NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin mag van artsen niet reizen

Aretha Franklin mag van artsen niet reizen

http://oi67.tinypic.com/2z9g048.jpg

Aretha Franklin staat zaterdag niet op het podium tijdens het Toronto Jazz Festival. De 75-jarige Queen of Soul heeft haar optreden op advies van artsen afgezegd, meldt het festival op zijn website.

Aretha kan "op aanraden van haar artsen" deze week niet afreizen naar Canada. Wat de zangeres mankeert, is niet bekendgemaakt. In februari kondigde Aretha aan na 2017 niet meer op tournee te gaan. "Ik blijf nog wel opnames maken, maar ik stop dit jaar met optreden. Het is mooi geweest", zei ze in een tv-interview.

Voor het Toronto Jazz Festival wilde Aretha echter een uitzondering maken. Omdat ze er dit jaar niet bij kan zijn, treedt de Queen of Soul volgend jaar op in de Canadese stad.

27-06-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga Leyers (19): "Ik heb me sinds eind mei opgesloten om te blokken"

Olga Leyers (19): "Ik heb me sinds eind mei opgesloten om te blokken"

http://oi65.tinypic.com/wqvlgo.jpg

Oef, de examens zijn achter de rug. Ook bij onze jonge BV's is een zucht van opluchting te horen. Presentatrice Olga Leyers, die in haar tweede jaar rechten zit, blikt terug op de voorbije blokperiode - en kijkt met nog meer plezier vooruit. Want nu is het eindelijk vakantie.

"Ik heb zaterdag mijn laatste examen gehad. Dat was mondeling: staatsrecht. Ik weet al dat ik erdoor ben. De rest is nog afwachten, binnen een week heb ik de uitslag. Als ik herexamens heb, zie ik wel of ik er enkele in de zomer doe of een aantal vakken meeneem naar volgend jaar. Dan spreid ik mijn studies liever zodat ik alles kan blijven combineren. En dan is het mooi meegenomen dat ik tijdens de zomermaanden van andere dingen kan genieten."

"Sinds de paasvakantie voelde ik de druk om te beginnen en kwam ik al minder 'buiten'. Sinds eind mei heb ik me echt opgesloten om me te concentreren op de blok, en mijn examens begonnen op 1 juni. Op het einde was ik het wel beu. De opluchting afgelopen weekend - toen ik er eindelijk van verlost was - was heel groot. Ik ben dan ook eens goed uitgeweest: gaan eten, op café en gaan dansen. En intussen ben ik begonnen aan de trilogie van 'The Lord of the Rings', heerlijk. Vanaf volgend weekend ben ik op de festivals te vinden voor 'At the Festivals' op Q2. En daarvoor moet ik op Werchter alvast twee dagen werken. Of ik vrijdag tijdens het optreden van Bazart (Olga's lief is gitarist Simon Nuytten, red.) ook van dienst ben? Nog geen idee. Hopelijk kan ik gaan kijken, ik zou het anders wel erg jammer vinden. Of misschien kan ik de reportage maken. Al zou dat verslag vast niet geheel onpartijdig zijn. (lacht)"

27-06-2017 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas: "Ik moet mijn trouwkostuum nog gaan kopen" Bewaar artikel

Dimitri Vegas: "Ik moet mijn trouwkostuum nog gaan kopen"

http://oi63.tinypic.com/r2u7tw.jpg

Dimitri Vegas en Like Mike groeiden in enkele jaren uit tot de top van de dj-wereld. Deze zomer trekken ze per privéjet van het ene podium naar het andere, maar het hoogtepunt voor Dimitri (35) volgt in september. Dan stapt hij in het huwelijksbootje met Anouk Matton (24).

Voor honderdduizenden mensen is het aftellen begonnen naar hét hoogtepunt van hun zomer: het immens populaire Tomorrowland. Wie zeker present tekenen op het hoofdpodium zijn de broers Dimitri Vegas en Like Mike, de ongekroonde koningen van het internationale muziekfestival. Maar Dimitri, de oudste, telt toch vooral af naar 7 september. Dan trouwt hij met zijn verloofde Anouk Matton, iets meer dan een jaar nadat hij haar op Ibiza ten huwelijk vroeg. "Onze bruiloft komt steeds dichterbij, maar van stress is voorlopig geen sprake", vertelt Dimitri in Story. "Ook al moet ik mijn trouwkostuum nog gaan kopen. (lacht) De locatie ligt wél vast, het feest zal plaatsvinden op Ibiza. Anouk en ik hebben ons hart daar verloren."

Zelfbescherming
Wie denkt dat Dimitri ondertussen al gewend is aan een massapubliek, komt bedrogen uit. "Op dat vlak zijn we inderdaad al serieus verwend geweest, maar echt wennen doet dat nooit. Dat mijn broer en ik een heel Sportpaleis kunnen vullen met onze muziek blijft heel onrealistisch. Ik besef soms amper wat ons overkomt. Maar geloof me, ondanks al het succes blijf ik met beide voeten op de grond." Die nuchterheid zorgt er ook voor dat Dimitri afstandelijk lijkt. "Dat heb ik nog gehoord, maar eigenlijk klopt dat beeld van mij niet helemaal. Als ik mensen niet ken, bewaar ik inderdaad een zekere afstand. Pas als ik voel dat er een klik is en ik iemand kan vertrouwen, ontdooi ik helemaal. Het is dus eerder een vorm van zelfbescherming."

27-06-2017 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coco Jr.: "Ik heb Geena nooit bedrogen"

Coco Jr.: "Ik heb Geena nooit bedrogen"

http://oi63.tinypic.com/24ybcw9.jpg

De Dinky Toys zijn na 25 jaar terug, en frontman Coco viel meteen weer op door een opmerkelijke uitspraak: "Ontrouw moet kunnen in een relatie", klonk het. Nu nuanceert hij die uitspraak wel in Dag Allemaal: "Voor alle duidelijkheid: ik heb Geena (Lisa, nvdr.) nooit bedrogen".

Coco gelooft niet in monogamie, meldde hij enkele weken geleden in een interview. "In theorie moet ontrouw kunnen, zo open-minded ben ik wel", gaat hij nog verder. "Vrijheid op alle vlakken, dus ook binnen een relatie." Zijn ex-vrouw Geena Lisa stelde zijn uitspraak meteen een beetje bij: "Je mag ruimdenkend zijn in het leven, daar heb ik niets op tegen. Zolang je het als koppel maar eens bent. Coco en ik hadden de afspraak om monogaam te zijn en daar heeft hij zich aan gehouden."

Haar ex-man beaamt dat nu in Dag Allemaal. "Het is niet omdat je ergens niet in gelooft dat je er geen afspraken over kan maken", verduidelijkt hij. "Ik ben een voorstander van vrijheid op alle vlakken, óók in een relatie. Maar als mijn partner daar niet mee gediend is en we maken de afspraak om elkaar trouw te blijven, houd ik mij daaraan. Dan hoef ik geen scheve schaatsen te rijden. Daar ben ik principieel in. Noem het: de kleine lettertjes in het contract respecteren.  Ik ben zeer open-minded in de liefde. Maar ik besef dat ik dat niet van iedereen kan verwachten."

27-06-2017 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3, Jacques Vermeire en Sven De Ridder vertellen alles over nieuwe K3-film 'Love Cruise'

K3, Jacques Vermeire en Sven De Ridder vertellen alles over nieuwe K3-film 'Love Cruise'

http://oi63.tinypic.com/zvx8nl.jpg

Vanmiddag werd in Rotterdam de complete cast van 'K3 Love Cruise', de eerste bioscoopfilm van Hanne, Marthe en Klaasje gepresenteerd. ' K3 Love Cruise' is vanaf 13 december te zien in Vlaamse en Nederlandse bioscopen.

De drie kersverse filmactrices staan al weken op de filmset samen met Hallo K3!-acteurs Jacques Vermeire en Winston Post, die net als in de tv-serie de rol van Marcel en Bas vertolken. Andere gastrollen zijn weggelegd voor de acteurs Sven De Ridder, die de rol van parel-elf Elvin op zich neemt, en Maartje Van Neygen, die de rol van elfje Ayla invult. Ashley Ntangu kruipt in 'K3 Love Cruise' in de rol van Jasmijn, een oude schoolvriendin van Klaasje. De Nederlandse Nicolette van Dam kruipt in de huid van cruisedirecteur Visschers en Tim Douwsma speelt Alex, vroegere buurjongen van Hanne.

Het verhaal

De meisjes van K3 zijn in de wolken. Ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal.

Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje.

Waanzinnige betoveringen

Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt.

Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen... Deze eerste film van Hanne Marthe en Klaasje zit ook nog eens boordevol vrolijke nieuwe K3 hits.

27-06-2017 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze man (en zijn bandana) liggen aan basis van drie volle 'Sportpladijzen'

Deze man (en zijn bandana) liggen aan basis van drie volle 'Sportpladijzen'

http://oi66.tinypic.com/54upgz.jpg

Drie volle 'Sportpladijzen', zoals tv-hond ­Samson dat zo mooi zegt, en ­binnenkort allicht nog een ­vierde. Het verjaardagsfeestje voor 20 jaar Ketnet, met ­optredens van Samson & Gert en Spring, is een onverwacht ­succes. Aan de basis ervan ligt... een stukje stof.

"Toen ik een oude Ketnet-bandana droeg ­tijdens een Back to the 90s-party in het Sportpaleis, hebben ­honderden mensen gevraagd of ze hem even mochten lenen om vervolgens een selfie te ­maken", zegt Maarten Janssen, netmanager van Ketnet. "Op dat moment besefte ik: hier zit méér in. Maar drie keer het Sport­paleis uit­verkopen? Ik was al blij ­geweest met één of twee Lotto ­Arena's."

26-06-2017 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgeverij verontschuldigt zich voor 'aap' in Suske & Wiske

Uitgeverij verontschuldigt zich voor 'aap' in Suske & Wiske

http://oi65.tinypic.com/vsm0d0.jpg

Standaard Uitgeverij heeft haar excuses aangeboden voor een tekening in het nieuwste Suske en Wiske-album. Zaterdag lekte een plaatje uit waarop blote borsten te zien zijn (niet voor de eerste keer in de reeks, in tegenstelling tot eerdere berichten). Maar op sociale media vielen sommigen over de stereotypering van de donkere man die naar die blote borsten kijkt.

Schrijfster Dalilla Hermans zette met de hashtag #Nomoremonkeybusiness een actie op touw tegen deze "ontzettend racistische afbeelding van een zwarte man. "Dit is een halve aap. Deze shit hoeven we niet meer te pikken".  Tekenaar Stephanie Dehennin verspreidde via Twitter een aangepaste prent met een niet-stereotype donkere man in het plaatje. Ook op sociale media in Nederland vielen veel mensen over de afbeelding.

"Het is nooit de bedoeling geweest om binnen de teksten en de scenario's iemand te schofferen", zegt Ruth Van Ammel van Standaard Uitgeverij nu. "Deze reactie is echter gebaseerd op één tekening, de enige tekening van dit personage, een figurant dus in het verhaal. Er is een zeer divers aanbod van figuren in de strip."

Lambik

De woordvoerster wijst erop dat de strip vol karikaturen staat. "Lambik is ook geen prototype van dé man", vertelt ze aan De Redactie. Maar tegelijkertijd erkent de uitgeverij "er te licht over heen gegaan te zijn. We zijn ons niet bewust geweest van de impact hiervan."

Het is niet duidelijk wat er nu met het plaatje in het nieuwe album gaat gebeuren. Het boek is al gedrukt en verspreid.

26-06-2017 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters en Natalia zoeken duetpartner (en je hoeft zelfs niet te kunnen zingen)

Koen Wauters en Natalia zoeken duetpartner (en je hoeft zelfs niet te kunnen zingen)

http://oi64.tinypic.com/2uj6m2s.jpg

Opgelet aan wie ervan droomt eens samen te zingen met Natalia, Koen Wauters, Bart Peeters of Alex Callier. VTM is op zoek naar de strafste fans van 'The Voice'.

Geen kandidaten, maar kijkers die de voorbije seizoenen geen aflevering hebben gemist, uitkijken naar elke nieuwe lichting stemmen en meeleven met elke beslissing van de coaches. Zij krijgen deze zomer de kans om in een tv-spot zelf een nummer in te zingen met de coaches - in een blitse auto, bovendien.

Een 'meet and sing', dus. Prachtig kunnen zingen is geen must. Stel jezelf in een korte video voor, vertel waarom 'The Voice' je lievelingsprogramma is, zing eventueel een stukje en laad de boel op via vtm.be.

26-06-2017 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Eminem er dus niet meer uit

Zo ziet Eminem er dus niet meer uit

http://oi65.tinypic.com/x1yexv.jpg

Met zijn geblondeerde haar en geschoren gelaat was Eminem lang een van de meest herkenbare gezichten in de muziekindustrie. Maar fans zijn helemaal in shock door de laatste Instagrampost van de rapper. Hij liet een baardje staan en ziet er plots helemaal anders uit.

26-06-2017 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichaam Salvador Dalí moet opgegraven worden

Lichaam Salvador Dalí moet opgegraven worden

http://oi63.tinypic.com/rwuecp.jpg

Een rechter in Madrid heeft beslist dat het lichaam van de in 1989 overleden kunstenaar Salvador Dalí moet opgegraven worden zodat DNA-stalen kunnen genomen worden voor een ouderschapszaak.

De bedoeling is om na te gaan of de artiest de biologische vader is van een vrouw uit Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Ook Dali was afkomstig van die streek.

Pilar Abel uit Girona beweert de dochter van de wereldberoemde schilder te zijn. Volgens de vrouw had de kunstenaar in 1955 een affaire met een dienster. De rechter beval de opgraving en stelde dat geen enkel persoonlijk voorwerp van de surrealistische artiest mag gebruikt worden bij de ouderschapstest. DNA-onderzoek is nodig omdat er geen andere manier is om het verwantschap te bewijzen, aldus de rechtbank.

De Catalaanse artiest overleed op 24 januari 1989 op 84-jarige leeftijd in een ziekenhuis in zijn geboortedorp Figueras.

26-06-2017 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivanka Trump moet getuigen in proces tegen haar schoenenmerk

Ivanka Trump moet getuigen in proces tegen haar schoenenmerk

http://oi65.tinypic.com/2ibda2w.jpg

Ivanka Trump, dochter en raadgeefster van de Amerikaanse president, zal persoonlijk moeten getuigen in een zaak tegen haar schoenenmerk. Het Italiaanse label Aquazzura beschuldigt de onderneming van de presidentsdochter van namaak.

President Trump vond dat zijn dochter moest worden vrijgesteld van ondervraging omdat ze het te druk heeft met haar werk als raadgeefster op het Witte Huis. Maar de New Yorkse rechter Katherine Forrest verwerpt dat argument. In de vrijdag gepubliceerde beslissing noteert ze wel de ‘concurrerende professionele verplichtingen’ van Ivanka, maar voegt ze toe dat ‘het niettemin zo is dat ze verondersteld wordt persoonlijk betrokken te zijn geweest bij de evenementen die in deze klacht worden aangeklaagd’. Ze zal daarom ook moeten getuigen.

De rechter bepaalde wel dat de getuigenis maximaal twee uur zal duren en dat ze zal plaatsvinden in Washington. Dat moet voor eind oktober gebeuren.

Het Italiaanse schoenenlabel Aquazzura vindt dat het merk Ivanka Trump een van zijn bekendste schoenen, de ‘Wild Thing’, bijna volledig gekopieerd heeft. De Italianen vragen dat de verkoop van Ivanka’s ‘Hettie’ wordt stilgelegd en eisen een niet nader bepaalde schadevergoeding. Ze wijzen er ook op dat ze eerder al bij het schoenenmerk klaagden over namaak van twee andere modellen, die Ivanka Trump sindsdien niet meer verkoopt.

De ‘Wild Thing’ kende vanaf zijn lancering een groot succes. De schoen wordt gedragen door onder anderen actrice Jamie Chung, zangeres Solange Knowles (zus van Beyoncé) en topmodel Kendall Jenner. Ze kosten 785 dollar in de VS, tegen 145 dollar voor de ‘Hettie’-sandalen.

Ivanka Trump legde haar functie bij het gelijknamige bedrijf neer kort voordat haar vader in januari werd ingezworen als president.

25-06-2017 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolien D’hoore kroont zich opnieuw tot Belgisch kampioen bij de vrouwen na sprint met kopgroep

Jolien D’hoore kroont zich opnieuw tot Belgisch kampioen bij de vrouwen na sprint met kopgroep

http://oi68.tinypic.com/ojnvqu.jpg

Jolien d’hoore is de nieuwe Belgisch kampioen bij de vrouwen. Zij was de snelste van een ruime kopgroep. Lotte Kopecky spurtte naar de tweede plaats, het brons is voor Kelly Druyts. Voor D’hoore is het de vierde keer dat ze het BK wint, Kopecky strandt dan weer voor de vierde keer op rij op de tweede plaats.

De toppers waren present en wilden de koers meteen hard maken. Valerie Demey, Jolien D’Hoore, Lotte Kopecky en Ann-Sophie Duyck gingen er van bij de officiële start op de Desguinlei meteen vandoor. Ze kregen 20 seconden, maar zette hun inspanning niet door. Demmy Druyts en Isabelle Beckers namen de rol over en trokken ten aanval. Ze kregen maximaal 1’20” van het peloton, dat niet van plan was zich te laten verrassen door een vroege vlucht. Na een mooie vlucht werden de twee op iets meer dan 30 km van het einde gevat.

Het tempo lag schijnbaar hoog. Achteraan stond de deur wagenwijd open, zowat de helft van de rensters moest de rol lossen. Dan achtte Nathalie Verschelden, een ploegmaat van titelverdedigster Kaat Hannes, haar moment gekomen en ze ging solo in de aanval. Ze pakte een halve minuut en Lotte Kopecky besliste in de achtervolging te gaan.

De renster van Lotto-Soudal zou er echter niet bijkomen en werd opnieuw gegrepen. Op een dikke tien kilometer van de meet was ook het liedje van Verschelden uitgezongen. Maar het bleef aanvallen regenen. Jessy Druyts viel aan, maar kreeg geen vrijgeleide. Ook de poging van Sanne Cant leidde tot niets. Ondertussen bleven Kopecky en D’hoore voorin de kopgroep attent koersen, waarin zo’n 20 rensters zaten. En dan was daar titelverdedigster Kaat Hannes met een aanval, zij was duidelijk niet van plan haar trui zonder slag of stoot af te geven. De Kempense ging ervandoor op de laatste kasseienstrook, maar ook zij kreeg geen ruimte.

In de sprint met de ruime kopgroep was Jolien D’hoore de snelste. Ze klopte Kopecky en Kelly Druyts en mag zo opnieuw een jaar lang in de tricolore trui rondfietsen, voor de vierde keer al in haar carrière. Kopecky pakt alweer zilver, voor de vierde keer op rij. Zij is wel opnieuw Belgisch kampioen bij de U23.

25-06-2017 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto rijdt op mensen in nabij moskee in Newcastle

Auto rijdt op mensen in nabij moskee in Newcastle

http://oi66.tinypic.com/2zsxp44.jpg

In de Noord-Engelse stad Newcastle is zondagochtend even na 9 uur een auto ingereden op enkele gezinnen die waren samengekomen om in een nabije moskee aan de gebeden voor het Suikerfeest (Eid al-Fitr) deel te nemen.

Na het incident is er een persoon opgepakt– een 42-jarige vrouw, volgens de BBC – maar volgens de politie zou het voorval niets met terreur te maken hebben.

Er zouden een zestal gewonden gevallen zijn, waaronder twee kinderen, volgens sommige getuigen in de Britse media.

25-06-2017 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getraumatiseerde vluchtelingen getuigen over gruwel in Mosul: 'kind voor ogen van ouders onthoofd'

Getraumatiseerde vluchtelingen getuigen over gruwel in Mosul: 'kind voor ogen van ouders onthoofd'

http://oi66.tinypic.com/ortqfm.jpg

Bij het offensief van de Iraakse troepen in het oude stadsgedeelte van Mosul zijn naar schattingen van de Verenigde Naties honderden burgers gedood of gewond geraakt. Honderden anderen konden de belegerde zone al ontvluchten, velen van hen ondervoed of gewond, en zwaar getraumatiseerd. 'Ouders moesten hun favoriete kind aanwijzen, dat dan voor hun ogen werd onthoofd.'

Duizenden tot tienduizenden burgers zouden door terreurbeweging Islamitische Staat (IS) als levend schild zijn gebruikt, zo zei Lisa Grande, de VN-coördinatrice voor humanitaire hulp in Irak, zaterdag. Honderden onschuldigen, onder wie kinderen, werden neergeschoten, aldus Grande. Daarbij vielen zeker 12 doden en honderden gewonden.

Iraakse troepen hebben inmiddels een corridor geopend waarlangs burgers het belegerde centrum kunnen verlaten. Honderden mensen hebben de bevrijde zone al bereikt. Sommigen van hen gezinnen met gewonde en ondervoede kinderen. ‘Mijn baby overleeft al acht dagen op brood en water’, getuigde een moeder aan persagentschap Reuters.

De Vlaamse psycholoog Koen Sevenants vangt vluchtelingen op. Veel van hen, zeker kinderen,  zijn zwaar getraumatiseerd, getuigt hij op de VRT. 'Kinderen praten bijvoorbeeld de hele tijd over monsters omdat ze zoveel gruwelen hebben doorgemaakt. Ze hebben sleutelpersonen in hun leven verloren hebben en hebben bloed gezien. Die kinderen zijn hyperalert. Ook al zijn ze in veiligheid, ze blijven vrezen voor hun leven.'

'Ouders vertellen ons dat ze hun geliefkoosde kind moesten aanwijzen en dat kind werd dan voor hun ogen onthoofd. Vanmorgen sprak ik nog met een familie die is moeten vluchten met een pick-up-truck, die achteraan open was. Door de hobbelige weg is hun dochter uit de laadbak gevallen. Maar stoppen konden ze niet omdat ze achtervolgd werden door ISIS-strijders.'

Het offensief om het historische stadscentrum te bevrijden, werd vorige zondag ingezet. Het stadscentrum is het laatste stukje Mosul dat nog in IS-handen is. Volgens Grande zitten nog 100.000 tot 150.000 burgers vast in het stadsdeel, waar voedsel, water of medische verzorging schaars zijn.

De strijd om Mosul is al sinds oktober vorig jaar aan de gang. Iraakse troepen krijgen er de steun van sjiitische milities en de internationale coalitie.

25-06-2017 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpdiensten met eieren bekogeld in Borgerhout

Hulpdiensten met eieren bekogeld in Borgerhout

http://oi66.tinypic.com/2ec2d8o.jpg

De hulpdiensten die in de nacht van zaterdag op zondag uitrukten voor een ongeval in Borgerhout zijn daar bekogeld met eieren. De politie moest ter plaatse komen om te situatie te kalmeren, bevestigt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

De hulpdiensten rukten uit voor een verkeersongeval op het kruispunt van de Florastraat en de Terloostraat, waar twee wagens op elkaar ingereden waren. Eén voertuig had een gevel en twee geparkeerde auto’s geraakt.

Na het ongeval verzamelden zich zowat zestig nieuwsgierigen op de plaats van het ongeluk. Enkelen van hen gooiden eieren naar de hulpdiensten die ter plaatse gekomen waren.

‘De situatie dreigde te escaleren en de politie moest ter plaatse komen met bemiddelingsploegen en een mobiele eenheid’, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de Antwerpse politie. ‘Rond 1 uur was de rust teruggekeerd, wellicht door de komst van onze ploegen. Maar zo’n gedrag kunnen we moeilijk tolereren. Politie en andere hulpdiensten zouden echt te allen tijde hun werk naar behoren moeten kunnen doen’, aldus Bruyns.

25-06-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. New Yorkse maffioso op 100-jarige leeftijd vrijgelaten uit gevangenis

New Yorkse maffioso op 100-jarige leeftijd vrijgelaten uit gevangenis

http://oi63.tinypic.com/a5dbly.jpg

John ‘Sonny’ Franzese, een voormalige maffiabaas uit New York, heeft vrijdagnamiddag de gevangenis van Denvers, in de noordoostelijke staat Massachusetts, verlaten. Met zijn 100 jaar was Franzese de oudste bajesklant in de Amerikaanse gevangenissen. Dat melden lokale media.

Franzese werd in 1967 veroordeeld tot vijftig jaar cel voor bankovervallen. Hij zat daarvan 35 jaar achter de tralies. Hij werd zes keer voorwaardelijk vrijgelaten, maar belandde telkens opnieuw in het cachot.

De laatste keer dat hij de gevangenis mocht verlaten, was in 2010. Hij werd echter opnieuw opgesloten omdat hij stripclubs en een pizzeria in de staat New York zou hebben afgeperst.

De voormalige onderbaas van de maffiafamilie Colombo wordt verantwoordelijk geacht voor meer dan vijftig moorden, al raakte dat nooit bewezen.

Franzese verliet de gevangenis vrijdagmiddag in een rolstoel. Hij zou bij zijn dochter in Brooklyn gaan wonen. De eeuweling overleefde drie medebeklaagden, zijn advocaat en de rechter die hem in 1967 veroordeelde.

Volgens ABC is de 95-jarige Salvatore Sparacio, een maffiabaas uit Philadelphia, nu de oudste gevangene in de VS.

24-06-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samson & Gert geven derde concert

Samson & Gert geven derde concert

http://oi65.tinypic.com/6fv03o.jpg

Op 4 december komt er een derde show van ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ nadat de eerste twee concerten in een mum van tijd zijn uitverkocht.

Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en plant samen met Studio 100 een groots muzikaal verjaardagsfeest.

De laatste tickets voor de tweede Ketnet-verjaardagsshow op 29 november gingen vanochtend op vijf minuten de deur uit. Daarom kondigen Ketnet en Studio 100 een extra show aan. Die tickets zijn nu ook te koop.

De concerten zijn niet bedoeld voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen.

Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen en ook voormalige Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn van de partij. Voor twintigers van vandaag dus één avond om schaamteloos hun jeugd opnieuw te beleven

24-06-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 16.000 Belgen op grootste zwarte lijst ter wereld

Bijna 16.000 Belgen op grootste zwarte lijst ter wereld

http://oi67.tinypic.com/2w5reag.jpg

Bijna 16.000 Belgen en inwoners van ons land staan op World-Check, de grootste zwarte lijst ter wereld. Dat schrijft De Tijd. Dat zou in veel gevallen onterecht zijn.

De lijst wordt in 170 landen door alle grootbanken en meer dan 6.000 andere bedrijven gebruikt om te weten welke klanten, sollicitanten en zakenpartners een ‘risico’ vormen, gaande van ‘politiek gevoelig’ tot mensen gelinkt aan criminaliteit en terrorisme.

Internationaal onderzoek, door onder meer De Tijd, stelt dat heel wat mensen onterecht op de lijst staan. Zo staan er Belgen in de categorie ‘terrorisme’ die zijn vrijgesproken of nooit zijn vervolgd. Zelfs de Moslimliga stond op de lijst, terwijl de liga al meermaals opriep tegen geweld.

Ook de Brusselse rechter Christine Schurmans belandde onterecht op de lijst ‘financiële criminaliteit’. BV’s als Jean-Marie Pfaff, Véronique De Kock en Hans Otten worden om twijfelachtige redenen als risicovol bestempeld.

Toch bevestigen de Belgische grootbanken dat ze World-Check gebruiken om klanten te screenen. Maar de banken voegen daaraan toe dat ze de databank nooit als enige bron gebruiken.

Willem Debeuckelaere, voorzitter van de Privacycommissie, gaat de kwestie aankaarten bij de banken.

In een reactie zegt World-Check dat het iedereen aanmoedigt het bedrijf te contacteren als ze onterecht op de zwarte lijst staan.

24-06-2017 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst blote borsten in ‘Suske en Wiske’

Voor het eerst blote borsten in ‘Suske en Wiske’

http://oi64.tinypic.com/51rbdf.jpg

Eerder kreeg Wiske al borstjes ‘om mee te zijn met haar tijd’, maar in de laatste strip gaan de tekenaars nog een stapje verder. Voor het eerst zijn blote borsten te zien in ‘Suske en Wiske’. ‘We gaan zulke taboes niet meer uit de weg’, zegt de uitgeverij.

Wie vrijdag in in onze krant naar de strippagina’s bladerde, is het misschien ook opgevallen: de blote borsten van Mami Wata in Suske en Wiske. Niet meteen wat je verwacht van een familiestrip die mikt op lezertjes vanaf acht jaar. Maar het was een heel bewuste keuze. ‘We hebben er even over gediscussieerd, maar als snel kwamen we tot de ­conclusie dat we die borsten ­gewoon moesten tekenen’, zegt Ruth Van Ammel van Standaard Uitgeverij aan Het Nieuwsblad. ‘Ook de familie Vandersteen is op de hoogte.’

Twintig jaar geleden zou dat compleet ondenkbaar zijn ­geweest. Maar de met de recente restyling van de stripreeks maakt Studio Vandersteen ­gedurfde keuzes. Zo heeft Wiske nu ook borstjes. ‘We spelen meer in op de leefwereld van kinderen’, zegt Van Ammel. ‘Zij zien vandaag al eens een streepje naakt, bijvoorbeeld in de muziekvideo’s van Justin Bieber en Miley Cyrus. We moeten toch niet preutser zijn dan de ­realiteit? We zijn op een punt gekomen dat we zulke taboes niet meer uit de weg gaan.’

Het past ook in het verhaal, zegt Van Ammel. ‘Mami Wata is een Afrikaanse zeegodin die al eeuwen zo wordt afgebeeld. Het zou vreemd zijn mochten we haar nu in bikini tekenen. Het avontuur moet authentiek zijn.’

Normale lichamen

Sensoa juicht toe dat jongeren naakt te zien krijgen in een ‘normale’ context. ‘Vandaag zien ze bijna uitsluitend seksueel naakt, in reclame of porno’, zegt beleidsmedewerker Lies Verhetsel. ‘Hoe meer verschillende lichamen ze zien – met al hun gebreken – hoe meer ze vrede nemen met hun eigen ­lichaam.’ Verhetsel waarschuwt de tekenaars er wel voor dat ze de halfnaakte vrouwen niet als object mogen voorstellen. ‘Mocht er een lekkerbekkende Lambik naast staan, dan zou dat een heel andere zaak zijn.’

De uitgeverij benadrukt dat ze naakte figuren altijd met eerbied zullen afbeelden en zeker niet in een seksuele context. Vraag is wat de toekomst zal brengen. Krijgen we straks ook een piemel te zien? ‘Wie weet’, zegt Van Ammel lachend. ‘Maar in de volgende nummers komt er alleszins geen naakt voor.’

24-06-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Maingain: ‘Wat geldt voor PS, geldt ook voor andere traditionele partijen’

Maingain: ‘Wat geldt voor PS, geldt ook voor andere traditionele partijen’

http://oi68.tinypic.com/1p75sg.jpg

Défi-vooritter Olivier Maingain houdt vast aan zijn eis dat de traditionele partijen eerst de stal moeten uitmesten voor hij in nieuwe coalities stapt. Dat zei hij voor zijn overleg met CDH-voorzitter Benoît Lutgen.

Het CDH wil niet meer in de deelstaatregeringen met de door schandalen geplaagde PS regeren. Maar daarvoor moet hij eerst een alternatieve meerderheid op de been brengen. Net als Ecolo legt Défi een zware eisenbundel op tafel. En daar blijft hij bij, zei Maingain bij zijn aankomst.

‘Wat geldt voor de PS, geldt ook voor de traditionele partijen’, zei Maingain. ‘Het is een kwestie van politieke wil van de voorzitters.’

Voor hem is het vertrek van de gewezen CDH-voorzitster uit het Brussels Parlement nog altijd een voorwaarde om de coalitiewissel nog maar te overwegen.

De ontmoeting begon voor CDH-voorzitter Benoît Lutgen niet goed. Hij reed met zijn auto tegen de poort van het parlement van de Franse Gemeenschap. Na het gesprek liet hij nog niet in zijn kaarten kijken. Hij wil eerst nog meer contacten leggen.

Met de dag wordt duidelijker dat de politieke crisis niet in een handomdraai kan worden opgelost, van een snelle coalitiewissel is geen sprake. 'We zitten nog veraf, heel veraf', aldus Maingain.

Vooral in Brussel wordt het bijzonder moeilijk om een nieuwe meerderheid in het zadel te hijsen. Zonder Défi is een nieuwe Brusselse regering onmogelijk. En ook daar blijft Maingain de eisen opstapelen: zo verwacht hij van de Brusselse CDH­-minister Céline Frémault dat ze zich zeer strikt blijft opstellen over de boetes voor te luidruchtige vliegtuigen boven Brussel, ook al is de Brusselse regering in crisis.

CDH-voorzitter Benoît Lutgen heeft eerder al een ontmoeting gehad met MR-voorzitter Olivier Chastel en het voorzittersduo van Ecolo. Het gaat nog niet om formele onderhandelingen voor de vorming van nieuwe regeringen voor Brussel, Wallonië en de Franse Gemeenschap. De verschillende partijen zijn nog bezig hun posities en eisen uit te klaren.

24-06-2017 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical Cats stopt op Broadway

Musical Cats stopt op Broadway

http://oi68.tinypic.com/11biwj4.jpg

De klassieke musical Cats van Andrew Lloyd Webber stopt op Broadway. De vernieuwde show draait nog maar een jaar op de beroemde plek in New York, maar de productie liet weten dat het doek definitief valt na de kerstperiode.

Cats verscheen in 1982 voor het eerst op Broadway en was maar liefst 18 jaar lang te zien in New York. De musical werd een van de publiekslievelingen samen met klassiekers als West Side Story en The Phantom of the Opera. Cats keerde in 2016 terug, maar helaas, de inkomsten van de nieuwe show bleken teleurstellend. De voorstelling haalt zo'n 750.000 dollar per week binnen en dat is onvoldoende om een productie op Broadway te financieren, zo weet Variety.

Ook Sunset Boulevard, ook van Lloyd Webber, met actrice Glenn Close in de hoofdrol, stopt eind juni. Na het einde van Cats en Sunset Boulevard blijven er nog twee muscials van Webber te zien op Broadway: School Of Rock en The Phantom Of The Opera.

22-06-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry: "Niemand van de familie wil koning of koningin te worden"

Prins Harry: "Niemand van de familie wil koning of koningin te worden"

http://oi63.tinypic.com/msd92v.jpg

Volgens prins Harry zit niemand van de Britse koninklijke familie erop te wachten de troon te bestijgen. Die opmerkelijke uitspraak doet de prins in een interview met het Amerikaanse blad Newsweek.

"Is er iemand in de koninklijke familie die koning of koningin wil worden? Ik denk het niet, maar we vervullen onze taken op het juiste moment", aldus de Britse prins. Hij voegt eraan toe dat hij diep respect heeft voor zijn oma Elizabeth en dat zijn broer William en hij het positieve klimaat dat de koningin de afgelopen zestig jaar heeft neergezet zeker willen voortzetten, maar dan op een andere manier. "We zijn betrokken bij het moderniseren van de Britse monarchie. We doen dit niet voor onszelf maar voor het grote geheel, voor de mensen."

Van oma krijgt hij in ieder geval alle ruimte om de Britse monarchie nieuwe invulling te geven en daar is de prins blij mee. "Ze vertelt ons de tijd te nemen, deze wijs te gebruiken en dingen te overdenken. We willen niet ergens aantreden, handjes schudden en niet betrokken zijn." 

Begrafenis van Diana
Als de begrafenis van Harry's moeder prinses Diana ter sprake komt haalt Harry, destijds twaalf jaar oud, uit: "Mijn moeder was net dood en ik moest een lang stuk lopen achter haar doodskist, omringd door duizenden mensen die naar me keken en nog eens miljoenen die het volgden op tv. Ik denk niet dat je een kind kan vragen om dat te doen, onder welke omstandigheden dan ook. Ik denk niet dat dat nu nog zou gebeuren." De 32-jarige prins heeft nog steeds het idee dat hij in een visbokaal leeft, maar hij kan er nu beter mee omgaan. 

Het imago van partyprins heeft hij dan ook al lang niet meer. "Ik kan nog steeds wel een beetje ondeugend zijn, maar dat helpt me om contact maken met mensen die in de problemen zijn geraakt." In het interview prijst hij ook zijn moeder, die hem heeft laten kennismaken met het 'gewone leven', iets wat hij als hij ooit zelf kinderen heeft zeker zal doorgeven. "Zelfs als ik koning was, zou ik nog mijn eigen boodschappen doen."

22-06-2017 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje heeft een platencontract bij Sony beet

Josje heeft een platencontract bij Sony beet

http://oi67.tinypic.com/dm5wyd.jpg

Sinds Liefde voor Muziek weten we allemaal dat Josje een heuse solocarrière op het oog heeft. Het ex-K3'tje gaf echter nooit echte details over hoe die er dan zal uitzien. Tot vandaag, want ze heeft een contract bij Sony Music Entertainment Benelux getekend.

Op Instagram plaatste Josje een foto van het tekenmoment. "Signed that paper!", schreef ze erbij. Ze laat ook weten dat het een droom is die uitkomt en dat er nieuwe muziek zit aan te komen. "Nog even geduld", meldt ze in haar hashtags.

In welke stijl de muziek zal liggen, is nog niet geweten. Josje liet zich in maart wel al eens ontvallen dat ze zich heel thuis voelt in het Nederlands, en dat wordt nu ook bevestigd door Sony. "Josje zal in het Nederlands zingen en deze zomer werkt ze in de studio haar eerste songs af. In het najaar stelt ze de eerste single voor aan het publiek." Maar misschien zit er ook wel een rapnummer of twee tussen, aangezien ze in Liefde voor Muziek bewees dat ze ook daar aanleg voor heeft.

22-06-2017 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo schattig reageert Stromae als Coldplay 'Formidable' brengt

Zo schattig reageert Stromae als Coldplay 'Formidable' brengt

http://oi66.tinypic.com/2litrm9.jpg

Maar weinig muzikanten verstaan de kunst om stadionshows te spelen. U2 heeft het begrepen, Bruce Springsteen ook. En Coldplay, gisteren en vandaag in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Chris Martin en co haalden een perfecte score dankzij duizenden lichtjes, miljarden confettisnippers en één super(front)man. Maar hoe ze écht het publiek meekregen? Met een cover van Stromae.

Weinig groepen die zo'n uiteenlopende reacties oproepen als Coldplay - hoge bomen vangen veel wind. Maar als het gaat over grote shows spelen, dan kennen de Britten momenteel hun gelijke niet. Er zat meteen vaart in de show, en eens frontman Chris Martin op dreef was, leek er geen houden meer aan. De ambitie was vanaf de eerste tonen duidelijk: dit moest het grootste feest ooit in Brussel worden - ondanks de mislukte aanslag de dag voordien. "Jullie zien er fantastisch uit en wij gaan de beste show van ons leven spelen", zei Martin.

En daar hoorde onder meer een cover van een van onze meest bekende artiesten bij. Toen Martin 'Formidable' van Stromae inzette, kreeg hij oorverdovend gejuich van het publiek in ruil. Naar eigen zeggen is het een van Chris' favoriete nummers, al wist hij waarschijnlijk niet dat hij het voor de maestro himself aan het zingen was. Paul Van Haver, zoals Stromae echt heet, zat immers in de tribune, en was duidelijk erg blij met het eerbetoon van een van 's werelds grootste bands.

Kippenvel

Coldplay verstaat de kunst om van een optreden een echte belevenis te maken, ze stralen positiviteit uit en zorgen voor een soort samenhorigheid die van elk concert iets magisch maakt. Hun geheime wapen blijven de lichtgevende ledarmbandjes die iedereen aan de ingang toegestopt kreeg. De veelkleurige dingetjes kunnen vanop afstand aan- of uitgezet worden, op het ritme van de set. Coldplay recycleerde dit idee van hun vorige stadiontournee, maar ook bij de fans die dit spektakel al een paar keer de revue zagen passeren sorteert het nog steeds kippenvel. Je zag dan ook een absolute gekte losbarsten toen het stadion een eerste keer oplichtte tot een waanzinnige kleurenzee van flikkerende en zwaaiende armen. Eerder had je de fans ook vol hoop en verwondering naar elkaar zien kijken terwijl duizenden papieren vlinders neerdaalden tijdens 'Every Teardrop is a Waterfall'. Je moet een totaal verdorven cynicus zijn om daar - zeker in deze tijden - niks moois in te zien.

22-06-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe George Clooney per ongeluk een tequilabedrijfje startte en er nu miljoenen mee binnenrijft

Hoe George Clooney per ongeluk een tequilabedrijfje startte en er nu miljoenen mee binnenrijft

http://oi66.tinypic.com/17xv8z.jpg

Het is een topmaand voor George Clooney: hij werd begin juni niet alleen vader van een tweeling, hij verkocht gisteren ook zijn tequilabedrijfje Casamigos voor bijna 1 miljard dollar. Wat begon als iets om samen met enkele vrienden van goede tequila te kunnen genieten, is nu uitgegroeid tot een erg winstgevende zaak voor de Hollywoodacteur.

"Als je ons vier jaar geleden had gevraagd of we een bedrijf ter waarde van 1 miljard dollar zouden bezitten, denk ik niet dat we ja gezegd zouden hebben. De koper Diageo gelooft in ons bedrijf en wij geloven in Diageo. Maar we zijn nog altijd erg betrokken bij Casamigos. Vanavond zullen we nog een shotje drinken, of twee", zei George Clooney gisteren aan NBC News. Diageo kondigde namelijk aan dat het in een eerste schijf 700 miljoen dollar aan de oprichters van Casamigos zal betalen. Mogelijk volgt dan nog eens 300 miljoen, afhankelijk van de verkoopscijfers in de eerste 10 jaar. De transactie staat gepland voor de tweede helft van 2017.

Clooney en mede-oprichters Rande Gerber (de echtgenoot van Cindy Crawford) en Michael Meldman zullen nog betrokken blijven bij Casamigos na de verkoop. Beiden zijn geen onbekenden in de Amerikaanse zakenwereld. Gerber is de eigenaar van bedrijven als Midnight Oil en de Gerber Group, Meldman is een vastgoedmagnaat.

Casamigos, wat zoveel als 'huis van vrienden' betekent, begon als een privécollectie van tequila waar de familie en vrienden van Gerber en Clooney van konden genieten. In 2013 moesten ze een vergunning nemen om de tequila te kunnen blijven maken, en ging het merk publiek. "Het was meteen een succes", verklaart Gerber. "Nu zijn we het snelst groeiende tequilamerk in de VS."

Wat het geheim is van het drankje? De smaak is zacht, die geen zout of limoen vraagt. De vele awards die het bedrijf al binnenrijfde, bewijst dat het een schot in de roos is. Casamigos heeft verschillende varianten tequila en de prijzen beginnen bij 25 dollar per fles van 375 ml. Je kan de flessen online bestellen.

22-06-2017 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow heeft tattoo van ex Chris Martin laten verwijderen

Gwyneth Paltrow heeft tattoo van ex Chris Martin laten verwijderen

http://oi66.tinypic.com/sy8irr.jpg

Gwyneth Paltrow lijkt afscheid te hebben genomen van de tatoeage die ze voor haar ex Chris Martin liet zetten. De 44-jarige actrice werd in slechts een bikini gespot tijdens haar vakantie in Saint-Tropez, de C op haar heup was nergens te bekennen.

Gwyneth liet de eerste letter van Chris' naam volgens Daily Mail in 2008 op haar heup vastleggen. De actrice leerde de Coldplay-frontman in 2002 kennen, in december 2003 stapte ze met hem in het huwelijksbootje. In maart 2014 maakten Gwyneth en Chris bekend dat hun huwelijk was gestrand en dat ze kozen voor "bewust ontkoppelen".

Ook Chris moest zijn lichaamsversieringen aan laten passen na de scheiding van de moeder van zijn dochter Apple (13) en zoon Moses (11). Hij liet een G tatoeëren op zijn bovenarm. Daar heeft de Coldplay-zanger God Is Love van laten maken.

20-06-2017 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Meert weer opgepakt: "Met vier breuken en krukken in den bak"

Filip Meert weer opgepakt: "Met vier breuken en krukken in den bak"

http://oi64.tinypic.com/25stm6o.jpg

Filip Meert (48) werd vandaag opgepakt door de politie omdat hij zijn voorwaarden geschonden zou hebben. De vriend van ex-Miss België Alizée Poulicek (29) draagt sinds vorige maand een enkelband. Hij raakte een tiental dagen voor hij onder elektronisch toezicht werd gezet in een ernstig verkeersongeval betrokken, daarom moet hij regelmatig naar de kinesist. En daar zou het vandaag zijn misgelopen.

Filip Meert werd voor verkeersagressie tot zes maanden celstraf veroordeeld. Omgezet volgens de wet Lejeune moest hij één maand effectief uitzitten. Vorig jaar zat hij veertien dagen in de gevangenis, maar vroeg dan elektronisch toezicht aan. Door de overbelasting van de dienst Elektronisch Toezicht kwam Meert pas vorige maand aan bod voor een enkelband. 

Een tiental dagen voor hij de brief kreeg dat hij de rest van zijn straf met een enkelband moest uitzitten, werd hij op zijn Vespa omvergereden. Hij liep hij een driedubbele bekkenbreuk, een gebroken staartbeen en een zware hersenschudding op. Meert kon amper zijn ziekenhuisbed uit toen hij onder elektronisch toezicht werd gezet.

Sinds enkele weken is Van Meert terug thuis, maar hij heeft nog een lange lijdensweg te gaan. Vandaag moest hij naar de kinesist in het kader van zijn revalidatie, schrijft zijn vriendin Alizée op Facebook. Omdat hij te lang wegbleef en zijn telefoon niet opnam, zou hij volgens Poulicek opnieuw zijn opgepakt. "Terug den bak in met 4 breuken en zijn krukken!", klinkt het boos op de sociaalnetwerksite. 

20-06-2017 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Brusselmans oogst kritiek na snoeiharde column over Anouk: "Blonde del die weigert de pil te slikken"

Herman Brusselmans oogst kritiek na snoeiharde column over Anouk: "Blonde del die weigert de pil te slikken"

http://oi68.tinypic.com/534ea1.jpg

Herman Brusselmans durft al eens tegen een scheen te schoppen in zijn boeken en columns. Deze keer trekt hij in een column voor Nieuwe Revu fel van leer tegen de Nederlandse zangeres Anouk. Passages als "deze blonde del weigert om de pil te slikken omdat haar kop er nog dikker van zou worden" en "ze gebruikt geen condoom omdat anders de binnenkant van haar flamoes naar verbrand rubber zou smaken" schieten bij menig Nederlander in het verkeerde keelgat.

Van een beledigende uitspraak van Brusselmans schrikt niemand nog, maar zijn nieuwste wapenfeit kan in Nederland op maar weinig appreciatie rekenen. In een nieuwe reeks columns "maakt de onderschatte Belgische schrijver Herman Brusselmans korte metten met overschatte personen uit de wereldgeschiedenis". In zijn nieuwste schrijfsel tackelt hij de Nederlandse zangeres Anouk met de voeten vooruit. De eerste paragraaf alleen al doet in Nederland veel stof opwaaien.

 
"Het enige wat de ex-partners van Anouk gemeen hebben is dat ze met z'n allen enorme losers zijn en dat ze een even goeie smaak qua vrouwen hebben als Gerard Joling, André van Duin en Marc-Marie Huijbregts."

"Deze blonde del weigert om de pil te slikken omdat haar kop er nog dikker van zou worden; ze gebruikt geen condoom omdat anders de binnenkant van haar flamoes naar verbrand rubber zou smaken, en voor het zingen de kerk uit vertikt ze puur uit misplaatst feminisme, zodat er in een aantal jaar tijd zes kinderen uit haar lendenen gekatapulteerd werden."

 
"Het doorbraakkutnummer van Anouk was Nobody's Wife, dat een cultsong werd onder lesbo's, tot die behaarde potten wettelijk ook mochten trouwen, en toen vonden ze Nobody's Wife ineens een deuntje dat nergens op sloeg."

Brusselmans laat geen spaander heel van Anouk. Ook haar ex-partners, liedjes en haar optreden op Eurosong moeten eraan geloven. "Anouk, begin een kleuterschool en laat ons met rust", besluit hij. Al snel regende het verontwaardigde reacties op sociale media.

"Anouk liet haar onbenulligheid furore maken tot ver buiten de Hollandse grenzen, zeker toen ze meedeed aan het Eurosongfestival met Birds, dat mensen op de zenuwen werkte van Moldavië tot Finland, van Oekraïne tot Bulgarije en van Zaandam tot Spijkenisse. "

Boze reacties

"Ver onder de gordel", "een walgelijk stuk column", "een debiele rant" zijn slechts enkele van de negatieve reacties die op sociale media de ronde doen. Anderen kunnen dan weer wel lachen met de column.

20-06-2017 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geena Lisa: "Ik heb jaren naar de voicemail van Yasmine gebeld, alleen maar om haar stem te horen"

Geena Lisa: "Ik heb jaren naar de voicemail van Yasmine gebeld, alleen maar om haar stem te horen"

http://oi64.tinypic.com/2hxswid.jpg

Eind deze maand is het acht jaar geleden dat Yasmine uit het leven stapte. Haar boezemvriendin Geena Lisa (43) zet het gemis om in iets positiefs. Deze zomer trekt ze door Vlaanderen met covers van de betreurde zangeres.

De datum staat in Geena's geheugen gegrift alsof het gisteren was: op 25 juni 2009 overleed Yasmine en liet ze de Vlaamse showbizzwereld compleet verbijsterd achter. Het feit dat de zangeres zelf besloot om uit het leven te stappen toen ze amper 37 was, maakt het er voor de nabestaanden niet eenvoudiger op. "Als ik eraan terugdenk, word ik soms nog heel verdrietig", vertelt Geena openhartig in Story. "Maar toch probeer ik vooral onze mooie herinneringen te koesteren. En door nu op tournee te gaan met haar liedjes, heb ik het gevoel dat ze weer dicht bij mij is. Heel fijn. Ik wil er bovendien voor zorgen dat mensen haar liedjes blijven horen zodat ze haar in gedachten houden"

Zwaar
"Een paar jaar geleden had ik het niet gekund om haar liedjes te zingen, maar nu heb ik er echt zin in. Ik zing overigens niet alleen nummers van Yasmine, maar ook van Ann Christy. Ik geef wel toe dat ik het emotionele aspect onderschat heb. Na de eerste repetitie barstte ik in tranen uit en dacht ik dat het me toch niet zou lukken. Maar het helpt dat ik dit samen met Kate Ryan kan doen. En ik voel dankbaarheid voor het feit dat Yasmine zoveel fijne nummers heeft achtergelaten en dat ik haar nog kan horen. Ik heb trouwens heel lang haar telefoonnummer bijgehouden in mijn gsm. Dan belde ik haar antwoordapparaat, gewoon om haar stem te horen. Maar op een bepaald moment moet je daarmee stoppen en los laten. Of ik haar dood verwerkt heb? Dat wel, tijd heelt alle wonden. Maar het gemis blijft en is zelfs groter geworden."

Rust
Geena vertelt ook dat ze de zelfmoord van Yasmine misschien wel zag aankomen. "Haar naasten zagen haar zienderogen achteruit gaan. We waren op een punt gekomen dat ze een periode rust zou nemen. Ik ging zelfs een aantal taken van haar overnemen. Toen dacht ik dat er hoop was, dat ze erdoor zou komen. Maar dan zij heeft er anders over beslist. Ik herinner me ons laatste gesprek en de laatste sms'en die ik haar had gestuurd, maar waarop geen antwoord kwam. (stilte) Weet je, Yasmine was op zoek naar liefde en geluk. Ze zei ook weleens dat ze niet meer wilde leven, maar je denkt niet dat het echt zou gebeuren. Ze was immers omringd door goede vrienden en familie en ze werd begeleid door dokters. Ik heb me echt afgevraagd hoe zoiets kon gebeuren, maar dat heb ik losgelaten. Ik krijg toch geen antwoord en haar terughalen gaat al helemaal niet."

20-06-2017 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe keert terug naar de jaren '90 met 'De Droomfabriek', 'Het Swingpaleis' en o ja, ook wat flatterende foto's

Joe keert terug naar de jaren '90 met 'De Droomfabriek', 'Het Swingpaleis' en o ja, ook wat flatterende foto's

http://oi68.tinypic.com/4lkqp3.jpg

Deze week is het 'Celebrate the 90's' op Joe: alles staat in het teken van het decennium van flippo's, discmans en Super Mario Bros. En wat waren de nineties zonder hun iconische tv-programma's? Joe-dj Rani De Coninck, die toen samen met Bart Peeters en Sabine De Vos 'De Droomfabriek' presenteerde, haalt het format van onder het stof en ook Leen Demaré blaast 'Het Swingpaleis', waarin ze jaren een trouw panellid was, een nieuw radioleven in.

Joe-dj Rani De Coninck stond mee aan het roer van De Droomfabriek. Nu Joe deze week terugblikt op de mooie jaren '90, maken Rani en haar Joe- avondspitscollega Raf Van Brussel van de gelegenheid gebruik om de dromen van enkele luisteraars waar te maken. Vanavond is het de beurt aan een luisteraar die er al jaren van droomt om een vlucht te maken met een houten vliegtuig. Raf en Rani gaan tot het uiterste om zijn wens in vervulling te doen gaan.

 Ook voor Leen Demaré zijn de jaren '90 onvergetelijk: als een van de trouwe panelleden van Het Swingpaleis, ging ze al zingend en swingend door de nineties. Deze week organiseert Leen elke middag een clash tussen de panelleden van vroeger. Ttwee bekende gezichten kiezen in drie rondes telkens hun favoriete 90's-songs en de luisteraars mogen kiezen wie er wint: de mannen of de vrouwen. Zo namen Phaedra Hoste en Peter Van Asbroeck, en Walter Grootaers en Zohra het al tegen elkaar op. Morgen staan Gene Bervoets en Gina Brondeel (van X-Session) tegenover elkaar en donderdag proberen collega's Raf Van Brussel en Alexandra Potvin de luisteraars te overtuigen.  

20-06-2017 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!