Op 9 juni nam een man een vlucht naar Phoenix, hij droeg enkel blauwe vrouwenlingerie, nylonkousen en hoge hakken. Een vrouwelijke passagier nam een foto van de onbekende man. Ondanks klachten van medereizigers werd de man niet van het vliegtuig gezet.

Zes dagen later werd football-speler Deshon Marman van de universiteit van New Mexico gearesteerd omdat hij 'baggy pants' droeg, een brede broek die onder de heupen wordt gedragen. Hij weigerde zijn broek op te trekken.

US Airways verdedigt de beslissing om de man in lingerie te laten vliegen. 'We hebben geen kledingscode, maar als mensen hun intieme lichaamsdelen tonen is dat ongepast. Als ze dat niet doen, mogen ze het vliegtuig op. Volgens de luchtvaartmaatschappij werd Marman gevraagd zijn broek op te trekken omdat hij 'een lichaamsdeel' toonde.

De advocaat van Marman spreekt dat tegen. Beelden van beveiligingscamera's tonen aan dat er geen 'vlees' te zien was. Hij beschuldigd US Airways van racisme omdat Marman van Afrikaanse origine is.