultuur voor hun voorouders. Maar we hebben geen keuze. Indien het menselijk dier wil overleven, zal het aan geboortebeperking moeten doen.

    En anders zal de natuur er wel zelf voor zorgen dat het hier onleefbaar wordt. Met tropische stormen, overstromingen, rampen etc...De mens is immers niet zo uniek als we denken. De dinosauriërs zijn ook uitgestorven en toch is het leven blijven voortgaan. Misschien dat er binnen 300.000 jaar een ander levend wezen zal bestaan, bv. een superreptiel, dat naar musea zal kunnen gaan om te kijken hoe de mens eruitzag...

    NIEUWE APARTHEID IN ZUID-AFRIKA

    Om nog even op de Beaglereportage terug te komen. Men toonde de situatie van de blanken in Zuid-Afrika. Voor het eerst zag ik op onze televisie een neutrale reportage over het échte 21e eeuwse Zuid-Afrika. Men liet een paar extremistische blanken zien die nog steeds zweren bij de superioteit van het blanke ras. Ze zijn bijna een karikatuur geworden van zichzelf. Ze spreken nog, maar ze zijn zodanig verzwakt dat ze eigenlijk niets meer te zeggen hebben in de Zuidafrikaanse politiek. De dood van Terreblanche toont aan hoe verzwakt uiterst rechts is.

    Maar men liet ook blanken aan het woord -en in het Afrikaans- die geen kans meer maken in het huidige multiculturele Zuid-Afrika. De blanken konden open en eerlijk vertellen dat ze momenteel gediscrimineerd worden door het zwarte regime. Het woord "reverse-apartheid" circuleert al lang. Het is zeer spijtig dat het nieuwe regime mensen jobs geeft op basis van hun huidskleur. Blank of zwart racisme is even slecht. Maar het zal nog even duren vooraleer er een beweging op gang wordt gebracht zoals we dat ooit met Nelson Mandela meegemaakt hebben.

    Overigens, wat zou Nelson Mandela vinden van zijn nieuw vaderland? Zou dit zijn droom geweest zijn? Ik betwijfel het. Ik heb gezien hoe hij zich wou verzoenen met FW de Klerk en de toenmalige Nasionale party. De Zuidafrikaanse Nasionale Party is ondertussen verdwenen en opgeslorpt door erfvijand ANC! Het kan verkeren zou Bredero zeggen. Dat men tijdelijk positieve discrimatie heeft gedaan, kan ik ergens nog begrijpen. Maar na 20 jaar moet men er toch in slagen een open en democratisch land op te bouwen waar niemand nog beoordeeld wordt op basis van huidskleur, taal of geslacht. Maar ik vrees dat dit ijdele hoop zal zijn. Jacob Zuma en de zijnen zijn het land volledig kapot aan het maken. En tegen dat de internationale gemeenschap in actie zal komen is het land al lang om zeep. Noem het gerust een Zimbabwe bis.

    Om tot het uitgangspunt terug te keren. Ook Zuid-Afrika draagt de gevolgen van een ongebreidelde geboortepolitiek. De zwarte bevolking heeft via de techniek "de macht van de penis" ervoor gezorgd dat de blanken een steeds kleinere minderheid vormden en op de lange duur werd de situatie onhoudbaar. De blanken konden niet anders dan het apartheidsregime afschaffen. Maar deze ongecontroleerde geboortepolitiek had wel als nadeel dat de economie niet kon volgen. En als de economie niet volgt, dan volgt zeker de sociale zekerheid niet. En nu kent het prachtige land één van de hoogste werkloosheidscijfers van de "Westerse" wereld. Zuid-Afrika werd vroeger altijd beschouwd als een westers land, omdat het zo modern was. 

    De toestand na de apartheid is dus niet beter dan voor de apartheid, althans toch niet op macro-economisch gebied. Indien men raciaal kijkt, hebben de zwarten nu de politieke touwtjes in handen en zijn de blanken gedegradeerd tot tweederangsburgers. Maar het nieuwe racistische Zuid-Afrika zorgt er ook voor dat buitenlandse ondernemingen angst hebben om zich nog te vestigen in het land. Immers de Black empowerment Act eist dat alle ondernemingen een deel van hun winst uitkeren aan mensen met een zwarte huid!!! Deze zwarten worden verplicht te zetelen in de raad van bestuur. Het gevolg: Bekende sportmannen zetelen nu in internationale ondernemingen!? Zoiets is in onze Westerse economie nooit gezien. Het gevolg: Vele bedrijven zoals in de diamantsector e.d. wijken uit naar andere landen zoals Botswana. Men voelt zeer goed aan dat de zwarten zich laten beïnvloeden door populistische en socialistische maatregelen en weinig doordacht tewerk gaan.

    Opnieuw lonkt Zimbabwe als schoolvoorbeeld. Rhodesië was een zeer welvarend land toen het eind de jaren zeventig van vorige eeuw "gedekoloniseerd" werd. Momenteel is het kapot. Boerderijen, plantages, alles is weg. De Zimbabwaanse leider Mugabe is zelfs niet meer in staat zich wettelijk te laten verkiezen...Maar men heeft toch de blanken kapot gekregen. Het is bijna zoals Hitler die de oorlog verloor en toch ergens nog fier was dat hij een bevolkingsgroep, de Joden, had uitgemoord. Dat een leider als Mugabe nog vrij kan rondlopen is een schande voor de internationale gemeenschap. Bovendien geeft men zo een verkeerd signaal aan het Zuid-Afrika van Jacob Zuma. Men kan doen wat men wil. Van de Verenigde Naties moet men niet veel vrezen...     


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!