Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    22-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen aan de rechterzijde

    Wegens het eindeloos geleuter in de media over Lybië zou men bijna vergeten dat er nog ander nieuws is. Want zeg nu eerlijk, ligt Vlaanderen écht wakker van Lybië? Voor de zogenaamde "politiek" vluchtelingen kan dit item misschien wel zeer belangrijk zijn, maar Jan-met-de-pet ligt absoluut niet wakker van het land van Kolonel Khadafi. OK, er zijn een paar Belgische F16 actief in deze "oorlog". Maar als er geen nieuws is, moet men écht niet 15 minuten van het nieuws vullen met stomme verslagen die steeds dezelfde boodschap herhalen: Hoe slecht de Libische dictator wel is. Een mens zou bijna vergeten hoe lief premier Verhofstadt een paar jaar geleden naar Khadafi glimlachte...  

    Japan daarentegen raakt de doorsnee-Vlaming misschien wel meer. Inderdaad, kernenergie lijkt plots niet meer zo safe als jarenlang werd beweerd. Dat een modern land als Japan zo te lijden heeft onder dit drama is een teken aan de wand. De Westerse wereld dient dringend op zoek te gaan naar nieuwe vormen van energie en vooral naar meer veilige vormen. Ergens las ik dat de problematiek niet zozeer ligt bij de kerncentrales zelf, maar wel bij de gebruikte brandstof: Uranium. Naar het schijnt kon men perfect kerninstallaties bouwen met een andere brandstof die in geval van ramp geen schadelijke stoffen verspreidt. Maar het waren blijkbaar de Amerikanen die Uranium aan ons hebben opgedrongen, omdat ze zo gebruik konden maken van de installaties voor de aanmaak van hun atoombommen. 

    In ons eigen apenland lijkt er wat aan de hand aan de rechter zijde van het politieke spectrum. Het NVA zuigt blijkbaar de rechterzijde leeg. LDD is terug de éénmanspartij geworden. "Bullebak" Jean-Marie Dedecker komt alleen nog negatief in het nieuws, natuurlijk door schuld vand de linkse media. Maar de schade is ondertussen aangericht. En er is geen rook zonder vuur. Een mens kan één keer slecht in de pers worden aangepakt of misschien wel twee of drie keer. Maar iemand die jaar in jaar uit met iedereen in de clinch ligt, is misschien wel een ruziemaker... Anderzijds moeten we correct blijven. Indien de rechtse kiezers geen goed alternatief hadden gevonden in Bart De Wever had Oostendenaar Jean-Marie Dedecker misschien wel zijn 6% stemmen kunnen behouden. Ondertussen heb ik ook een hekel gekregen aan LDD-kopstuk Boudewijn  Bouckaert die zodanig egocentrisch is dat zijn ego in het niets verdwijnt met dat van de Cubaanse dictator Fidel Castro. Hoe dan ook, LDD doet mij meer en meer denken aan de teloorgegane Lijst Pim Fortuyn in Nederland. Fortuyn had ook de naam een grote ruziemaker te zijn. Ooit geloofde de bevolking in zijn project en scoorde hij uitermate goed. Maar de verkozenen bleken niet meer dan een bende ruziemakers en het project ging roemloos ten onder. (Natuurlijk zat de moord op Fortuyn er ook voor iets tussen.)

    Bij het Vlaams Belang van hetzelfde laken een pak. De ene broedermoord volgt er de andere op. Niets was natuurlijk zo pijnlijk als de eliminatie van Marie-Rose Morel. Dat deze jonge politica zo tragisch moest sterven gaf het geheel nog wat meer dramatiek. Vergeten we ook niet de prominente aanwezigheid van Koen Dillen -zoon van de partijstichter- bij de begrafenis van Morel. Maar eigenlijk was Bart De Wever opnieuw de morele winnaar. Zijn opvallende aanwezigheid, zijn speech en zijn innige omarming met de ouders van de overleden politica. 
    De bevolking sympatiseert nu massaal met oud-voorzitter Frank Vanhecke, haar weduwnaar. Maar ramp boven ramp heeft Vanhecke ook met de huidige partijtop van het Vlaams Belang gebroken. Het was nochtans niemand minder dan Vlaams Blok stichter Karel Dillen die Vanhecke als zijn troonopvolger had aangeduid. Des te pijnlijker is de huidige breuk.Het is alsof de dochter van Fransman Jean-Marie Le Pen binnen 10 jaar zou breken met het Front National. Erfopvolgers die zelf breken met het geesteskind van hun vader. Kan een partij zich iets dramatischer voorstellen? Het is een wonder dat het Vlaams Belang in deze woelige tijden nog kan overleven. Maar zal het nieuwe verkiezingen wel doorstaan? De windowdressing van Filip De Winter naar aanleiding van het overlijden van Morel kwam gewoonweg niet overtuigend over. Het geheel had iets van dansen op het graf van een tegenstrever. Het kwam eerder luguber over dan verzoenend.

    Er komen onzekere tijden aan voor LDD en Vlaams Belang. Beide rechtse partijen zouden wel eens opgeslorpt kunnen worden door het NVA. Het is aan de verkozenen om te volgen...    



    Leden lopen weg bij Vlaams Belang

    Man met hesje van Vlaams Belang

    De extreemrechtse Belgische politieke partij Vlaams Belang is steeds minder populair. Volgens de grootste krant in België, Het Laatste Nieuws, stappen steeds meer leden uit de partij.

    In de jaren negentig was het Vlaams Belang, dat toen nog Vlaams Blok heette, een grote stemmentrekker, maar sinds 2007 gaat het bergafwaarts. In 2009 verloor de partij bij regionale verkiezingen eenderde van haar aanhang. Bij de landelijke verkiezingen van vorig jaar verloren ze opnieuw veel stemmen. Volgens peilingen zet die trend door.

    Tussen 2007 en 2010 daalde het aantal leden van de partij met ruim 20 procent. Verder zijn sinds maart vorig jaar 31 gemeenteraadsleden uit de partij gestapt. Dat aantal kan verder oplopen, omdat in Gent vijf van de negen leden uit de fractie van het Vlaams Belang dreigen te stappen.

    Opkomst N-VA

    De partij heeft ook veel last van de opkomt van Vlaams-nationalistische partij N-VA (Nieuw-Vlaamse Alliantie). Deze partij is sinds de laatste verkiezingen de grootste van België. N-VA streeft net als Vlaams Belang naar een onafhankelijk Vlaanderen, maar heeft verder veel gematigder standpunten.

    Ex-voorzitter Frank Vanhecke van Vlaams Belang noemde de N-VA maandag in een interview in de Gazet van Antwerpen geloofwaardiger dan zijn eigen partij, al overweegt hij geen overstap. Vanhecke legde in 2008 zijn functie neer na conflicten met partijvoorman Filip Dewinter.




    Dedecker over affaire met secretaresse: "Ik ben trouw in mijn ontrouw"

    Na 42 jaar huwelijk is Jean-Marie Dedecker verwikkeld in een scheiding met zijn vrouw Arlette. "Mensen veranderen", geeft de voorzitter van LDD als reden op. Volgens het weekblad 'Dag Allemaal' houdt Dedecker er echter al jaren een affaire met zijn secretaresse op na.

    "Hij heeft al jaren een maîtresse, dat weet hier iedereen. Niet moeilijk, want Dedecker heeft nooit moeite gedaan om haar te verbergen", stellen politici in 'Dag Allemaal'. De minnares van Dedecker luistert naar de naam Christine Dehaemers en is zijn secretaresse sinds lang. "Jean-Marie stelt haar telkens voor als zijn medewerkster, maar we weten allemaal dat ze al jaren een relatie hebben", gaan de politici verder.
     
    Verankerd
    Eerder vertelde Christine Dehaemers al over haar werkrelatie met Dedecker. "Ik ben een beetje de meid van alle werk. Jean-Marie heeft zo'n complex karakter dat ik mij nooit verveel. Mijn leven is na al die jaren verankerd met dat van hem. Ik ben meegegroeid met zijn kantoor en heb altijd meegeleefd met zijn successen. Zowel zakelijk, sportief als politiek. Dat kan allemaal omdat ikzelf niet getrouwd ben en geen kinderen heb. Anders had ik me nooit zo kunnen engageren."
     
    Dedecker zelf ontkent noch bevestigt. "Ik ga dat voorlopig niet toegeven. Ik ontken niets. Het enige wat ik daarover kan zeggen is dat ik trouw in mijn ontrouw ben."


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!