NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens (her)schrijft vaginaboek en heeft jouw hulp nodig

Goedele Liekens (her)schrijft vaginaboek en heeft jouw hulp nodig

https://www.mupload.nl/img/s2jdifdonxwlb.jpg

In 2005 publiceerde Goedele Liekens haar allereerste Vaginaboek. Het werd een bestseller. Hoe is het anno 2017 gesteld met onze vaginakennis? Goedele brengt een volledig herziene versie uit en daar kan jij haar bij helpen! Samen met NINA stelde ze een enquête op.

"De vagina is nog steeds een taboe. Vele vrouwen durven er zelfs niet met vriendinnen over te spreken en vinden de vagina het lichaamsdeel waar ze het minst van weten. Maar onze vagina is onze intiemste vriendin! We moeten open over haar praten en haar verkennen. We zouden trots op haar moeten zijn in plaats van ons voor haar te schamen. Een betere band met je eigen vagina leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?" - Goedele Liekens

21-08-2017 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wil het droomappartement van Trisha kopen?

Wie wil het droomappartement van Trisha kopen?

https://www.mupload.nl/img/p2xaxkki4vstk.jpg

Zangeres Trisha, de ex van Ignace Crombé, heeft haar appartement in Olen te koop gezet. Ze doet dat met pijn in het hart, want het was haar droomplek, klinkt het op Facebook.

Nu ze samen met haar man Kurt drie kinderen opvoedt, is het appartementje te klein geworden. "We moeten het onder ogen zien... Ons droomappartement inruilen voor een huis waar onze 3 kinderen meer plaats hebben om te spelen. Dus graag een warm nestje gevraagd voor dit 'warm' appartementje", schrijft ze op Facebook. Ze deelt daarbij de link naar Immoweb. De vraagprijs bedraagt 279.000 euro.

Trisha trouwde eind vorig jaar met Kurt, samen hebben ze een tweeling: Marie-Lore en Marie-Lynn. Trisha heeft ook nog een dochtertje, Axelle, uit haar vorige relatie met Ignace Crombé.

21-08-2017 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stievie Premium: 9,99 euro per maand voor 18 kanalen én uitgesteld kijken

Stievie Premium: 9,99 euro per maand voor 18 kanalen én uitgesteld kijken

https://www.mupload.nl/img/phxqgmekarpl5.jpg

Vanaf maandag is op de tv-app Stievie een Premium-abonnement beschikbaar, waarin naast de zenders van Medialaan nog elf andere kanalen zijn inbegrepen. De in totaal achttien zenders in Stievie Premium zijn live en uitgesteld tot zes dagen op alle schermen te bekijken. Een abonnement kost 9,99 euro per maand.

Via Stievie Free zijn nu al de Medialaan-zenders (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET en Qmusic) gratis te bekijken. De dienst blijft bestaan, maar zal voortaan een platform delen met Stievie Premium. De betalende dienst heeft ook zenders van VRT (Eén, Canvas en Ketnet), SBS (VIER, VIJF en ZES), Discovery (Eurosport, TLC, Discovery Channel) en FOX (National Geographic, Nat Geo Wild) in het aanbod.

Stievie werd oorspronkelijk in 2013 al gelanceerd als een betalende tv-app, waarin tien Vlaamse zenders werden aangeboden. Na twee jaar werd de dienst uit de app-stores gehaald en lanceerde Medialaan Stievie Free. De betalende dienst bleef tot nu wel beschikbaar voor bestaande gebruikers, die automatisch zullen overstappen op Stievie Premium.

Net zoals bij de gratis variant, is het bij Stievie Premium mogelijk om programma's via het tv-scherm te bekijken door casting (met onder meer Chromecast en Airplay). Met de betalende formule is het ook mogelijk om opnames te maken, die later zonder internetverbinding te bekijken zijn.

Wel reclame
Wat de Medialaan-zenders betreft, zal reclame bij uitgesteld kijken of bij opnames niet-doorspoelbaar zijn. Het gaat om kortere blokken van 2 minuten met gepersonaliseerde reclame. Ook tijdens het live kijken worden de reclameblokken van de kanalen van Medialaan vervangen door gepersonaliseerde reclame.

Stievie Premium is vanaf vandaag via de app of de website te verkrijgen en kost 9,99 euro per maand. Per abonnement kan slechts één stream tegelijk worden bekeken. In de toekomst zal het aanbod worden uitgebreid met bijkomende pakketten. Zo komen er op termijn ook formules voor het kijken op meerdere schermen tegelijk.

21-08-2017 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby huurt steradvocaat van Michael Jackson in

Bill Cosby huurt steradvocaat van Michael Jackson in

https://www.mupload.nl/img/lwgae6flwclim.jpg

De Amerikaanse komiek Bill Cosby (80) heeft voor zijn nieuw strafproces wegens seksueel geweld topadvocaten ingehuurd, onder wie een advocaat die indertijd popster Michael Jackson heeft verdedigd. Dat heeft Cosby's woordvoerder Andrew Wyatt vandaag bekendgemaakt.

Op 17 juni liep in Norristown een eerste proces tegen Cosby spaak, omdat de jury het niet eens kon worden. Op 6 november moet een nieuw beginnen.

De komiek huurde daarvoor een team van steradvocaten in dat onder leiding staat van Tom Mesereau. Die verdedigde Michael Jackson toen die in 2005 terechtstond voor seksueel misbruik van kinderen. De 'King of Pop' verkreeg toen, na een vier maanden durend proces, de vrijspraak. Mesereau (67) was ook advocaat van bokskampioen Mike Tyson en acteur Robert Blake.

Cosby is aangeklaagd voor misbruik van een vrouw in 2004. Maar hij zegt dat Andrea Constand met seks had ingestemd. Tientallen vrouwen wrijven Cosby seksuele delicten aan. Maar veel van die vermelde feiten zijn verjaard. Cosby heeft ze ook altijd bestreden.

21-08-2017 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disneyfans zijn helemaal in de war na deze ontdekking over The Lion King

Disneyfans zijn helemaal in de war na deze ontdekking over The Lion King

https://www.mupload.nl/img/q3xwue5tkhq92.jpg

De huidige generatie groeit op met 'Frozen' en 'Cars', maar in onze tijd was 'De Leeuwenkoning' een van dé Disneyklassiekers. Je weet wel, de film waarin Simba wegloopt nadat zijn vader Mufasa vermoord wordt door zijn broer Scar. Al blijkt dat toch niet helemaal te kloppen.

Producers Rob Minkoff en Don Hahn, die in 1994 verantwoordelijk waren voor 'The Lion King', dropten dit weekend een bommetje tijdens een interview ter ere van de nieuwe dvd-uitgave van de film. Ze verklapten daarin dat Mufasa en Scar helemaal geen broers zijn.

"Toen we de film maakten, was het voor ons duidelijk dat de twee niet met elkaar verwant zijn", aldus Hahn. "In het wild komt het immers niet voor dat twee broers in dezelfde troep leven. Als het mannetje in de troep oud wordt, dan komt er een sterkere leeuw langs die hem en zijn kinderen vermoordt en dan zijn plaats inneemt. Dat is wat we hier ook wilden weergeven, we wilden trouw blijven aan de biologische wetten."

"Heel uitzonderlijk komt het wel voor dat er twee mannetjesleeuwen samen leven, maar dan zijn het nooit gelijken: een van hen leeft dan wat in de schaduw", vervolgt Hahn. En dat is dan ook de rol van Scar: degene die aan de rand van de troep leeft. "Hij noemt Mufasa dan wel zijn broer, maar ze hebben niet dezelfde genen. Hij is de minst sterke leeuw, en daarom wil hij het hoofd van de troep vermoorden om de leiding over te nemen."

Biologisch dus correct, maar Disney haalt daarmee wel heel wat fans onderuit. Die kunnen er niet zo goed mee om dat ze al die tijd dachten dat Scar en Mufasa echte broers waren. "Is heel ons leven dan een leugen?", klinkt het dramatisch op sociale media.

21-08-2017 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z vertelt voor het eerst over zijn liftgevecht met Solange

Jay-Z vertelt voor het eerst over zijn liftgevecht met Solange

https://www.mupload.nl/img/aqjcjdxjvvbj2.jpg

Jay-Z heeft eindelijk de stilte over zijn gevecht met Solange Knowles doorbroken. De rapper en de zus van Beyoncé staspten na het Met Gala in 2014 in een lift en een ruzie ontaardde in een handgemeen. Eeder deze week vertelde hij in een interview voor het eerst openhartig over die bewuste avond.

Een video die meteen na het incident gelekt was toont hoe de rapper en Solange, de zus van zijn echtgenote, op de vuist raakten in een lift. Beyoncé, die ook in de ruimte was, keek toe en greep niet in. Niemand van de familie heeft ooit gereageerd op de beelden van de beveiligingscamera's. Tot nu. In een interview met RapRadar heeft Jay-Z verschillende persoonlijke kwesties aangekaart. Zo vertelde hij ook over zijn relatie met Solange.

"We hebben altijd een goede relatie gehad", zei hij in de podcast. "Ik heb met mijn broers gevochten en ruzie gemaakt." De rapper heeft geen details gegeven over wat de aanleiding van het meningsverschil was of hoe het geëscaleerd is tot een gevecht. Maar hij zei dat het nu goed gaat tussen hen. "We hebben slechts een meningsverschil gehad. Dat was die ene avond. Voor en na dat lifdincident hebben we nooit meer ruzie gemaakt. Ze is als een zus voor mij, ik zal haar beschermen. Niet mijn schoonzus, maar mijn zus."

20-08-2017 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rockster met sexy vriendin op toilet van vliegtuig betrapt

Rockster met sexy vriendin op toilet van vliegtuig betrapt

https://www.mupload.nl/img/smkvwjznuk7es.jpg

Tommy Lee, de drummer van Mötley Crüe , en zijn vriendin Brittany Furlan zorgde voor ophef bij de andere passagiers op een vlucht van American Airlines. De twee sloten zich 20 minuten lang op in het toilet, en keerden met een een grote glimlach op het gezicht terug naar hun plaats. Dat heeft tot heel wat gespeculeer geleid: hebben Tommy Lee en Brittany seks gehad?

De vlucht van Nassau naar Miami duurt slechts 65 minuten, maar dat was lang genoeg voor Tommy en Brittany om wat stoom af te laten. De twee glipten samen uit hun zetel weg en verdwenen gedurende 20 minuten in het kleinste kamertje van het vliegtuig. Andere passagiers filmden hoe de rockster als eerste met een grote glimlach op zijn gezicht het toilet verliet. Zijn vriendin volgde een minuutje later. Showbizzsite TMZ wist te beelden te bemachtigen.

Volgens een insider bij American Airlines riskeren de twee geen straf. Er werd namelijk geen klacht ingediend tegen het koppel. En het is niet verboden om met twee een toilet te delen, wat ze daarbinnen doen is privé.

Tommy Lee en zijn vriendin kwamen net terug van een romantische vakantie op de Bahama's. Dat bewijzen de sexy en exotische foto's die Brittany op haar social media heeft gedeeld.

20-08-2017 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast 'Nachtwacht' stelt nieuw seizoen voor bij Kinepolis

Cast 'Nachtwacht' stelt nieuw seizoen voor bij Kinepolis

https://www.mupload.nl/img/ifpsa0o0y3t45.jpg

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober presenteert Kinepolis België, in samenwerking met Studio 100 en Ketnet, de Nachtwacht Fandagen. Dit najaar start het nieuwe seizoen van de populaire Studio 100 serie 'Nachtwacht'.

De serie 'Nachtwacht' is ondertussen al in verschillende Europese landen te zien waaronder België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Noorwegen. Om het derde seizoen officieel voor te stellen aan de Belgische fans, komen toverelf Keelin (Celine Verbeeck), vampier Vladimir (Louis Thyssen) en weerwolf Wilko (Giovanni Kemper), verspreid over twee dagen, naar zes Kinepolis bioscopen.

De drie centrale helden Wilko, Keelin en Vladimir moeten het dit seizoen weer opnemen tegen heel wat angstaanjagende monsters. Om de fans niet langer in spanning te houden kunnen ze de cast ontmoeten en drie gloednieuwe afleveringen van het derde seizoen op groot scherm bewonderen. Fans worden ook getrakteerd op een 'Nachtwacht-goodie' en een poster met handtekeningen.   

20-08-2017 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Is dat echt?!" Willy Sommers en Wim Soutaer getrakteerd op blote borsten tijdens etentje

"Is dat echt?!" Willy Sommers en Wim Soutaer getrakteerd op blote borsten tijdens etentje

https://www.mupload.nl/img/lvdg8xe1adxps.jpg

Willy Sommers en Wim Soutaer kregen gisteravond een verrassing geserveerd tijdens een etentje. De zangers waren voor het programma 'Zomergroeten' van StoriesTV aan het tafelen bij Chez Bolle in Gent toen een jongedame plots het restaurant binnenviel. Toen ze prompt haar borsten toonde, schoot iedereen in de slappe lach.

Presentatrice Sarah De Backer volgde Willy Sommer een hele dag voor het programma 'Zomergroeten' van StoriesTV. Na een optreden in Nieuwpoort trok Willy 's avonds naar Gent voor een etentje in restaurant Chez Bolle op de Steendam in Gent. Daar wachtte verrassingsgast Wim Soutaer hem op, maar de echte verrassing kwam pas later op de avond langs.  

Tijdens de opnames viel plots een jongedame het restaurant binnen. Ze begroette het drietal aan de tafel en toonde snel haar borsten voor ze de zaak snel weer verliet. Wim en Willy stonden aan de grond genageld, maar schoten al snel in de slappe lach. Hilariteit alom.  

De aflevering van 'Zomergroeten' met de bewuste scène wordt komend weekend, op 26 en 27 augustus, uitgezonden op StoriesTV en AVS.

20-08-2017 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama in nieuwe Will & Grace?

Michelle Obama in nieuwe Will & Grace?

https://www.mupload.nl/img/aixjyune5jvub.jpg

Voormalig presidentsvrouw Michelle Obama vertolkt een rol in de doorstart van de hitserie Will & Grace. Dat melden diverse Amerikaanse homosites zaterdag op basis van bronnen bij de serie. Het is nog onduidelijk wat voor rol de populaire ex-First Lady gaat spelen. "Maar Michelle is voor veel in", stellen de bronnen.

De serie Will & Grace vertelde over de vriendschap tussen een succesvolle homoseksuele advocaat (Eric McCormack) en zijn neurotische beste vriendin (Debra Messing). De reeks liep tussen 1998 en 2006 acht seizoenen en won tientallen prijzen, waaronder een aantal Emmy's.

Will & Grace was in het Amerikaanse medialandschap baanbrekend omdat een homo zo'n prominente hoofdrol had. Toen het Witte Huis zich onder president Obama uitsprak vóór een invoering van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in de VS, refereerde vicepresident Joe Biden ook expliciet aan de serie.

Parks & Recreation
De makers werken aan een doorstart van de populaire serie, die komend najaar op televisie komt. Het plan om na ruim tien jaar een nieuwe reeks Will & Grace te maken ontstond nadat een kort filmpje waarin Will & Grace zich vorig jaar uitspraken tegen toenmalig presidentskandidaat Donald Trump een enorme hit werd op internet.

Het is niet de eerste maal dat Michelle Obama te zien is in een succesvolle komedieserie. Eerder speelde zij al zichzelf in Parks & Recreation, een hilarische serie over de afdeling parken van het slaapdorp Pawnee.
De aankondiging van de aanwezigheid van Michelle Obama in de serie komt na eerder nieuws dat een ander personage uit de oude serie niet meer terugkeert. Actrice Shelley Morrison, die de vaste rol van de huishoudster Rosario vertolkte, heeft laten weten van haar pensioen te genieten. De 80-jarige ster maakte nog wel even haar opwachting in het anti-Trump-filmpje.

20-08-2017 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch-Nederlands homokoppel trouwt in 24 landen

Belgisch-Nederlands homokoppel trouwt in 24 landen

https://www.mupload.nl/img/ah2t7v7l0drun.jpg

De Belgische Fleur Pierets en Nederlandse Julian P. Boom zullen in 24 landen trouwen. Dat ze in 2012 in België al zijn getrouwd, is niet relevant. Fleur en Julian zijn niet enkel partners in de romantische zin, samen vormen ze ook het kunstenaarsduo JF. Pierets. Voor hun nieuwe kunstproject getiteld "22" zullen ze een bruiloft houden in alle landen waar het toegelaten is. Daarmee willen ze op globaal niveau mensen sensibiliseren voor LGBT-rechten.

Over de concrete inhoud van het project is nog niet veel bekend. Het zal in ieder geval bestaan uit video's en foto's en het resultaat zal een installatie zijn die ze ten laatste eind oktober 2018 willen tentoonstellen. 

Fleur en Julian zijn al zeven jaar samen. Ze woonden drie jaar in Barcelona, maar hebben hun woning daar onlangs opgezegd en zijn er klaar voor om de wereld rond te reizen met ieder één koffer. Op dit moment zijn ze bezig aan de voorbereiding van hun eerste huwelijk van het project. Dat zal plaatsvinden in september in New York. Daarna trekken ze naar Nederland, om er in oktober te trouwen, en eindigen doen ze in Nieuw-Zeeland. 

Onwetendheid
De Belgische Fleur Pierets vertelt aan de Huffington Post hoe ze op het idee voor "22" kwamen. Het koppel vond dat "weinig mensen eigenlijk beseffen in hoe weinig landen het homohuwelijk is toegestaan. We dachten dat universele thema's zoals liefde en huwelijk, waarmee iedereen zich wel kan identificeren, de ideale weg zijn om mensen voor het thema te sensibiliseren."

"Tijdscapsule"
Dat het project "22" heet, terwijl het koppel in 24 landen trouwt, lijkt op het eerste zicht wat vreemd. Maar op het moment dat ze het idee ontwikkelden, waren er nog maar 22 landen waar het homohuwelijk legaal was. Ondertussen zijn Malta en Duitsland erbij gekomen. En het ziet ernaar uit dat Australië het in de nabije toekomst ook zal legaliseren. Toch zullen ze de naam van het project niet aanpassen. Ze vinden het juist heel passend dat de getallen niet overeenkomen. Op die manier is het project een soort tijdscapsule aan de hand waarvan men kan meten hoe snel en welke vooruitgang wordt geboekt. Ze kijken er allebei naar uit dit cijfer snel te zien stijgen.

"We proberen met ons project vast te leggen hoe de wereld er op dit moment uitziet qua homorechten en gendergelijkheid en tegelijk de verandering te visualiseren", aldus de Nederlandse Boom. "Het is verrijkend en noodzakelijk deze dingen op een positieve en mooie manier te tonen, want enkel op die manier kan je echte verandering teweegbrengen."

20-08-2017 om 02:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht: nieuwe leverancier voor Jeroen Meus

Gezocht: nieuwe leverancier voor Jeroen Meus

https://www.mupload.nl/img/mjebrpozgdkd0.jpg

Wie naar Dagelijkse (zomer)Kost kijkt, ziet regelmatig producten van een specifieke winkel passeren. In het begin waren die afkomstig uit de Carrefour, maar de laatste jaren was het altijd Delhaize die de kasten van Jeroen bevoorraadde. Tot deze zomer, want ineens schakelde Meus over op de Colruyt-groep. En die samenwerking blijkt van korte duur.

Drie jaar lang was Delhaize de huisleverancier van Dagelijkse Kost. "We hebben echter beslist om de samenwerking stop te zetten", bevestigt woordvoerder Roel Dekelver in Het Nieuwsblad. "Omdat we nu andere commerciële prioriteiten hebben." De Colruyt-groep nam de sponsorplek over: Jeroen kookt nu met producten van Spar en Boni. Maar tegen het einde van de zomer loopt ook dat contract af. "Enkel voor Dagelijkse Zomerkost", aldus woordvoerster Hanne Poppe. "Er is geen sprake van een structurele deal met de Dagelijkse Kost die tijdens het jaar loopt."

Met wiens producten Jeroen in september aan de slag gaat, is nog niet duidelijk. De supermarkten staan duidelijk niet te springen om mee te werken aan het programma. Carrefour heeft geen nieuwe plannen, en ook Lidl laat weten dat er geen gesprekken lopen met de tv-kok. "Momenteel is er niemand", klinkt het bij de VRT.

20-08-2017 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens uit The Sky Is The Limit heeft een boek geschreven

Kirsten Janssens uit The Sky Is The Limit heeft een boek geschreven

https://www.mupload.nl/img/qdq2vbf1zky57.jpg

We kennen Kirsten Janssens vooral als de paaldansende metgezelle van Jan Kriekels en een van de kleurrijkste figuren uit The Sky Is The Limit. Maar de brunette heeft nog veel meer in haar mars: ze heeft een kinderboek geschreven.

'Het kleine geheim van Mi en Mo', zo heeft het kinderboek van Kirsten. Ze werkte ervoor samen met een van haar beste vriendinnen: illustratrice inge Sourbon. Het verhaal gaat over buitenaardse wezens die een  klein meisje met krulletjes, Hélena, vertellen wat liefde precies is.

Kirsten schreef het boek voor haar eigen dochter Helena. "Kirsten las elke avond het boek The Secret (over gelukkig worden) voor aan haar dochtertje Helena, maar omdat het soms wat moeilijk te begrijpen was voor een 6-jarige vroeg Helena aan haar mama: Mams, ik wil de kracht van de liefde ook leren. Kan jij iets voor mij schrijven?", klinkt het in het persbericht.

'Het kleine geheim van Mi & Mo' is uitgegeven bij uitgeverij Boekscout. Adviesprijs: 16,99 euro.

20-08-2017 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Opbrouck presenteert 'Bake Off', "maar zelf eet ik enkel brood in het weekend"

Wim Opbrouck presenteert 'Bake Off', "maar zelf eet ik enkel brood in het weekend"

https://www.mupload.nl/img/c349namcdbxck.jpg

Hij acteert in het theater, op tv en in de bioscoop, hij speelt accordeon en zingt bij De Dolfijntjes, hij tekent, hij schrijft zijn eerste scenario en nu wordt hij ook presentator van 'Bake Off' op VIER. Wim Opbrouck (48) laat zich voor geen gat vangen, maar gelukkig wel voor een interview. "Ik kan niet bakken. Bakken is wetenschap. Als ik in een recept 'drie vierden' lees, sla ik al in paniek."

Opbrouck lijkt iemand die liever zoet dan zuur door het leven gaat, die houdt van een tafel vol vrienden en nog eerder de aardbeien op een taart zal tellen dan de calorieën die erin zitten. Maar schijn kan bedriegen. Dat laatste klopt namelijk niet helemaal.

"Mensen willen het soms niet geloven, maar ik let op mijn eten. Ik ben gewoon het type dat al een halve gram bijkomt als hij eens lacht. Vroeger at ik gewoon waar ik zin in had, maar ik volg nu toch al een aantal jaar het FDH-dieet. Ken je dat? 'Fret Den Helft'. (lacht) Dat werkt gewoon, omdat je dan nergens mee moet stoppen. Ik probeer het wel zo gezond mogelijk te houden. Als ontbijt neem ik yoghurt met havervlokken en blauwe bessen, geen pan spek met eieren of boterhammen met Nutella. Ik moet ook, want als je zo veel optreedt, ben je best fit. Waar ik het hardst op let, is brood en suiker. Brood eet ik alleen in het weekend, desserts laat ik zo vaak mogelijk staan."

20-08-2017 om 01:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiek gaat uit zijn dak voor schlagerzangeres Lindsay op Pukkelpop

Publiek gaat uit zijn dak voor schlagerzangeres Lindsay op Pukkelpop

https://www.mupload.nl/img/4qfhghvwqpjqc.jpg

Schlagerzangeres Lindsay werd vandaag als een heldin onthaald op het feestje van 'De Ideale Wereld' op Pukkelpop.

Deze namiddag, tijdens de slotdag van Pukkelpop, troepten opnieuw een massa fans van het satirische Canvas-programma 'De Ideale Wereld' samen in de Castello, voor de spetterende slotsaus van 'De Ideale Wereld Sausfeesten'. Begin augustus maakte presentator Otto-Jan Ham bekend dat de jaarlijkse 'Ideale Wereld Fandagen' op Pukkelpop dit jaar vervangen werden door Sausfeesten, met o.a. Tomatto-Jan Ham, Jelle De Bearnaise (Jelle De Beule) en De Vos & Svennes (Sven de Leijer).

Op het einde van de Sausfeesten verscheen als surprise de zwangere schlagerzangeres Lindsay, razend populair en een fan van 'De Ideale Wereld'. We herkenden tijdens haar opvallende Shala lala lala lala-doortocht o.a. 'Donderstruik' ('Thunderstruck', AC/DC), 'Jouw geslacht staat in brand' ('Sex on Fire', Kings Of Leon), 'Hoeveel is de vis' ('How Much Is The Fish', Scooter), 'Vloedgolf' ('Tsunami', DVBBS) en tot slot 'Verliefd op je lijkje' ('Shape of You', Ed Sheeran) dat Lindsay samen bracht met Faisal.

"In het verleden was ik al eens te gast in De Ideale Wereld en als de redactie mij belt voor een item, dan werk ik daar graag aan mee. Ik kan de dingen goed relativeren en ik hou wel van dit soort humor. Da's net het mooie aan het leven. Als je kan relativeren en je oogkleppen afzet, dan ontdek je vaak mooie dingen in het leven. Een paar jaar geleden stond ik hier op de weide van Kiewit al eens op het hoofdpodium. Dat was tijdens Rimpelrock en voor een ander publiek", zegt Lindsay al lachend. Ik had graag Faisal nog horen draaien, maar dat is pas om 2 uur vannacht en zo lang  gaan we niet bijven. De pop-country van Mumford & Sons vind ik tof, dus misschien dat we die meepakken straks om 22 uur, want net als Tomorrowland, vind ik Pukkelpop een tof festival. Ik ben blij dat ik hier ook eens op het podium mocht staan. Otto-Jan en z'n ploeg weten dat ik mij geweldig goed heb geamuseerd."

20-08-2017 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Opbrouck: "Naast voetbal is bakken de belangrijkste bijzaak ter wereld"

Wim Opbrouck: "Naast voetbal is bakken de belangrijkste bijzaak ter wereld"

https://www.mupload.nl/img/cufidt8ehwrg4.jpg

Geen 100.000 euro, geen reis naar Hawaï, maar louter de eer. Presentator Wim Opbrouck legt uit waarom Bake Off Vlaanderen niet zomaar een bakwedstrijd is.

Passie voor patisserie primeert. Bij de zoektocht naar de beste hobbybakker van Vlaanderen wordt Opbrouck geassisteerd door culinair auteur Regula Ysewijn en meesterpatissier Herman Van Dender. "Naast voetbal is bakken de belangrijkte bijzaak ter wereld", klinkt het bij Opbrouck.

18-08-2017 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom iedereen de belangrijke boodschap bij de naaktfoto van dit model moet lezen

Waarom iedereen de belangrijke boodschap bij de naaktfoto van dit model moet lezen

https://www.mupload.nl/img/o4qu8ys0rcpe1.jpg

De Canadese Winnie Harlow, die lijdt aan de pigmentafwijking vitiligo, verovert de modewereld met verve sinds haar deelname aan America's Next Top Model. Het 23-jarige model heeft altijd een voortrekkersrol gehad in de strijd tegen het schoonheidsideaal dat door de media opgelegd wordt en die rol benadrukt ze nu nog eens door een naaktfoto te posten met een krachtige boodschap bij.

Toen Winnie Harlow jonger was, werd ze door klasgenootjes wel eens spottend 'de zebra' genoemd. Gelukkig hield de ongelijke pigmentering van haar huid Harlow niet tegen om deel te nemen aan America's Next Top Model. Ze won de wedstrijd niet, maar het leverde haar wel talloze klussen in de mode-industrie op. Zo is ze te zien in verschillende campagnes van Diesel, stond ze op de cover van toonaangevende magazines als ELLE, Glamour en Wonderland én was ze te zien in Beyoncés videoclip van 'Lemonade'.

Naaktfoto
Op haar Instagramaccount inspireert ze dagelijks mensen die Harlow soms zodanig adoreren dat ze foto's posten waarop ze de pigmentvlekken van het model exact nageschminkt hebben. Gisteren zwierde Harlow een naaktfoto online met een belangrijke boodschap aan haar fans: "Het echte verschil zit niet in mijn huidafwijking. Het is het feit dat ik mijn schoonheid niet zoek in de meningen van anderen. Ik voel me goed in mijn vel, omdat ik zelf weet dat ik mooi ben. Vier unieke schoonheid vandaag en elke dag van het jaar," aldus Harlow. En zo is dat maar. Go Winnie!

18-08-2017 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coucke bouwt gloednieuw museum voor zijn Duchamp-collectie

Coucke bouwt gloednieuw museum voor zijn Duchamp-collectie

https://www.mupload.nl/img/lmj6cbxaqunex.jpg

Marc Coucke gaat een nieuw museum neerzetten in Durbuy, het Ardense stadje dat hij grotendeels heeft opgekocht. De miljardair wil er zijn collectie van de Franse avantgardekunstenaar Marcel Duchamp tentoonstellen. De andere helft van het museum is bestemd voor wisselende exposities.

Coucke heeft al geïnvesteerd in een ecologisch pretpark in het stadje en is bereid 100 miljoen euro in Durbuy te steken. "Het mooiste wat ik ooit heb gedaan in mijn leven, en ook wel het zotste", zegt de flamboyante ondernemer in een interview met de zakenkrant De Tijd.

Naast zo'n driehonderd werken van Duchamp bezit Coucke ook brieven van de kunstenaar, die soms voorwerpen die hij vond uitriep tot kunst. Het bekendste werk van Duchamp (1887-1968) is 'Fountain', een porseleinen urinoir dat hij omgekeerd presenteerde.

Mogelijk wordt voor het museum een architectuurwedstrijd uitgeschreven. De zoektocht naar een geschikte locatie is nog gaande. De gemeenteraad en de provincie zijn volgens de ondernemer enthousiast.

Coucke streek in 2014 meer dan een miljard euro op toen hij zijn bedrijf Omega Pharma verkocht aan het Amerikaanse geneesmiddelenbedrijf Perrigo.

18-08-2017 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DANZEL KRIJGT POOLSE AWARD VOOR GROOTSTE HIT VAN AFGELOPEN DECENNIA "Wereldberoemd in Oost-Europa"

DANZEL KRIJGT POOLSE AWARD VOOR GROOTSTE HIT VAN AFGELOPEN DECENNIA

"Wereldberoemd in Oost-Europa"

https://www.mupload.nl/img/koaghebmwytkp.jpeg

Geen sant in eigen land, maar de Beverse zanger Danzel wordt in het buitenland nog steeds op handen gedragen. Hij kreeg in Polen voor zijn hit 'Pump it up' uit 2004 deze week een award voor de grootste hit van de laatste decennia en dat tijdens een tv-show voor 3,5 miljoen tv-kijkers. In eigen land krijgt hij nauwelijks airplay op de radio en tv, maar in Oost-Europa dragen ze hem duidelijk nog altijd op handen.

Voor Johan Waem begon het allemaal met het televisieprogramma Idool in 2003 op VTM. Hij werd er opgemerkt door een producer en toen ging de bal aan het rollen. Met het nummer 'Pump it up' had Johan als 'Danzel' meteen een flinke hit te pakken. In eigen land werd het daarna wat stiller, maar in het buitenland blijft hij dertien jaar na deze hit nog altijd een veel gevraagde artiest. Vooral in Oost-Europa wordt Danzel onthaald als een echt idool. Deze week volgde de ultieme bekroning.

Tijdens het televisieprogramma 'Disco Pod Gwiazdami', zeg maar de Poolse versie van 'Tien om te Zien'- maar dan wel met een publiek van 3,5 miljoen kijkers- kreeg Danzel een award voor de grootste hit van de laatste decennia.

"Zeg maar een soort lifetime achievement award, hoewel ik nog zeker niet uitgezongen ben", lacht Johan.

Megaster

"Ik had het totaal niet verwacht. Ik was gevraagd voor een optreden tijdens de show en plots kwamen ze met die award op de proppen. Het is natuurlijk een bekroning op het vele werk van de voorbije jaren."

Het is vooral in Oost-Europa dat Danzel een megaster blijft. Dit jaar alleen zal hij 30 keer afreizen naar Rusland en meer dan 20 keer naar Polen vliegen. "Ik heb er ook niet echt een verklaring voor", vertelt hij.

"Deze zomer zit ik ook vaak in Turkije, maar ook daar word ik vooral geboekt door hotelketens die veel Russen over de vloer krijgen. Ze hebben me er gewoon in de armen gesloten en voor hen is 'Pump it up' een klassieker. Ik heb niet het gevoel dat het snel zal stoppen. Bovendien draaien ze in Oost-Europa ook mijn andere werk. In tegenstelling tot Vlaanderen waar ik amper airplay krijg op radio en tv. Dat steekt soms wel een beetje. Ik lig er niet meer wakker van en ben dankbaar voor wat ik bereikt heb, maar in eigen land ben ik dit jaar enkel geboekt voor het festival Kamping Kitsch."

Nieuw werk

Johan baat samen met zijn vrouw Kathleen het danscafé A Peu Près uit op de Grote Markt in Beveren. "Af en toe wandelt er ook wel eens een Bulgaarse of Poolse trucker binnen en die is dan stomverbaasd dat een- in hun ogen- zo'n grote vedette hier gewoon achter de toog staat", lacht Johan. "Het is soms alsof ik in twee werelden leef."

Johan kreeg recent zelfs een visum van drie jaar voor Rusland, iets wat normaal alleen voor diplomaten is voorbehouden. "Dat is inderdaad heel uitzonderlijk", geeft Johan toe. "Je kan het bijna vergelijken met de titel van ereburger."

En het ziet er niet naar uit dat er snel meer rustige tijden gaan aanbreken. "Momenteel broed ik ook nog op nieuw werk. Er is al veel ruw materiaal klaar waar ik binnenkort mee aan de slag ga."

18-08-2017 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthew McConaughey: "Een huwelijk is echt wel hard knokken"

Matthew McConaughey: "Een huwelijk is echt wel hard knokken"

https://www.mupload.nl/img/rfrbhnmknn8wr.jpg

Matthew McConaughey kruipt in 'The Dark Tower' in de huid van de slechterik The Man In Black, en wij mochten naar aanleiding van de Belgische release de 47-jarige Oscarwinnaar vijf vragen stellen. Een overzicht!

"Wat is de beste les die je uit vijf jaar huwelijk hebt getrokken?"  

Matthew McConaughey: "Dat je echt wel hard voor een huwelijk moet knokken. Mijn vrouw en ik hebben nu drie kinderen en dat vergt veel werk, maar het hoort er nu eenmaal bij. Ik probeer mijn carrière te combineren met drie jonge kinderen die mij op sommige momenten echt nodig hebben. Het is dan een kwestie van prioriteiten te stellen. Het is belangrijk dat we als gezin voldoende tijd doorbrengen, dat we samen groeien en er voor elkaar zijn. Dat mijn vrouw mij door dik en dun steunt en dat ik wéét dat ze er altijd voor mij zal zijn, is zowat het beste gevoel ooit. Onze relatie is ook een vriendschap. Ik had Camila nooit ten huwelijk kunnen vragen als wij in het begin geen beste vrienden waren geweest."  

"Wat is jouw beste eigenschap?"  
McConaughey: "Doorzettingskracht en uithoudingsvermogen. Opgeven is zowat het laatste dat ik zou doen. Als ik nee zeg, dan is en blijft het nee, maar ik zal er tegelijkertijd alles aan doen om iemand anders op andere gedachten te brengen. Zegt iemand 'nee' tegen mij? Dan ga ik door totdat die persoon in een betere stemming is en mij toch een 'ja' geeft." (lacht)

"En jouw slechtste eigenschap?"
 

McConaughey: "Ik probeer mijn slechte eigenschappen zo goed mogelijk in te tomen, al is dat niet altijd even gemakkelijk. Ik denk dat we ons er meer van bewust moeten maken dat we allemaal over zowel goede als slechte eigenschappen beschikken, en het is volledig aan ons of we de juiste keuzes in het leven maken of niet. Mijn kameraad zegt altijd: 'Je hebt een goede en een slechte wolf in je zitten, het is aan jou om te beslissen welke wolf je het meeste eten geeft.' Ik probeer elke dag de goede wolf te voederen, al voel ik dat de slechte wolf me soms verdomd dicht op de hielen zit."  

"Waar ben je het meeste bang van?"

McConaughey: "Hoe ouder ik word, hoe erger mijn hoogtevrees wordt. Ken je dat gevoel wanneer je op het punt staat om uit een vliegtuig te springen, en het voelt alsof er honderden magneten jou uit het toestel proberen te trekken? Dat is een ontzettend eng gevoel. Geloof me, ik zal uiteindelijk wel springen hoor, maar toch moet ik elke keer weer mijn angsten zien te overwinnen."  

"Wanneer was het de laatste keer dat iemand een gevoelige snaar raakte bij jou?"

McConaughey: "Oh, dat gebeurt dankzij mijn vrouw en kinderen toch wel minstens één keer per uur! (lacht) Mijn dochtertje is altijd erg verdrietig wanneer ik thuis vertrek, en dat breekt keer op keer mijn hart. Ze zegt dan met een pruillipje: 'Papa, als je iets ziet dat jou aan mij herinnert, vergeet het dan niet te kopen!' Dan smelt ik helemaal."  

'The Dark Tower' draait nu in de Belgische bioscoopzalen.

18-08-2017 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Boskamp doet mee aan De Slimste Mens

Johan Boskamp doet mee aan De Slimste Mens

https://www.mupload.nl/img/k3nuet922hqyb.jpg

Het belooft een kleurrijk seizoen van De Slimste Mens te worden, want Erik Van Looy heeft Johan Boskamp weten te strikken. De ex-voetballer en topcoach zal aantreden in de allereerste aflevering.

Naar eigen zeggen heeft Van Looy Boskamp lang moeten stalken voor die wilde meedoen aan de populaire quiz. Hij is de zevende kandidaat die bekend werd gemaakt. Ook Heidi Van Tielen, Sean Dhondt, Evi Hanssen, Dina Tersago en Goedele Wachters zullen hun kans wagen. Daarnaast doet ook burgemeester van Mechelen Bart Somers mee.

17-08-2017 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pantone eert Prince met eigen paarstint: onze favoriete items in de kleur

Pantone eert Prince met eigen paarstint: onze favoriete items in de kleur

https://www.mupload.nl/img/i3wv6o0xwvfav.jpg

Als eerbetoon aan de overleden zanger Prince, is het paars waar hij bekend om stond nu officieel een kleur. De paarstint kreeg de naam Love Symbol #2 mee en zal gebruikt worden in alles wat nog over de artiest verschijnt. Wij shopten onze favoriete items in de kleur.

Prince stond bekend om zijn voorliefde voor paarse kleding, en dankzij zijn hit en film Purple Rain associeert iedereen hem met de kleur. "De paarstint stond synoniem met wie Prince was, en nu zal dat ook officieel altijd zo blijven. Het is een geweldige manier om zijn erfenis voor altijd in leven te houden," aldus het Prince Estate. Pantone, het bedrijf dat kleurcoderingen publiceert, noemt het een eer om de tint vast te kunnen leggen. De exacte tint werd geïnspireerd op de paarse Yamaha-piano waar Prince mee op tour zou vertrekken, voor hij in 2016 onverwachts overleed door een overdosis fentanyl (een sterke pijnstiller).

Tot de dag van vandaag inspireert Prince ontwerpers met zijn flamboyante outfits. Naast David Bowie zijn er dan ook weinig artiesten die zo'n grote invloed op de mode hebben gehad dan hij. In de herfst/winter 2017 collecties van Prada, Balenciaga en Dolce & Gabbana zitten talloze paarse stuks die zo uit zijn kleerkast gepikt lijken. Shop hieronder onze favoriete items in het paars. Omdat we maar geen genoeg kunnen krijgen van 'The Purple One'.

17-08-2017 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters gaat dieper dan ooit in nieuw programma

Koen Wauters gaat dieper dan ooit in nieuw programma

https://www.mupload.nl/img/xwhwhtwrv1mtn.jpg

Koen Wauters is een zondagskind. Een succesvolle carrière, een gelukkig gezinsleven, een goede gezondheid: hij heeft het allemaal. Dat velen het minder goed hebben, beseft Koen maar al te goed. In een opmerkelijke spot die vanaf vanavond bij VTM te zien is, vertelt hij voor het eerst over 'Over Winnaars', het nieuwe programma waarin hij op zijn manier bijdraagt aan het kleine geluk van anderen. Vanaf maandag 4 september 2017 verrast Koen mensen die door een ziekte of ongeval een fysieke beperking opliepen met een uniek voorstel: het onmogelijke mogelijk maken.

Samen met Koen gaan de deelnemers de uitdaging aan om plannen, passies of ambities die ze door hun beperking hebben opgeborgen, tóch waar te maken. Als buddy en coach helpt Koen hen om boven zichzelf uit te stijgen. Want iemand zonder benen kán die berg op. Een mucoviscidosepatiënt kán de moeilijkste col ter wereld op fietsen. En een slechtziende kán autorijden.

"In september word ik 50", vertelt Koen. "Dat is een moment waarop je eens nadenkt over het leven. Ik besef dat ik al veel geluk heb gehad en dat er anderen minder geluk hebben. Zoals mensen die ziek geworden zijn of een fysieke beperking hebben. Een paar van die mensen heb ik ontmoet. Samen hebben we geprobeerd om plannen die ze door hun beperking hadden opgeborgen, tóch waar te maken. Daar zijn ze soms heel diep voor moeten gaan. Ik dacht: ik ga hun buddy zijn, misschien kan ik hen zelfs inspireren. Het is helemaal anders uitgedraaid. Zíj hebben míj geïnspireerd. In Over Winnaars zit meer van mezelf dan ooit tevoren. Ik draag al mijn gasten een warm hart toe. Zij zijn mijn helden!"

17-08-2017 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire geeft daklozen 10.000 euro

Axel Daeseleire geeft daklozen 10.000 euro

https://www.mupload.nl/img/hjb9r96ojzqwd.jpg

VIER en VIJF hebben gisteren hun programmatie voor het najaar bekendgemaakt. Opvallende nieuwkomer is de documentairereeks 'Project Axel'. Daarin deelt Axel Daeseleire 10.000 euro uit aan vijf daklozen in zijn thuisstad Antwerpen.

Dat doet hij niet zomaar: hij probeert hen via een intensief begeleid traject opnieuw op het goede pad te helpen. Zes maanden lang kunnen de daklozen een beroep doen op een gespecialiseerd team van hulpverleners en begeleiders. Samen stippelen ze een traject uit om te ontsnappen aan de armoede.

Daeseleire wil in beeld brengen hoe moeilijk het is om uit de vicieuze cirkel van armoede te geraken. De eerste grote uitdaging is om de financiële steun van 10.000 euro wijs te gebruiken. De opnames zijn dit voorjaar gestart.

17-08-2017 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeline: "Ik heb met niemand van Temptation nog contact"

Pommeline: "Ik heb met niemand van Temptation nog contact"

https://www.mupload.nl/img/wxftapsolfele.jpg

Dat Pommeline haar lippen en billen wil laten bijwerken, vertelden we u al. Die lipfillers heeft ze intussen al achter de rug; ze ging daarvoor langs bij de praktijk van Diana Gabriëls in Nederland. De directrice maakte van de gelegenheid ook gebruik om Pommeline in een video enkele vragen over Temptation te stellen.

Diana Gabriëls is intussen zowat het vaste adres geworden voor Temptation-deelneemsters die iets willen veranderen aan hun lichaam. Zo liet Rosanna er een borstvergroting uitvoeren (600 cc, voor de geïnteresseerden), en is Pommeline er nu ook klant.

In een video laat de directrice van de kliniek zien hoe de lippen van de Gentse blondine worden bijgewerkt (opgelet: niet voor mensen met een naaldenfobie), en achteraf ziet ze haar kans schoon om Pommeline enkele vragen te stellen. Die antwoordt openhartig, en geeft zo enkele nieuwigheden prijs. Dat ze met niemand van Temptation nog contact heeft - naast Merijn natuurlijk - bijvoorbeeld. "En al zeker niet met Lisa", klinkt het.

Verder verklapt ze ook dat ze eigenlijk van plan was om deel te nemen aan 'Ex on the Beach', het MTV-programma dat nog een stukje pikanter is dan Temptation. "Maar toen leerde ik Merijn kennen en heb ik dat afgezegd." Over de plannen om opnieuw deel te nemen met haar vriend, maar dan als koppel, blijft ze echter mysterieus: "Langs de ene kant zie ik dat wel zitten, omdat ik weet dat we het zouden halen. Maar langs de andere kant had ik het daar als single al lastig. Dus ik denk dat ik het nog lastiger zou krijgen als ik met Merijn zou deelnemen."

17-08-2017 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: zijn Kate en Leonardo een koppel?

Eindelijk: zijn Kate en Leonardo een koppel?

https://www.mupload.nl/img/y8j48nkfzpydn.jpg

Zou het? Fans van Leonardo DiCaprio (42) en Kate Winslet (41) duimen dat het eindelijk prijs is tussen de twee. Sinds ze elkaar leerden kennen op de set van 'Titanic' - en zo het meest legendarische filmkoppel van de laatste 20 jaar werden - zijn ze vrienden voor het leven. Maar foto's van hun vakantie in Saint-Tropez doen vermoeden dat er véél meer aan de hand is.

Zelden brachten enkele foto's zo'n geruchtenstroom op gang. De hoerakreten op sociale media zijn talrijk, al valt er hier en daar ook teleurstelling te horen. Want al die blonde scharrels met wie Leo zich de voorbije jaren bezighield: de diehardfans wisten dat die geen lang leven beschoren zouden zijn. Maar nu hij aan Kate gelinkt wordt, zou het wel eens voorbij kunnen zijn met 'eeuwige vrijgezel' DiCaprio. Op vakantie aan de Côte d'Azur weken ze alleszins geen moment van elkaars zijde.

Leo en Kate, dat moet wel grote liefde zijn. Toen ze twintig jaar geleden voor het eerst samen op de set stonden van 'Titanic', klikte het meteen. Op dat moment waren ze nog vrij onbekend en doordat ze samen - dankzij het monstersucces van de film - in een mediastorm terechtkwamen, smeedden ze een band voor het leven. Het feit dat Kate hem al kent van voor hij wereldberoemd werd, zorgt ervoor dat DiCaprio haar door en door vertrouwt. Hij weet dat het haar niet om zijn bekendheid of zijn geld te doen is. Volgens insiders houdt Leo dan ook al twintig jaar van haar, en is de reden voor zijn voortdurende gescharrel met fotomodellen dat hij nooit meer een vrouw zoals Kate is tegengekomen.

Stomende scènes

Zelf steekt ze haar liefde voor Leonardo ook niet onder stoelen of banken. Herinner je haar speech op de Golden Globes van 2009. Toen mocht ze een award voor beste actrice in ontvangst nemen voor 'Revolutionary Road'. Hij zat in de zaal, want in die film speelden de twee voor het eerst sinds 'Titanic' nog eens samen. Op het podium zei Kate: "Ik hou al dertien jaar van je, Leo. Met heel mijn hart. Echt waar." Aan hun stomende seksscène in de film leek overigens weinig acteerwerk te pas te komen. Hun chemie spatte ook daar weer van het scherm, net zoals dat in 'Titanic' het geval was geweest. DiCaprio zei daar onlangs nog over: "Veel moeite hebben we daar nooit voor moeten doen. Die chemie was er gewoon, van nature."

Ouder & wijzer

Met Kate krijgt hij er ineens drie kinderen bij, van drie verschillende vaders. Want ook zij doorzwom intussen al heel wat amoureuze watertjes. In 1998 trouwde ze een eerste keer met Jim Threapleton. Samen kregen ze een dochter, om in 2001 alweer te scheiden. In 2003 trouwde ze met regisseur Sam Mendes. Met hem kreeg ze een zoon, en in 2010 gingen ze uit elkaar. Haar laatste huwelijk dateert van 2012 met Ned Rocknroll. Ook daar volgde een zoon en... een scheiding. Voor het eerst in hun lange vriendschap zijn Winslet en DiCaprio op hetzelfde moment single. Alles lijkt perfect om eindelijk voor elkaar te kiezen. "We zijn ouder en wijzer, maar eigenlijk zijn we nog steeds dezelfde mensen als twintig jaar geleden", liet hij zich onlangs in een interview ontvallen. "We lachen om dezelfde dingen. En Kate zorgt er altijd voor dat ik mezelf niet te serieus neem." Het leest als het scenario van een romantische blockbuster, eentje waar Leo en Kate met plezier de hoofdrol in spelen.

16-08-2017 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel vlinders bij onze BV's: ook Kevin Janssens deelt nieuwe liefde

Veel vlinders bij onze BV's: ook Kevin Janssens deelt nieuwe liefde

https://www.mupload.nl/img/32vmq8jfemale.jpg

De zomer doet onze BV's duidelijk goed, want er ontluiken heel wat nieuwe relaties. Na Véronique De Kock en Elke Clijsters kondigde ook Kevin Janssens op Instagram aan dat hij een nieuwe vriendin heeft.

Kevin postte op Instagram een innige foto waarop hij het Vlaamse model Louise De Schryver nét geen kus geeft. "#mamaenpapashow  ¿¿#nicknames #notpregnant", klinkt het raadselachtige bijschrift.

Voorheen had Kevin al relaties met Natalia, Josje Huisman en An Lemmens, maar die liepen steeds op niets uit.

16-08-2017 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar Jennifer Anniston veel spijt van heeft

Waar Jennifer Anniston veel spijt van heeft

https://www.mupload.nl/img/vnwgaxjaylfkb.jpg

Jennifer Aniston eindigt altijd hoog in mooie vrouwen-lijstjes. Aan de Australische site Now To Love heeft de Amerikaanse actrice wat beautygeheimen prijsgegeven, maar ook haar grootste fout. De Friends-actrice heeft veel spijt dat ze in haar leven urenlang onbeschermd heeft liggen bakken in de zon.

"Ik bedoel, ik smeerde mezelf in met babyolie. Wat dacht ik in vredesnaam? Zie het als een waarschuwing, gebruik alsjeblieft goede zonnebrandcrème", aldus Jennifer. De 48-jarige actrice geeft meteen toe dat ze verslaafd was aan een zongebruinde huid. "Ik houd van de zon, echt ontzettend veel. Toen ik nog een 'babe' was, was het nog erger. Ik was dol op bruin zijn, hoe bruiner hoe beter. Ik was er he-le-maal weg van."

Inmiddels weet Jennifer wel beter. Ze zegt dat een goede bescherming tegen de zon noodzakelijk is voor je huid. Haar belangrijkste huidadvies, naast het voorkomen van verbranding: hydrateren. De Amerikaanse smeert tot ze erbij neervalt. Andere beautytips van Jennifer: eet gezond, beweeg veel en leg je telefoon weg. "Vroeger was een scherm een televisie, klaar. Tegenwoordig kijken we naar tv's, telefoons, computers en weet ik wat nog meer. Als we niet uitkijken, neemt technologie ons hele leven over."

Slechts één ding is volgens Jennifer nog zinlozer dan jezelf op laten gaan in je smartphone: jezelf zorgen maken over ouderdom. "We worden allemaal ouder. Maak er niet zo'n punt van."

16-08-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Angelina en Brad wordt straks een jongen

Dochter van Angelina en Brad wordt straks een jongen

https://www.mupload.nl/img/u4yyojqbgpixl.jpg

Shiloh Jolie-Pitt, de dochter van Brad en Angelina, is in mei 11 jaar geworden. De puberteit dient zich aan, en daarom bereidt het gezin een ingrijpende verandering voor. Het meisje wil immers liever als jongen door het leven gaan, en is daarom met een hormoonbehandeling gestart.

Toen ze twee was, verscheen Shiloh - het oudste biologische kind van Brad en Angelina - nog met schattige roze jurkjes ten tonele. Amper een jaar later borg ze die voorgoed op in haar kast. Als kleuter al maakte het kind duidelijk dat ze liever als jongen door het leven wou gaan. En haar ouders steunden die beslissing: Angelina sprak er openlijk over in interviews, en liet Shiloh voortaan zelf kiezen hoe ze zich zou kleden. Ook toen hun dochter eiste dat ze 'John' of 'Peter' genoemd zou worden, maakten haar ouders daar geen punt van. "Ze mag dan later zelf kiezen met welk geslacht ze zich wil identificeren", hield het koppel alle opties open.

Al sinds 2009 draagt Shiloh jongenskleren in het openbaar, maar haar lichaam bleef altijd vrouwelijk. Niet zo'n groot probleem voor een jong kind, maar nu de puberteit zich aandient, moet Shiloh een keuze maken: laat ze de hormonale veranderingen doorgaan, dan wordt het later een stuk moeilijker om nog van geslacht te veranderen. Wil ze snel een jongen worden, dan start ze nu beter al met haar transformatie.

Hormoonbehandeling

Geen gemakkelijke beslissing voor een kind van amper elf, maar Brad en Angelina steunen hun dochter in haar identiteit. Shiloh wil echt als man door het leven gaan, en dus trok het gezin na haar verjaardag naar een specialist. Verschillende media melden dat er intussen een hormoonbehandeling werd opgestart onder begeleiding van het Younique Surgery Center in Santa Monica. Die moet ervoor zorgen dat Shilohs lichaam niet vrouwelijker wordt dan het al is, en voorkomt ingrijpende operaties op latere leeftijd, zoals bijvoorbeeld een borstamputatie.

De beslissing van Brad en Angelina om Shiloh haar eigen weg te laten kiezen, valt echter niet bij iedereen in goede aarde. Naar verluidt zijn de ouders van Brad absoluut niet te spreken over de geslachtsverandering van hun kleinkind. Ze zien het transgenderproces als iets onnatuurlijks en hebben fikse ruzie met hun zoon en zijn ex. De twee trekken op dat vlak echter aan hetzelfde zeel, wat hen weer dichter bij elkaar heeft gebracht. De relatie tussen Brad en Angelina zou voor het eerst in maanden weer de goede richting uitgaan. Volgens bronnen overweegt Angelina zelfs om de scheiding af te blazen.

16-08-2017 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock stelt haar nieuwe vriend voor

Véronique De Kock stelt haar nieuwe vriend voor

https://www.mupload.nl/img/1cs5cfdskzcdy.jpg

Véronique De Kock is single af, dat meldt de ex-miss op Instagram. Ze postte daar een foto van haar nieuwe vriend, en zegt dat ze samen 'superhappy' zijn.

De Kock (40) postte de foto omdat ze eventuele speculatie in de media wil vermijden. "Ja en, hier is hij dan. En we amuseren ons geweldig en zijn samen super happy! Ok?", schreef ze erbij. Op de foto geeft ze haar nieuwe vriend een liefdevolle kus. Het gaat om Manuel Goossens uit Brecht, de 34-jarige zaakvoerder van Hupple. Dat bedrijf maakt honden- en kattenkoekjes, die wereldwijd verkocht worden.

Véronique was sinds eind vorig jaar single, nadat ze brak met haar man Fabien Gribaudo. Ze waren net geen vijf jaar samen en hebben samen een zoontje: Maximilien (4). Tot een paar maanden geleden woonden de twee nog onder hetzelfde dak, maar of dat nu nog zo is, is niet duidelijk.

16-08-2017 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!