Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    13-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde der tijden: 21 december 2012

    Daar gaan we weer. Op 21 december 2012 gaat de aarde vergaan. Dat beweren toch een hele resem occultisten, die zich hierbij baseren op Nostradamus, de Maya's en zelfs een bende astrologen. Dit is ondertussen al zeker de derde keer tijdens mijn leven dat het einde  der tijden voorspeld wordt en op den duur hebben dit soort van berichten geen impact meer. Ook het jaar 2000 was zo'n jaar. Ergens in augustus had de aarde moeten kantelen tijndens de zogenaamde "planetendans".  

    Op historychannel hebben ze nu een reeks over Nostradamus en 2012. Zogenaamde experts -meestal mensen die hun brood verdienen met occultisme- vertellen er allemaal hetzelfde, namelijk dat alles erop wijst dat 2012 een dramatisch jaar zal worden met overstromingen, rampen en ziektes met uiteindelijk de ondergang van de menselijke beschaving. Dergelijke uitzendingen zijn zeer amerikaans, ingedeeld als een TV-commercial, met telkens andere experts met dezelfde boodschap: het einde der tijden. Op de lange duur worden mensen gebrainwashed. Dat dergelijke reportages gebracht worden door bv. één of andere religieuze sekte kan ik nog begrijpen, maar dat je zulk gezever moet slikken op een betaalzender vind ik er toch wat over.

    Wat Nostradamus betreft nog het volgende: Men zegt dat hij enorm veel voorspellingen heeft gedaan die zijn uitgekomen. Heeft U ooit al voorspellingen gelezen van Nostradamus? Deze zijn zodanig cryptisch omschreven dat je er ongeveer alles kan in verstaan. Het zou eens interessant zijn om op een wiskundig-rationele manieer het werk van Nostradamus in kaart te brengen. Hoeveel voorspellingen heeft hij gedaan? En hoeveel procent van die voorspellingen zouden nadien uitgekomen zijn? Ik vrees dat met moeit 5% van zijn zogenaamde voorspellingen nadien waarheid geworden zijn. Of met andere woorden 95% van zijn teksten blijken gezever. Het is niet moeilijk om massa's losse flodders af te schieten in de hoop dat je uiteindelijk toch ergens iets raakt. Ben je dan een groot ziener? Ik vrees ervoor van niet. Nostradamus was een gebuisde dokter die zichzelf toch dokter noemde, maar een echte kwakzalver was. Aanvankelijk schreef hij spreuken op kalenders van boeren en toen hij zag dat hij daarmee succes  boekte, specialiseerde hij zich daarin met voorspellingen in rijmvorm. Op den duur ontstond er dan de mythe Nostradamus en die begon dan natuurlijk haar eigen leven te leiden.

    Soms eigenen mensen anderen eigenschappen toe die totaal niet stroken met de realiteit. Zeker de media kunnen dienen als katalysator om iemand de hemel in te schrijven. In dit apenland ervaren wij jaarlijks zulke processen. De opgang van de kleine God Bart De Wever door "de slimste mens" bij voorbeeld. Of hoe Mark Verwilghen als witte ridder in de commissie Dutroux man werd van het jaar en nadien meer dan 300.000 voorkeurstemmen achter zijn naam kreeg. Momenteel is er de triestige story rond Marie-Rose Morel. Ik vind het een enorm droevig verhaal, maar door de tragische manier waarop men het lijden van deze politica in kaart brengt, doet men ook hier aan mythevorming. Ik herinner mij nog levendig de begrafenis van Koning Boudewijn in 1993. Alle media waren gefocust op dit ene item. En natuurlijk ook toen gingen er stemmen op om onze vorst Heilig te laten verklaren. Op een gelijkaardige manier worden bij ons Waalse politici gestigmatiseerd. Madame Non, Elio Di Rupo, maar zelfs de "rechtse" Didier Reynders ontsnapt niet aan negatieve beeldvorming. Vele Vlamingen hebben nog sympathie voor die man, maar natuurlijk zitten  onze Vlaamse media op zijn nek. Als minister van Financiën zou hij te kwader trouw zijn en moedwillig een laks beleid voeren tegenover fraude. De VRT vond het nodig deze reportage meerdere keren te uit te zenden. Ik durf zelfs wedden dat ze het dit jaar nog eens gaan uitbrengen. Om over negatieve beeldvorming te spreken...


    "Precies op 21 december 2012 gebeurt er een zekere speciale astronomische samenstand die zo zeldzaam is dat hij lange tijd (eeuwen, of misschien wel duizenden jaren) voor en na die datum niet gebeurt. 21 december 2012 valt in de Lange Telling van de Maya's op de ronde datum 0.0.0.0.0.

     

    De Maya's hebben de Lange Telling precies zo ontworpen dat de speciale samenstand op de ronde datum 0.0.0.0.0 in hun Lange Telling zou vallen, ver in hun toekomst. De Maya's hadden de kennis om de speciale samenstand tot op een dag precies goed te voorspellen. Vanwege die samenstand zijn er op precies 21 december 2012 speciale verschijnselen of gebeurtenissen te verwachten aan de hemel of op Aarde

     

    Het einde van een baktun is natuurlijk veel zeldzamer en was dan ook kosmisch belangrijker; we weten dat op 10.0.0.0.0 (830 nC) het einde van bak'tun 10 gevierd werd in de steden Waxatun en Oxpemul. Op het einde van de volgende bak'tun, 11.0.0.0.0 (1224 n..C..), was de lange dagtelling al in onbruik geraakt.

    Wat heeft dit nu allemaal met 2012 en het "einde der tijden" te maken? Als we onze kalenderdata omzetten in de lange dagtelling, dan blijkt dat we ons nu in de dertiende baktun bevinden, en het einde van deze baktun, de dag 13.0.0.0.0 4 Ahaw 3 valt in onze kalender op 21 december 2012 (of 23 december indien men het alternatieve nulpunt aanneemt). Misschien een belangrijke overgang in de kalender, maar waarom "het einde der tijden"?

    De herkomst van deze opvatting is de manier waarop de startdatum van de lange dagtelling, die in de Mayakosmologie geassocieerd werd met de schepping van de huidige tijdcyclus, voorgesteld wordt op de monumenten. Het blijkt dat zowat alle monumenten aan die datum refereren als 13.0.0.0.0 4 Ahaw 8 Kumk'u en niet als 0.0.0.0.0 4 Ahaw 8 Kumk'u. Dit lijkt er op te wijzen dat volgens de Maya's de huidige schepping samenviel met het einde van een bak'tun 13 en niet met het einde van een piktun (de dag na 19.19.19.17.19), zoals op basis van het twintigtallig telsysteem zou verwacht worden. En naar analogie daarmee zou volgens bepaalde New Age-opvattingen het einde van de huidige bak'tun 13 ook het einde van deze schepping en het begin van een nieuwe betekenen.

    Een bijkomend aspect is dat, als we de eerste correlatie van 11 augustus aannemen, het einde van bak'tun 13 valt op 21 december, de dag van de zonnewende! Als toemaatje blijkt de Zon zich dan nog vlak bij de galactische evenaar te bevinden, en wel in de richting die ongeveer naar het centrum van de Melkweg wijst. Al deze zaken samen zijn natuurlijk gefundenes Fressen voor occultisten."



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!