NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.250 festivalgangers op Tomorrowland Winter geëvacueerd door slecht weer

250 festivalgangers op Tomorrowland Winter geëvacueerd door slecht weer

https://images2.persgroep.net/rcs/s17r_kwlp0aW4hp6s6Yl9bhb84A/diocontent/143224772/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

In het Franse skigebied Alpe d’Huez zijn vandaag zowat 250 personen geëvacueerd van een piste en uit een bijhorende bar, nadat de skiliften rond 13 uur werden gesloten. Dat zegt de organisatie van Tomorrowland Winter, de wintereditie van het dancefestival Tomorrowland die er momenteel plaatsvindt. De meeste feestvierders moesten met sneeuwruimers naar beneden gebracht worden, en dat duurde uren.

“Er waren vier berghutten waar nog festivalgangers aan het feesten waren. Die mensen zaten daar vast, omdat de skiliften dicht waren. We hebben nu alle festivalgangers naar beneden kunnen halen met behulp van Sata, het domein. Ze hebben grote snowcats en hebben daarmee eerst de mensen zonder ski’s en daarna de mensen met ski’s naar beneden gehaald. Nu komen de artiesten en onze eigen crew naar beneden”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen.

Het festival gaat morgen pas echt van start met een ‘welcome party’, en dus houdt de organisatie de situatie nauwlettend in het oog. “Morgen is een nieuwe dag”, vertelt Wilmsen. “We bekijken elk uur hoe de situatie is. Voor morgen voorspellen ze heel goed weer, zon zelfs, en minder sneeuw, maar voor hetzelfde geld waait het morgen om 15 uur heel hard en moeten we toch nog de liften sluiten. Voorlopig is er echter nog niets veranderd en gaat alles door zoals het gepland is.”

Veiligheid

Volgens Wilmsen is er geen reden tot paniek. “Het weer moeten we nemen zoals het is. We laten ons in ieder geval bijstaan door een weerman, en in ons event control center zitten zowel de politie, de brandweer als mensen van het skidomein zelf. Allemaal mensen die zes maanden lang in de bergen werken en die ons met expertise en raad bijstaan. Het belangrijkste is dat onze festivalgangers, artiesten en personeel veilig terug beneden geraken.”

In totaal verwacht Tomorrowland Winter deze week 25.000 bezoekers. Op de affiche staan onder meer Paul Kalkbrenner, Armin van Buuren, Netsky, Martin Garrix, Lost Frequencies en Martin Solveig. Het festival eindigt vrijdag.  (br.hln)

12-03-2019 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Frey (79) stelt tournee uit: “Bij nieuwe complicaties stop ik ermee”

Jimmy Frey (79) stelt tournee uit: “Bij nieuwe complicaties stop ik ermee”

http://oi66.tinypic.com/2jbpq1z.jpg

Charmezanger Jimmy Frey keek uit naar zijn tachtigste verjaardag in april, maar het feest en de bijhorende jubileumtournee vallen in het water. Want de zanger moet opnieuw onder het mes.

Voor Jimmy begon alle ellende zo’n vier jaar geleden toen hij op zijn fiets werd aangereden en z’n linkerheup vervangen moest worden. “Tijdens het genezingsproces liep ik een dodelijke bacterie op, waardoor ik nog eens drie keer op de operatietafel lag. En nu heeft mijn dokter laten weten dat ook mijn rechterheup aan vervanging toe is. Hopelijk deze keer zonder complicaties, want nog eens acht maanden plat in een ziekenhuisbed liggen zie ik niet zitten. Dan stop ik er liever mee.”

Verzamel-cd

Door de nieuwe ingreep moet de zanger niet alleen zijn verjaardagsfeest, maar ook zijn geplande jubileumtour ‘Jimmy 80’ uitstellen. “Doodjammer, want ik keek er wel naar uit. Naast gastoptredens bij De Loftrompetten en De Warmste Week heb ik al meer dan twee jaar niet meer opgetreden. Ik mis het wel, want ik heb nog steeds veel fans. Toen ik 70 werd, organiseerde ik ook een concerttournee met 16 optredens. Allemaal uitverkocht. Dit uitstel is nodig, want ik kan geen risico nemen en wil niet met krukken op een podium staan. Het mag immers niet lachwekkend worden. Ik hoop wel dat dit geen afstel wordt. Mijn enige troost is dat begin april mijn verzamel-cd, mét ook mijn nieuwe single ‘Momenten van geluk’, verschijnt. Maar bij die release lig ik wellicht al in het ziekenhuis.” (br.hln)

12-03-2019 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘F.C. De Kampioenen’-marathon een groot succes: al 1.005 tickets de deur uit

‘F.C. De Kampioenen’-marathon een groot succes: al 1.005 tickets de deur uit

http://oi66.tinypic.com/2u7w1te.jpg

Nog geen twee dagen geleden raakte bekend dat Eén en Kinepolis de handen in elkaar sloegen om een heuse ‘F.C. De Kampioenen’-marathon te organiseren, en de interesse daarin blijkt erg groot te zijn. Al 1.005 tickets gingen de deur uit. 

24 uur lang naar de leukste afleveringen uit 21 seizoenen ‘F.C. De Kampioenen’ kijken. Dat is de opzet van de marathon die Eén en Kinepolis vanaf vrijdagavond 15 maart organiseren. Televisiekijkend Vlaanderen blijkt erg geïnteresseerd, want er gingen maar liefst 1.005 tickets over de toonbank. Wie zich geen 24 uur kan vrijmaken, kan in Gent, Antwerpen en Hasselt op 16 maart terecht voor een hattrick: drie afleveringen op het grote scherm. Ook daarvoor werden al 1.522 tickets verkocht.

Alle informatie is te vinden op de website van Eén. Tickets voor zowel de marathon als de hattrick zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.kinepolis.be/dekampioenen. (br.hln)

16-02-2019 om 07:15 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
26-08-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Kyle Pavone (28) van rockgroep ‘We Came as Romans’ overleden

Zanger Kyle Pavone (28) van rockgroep ‘We Came as Romans’ overleden

https://images3.persgroep.net/rcs/_aPl-XSEe4NwLJqjcYRKpXDcWTI/diocontent/130730822/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Zanger Kyle Pavone van de rockgroep ‘We Came as Romans ’(WCAR) is op 28-jarige leeftijd overleden, zo heeft de Amerikaanse nieuwszender CNN vandaag op gezag van de Twitteraccount van de band bericht.

Pavone sloot zich in 2008 aan bij de metcalcoreband uit Michigan, nog voor het debuutalbum ‘To Plant a Seed’ uit 2009.

Een visitekaartje van de groep is het uit 2013 daterende album ‘Tracing Back Roots’. De groep zou volgende maand op tournee gaan met de groep ‘Bullet for My Valentine’.

De doodsoorzaak van de zanger is nog onduidelijk. (br.hln)

26-08-2018 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (51)
19-06-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Geen fan van luide beats? Pukkelpop serveert dit jaar ook klassieke muziek

Geen fan van luide beats? Pukkelpop serveert dit jaar ook klassieke muziek

https://www.mupload.nl/img/crlnzicxx.jpg

De Pukkelpoporganisatie verrast. Dit jaar kan je tijdens het festival ook naar klassieke muziek gaan kijken en luisteren in de Marquee-tent. Samen met de bekende pianist en componist Jef Neve werd een programma samengesteld rond hedendaagse klassieke componisten. 

De focus ligt op herkenbaarheid en toegankelijkheid. Het doel is om de clichés rond klassieke muziek op rock-’n-rollmanier te counteren. Voor deze bijzondere gelegenheid staan er maar liefst 25 muzikanten op het podium. Op het programma staan onder meer werk van de Noorse componist en pianist Ola Gjeillo, een stuk van de Oostenrijkse componist Anton Bruckner, de avantgardistische update die Max Richter gaf aan de Vier Seizoenen van Vivaldi en eigen composities van Neve.

“Ik heb een emotionele band met Pukkelpop en om hier nu terug uitgenodigd te worden met een voltallig strijkorkest en een zotte bende trombonisten, dat is een droom die uitkomt. Dat klassiek ook de max kan zijn, zal heel snel duidelijk worden!”, aldus Neve. 

Ook organisator Chokri Mahassine is enthousiast. “Het idee om iets met klassieke muziek te doen circuleert al een aantal jaren binnen onze organisatie”, zegt hij. 

Marquee Ouverture feat. Jef Neve & Crossbones Trombone Collective opent op donderdag 16 augustus in de Marquee-tent op de festivalweide van Pukkelpop.Tickets zijn te koop via www.pukkelpop.be. Met een donderdagticket of combi kan je woensdag vanaf 18.00u op het festivalterrein. (br.hln)

19-06-2018 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (13)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers ongerust over fel vermagerde Staf Coppens: wat is er aan de hand?

Kijkers ongerust over fel vermagerde Staf Coppens: wat is er aan de hand?

https://www.mupload.nl/img/qjsmpw245xd.jpg

Voor een nieuw programma is Staf Coppens op zoek naar kinderen tussen vier en zeven jaar en hun ouders. Daarvoor doet hij een oproep via een spotje op VTM, waarin hij enkele kinderen ludieke opdrachten laat uitvoeren. Maar het zijn niet de kinderen noch de opdrachten die de aandacht trekken, wel het feit dat Staf enorm vermagerd is.

Ongeruste kijkers vragen zich af wat er met de jongste van de Coppens-broers aan de hand is. Maar dat is nergens voor nodig. “Mensen hoeven zich geen zorgen te maken”, zegt Staf meteen. “Ik ben inderdaad wat kilootjes kwijtgeraakt bij een experiment voor het nieuwe, alweer zesde seizoen van ‘Het Lichaam Van Coppens’ dat dit najaar op VTM te zien zal zijn. Meer is het niet, hoor, al vind ik het wel lief dat mensen zo begaan met me zijn.” (br.hln)

19-06-2018 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby-verbouwing William en Kate kost 5 miljoen euro

Baby-verbouwing William en Kate kost 5 miljoen euro

https://www.mupload.nl/img/j933f0sw023d.jpg

Voordat het nieuwe prinsje Louis zijn intrede deed in Kensington Palace, hebben prins William en zijn vrouw Kate hun ‘appartement’ grondig verbouwd. Er zou maar liefst 5 miljoen euro zijn uitgetrokken om het woonvertrek aangenamer te maken voor het stel en hun kinderen George, Charlotte en Louis. Dit meldt Closer Magazine.

Volgens het tijdschrift is het huis nu volledig gedecoreerd met foto’s van George en Charlotte. De babykamer zou ingericht zijn met een Peter Rabbit ontwerp, een van Engeland’s bekendste kinderboekfiguren. Er ‘wonen’ bovendien ook vele knuffelbeesten in het kamertje van de jongste telg. De term appartement is een beetje misplaatst in deze, omdat het een huis van vier verdiepingen betreft. Na een eerste grondige renovatie in 2011 werd het aantal kamers terug gebracht van 30 naar 20, omdat William en Kate flink wat muren hebben laten verwijderen, om zo meer ruimte te creëren.

Hoewel het stel dagelijks hulp krijgt van een aantal nanny’s, staat prins William erop om zijn oudste zoon en dochter dagelijks zelf naar school te brengen, indien zijn agenda het toelaat. Kate bekommert zich momenteel vooral om de jongste spruit, prins Louis.  (br.hln)

02-05-2018 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (25)
01-05-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechische songfestivalzanger raakt gewond tijdens repetities: “Ik kan niet meer lopen”

Tsjechische songfestivalzanger raakt gewond tijdens repetities: “Ik kan niet meer lopen”

https://www.mupload.nl/img/safzm0p7byfr.jpg

De Tsjechische deelnemer aan het Eurovisiesongfestival ligt in het ziekenhuis in Lissabon. Mikolas Josef is gewond geraakt tijdens een repetitie, bevestigt hij op Instagram.

De 22-jarige zanger maakte tijdens de act rond zijn lied ‘Lie To Me’ een acrobatische sprong. Hij kreeg na afloop van de eerste repetities last van zijn rug en werd voor de zekerheid door de arts op het songfestivalterrein doorverwezen naar het ziekenhuis voor een check-up.

“Ik kan bevestigen dat ik gewond ben geraakt tijdens de repetitie en na een aantal uren werd de situatie alleen maar erger. Ik kan nu niet eens meer lopen”, schrijft Mikolas bij een foto op Instagram. De Tsjechische zanger is doorverwezen naar een ander ziekenhuis in de Portugese hoofdstad. “Dank voor alle beterschapwensen en gebeden. We doen onze uiterste best om me snel weer op de been te krijgen.”

Mikolas doet mee aan de eerste halve finale op dinsdag 8 mei en is vastbesloten op tijd opgeknapt te zijn. “Ik treed op, wat er ook gebeurt.” (br.hln)

01-05-2018 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple koopt rechten Ed Sheeran-documentaire, gemaakt door zijn neef

Apple koopt rechten Ed Sheeran-documentaire, gemaakt door zijn neef: “We begonnen te filmen als grap toen hij onbekend was, maar nu is het een fortuin waard”

https://www.mupload.nl/img/dul9k43hxu.jpg

Apple heeft de streamingrechten gekocht van Songwriter, een documentaire over het creatieve proces van Ed Sheeran (27). Daar had het bedrijf meer dan een miljoen dollar voor over, zo berichten Britse media. 

De regisseur van de film is Murray Cummings, een neef van Sheeran. Hij begon te filmen toen de ‘Shape Of You’-zanger nog onbekend was. “Het was voor mij een manier om beter te leren filmen en hij kon het gebruiken voor zijn MySpace en YouTube”, verklaarde Murray afgelopen week tegenover Billboard. “Toen hij zijn eerste platendeal tekende, grapten we nog dat dit op een dag een grote documentaire zou worden. Het is echt begonnen als grap, maar op een gegeven moment hadden we gewoon heel veel coole beelden.”

De docu ging in februari in première op het filmfestival in Berlijn, en werd gisteren voor het eerst getoond in Noord-Amerika, op Tribeca Film Festival in New York. Apple brengt Songwriter volgens Deadline beperkt uit in bioscopen, waarna de documentaire op de verschillende platformen van het bedrijf te zien zal zijn. (br.hln)

24-04-2018 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
13-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proces van start na valse beschuldigingen kindermisbruik: “Inval bij Cliff Richard was ernstige inbreuk op privacy”

Proces van start na valse beschuldigingen kindermisbruik: “Inval bij Cliff Richard was ernstige inbreuk op privacy”

https://www.mupload.nl/img/1hsq6wkpnfr.jpg

De politie-inval in de woning van Cliff Richard in 2014 was een “ernstige inbreuk” op de privacy van de Britse zanger. Dat betoogde zijn advocaat Justin Rushbrooke donderdag op de eerste dag van het proces tegen de BBC, die de inval live op televisie uitzond.

Richard heeft een zaak tegen de Britse publieke omroep aangespannen omdat beelden van de inval waren uitgezonden. De zanger werd beschuldigd van kindermisbruik maar na onderzoek bleken die aantijgingen onterecht.

“Het is moeilijk het gevoel van paniek en machteloosheid onder woorden te brengen wat mijn cliënt op 14 augustus 2014 heeft moeten voelen toen hij realiseerde dat de BBC de inval onmiddellijk over de hele wereld uitzond”, aldus Rushbrooke. “Het ging om zeer gevoelige en schadelijke informatie, allemaal gebaseerd op één bewering en waarvan mijn cliënt wist dat het absoluut niet klopte.”

Opdringerig

Rushbrooke hekelde de “opdringerige” manier van werken van de BBC en eist een “zeer substantiële” schadevergoeding van de Britse publieke omroep. “De details van het onderzoek waren samen met de videobeelden van zijn doorzochte appartement privé-informatie en er was geen openbaar belang bij openbaarmaking”, aldus de advocaat.

Een onderzoekscommissie oordeelde in 2015 al dat de politie in de fout was gegaan door informatie door te spelen aan de zender. Een verslaggever van de BBC had de politie benaderd en gezegd te weten van het onderzoek naar Richard. Daarna werd de informatie over de inval gedeeld. Vorig jaar mei schikte Richard al met de politie.

Het proces duurt naar verwachting tien dagen. Vrijdag komt de betrokken politie aan het woord en wordt ook Cliff Richard zelf verhoord. (br.hln)

13-04-2018 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
02-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Jack White op 1 in VS

Nieuw album Jack White op 1 in VS

https://www.mupload.nl/img/7u821x6i.jpg

Fans die tickets hebben voor Rock Werchter op zaterdag 7 juli hebben goud in handen: het optreden van Jack White zal immers niet teleurstellen. Zijn nieuwste soloalbum ‘Boarding House Reach’ komt namelijk binnen op 1 in de Billboard Album Top 200. 

In de eerste week na de release van de plaat werden er 124.000 stuks verkocht, meldt marktonderzoeker Nielsen Music.

Onder verkopen verstaat Nielsen Music fysieke verkoop van cd’s en vinyl alsmede downloads en streams. Het aantal is tot hier toe een jaarrecord voor een rockalbum. Dat de verkoop zo goed is, heeft te maken met koppelverkoop. Mensen die een kaartje kochten voor het optreden kregen het album erbij, meldt Billboard.

Maar dat hoeft geen afbreuk te doen aan de kwaliteit. Als frontman van ‘The White Stripes’ en ‘The Raconteurs’ is White één van de meest veelzijdige rockmuzikanten van z’n generatie. ‘Boarding House Reach’ is het derde soloalbum na ‘Blunderbuss’ uit 2012 en ‘Lazaretto’ uit 2014. Die albums haalden ook de eerste plek in de albumlijst.

Belgisch concert uitverkocht

Half april begint Jack White met zijn tournee in de Verenigde Staten. Op zaterdag 7 juli komt hij zijn album voorstellen op Rock Werchter waar hij sinds 2012 niet meer geweest is. Het wordt de enige Belgische stop voor White. De tickets voor die dag zijn dan ook uitverkocht. Voor zij die leven op goede hoop is er wel een wachtlijst beschikbaar. 

Eerder werden onder meer al Queens of the Stone Age, Gorillaz en Pearl Jam bekendgemaakt als headliners voor het festival dat plaatsvindt van 5 tot en met 8 juli 2018. Nieuwe namen volgen binnenkort. (br.hln)


 

02-04-2018 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snow Patrol en The Offspring komen naar Pinkpop

Snow Patrol en The Offspring komen naar Pinkpop

https://www.mupload.nl/img/88zepdpyi.jpg

Pinkpop biedt ook dit jaar een brede line-up. De headliners waren al bekend: Pearl Jam (vrijdag), Foo Fighters (zaterdag) en Bruno Mars (zondag), maar woensdag werden in Paradiso in Amsterdam ook de overige acts bekendgemaakt. Op de eerste festivaldag kan het publiek genieten van Bløf, The Offspring, Lil’Kleine, Oliver Heldens, Blaudzun en - terug van weggeweest - Snow Patrol.

Zaterdag is het onder meer de beurt aan Sevn Alias, Miss Montreal, De Likt, The Script en Noel Gallagher (vorig jaar trad zijn broer Liam al op). De laatste dag, zondag, worden de podia bemand door onder meer Editors, Oscar and the Wolf, Sigrid, Don Diablo, Milky Chance, Triggerfinger, Jessie J, Ronnie Flex & Deuxperience en The Kooks.

Het programma biedt weer meer rock en pop dan de editie van 2017. Vorig jaar leek een koerswijziging te zijn ingezet met artiesten als Justin Bieber en Martin Garrix, maar dat pakte toevallig zo uit, zei ‘Mr Pinkpop’ Jan Smeets toen al. Hij beloofde de rock niet te zullen verloochenen.

De 49e editie van Pinkpop is van 15 tot en met 17 juni op evenemententerrein Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop begint komende zaterdag om 10 uur. De tickets pakken overigens duurder uit dan vorig jaar: de dagkaarten kosten 100 euro, de weekendkaarten 220 euro. Volgens Smeets komt dat doordat de bands duurder zijn geworden.

21-02-2018 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (22)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere gaat grote dansuitdaging aan in nieuw Canvas-programma

VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere gaat grote dansuitdaging aan in nieuw Canvas-programma

https://www.mupload.nl/img/9vs689jkeh3.jpg

In navolging van Thomas Vanderveken (36) die vorig jaar een aartsmoeilijk pianoconcerto van Grieg live tot een goed einde wilde brengen, gaat Hanne Decoutere (38) in ‘Hanne Danst’ nu een persoonlijke uitdaging aan. Het Journaalanker, met heel wat danservaring, zal een jaar lang alles op alles zetten om ballerina te worden.

De opnames van ‘Hanne Danst’ gaan donderdag van start en echt veel over haar uitdaging weet het Journaalanker nog niet, vertelde ze op Qmusic. “Ik zie mijn coach morgen voor het eerst en dan zal hij bepalen wat er allemaal mogelijk is. Het Ballet Vlaanderen heeft uiteindelijk het laatste woord. Als zij op het einde zeggen dat ik niet goed genoeg dans, zal ik niet mee dansen in hun voorstelling”, klonk het.

Dansmicrobe

Decoutere is al sinds haar jeugd gebeten door de dansmicrobe. Tot haar 22ste danste ze intensief klassiek ballet maar toen ze nadien aan de slag ging bij de VRT en later ook twee kinderen kreeg, bleef er amper tijd over om te dansen. In ‘Hanne Danst’ zal ze nu dus proberen om een echte ballerina te worden. “Toen ik voor het eerst over dit project hoorde, moest ik een traantje wegpinken”, zegt Decoutere. “Want hoe blij ik ook ben met mijn job bij de nieuwsdienst, klassiek ballet is en blijft mijn grote passie.”

‘Hanne danst’ is de opvolger van ‘Thomas speelt het hard’, waarin presentator Thomas Vanderveken vorig jaar een jaar lang oefende op het aartsmoeilijke pianoconcerto van Edvard Grieg.

21-02-2018 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste nachtmerrie van Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ wordt werkelijkheid: haar ex neemt hun twee kinderen mee naar Spanje

Grootste nachtmerrie van Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ wordt werkelijkheid: haar ex neemt hun twee kinderen mee naar Spanje

https://www.mupload.nl/img/qv7dc53i1y.jpg

Samantha de Jong (28), de Nederlandse realityster uit ‘Oh Oh Cherso’ die beter bekend is onder de naam Barbie, moet (even) afscheid nemen van haar twee kinderen. In overleg met jeugdzorg heeft Michael, de ex-man van Barbie, beslist om hun kinderen mee te nemen naar Spanje, waar hij woont. De beslissing komt er nadat Barbie onlangs een zelfmoordpoging ondernam. Dat haar kinderen van haar afgenomen zouden worden, was de grootste nachtmerrie van de realityster.

“Het is een moeilijke keuze, maar wel de beste keuze”, vertelt Michael in een interview met Privé. “Het is niet dat ze de kinderen definitief loslaat, ze weet dat ze bij mij in goede handen zijn. Als geen ander weet ze dat het belangrijk is dat ze nu voor zichzelf kiest. Hoe zwaar dit besluit ook valt. Er zal een tijd komen dat ze weer een goede moeder is die ze altijd is geweest. Het is een moeilijke keuze, maar wel de beste keuze.”

De kinderen zullen in elk geval al zeker een half jaar in Spanje doorbrengen met hun vader en zijn nieuwe vriendin. ”Voor mij gaat er binnenkort een seizoen aanbreken in Carihuela, waar ik mijn café Voom Voom heb. Omdat de thuissituatie niet optimaal was, moest er wat gebeuren voor de kinderen. Ze waren vaak bij de opa’s en oma’s of bij Naomi, mijn huidige vriendin. Zelf was ik aan het werk in Oostenrijk. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen een stabiel leven krijgen.” Dochtertje Angelina krijgt de komende tijd thuis les van de vriendin van Michael. “Met haar school hebben we een plan opgesteld en dat gaat helemaal goed komen. Dit is helemaal in overleg gegaan met de onderwijsinspectie. In grote lijnen staat alles op papier. Misschien dat Angelina toch nog één of twee dagen naar een Spaanse school moet maar in principe zal Naomi haar les geven. Ze heeft daar een opleiding voor gevolgd en die is goedgekeurd door de inspectie.”

21-02-2018 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom haar muzikale droom de kijker niet bekoort? Karen doet van alles, behalve een plaat maken

Waarom haar muzikale droom de kijker niet bekoort? Karen doet van alles, behalve een plaat maken

https://www.mupload.nl/img/gg7lz16.jpg

Welgeteld 176.442 kijkers stemden vorige week dinsdag af op ‘Karen maakt een plaat’. Een afknapper na de ook al tegenvallende start een week eerder, met 250.000 gegadigden. Meteen lijkt ook de toekomst van Damens ­eerste soloplaat ‘Een ander spoor’ in gevaar. Waarom Vlaanderen niet storm loopt voor het programma? Omdat Karen van alles doet, ­behalve een plaat maken.

Een aanhoudend succes betekent niet dat je ­ongestraft je willetje mag opdringen aan je fans. Vraag dat maar aan Helmut Lotti. Jarenlang ­‘Classics’-koning, maar afgestraft toen hij ­Vlaanderen met ‘Mijn hart & mijn lijf’ het “betere en meer poëtische werk” wilde aansmeren. En nu lijkt Karen Damen in hetzelfde bedje ziek. Na jaren van ‘Oya Lélés’ en ‘Heyah Mama’s’ bij K3, wilde ze haar jeugddroom realiseren: een eigen plaat ­maken. Met muziek waar zij — en haar man en ­muzikale raadgever Antony Van der Wee — weg van zijn. Een mengelmoes van kleuren en stijlen. Van Hooverphonic tot Marco Borsato. Van trance en folkpop tot rock en country. En met Nederlandstalige teksten met een ferme Antwerpse tongval.

21-02-2018 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse meidengroep rond Isabelle A houdt ermee op: “Te veel ruzie, splitten was enige optie”

Vlaamse meidengroep rond Isabelle A houdt ermee op: “Te veel ruzie, splitten was enige optie”

https://www.mupload.nl/img/lwt15fln4dgj.jpg

Heibel bij de Vlaamse meidengroep De Grietjes. Isabelle A, Anneke van Hooff en Ianthe Tavernier — bekend als Floor uit ‘De Buurtpolitie’ — keken aan tegen een welgevulde agenda, maar zijn in alle stilte gesplit. “Een interne kwestie”, aldus stichtend lid Isabelle A. “Maar we zoeken naar een oplossing voor de geplande optredens.”

Jarenlang was het een komen en gaan van nieuwe gezichten, maar nu lijken de brokken niet meer te lijmen. De olijke dames van De Grietjes zullen in de toekomst geen feesttent meer vullen. “We zijn inderdaad gesplit”, aldus Isabelle A. “Er waren te veel strubbelingen binnen de band.” Vreemd, want de partyband toonde zich in het verleden bijzonder flexibel. Zo kwam Silvy De Bie al Evi Goffin vervangen toen die zwanger werd, nam Esther Sels de plaats in van Silvy en werd zij op haar beurt vervangen door het populaire tv-gezicht Ianthe Tavernier. Voor wie het niet weet: dat is Floor uit ‘De Buurtpolitie’. Een duiventil dus, die Grietjes, maar nergens viel daarbij ooit een wrange glimlach te bespeuren.

Amoureuze perikelen

Die is er nu wel. Verhalen van amoureuze perikelen binnen het trio en geruchten omtrent overspel worden op een zucht onthaald. “Dat klopt niet”, aldus Isabelle A. “Die verhalen doen al lang de ronde, maar dan moet er iemand binnen de entourage zijn die dat rondbazuint. Sorry, ik wil er niet te veel over kwijt. Er gebeuren nu eenmaal dingen in een band en we hebben al heel veel wissels binnen de formatie doorgevoerd. Maar nu was splitten de enige juiste keuze. Bovendien wil ik voorzichtig blijven. Dus wil ik er niet verder op ingaan.”

Andere naam

Opmerkelijk is dat binnen de drie nog wel degelijk vriendschappen overeind blijven. “Met Ianthe wil ik in de toekomst nog zeker samenwerken”, aldus de zangeres. “En daarnaast werk ik ook nog aan een ander project. Bovendien zijn er ook nog de geplande shows met De Grietjes. We hebben er twee moeten annuleren, maar ons boekingskantoor werkt volop aan een oplossing voor de overige shows. Die zullen we vinden. In een andere bezetting? Dat kan. Daar zijn we nog niet uit. Wat wel vaststaat, is dat het niet meer onder de naam De Grietjes zal zijn. Dat is enigszins jammer, maar intussen hoorde ik toch al vaak dat mensen dat maar een onnozele naam vinden. (lacht) Maar we raken er wel uit. Ik heb die band destijds opgericht, dus prettig is dit allerminst, maar we vinden wel een oplossing.”

21-02-2018 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is feest ten huize Karen Damen

Het is feest ten huize Karen Damen

https://www.mupload.nl/img/ztkz4aeik6xfv.jpg

Vandaag heeft Karen Damen een heel goede reden om te vieren. Haar zoon Sky wordt vandaag 8 jaar oud. Karen deelde het nieuws op haar Instagram.

Sky, het zoontje van Karen Damen en haar man Antony Van der Wee, is vandaag jarig. Hij mag acht kaarsjes uitblazen, maar kreeg er wat meer op zijn taart. Karen deelde de YouTube-taart die Sky vandaag voor zijn verjaardag krijgt via Instagram.

18-02-2018 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje Blake Lively helpt mama nu al met modekeuzes: “Mama, je bent je broek vergeten!”

Dochtertje Blake Lively helpt mama nu al met modekeuzes: “Mama, je bent je broek vergeten!”

https://www.mupload.nl/img/sja7sffxdi.jpg

James Reynolds is nog maar drie jaar oud, maar helpt haar mama nu al met modekeuzes. Zo riep ze haar mama na toen die “haar broek vergat”. Lively deelde het verhaal op Instagram.

Toen Blake Lively, modekoningin, het huis wou verlaten in een wollen kleed en hoge laarzen, vond dochter James het tijd om in te grijpen. Toen de lift sloot, riep de kleine telg: “Oh, nee, mama, je bent je broek vergeten!” 

Lively vond die gebeurtenis zelf zodanig grappig dat ze het verhaal deelde via Instagram. We gaan ervan uit dat het hier gaat om dochtertje James, drie jaar oud en niet Ines, die pas 16 maanden oud is.

18-02-2018 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Control Pedro: Evi Hanssen biedt zich aan op Tweedehands.be

Control Pedro: Evi Hanssen biedt zich aan op Tweedehands.be

https://www.mupload.nl/img/rcwkqr0w0oz7.jpg

Vroeger was het mogelijk om op zoek te gaan naar liefde op Tweedehands.be. Hoog tijd om die functie terug te brengen, vond Pedro in ‘Control Pedro’ op VIER. 

In ‘Control Pedro’ op VIER vindt Pedro dat het tijd is om liefde opnieuw vindbaar te maken via zoekertjeswebsite Tweedehands.be. Vroeger had die website namelijk een dating-afdeling, maar die is intussen geschrapt. Doodzonde, vindt Pedro.

  Evi Hanssen stelt zich kandidaat en Rik Verheye zorgt voor een hilarisch zoekertje. “Prijs mij niet te duur aan”, is de tip die Evi Hanssen voor haar eigen verkoop aanbiedt.

18-02-2018 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweldig: rappende oma verbaast in ‘Belgium’s Got Talent’

Geweldig: rappende oma verbaast in ‘Belgium’s Got Talent’

https://www.mupload.nl/img/7o183v.jpg

Terwijl een zingende oma hoge toppen scheert in ‘Ireland’s Got Talent’, is het ook in ‘Belgium’s Got Talent’ uitkijken naar een oma met talent. Juryleden An Lemmens, Niels Destadsbader, Stan Van Samang en Dan Karaty zetten zich schrap voor de 66-jarige rappende oma Liliane. Als MC Lily verrast zij de hele zaal met haar song over diversiteit. “Is er een wet die zegt dat je maar tot een bepaalde leeftijd mag rappen misschien?”, aldus Liliane. Maar kan ze ook rekenen op een ‘ja’ van de jury? Belgium’s Got Talent’, vanaf vrijdag 23 februari om 20u40 bij VTM.

18-02-2018 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

https://www.mupload.nl/img/jikesaaji.jpg

In de nieuwe gevangenisserie Gent West op VIER zien we Tayana Beloy vaak naakt opduiken. Hoe gaat haar vriend om met de vele lesbische seksscènes die Tatyana moet spelen?

Gent West, de nieuwe gevangenisserie op VIER, speelt zich af in een vrouwengevangenis. Er spelen zich heel wat pikante, lesbische seksscènes af waarin we actrice Tayana Beloy naakt te zien krijgen. 

De eerste aflevering is nog maar goed en wel begonnen of we zien Tatyana al van bil gaan met tegenspeelster Charlotte Anne Bongaerts. Heel gemakkelijk was dat niet, geven de actrices toe, want ze kenden elkaar amper en moesten meteen volledig naakt gaan met elkaar. Ze vertellen zelf dat het een kwestie is van het knopje om te draaien. Het naakt gaan op zich vindt Tatyana niet zo moeilijk.

Achteraf krijgt natuurlijk heel Vlaanderen je naakt te zien. Hoe Tatyana’s vriend daarmee omgaat? Heel simpel. Hij is zelf cameraman en kent dus wat af van het wereldje. “Als je naakt moet gaan, doe dat gewoon en zever er niet over,” is zijn visie.

18-02-2018 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Belluci (53) solliciteert: “Ik wil terugkeren in nieuwe Bondfilm”

Monica Belluci (53) solliciteert: “Ik wil terugkeren in nieuwe Bondfilm”

t598jphtgxni.jpg (650×433)

Monica Bellucci zou graag terugkeren in de nieuwe, nog titelloze James Bond-film. Dat stelt de Italiaanse actrice in een interview met Daily Inquirer.

De 53-jarige actrice speelde mee in het vorige deel Spectre. Haar personage werd niet gedood. “Ik zou graag terugkeren als een maffiabaas en vechten met Bond”, stelt zij in het gesprek. Acteur Daniel Craig (49), die de Britse spion speelt, zei eerder het ook leuk te vinden om nogmaals met Bellucci samen te werken.

Er is nog vrij weinig bekend over de 25e Bond-film, die eind 2019 moet uitkomen. Noorse media meldden eerder vorig jaar dat er plannen zijn om de proloog in de Noorse fjorden te draaien. Daniel Craig zal voor de vijfde maal de rol van geheim agent 007 spelen.

Het is ook nog niet duidelijk wie de film gaat regisseren. Craig heeft laten weten een voorkeur te hebben voor Denis Villeneuve. De Canadese regisseur maakte onlangs het langverwachte en goed ontvangen vervolg op ‘Blade Runner’.

Wat doet Christoph Watlz?

Oscarwinnaar Christoph Waltz heeft in elk geval gemeld niet terug te keren in de nieuwe James Bond-film. Waltz speelde in ‘Spectre’ de aartsvijand van 007, Ernst Stavro Blofeld. Het personage overleefde de film wel.

Of de afwezigheid van Waltz ook betekent dat het personage Blofeld niet terugkeert, is onduidelijk. Blofeld werd in het verleden ook in elke film door een andere acteur gespeeld. Zo vertolkte Donald Pleasence de rol in You Only Live Twice (1967), Telly Savalas in On Her Majesty’s Secret Service (1969), Charles Gray in Diamonds Are Forever (1971) en Max von Sydow in Never Say Never Again (1983).

15-02-2018 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De contracten zijn getekend: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee

De contracten zijn getekend: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee

oofsugnb.jpg (650×415)

De contracten voor de reünietournee van The Spice Girls zijn getekend, dat schrijft de Amerikaanse website TMZ. Mel B zette haar handtekening afgelopen vrijdag en de rest is intussen gevolgd.

De groep komt terug voor een reeks optredens in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Victoria Beckham vertelde vorige week in Vogue dat er geen tournee zou komen, maar dat weerlegt de website nu. In het contract zouden alle details staan, inclusief de bedragen die ze krijgen, het aantal concerten en de locaties.

Eerder werd bekend dat het minder shows zouden worden dan aanvankelijk gepland, maar wel in de allergrootste zalen. Victoria Beckham zei dat het logistiek het heel moeilijk wordt voor de vijf mama’s om een hele wereldtour in te plannen. De oplossing ligt dus voor de hand: minder, maar grotere shows. Volgens de Britse krant The Sun zou een meerderheid van de Spice Girls het erover eens zijn dat een jaar lang touren te veel van het goede zou zijn. De vijf bleven er wel zin in hebben en dus deze oplossing gedacht.

Televisie

The Sun wist ook dat de muziektour slechts één element zou zijn van hun comeback, er zou ook een televisieprogramma komen. En dat nog op kortere termijn dan het muzikale project. Posh stelde dit weekend nog dat er geen tournee zou komen. “We gaan niet op tournee”, zei ze toen. “De meisjes en ik waren alleen aan het brainstormen.” Daar komt dus nog maar eens verandering in.

15-02-2018 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn in mineur: Michel Van den Brande komt ernstig ten val

Valentijn in mineur: Michel Van den Brande komt ernstig ten val

7jakmgxw0.jpg (650×434)

Stellingbouwer en ‘The Sky is the Limit’-gezicht Michel Van den Brande (55) is zwaar ten val gekomen. Dat meldde hij dinsdag zelf op zijn Facebookpagina.

De CEO van Kontrimo kwam ’s nachts zwaar ten val en liep daarbij een paar ernstige kneuzingen op. Door de blessures kon hij afgelopen dagen amper uit zijn bed. Bij de foto’s op Facebook, die weinig aan de verbeelding overlaten, laat Van den Brande weten dat hij ook een spier geplet heeft tussen zijn schouderblad. Ook zijn ribben werden geraakt bij de val. 

15-02-2018 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren reageren op tragedie in Florida: “Gebeden werken niet. Politici, doe jullie werk en bescherm ons tegen dit wapengeweld”

Sterren reageren op tragedie in Florida: “Gebeden werken niet. Politici, doe jullie werk en bescherm ons tegen dit wapengeweld”

qsrd00lg55.jpg (650×417)

 Na de schietpartij op een school in Florida, waarbij woensdag zeker 17 doden vielen, hebben veel Hollywoodsterren hun medeleven getoond op sociale media. Een flink deel van hen riep daarbij op tot strengere wapenwetgeving in de VS.

“Geen woorden, geen acties, geen wetten zijn genoeg totdat we deze epidemie van schietpartijen op scholen in ons land beëindigen”, schreef Ellen DeGeneres. Kim Kardashian sprak in een tweet het Amerikaans Congres aan. “Gebeden werken niet, actie wel. Doe alsjeblieft jullie werk en bescherm Amerikanen tegen dit zinloze wapengeweld.”

Josh Gad komt uit de buurt van Parkland, waar de schietpartij plaatsvond. “De negentiende schietpartij op een school in een jaar dat nog geen twee maanden oud is. Deze keer in mijn thuisstad. Hoeveel kinderen moeten er nog doodgaan? Hoe vaak moeten we nog aanhoren dat ‘dit niet het moment is het daarover te hebben’? Tientallen? Honderden? Duizenden? Maak het ooit uit?”. 

Ook Gloria Estefan uitte haar afschuw over het drama dat op Valentijnsdag plaatsvond. “Op deze dag waarop we de liefde zouden moeten vieren, is mijn geliefde Florida opnieuw slachtoffer van wapengeweld. Opnieuw een tragedie voor de geliefden van onschuldige slachtoffers wiens grootste angst zou moeten zijn dat ze hun huiswerk niet af hebben. Wat nu?”

Will & Grace-ster Eric McCormack tweette: “Ik haat wapens. Ik haat dat mensen wapens goedpraten. Ik haat de NRA. Ik haat het om kinderen doodsbang uit een school geleid te zien worden. Ik haat het dat hun vrienden dood zijn. Ik haat dat het snel weer zal gebeuren. Ik haat dat daar niets aan wordt gedaan. Wat een vreselijk klerezooi.”

15-02-2018 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen maakt een plaat voor amper 176.000 kijkers

Karen Damen maakt een plaat voor amper 176.000 kijkers

tl192dnqqj5.jpg (650×365)

Pech voor Karen Damen, de ex-rosse van K3. Haar jeugddroom om een soloplaat te maken is na een al niet echt succesvolle start, woensdagavond helemaal geïmplodeerd. Amper 176.000 kijkers wilden kijken naar de verwoede pogingen van Karen om goeie songs bij elkaar te sprokkelen. 

De zangeres werd uiteraard flink dwars gezeten door de uitstekende Champions League-wedstrijd Real Madrid-Paris Saint-Germain die op Q2 werd gevolgd door 533.000 voetbalfans. ‘Gent West’, de VIER-fictiereeks had een tikkeltje minder last van het voetbal en scoorde toch nog 235.000 kijkers.

Op VTM haalde ‘De Zonen van Van As’ 514.000 kijkers. De laatste fysieke inspanning van Saartje Vandendriessche in ‘Op de man af’ haalde 687.000 fans. 

15-02-2018 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Killers sluiten de vrijdag van Rock Werchter af

The Killers sluiten de vrijdag van Rock Werchter af

https://www.mupload.nl/img/isjqklh8qkdv.jpg

The Killers komen naar Rock Werchter. De band rond zanger Brandon Flowers zal op vrijdag 6 juli de affiche headlinen. 

The Killers braken in 2004 met hun album ‘Hot Fuss’. Vandaag hebben ze meer dan 25 miljoen albums verkocht wereldwijd. Hun nieuwste studio album ‘Wonderful Wonderful’ kwam in september 2017 uit. Ze braken daarmee een indrukwekkend record. Als eerste groep ooit prijken ze er met hun eerste vijf albums op de hoogste plek van de hitparade.

De band uit Las Vegas is bekend van hits als ‘Mr. Brightside’, ‘Somebody Told Me’, ‘When You Were Young’, ‘Human’ en meer recente songs ‘The Man’ en ‘Run For Cover’. Begin maart staan The Killers ook in het Sportpaleis in Antwerpen. Op vrijdag 6 juli headlinen ze Rock Werchter. En dat is best lang geleden. Hun vorige passages dateren van 2007 en 2009. 

Nog op de affiche op vrijdag staan onder meer London Grammar, Snow Patrol, Ben Howard en The Kooks.

De dagtickets voor de zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

14-02-2018 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieter Coppens trekt met zes jongvolwassenen met down door Europa: “Puurder worden mensen niet gemaakt”

Dieter Coppens trekt met zes jongvolwassenen met down door Europa: “Puurder worden mensen niet gemaakt”

https://www.mupload.nl/img/p2rc1j6f.jpg

Eerder was er ‘Tytgat Chocolat’, maar met ‘Down the Road’ wil Dieter Coppens op het scherm tonen “hoe puur mensen met downsyndroom in het écht zijn”. Over twee weken ziet Vlaanderen hem op reis vertrekken met 6 twintigers en dertigers met down in zijn kielzog, ieder van hen op een kruispunt in hun leven. “De reis heeft van ons betere mensen gemaakt.”

‘De zes’ lopen heen en weer, schuifelen op hun stoel. Ze zien er uitgedost en fris gekapt uit, want samen met pers en toeschouwers krijgen ze de eerste aflevering van ‘Down the Road’ te zien, vanaf 28 februari op één. Het is een programma van Roses are blue, het productiehuis van onder anderen Mathias Coppens. In de reeks neemt neef Dieter plaats op de bestuurdersstoel van een busje en doorkruist zeven landen, samen met zes mensen met het syndroom van Down: in eigen land, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Italië duiken ze pál het avontuur in. “Zonder ouders!”, vat Lore (33) enthousiast het gevoel van de hele bende samen.

Die ouders hadden het vaak moeilijker met hun vertrek dan zijzelf, vertellen ze, voor sommigen was het zelfs de eerste keer. Het werd de reis van hun leven, op een moment waarop ze allemaal een keuze moesten maken. Sommigen wonen nog in bij hun ouders, anderen alleen, of verblijven in een dagcentrum. Allen moesten ze beslissen: hoe ga ik verder met de toekomst? Hoe word ik zelfstandig? “Dan is het belangrijk dat ze vrienden hebben, die ze ook buiten hun dagelijkse leven kunnen ontmoeten”, zegt Coppens.

Met het programma wil hij de deelnemers niet alleen richting zelfstandigheid loodsen, hij wil ook een actueel thema aansnijden. “Nu de NIPT-test voor iedereen beschikbaar is geworden, zullen er jaarlijks minder mensen met down geboren worden. We wilden daarom laten zien hoé ze zijn, met hun schone en hun minder schone kanten, welke meerwaarde ze hebben. Iedereen kent wel iemand met down in z’n omgeving, maar vaak weten we niet goed hoe we hen moeten aanspreken. Het thema moest bespreekbaar worden, zonder een specialist of ouders aan het woord te laten die óver hen praat. Kijk: dit zijn ze.”

Goeiemorgen, goeiemiddag

Hoe grappig en aandoenlijk ook, Vlaanderen wordt intussen overspoeld met programma’s over mensen met een beperking. Na ‘Tytgat Chocolade’ was er ‘Camping Karen en James’, later kwam er ‘Taboe’. “Eindelijk komt er wat meer aandacht”, zegt Linda Schepers, mama van Hélène. “En natuurlijk mag er gelachen worden: wij doen dat toch ook? Maar zij kúnnen wel iets, hé, het is een verrijking.”

VRT probeert een degelijk diversiteitsbeleid te voeren, klinkt het. “Zolang het goed gemaakte programma’s zijn, die de Vlaming mee op sleeptouw nemen.” En tv-makers voelen nu eenmaal aan wat er leeft, denkt Coppens. “Ik wist dat ‘Tytgat Chocolat’ kwam, en toch kreeg ik van de VRT alle ruimte om dit programma te maken. Zij werkten met acteurs, wat geweldig was, maar in ‘Down the Road’ zie je hoe ze écht zijn. Puur. Het venster naar hun ziel staat open. De dankbaarheid die ik heb mogen ontvangen, is onbeschrijfelijk. Op een ochtend - het was een mooie dag - kwam Kevin naast me staan: ‘Allez jong, hoe zálig is dit, wéér een nieuwe dag!’ Konden wij dat maar zeggen.” De bende is intussen een grote vriendengroep geworden. “En dankzij Kevin weet ik elke dag of het ochtend, middag of avond is”, zegt Coppens nog. ‘Goeiemorgen, goeiemiddag, tot morgen!’ Elke dag stuurt hij berichtjes.”

Pieter (29)

Woont alleen in Leuven. Hij kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch de reis was. In het programma wilde hij vooral op zoek naar nieuwe vriendschappen.

Lisa (26)

Woont samen met haar mama in Wachtebeke, vier dagen per week werkt ze in een dagcentrum.

Hélène (21)

Woont met haar ouders in Hemiksem en werkt in een brasserie en kindercrèche. Toch is ze klaar voor de volgende stap in haar leven: zelfstandig wonen.

Kevin (33)

Man met bakken humor en een peperkoeken hart. Wanneer hij niet thuis is bij z’n ouders in Boutersem, werkt hij onder andere in een rusthuis.

Lore (33)

Zij is niet op haar mond gevallen en staat altijd klaar voor de uitdaging. In Keerbergen woont ze zelfstandig begeleid.

Martijn (32)

Woont met zijn ouders in Maaseik. Hij heeft al 15 jaar een vriendin en kent álles van autosport en voetbal.

14-02-2018 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Kate Upton valt van een rots tijdens topless fotoshoot

Oeps! Kate Upton valt van een rots tijdens topless fotoshoot

https://www.mupload.nl/img/duuw1g753yx1.jpg

Model staan voor Sports Illustrated omhelst veel dingen. Je moet goed kunnen poseren en de juiste maten hebben, maar je moet blijkbaar ook een waaghals zijn. Dat ondervond model en actrice Kate Upton (25). Tijdens een topless shoot werd ze door een golf de zee geslagen.

Het covermodel reisde af naar de stranden van Aruba om daar voor de zwoele kiekjes te zorgen. Dat liep echter niet van een leien dakje. Ze stond voor de shoot letterlijk op een rots in de branding, toen ze verrast werd door een golf. Iemand van de productie zag het gevaar aankomen, maar kwam te laat.

“Vooraf begreep ik maar al te goed dat het een mooie foto zou worden, maar ik dacht meteen dat dit ook weleens fout kon aflopen”, lacht Upton. “Als ik eraan terugdenk zouden we die pose evengoed op de rots hebben kunnen photoshoppen”, grapt ze in een video waarin ze terugkijkt op de shoot.

14-02-2018 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe slachtoffer van pesterijen van haar ex-man: “Het is zielig”

Lesley-Ann Poppe slachtoffer van pesterijen van haar ex-man: “Het is zielig”

https://www.mupload.nl/img/krn9940eh3.jpg

Het was een opmerkelijk, maar best ook wel grappig berichtje dat Lesley-Ann Poppe dinsdagmorgen op haar Instagram-account plaatste. Ze toonde een foto waarop te zien was hoe haar ex-man Benjamin Ruyters een negatieve aanbeveling gaf op Google. “Jaloerse concurrent”, lachte ze. Maar het blijkt niet de eerste keer dat de zakenvrouw slachtoffer werd van zijn pesterijen.

“Het is allemaal een beetje kinderachtig”, reageert Lesley-Ann. “Gisteren kreeg ik een melding van Google dat er een beoordeling was gegeven op mijn schoonheidsschool en toen zag ik dat die 1-ster-recensie van hem kwam. Jammer, want voor de rest zijn de reacties uitsluitend lovend. Het is een beetje zielig allemaal.”

Het is trouwens niet de eerst keer dat haar ex-man Lesley-Ann lastigvalt met pesterijnen. “Onlangs nog heeft hij de parkeerborden, die gereserveerd zijn voor het personeel van de Beauty-school, verwijderd.”

Veel verder wil Lesley-Ann er echter niet op ingaan. “We hebben samen nog een zoon die naar school gaat, voor hem is dat natuurlijk allemaal niet erg bevorderlijk.” De recensies op Google buiten beschouwing gelaten, heeft Lesley-Ann helemaal geen contact meer met haar ex Benjamin. “Voor de rest ben ik heel gelukkig en ook volop bezig met nieuwe projecten, waaronder mijn eigen beauty-producten.”

Proces

Ondertussen ligt Lesley-Ann ook nog altijd juridisch in de clinch met haar ex-man. Hij had haar naam geponeerd als zijn merk en gebruikte die voor zijn schoonheidsscholen, maar na een eerste rechtszaak werd dit hem verboden. In maart volgt nu een definitieve uitspraak. Als Benjamin die opnieuw verliest, zal hij een aanzienlijke schadevergoeding moeten betalen.

14-02-2018 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!