NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson heeft een nieuw lief, maar het is niet Julian Assange

Pamela Anderson heeft een nieuw lief, maar het is niet Julian Assange

https://www.mupload.nl/img/xfsn1y93slbgx.jpg

Pamela Anderson heeft laten weten dat ze erg veel houdt van Julian Assange, de oprichter van WikiLeaks. Maar de twee hebben geen relatie. Die heeft de actrice namelijk met iemand anders, vertelde ze vandaag op de Engelse televisie.

De ster uit de serie Baywatch werd de laatste tijd in één adem genoemd met Assange, die sinds 2012 in Londen verblijft in het gebouw van de ambassade van Ecuador. Eerder dit jaar schreef Pamela een emotionele open brief aan Assange. Daarna deed ze geheimzinnig over hun relatie. In de ontbijtshow Good Morning Britain vertelde ze echter dat er een ander liefje in het spel is.

"We hebben een platonische relatie", zei ze over Assange. "We zijn vrienden, hele goede vrienden zelfs. Ik hou van Julian. Ik heb zelden een interessanter iemand ontmoet. Hij is dapper en dat vind ik sexy." Maar een romance zit er niet in, gaf ze na enig aandringen van de presentatoren toe. "Nee, het is geen romance. Ik heb romantiek in mijn leven. Maar kan een iemand je alles geven? Ik heb nu iemand voor de liefde en iemand voor de goede gesprekken. Ik ben een gelukkige vrouw."

De vijftigjarige Pamela wilde niet vertellen wie de romantiek in haar leven brengt. Recentelijk gingen er geruchten dat ze wat had met voetballer Adil Rami. De twee werden gespot in een eettentje in Saint Tropez. Het stel dronk wijn en had alleen maar oog voor elkaar, bleek op foto's die door paparazzi waren genomen.

20-09-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kwam Emma Stone 8 kilo bij voor nieuwe filmrol

Zo kwam Emma Stone 8 kilo bij voor nieuwe filmrol

https://www.mupload.nl/img/b9izfszw3v5pp.jpg

Emma Stone kan je binnenkort bewonderen in Battle of the Sexes, een film waarvoor ze bijna 7 kilo aan spiermassa moest bijkomen. Ze is namelijk in de huid van tennislegende Billie Jean King gekropen en die rol vroeg om een atletisch uiterlijk. En daarvoor heeft ze uren in het fitnesscentrum gesleten. Haar trainer Jason Walsh doet haar zware sportroutine aan het magazine Self uit de doeken.

"We hadden drie maanden om spieren te kweken", legt de gespierde Jason Walsh uit. "Emma wilde minstens 5 kilo bijkomen, toen we dat streefdoel haalden, hebben we besloten dat we nog een tandje zouden bijsteken om echt de looks van Billy Jean te evenaren. Emma was heel enthousiast toen ze merkte dat ze sterker werd. De actrice had het voordeel dat ze enkele maanden had om te trainen, de meeste acteurs moeten het in slechts zes tot acht weken doen." 

Emma leefde haast in het fitnesscentrum, sommige dagen deed ze haar work-outs zelfs 's ochtends en 's avonds. De routine van de actrice bestond uit basisoefeningen om sterk te worden, zoals pompen, heupstoten, squatten en gewichtheffen. Ze kon wel tot 80 kilogram heffen.

20-09-2017 om 22:05 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit kan toch niet gezond zijn?" Fitnessmodel is 8 maanden zwanger, maar heeft nog steeds geen buikje

"Dit kan toch niet gezond zijn?" Fitnessmodel is 8 maanden zwanger, maar heeft nog steeds geen buikje

https://www.mupload.nl/img/qbejlyrpkigfw.jpg

Nog maar enkele weken te gaan vooraleer deze fitnessfanate bevalt, maar van een buikje is amper sprake. Sterker nog: Sarah Stage blijft druk in de weer met allerlei oefeningen om haar lichaam strak te houden. Vijf dagen geleden plaatste ze nog een filmpje op haar Instagramprofiel waarin te zien is hoe ze sport met (lichte) gewichten. "En als wij nog maar naar een stuk vlees durven kijken, vliegen de kilo's eraan. Hoe kan dit in godsnaam?", vragen mensen zich collectief af.

Het 33-jarige lingeriemodel is hier twee maanden geleden ook de revue gepasseerd. Toen al klonk er kritiek omdat haar lijntje veel te slank was voor een zwangerschap. "Dat kan toch niet gezond zijn?", luidde de commentaar. Sommigen vermoedden toen zelfs dat Sarah een draagmoeder ingeschakeld had.

20-09-2017 om 22:00 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine buikspreekster en haar pluizige vriendjes zingend naar finale 'America's Got Talent'

Kleine buikspreekster en haar pluizige vriendjes zingend naar finale 'America's Got Talent'

https://www.mupload.nl/img/ydsq9vpoxcugk.jpg

Darci Lynne stoot door naar de finale van America's Got Talent. Samen met haar vriendjes Oscar en Petunia zingt ze With A Little Help From My Friends van de Beatles. Al vinden wij dat steekje naar juryleden Simon Cowell en Mel B nog het beste!

20-09-2017 om 21:55 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magistraten buigen zich over 'Blind Getrouwd': "Programma kan verkeerd beeld geven van huwelijk"

Magistraten buigen zich over 'Blind Getrouwd': "Programma kan verkeerd beeld geven van huwelijk"

https://www.mupload.nl/img/bqh8oqhnnqm2y.jpg

Het college van procureurs-generaal moet voor alle gerechtelijke arrondissementen in ons land een standpunt innemen over huwelijken tussen twee personen die elkaar de dag zelf voor het eerst ontmoeten. Dat heeft minister van Justitie Koen Geens (CD&V) vandaag in de Kamer verklaard. Het concept staat al twee jaar centraal in het programma 'Blind getrouwd' en sinds kort in de Franstalige versie 'Mariés au premier regard'.

"Het lijkt me inderdaad wijs het college van procureurs-generaal te vragen een algemeen standpunt voor dergelijke aanvragen te bepalen", zei minister Geens in de Kamercommissie Justitie. Volgens de minister kan het gebruik van het burgerlijk huwelijk in dat soort programma's "een verkeerd beeld geven van het instituut, dat de uitdrukking is van de wens om een duurzame leefgemeenschap te creëren".

"Huwelijk is geen testfase"

In het programma brengt een team van "experts" vier alleenstaande mannen en vrouwen samen. Ze trouwen en na verloop van tijd moeten ze beslissen of het huwelijk voortduurt of dat ze scheiden. Minister Geens waarschuwde dat het huwelijk geen "zoekinstelling of testfase" is. "Het gaat erom bewust te zijn van de gevolgen" van zo'n daad: het overlijden van de partner, die schulden met zich kan meedragen, reeds kinderen hebben, de sociale en fiscale gevolgen, enzovoort. "Een huwelijk brengt gevolgen met zich mee."

Autonomie van de ambtenaar

Geens verwees naar de autonomie van de ambtenaar van de burgerlijke stand die de kwaliteiten en huwelijksvoorwaarden moet nagaan. Die moet er zich bijvoorbeeld van vergewissen dat er sprake is van wederzijdse toestemming. Hij moet de situatie geval per geval tegen het licht houden en rekening houden met alle pertinente elementen.

De ambtenaar heeft het recht het huwelijk te weigeren indien niet aan de voorwaarden is voldaan of wanneer het indruist tegen de openbare orde, aldus nog minister Geens. Dat kan bijvoorbeeld indien één van de partners geen correct beeld heeft van het huwelijk. Een partner "mag niet onder druk staan van een tv-programma". De kandidaten kunnen dan weer in beroep gaan bij de familierechtbank tegen een weigering door de ambtenaar. De ambtenaar kan zich ook wenden tot de procureur des konings.

De burgemeester van Sint-Lambrechts-Woluwe, Olivier Maingain, had onlangs zo'n huwelijk geweigerd nadat hij zich tot het parket van Brussel had gewend. De bal ligt nu dus in het kamp van de procureurs-generaal.

20-09-2017 om 21:52 geschreven door artist lover


Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van een etentje in een duur restaurant tot een zijden badjas: dit zat er in de goodiebag van de Emmy's

Van een etentje in een duur restaurant tot een zijden badjas: dit zat er in de goodiebag van de Emmy's

https://www.mupload.nl/img/4hdvg9td260x0.jpg

Welke sterren afgelopen zondag allemaal een Emmy in ontvangst mochten nemen, kun je hier lezen. Maar zelfs zij die geen beeldje kregen, gingen niet met lege handen naar huis. Alle acteurs en actrices kregen namelijk allemaal een zéér goedgevulde goodiebag mee. Dit zat er allemaal in.

Sterren kregen hun goodiebag overhandigd in de Giving Suite, een ruimte achterin het Microsoft Theatre (waar de Emmy Awards uitgereikt werden). Voor elke ster die er langskwam, doneerde Backstage Creations en de sponsors geld aan de Television Academy Foundation. Vorig jaar werd daar zo'n 150.000 dollar mee opgehaald.

Opvallend is wel dat de inhoud van de giftbags van de Oscars stukken luxueuzer is. Al mogen de celebs die aanwezig waren op de Emmy's zeker ook niet klagen. Dit zat er allemaal in:

1. Drie overnachtingen in Canyon Ranch
Gasten mogen 3 nachten all-inclusive overnachten in een welnesscentrum van Canyon Ranch in Tuscon, Arizona, Lenox of Massachusetts. Een verblijf in Lenox kost voor 3 dagen in de duurste kamer zo'n 5.400 dollar, in Tuscon betaal je daar 21.000 dollar voor. Geen slecht eerste cadeautje dus.

2. Ferrari Trento wijn
Helaas gaat het hier niet om het automerk Ferrari, maar om een wijnmerk. De fles die de acteurs meekregen kost zo'n 22,9 dollar.

3. Een etentje bij Benjamin Steakhouse Prime
De goedkoopste steak bij het grillrestaurant Benjamin Steakhouse Prime begint bij 53,95 dollar en loopt op tot ver daarboven. Sterren mogen er een avondje eten en drinken wat ze willen, met wie en hoeveel mensen ze willen.

4. Een zijden badjas en 2 overnachtingen in Hyatt Regency Suzhou
Ze moeten er eerst wel voor naar China afzakken, maar eens ze daar zijn mogen de sterren gratis 2 nachten overnachten in Hyatt Regency Suzhou. Een poepchique hotel dat je zo'n 300 dollar kost voor een suite. Rondlopen kunnen de acteurs er in een zijden badjas.

5. Haarproducten van Flow
De aanwezigen kregen verschillende haarproducten van Flow, zoals een 30 Second Treatment, Heat Protectant Spray en Smoothing Balm.

6. Schoenen van Wolverine
Het zijn allesbehalve schoenen voor op de rode loper, maar de acteurs kregen zondag toch maar een paar laarzen van Wolverine mee naar huis.

7. Een sweater van Daylight Curfew
Als je binnenkort tal van celebs ziet rondlopen op paparazzifoto's met een sweater aan van Daylight Curfew, dan weet je waarom. Je herkent de truien aan de cartoonfiguurtjes Rick en Morty die erop afgebeeld staan.

8. Een masker van Freeman Beauty
De maskers van Freeman Beauty kosten amper 8 dollar en zijn bedoeld om je poriën te reinigen zonder de huid uit te drogen.

9. Geurkaarsen van One Wish Light
De geurkaarsen van het Amerikaanse merkje One Wish Light worden gemaakt van soja en kosten 25 dollar per stuk. In de goodiebags zaten verschillende geuren.

10. Chocolade van Patchi Chocolate USA
In de goodiebag zat ook een doosje pralines van Patchi Chocolate USA ter waarde van 50 dollar.

11. Massageapparaat van Thera Cane MAX
Een makkelijk, maar effectief zelfmassaggeapparaat dat de spanning in je spieren laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

20-09-2017 om 00:30 geschreven door artist lover


Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Misplaatste grap van tekenaar": Studio 100 reageert op 'penisrel' in Maya de Bij

"Misplaatste grap van tekenaar": Studio 100 reageert op 'penisrel' in Maya de Bij

https://www.mupload.nl/img/r7rdtlza6thxk.jpg

Er is heel wat commotie ontstaan rond de tekening van een penis in een aflevering van Maya de Bij. Het was een Amerikaanse moeder die op sociale media erg misnoegd reageerde nadat ze de afbeelding had gespot. "We vermoeden dat het om een misplaatste grap van een tekenaar gaat", zegt Hans Bourlon, CEO van Studio 100, in een reactie aan onze redactie. "Niet echt professioneel, maar wellicht zullen we nooit weten wie dit heeft gedaan. Het beeld werd intussen vervangen door een nieuwe versie."

20-09-2017 om 00:26 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' blazen hun tweede huwelijksfeest af

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' blazen hun tweede huwelijksfeest af

https://www.mupload.nl/img/afdmewvfsrdus.jpg

Terwijl Nick en Veerle uit het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd' hun huwelijk volgende zomer gaan overdoen, zien Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova uit de eerste reeks net af van die plannen, vertelt Nuria in Story.

"Het leek ons fijn om opnieuw een feest te geven, omdat we elkaar op ons eerste feest nog niet kenden en dan beleef je dat natuurlijk anders. Stijn wilde mij afgelopen zomer verrassen. Hij contacteerde stiekem onze familie en vrienden, maar uiteindelijk bleken er veel op vakantie, dus heeft hij het niet laten doorgaan. Ach, erg vind ik het niet. Voor mij is het niet meer noodzakelijk. Ik laat het aan Stijn over. Het zou goed kunnen dat er geen feest meer komt."

Nuria zegt dat er absoluut geen haar in de boter zit tussen haar en Stijn. "We zijn in augustus op vakantie geweest naar een camping in Zuid-Frankrijk. Even weg van alle drukte deed ons deugd. Op zo'n camping ga je weer back to basics. Ik heb er een detoxkuur gevolgd en aan yoga gedaan. Stijn heeft vooral veel boeken gelezen. Tijdens onze vakantie hebben we nog maar eens gemerkt hoe goed het tussen ons klikt. We lachen heel wat af!"

Babynieuws
Over eventuele gezinsuitbreiding wil Nuria niet veel kwijt. "Iedereen weet dat we graag snel kinderen willen, maar mocht ik al zwanger zijn, dan willen we dat zolang mogelijk voor onszelf houden. Sowieso zouden we onze baby uit de media willen houden. Het is niet omdat ons huwelijk gefilmd werd, dat heel ons leven in de media moet komen. We genieten nu van de rust. We hebben wel een katje in huis gehaald. En voorlopig hebben we daar onze handen vol mee", lacht ze.

20-09-2017 om 00:23 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks groot verdriet zit Stefaan Degand opnieuw in jury 'Slimste Mens': "Ik moet verder"

Ondanks groot verdriet zit Stefaan Degand opnieuw in jury 'Slimste Mens': "Ik moet verder"

https://www.mupload.nl/img/hhhkznq9llbkw.jpg

Twee maanden geleden verloor Stefaan Degand (38) zijn vrouw en ongeboren kind, maar ondanks dat immense verlies zit hij toch in de jury van het vijftiende seizoen van 'De Slimste Mens'. Aan Het Nieuwsblad zei hij dat zijn verdriet te groot is voor woorden, maar dat hij toch nog de zotte kan uithangen.

Stefaan had voor het overlijden van zijn vrouw en hun ongeboren kind Bo, aan Erik Van Looy beloofd om in de jury te zitten. "Erik was bezorgd dat het zotteke uithangen een opgave zou zijn, dus belde hij me op. Ik begrijp die bezorgdheid wel, maar ik had het hem beloofd, dus dan doe ik dat. Ik hoef daar geen applaus voor. Maar ik moet verder. Dit is wie ik ben", vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

De acteur vertelde ook dat er veel begrip is bij Woestijnvis voor zijn situatie. "Maar als het een avond niet zou lukken, of ik heb geen zin, dan snappen ze dat ook." Stefaan moet wel na de opnames meteen naar huis om voor Mina, zijn dochter van drie, te zorgen.

Gelukkig kan de acteur wel op de steun van familieleden, vrienden en buren rekenen. "Mijn vrouw is voor zo veel mensen zo liefdevol geweest dat zij dat ook na haar dood nog voelen. Ik beschouw dat als een liefdevolle boemerang die terugkomt." 

Persverantwoordelijke van Vier Lies Maesschalck zegt dat ze enorm appreciëren dat Stefaan nog mee wil doen aan 'De Slimste Mens. "Iedereen voelt zich erg betrokken. En we zullen er alles aan doen om er fijne avonden van te maken."

20-09-2017 om 00:19 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerhonda beschuldigt R. Kelly voor de camera: "Ik was 16 toen een vrouw me leerde hoe ik hem moest bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten"

Jerhonda beschuldigt R. Kelly voor de camera: "Ik was 16 toen een vrouw me leerde hoe ik hem moest bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten"

https://www.mupload.nl/img/fsqdcgvuimhbe.jpg

R. Kelly die als een sekteleider enkele jonge vrouwen in zijn huizen vasthoudt en hardhandig aanpakt? Het zijn hardnekkige beschuldigingen die de R&B-zanger blijven achtervolgen. Een van de slachtoffers heeft nu voor de camera verteld wat haar overkomen is. "Een vrouw trainde me om hem seksueel te bevredigen. Soms werd ik dagenlang opgesloten in een kamer", klinkt het.

Jerhonda Pace (24) was naar eigen zeggen zestien jaar toen ze seksuele contacten had met R. Kelly. Haar eerste ontmoeting kwam er naar aanleiding van zijn proces in 2008: op een filmpje zou te zien geweest zijn dat de zanger een 13-jarig meisje misbruikte, maar hij werd toen op alle punten vrijgesproken. "In die tijd was ik een enorme fan van R. Kelly. Ik hield van zijn muziek en van al wat hij deed. Ik wilde met eigen ogen zien of hij diegene was op de bewuste tape. Of werd hij er net ingeluisd?"

De vrijspraak zorgde voor een enorme opluchting. "Zie je wel dat het niet waar was, dacht ik. Nu zouden ze hem wel met rust laten."

"Stond te trillen op mijn benen"
Snel nadien volgde het persoonlijke contact. "Een van zijn vrienden stuurde een bericht via MySpace. Hij zei dat ik naar Robs huis moest komen, want hij gaf een feestje. Maar wie was die Rob dan? R. Kelly dus. Dit kon toch niet waar zijn? Mijn vrienden zeiden dat ik mijn kans maar moest wagen en we gingen naar zijn woning. Rob nam me daar apart en zei dat hij me nog van de rechtszaak kende. Mijn hart bonsde in mijn keel, ik stond te trillen op mijn benen. We hebben telefoonnummers uitgewisseld en zo is het begonnen."

"Daarna nodigde hij me een keer uit voor een zwembadfeestje, ik moest mijn badpak dus meenemen. Hij wilde dat ik heen en weer liep als een model en telkens ik bij hem kwam iets uittrok. Dat heb ik gedaan. We zijn beginnen kussen en dat was de eerste keer dat we seks hadden. We waren daar alleen, het feestje stond later op het programma."

"Ze deed echt alles, ik had veel schrik"
Toen er een andere vrouw bij betrokken werd, voelde Jerhonda zich echter niet meer op haar gemak. "Ik mocht naar zijn tourbus komen en daar zag ik hen allebei naakt liggen. Van haar moest ik leren hoe ik hem seksueel moest bevredigen. 'Maak je maar geen zorgen', zei hij. 'Zij gaat je alles tot in de puntjes uitleggen'. Ik moest mijn kleren uittrekken en daarna begon ze seks met mij te hebben. Ze deed echt alles. Ik wist niet wat er aan het gebeuren was, ik was slechts 16 jaar. Ik had veel schrik en dat zag hij ook."

R. Kelly kon volgens haar ook gewelddadig uit de hoek komen. "Hij sloeg me in het gezicht en deed me fysiek pijn. Soms werd ik dagenlang in een kamer opgesloten."

De zanger heeft ook veel vrijpartijen gefilmd. "Hij was een enorme controlefreak. Ik moest me kleden zoals hij het wilde en mijn gsm afgeven. Als ik naar het toilet wilde, iets wilde eten of me wilde douchen moest ik eerst zijn toestemming vragen."

"Ik wil nu het verschil maken"
De bizarre relatie zou uiteindelijk zeven maanden duren. Jerhonda besefte meer dan ooit dat ze daar weg moest en dus verzon ze een list. "Hij was een feestje aan het voorbereiden. Ik maakte hem wijs dat ik schoenen wilde halen bij mijn nonkel die iets verderop woonde. Hij ging akkoord, maar ik moest onmiddellijk terugkeren. Dat laatste heb ik niet gedaan: ik heb alles achtergelaten en niet meer omgekeken."

Jerhonda doet haar verhaal nu om andere slachtoffers te helpen. "Niemand is voor mij opgekomen, maar ik wil nu wel het verschil maken. Hij heeft die meisjes enorm gebrainwasht, hij doet me zelfs een beetje aan (sekteleider; nvdr) Charles Manson denken. Ik hoop dat ik die dames kan helpen. Kelly moet gestopt worden. Ik heb alvast klacht ingediend."

De advocate van R. Kelly ontkent met klem alle beschuldigingen. "Hij werkt hard om zijn naam te zuiveren en zal alle kwaadsprekers vervolgen", klinkt het. In het verleden beweerden immers nog meer vrouwen dat ze door hem mishandeld waren. Met hen heeft hij een minnelijke schikking geregeld.

"Pa, stop met mij belachelijk te maken"
Twee maanden geleden maakte een zekere Joycelyn Savage nog een opmerkelijk filmpje. Zij is een van de jongedames die door Kelly 'vastgehouden' zou worden. "Ik heb een boodschap voor mijn familie, en dan in het bijzonder mijn vader. Papa, het mediacircus dat je in gang gestoken hebt... Dat is een absolute ramp, je moet hiermee stoppen. Ik ben het kotsbeu, je maakt mij en de hele familie belachelijk. Ik ben blij met de plek waar ik nu ben en de mensen die me omringen. Je weet hoe het gegaan is, de avond waarop ik naar R. Kelly gegaan ben. Dus alstublieft: stop waarmee je bezig bent. Ik kan niet geloven dat je het al zo ver gedreven hebt. Ik zie je doodgraag, maar je moet me begrijpen."

Kelly is in het verleden vaker beschuldigd van seksueel wangedrag. Zijn huwelijk in 1994 met de toen 15-jarige zangeres Aaliyah bleek niet legaal en in 2002 werd de artiest aangeklaagd voor 21 gevallen van kinderporno.

20-09-2017 om 00:16 geschreven door artist lover


Reageer (0)
17-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Charles wil niet naar Buckingham Palace verhuizen als hij koning wordt, paleis ontkent

Prins Charles wil niet naar Buckingham Palace verhuizen als hij koning wordt, paleis ontkent

https://www.mupload.nl/img/abf6ndwi3t8pl.jpg

Clarence House, het kantoor van de Britse prins Charles, heeft zondag berichten dat de prins na het overlijden van zijn moeder en zijn eigen troonsbestijging niet naar Buckingham Palace wil verhuizen, als 'onwaar' bestempeld. De Sunday Times daarentegen weet op basis van 'geïnformeerde bronnen' dat Charles en Camilla liever in het naastgelegen en geheel aan hun smaak aangepaste Clarence House blijven wonen.

Koning William IV verhuisde in 1830 ook niet naar Buckingham Palace, en bleef in Clarence House wonen. Voor bijzondere gelegenheden gebruikte hij het aangrenzende St James' Palace, dat hij via de overloop binnendoor kon bereiken. Zijn nicht Victoria verhuisde echter wel naar Buckingham Palace toen ze in 1837 koningin werd.

Het paleis is sindsdien de officiële koninklijke residentie, al wonen de meeste leden van de koninklijke familie er niet graag en heeft iedereen een eigen onderkomen elders. Koningin Elizabeth, die in 1952 van Clarence House naar Buckingham Palace verhuisde, brengt veel meer tijd door in Windsor Castle en is in de zomer ruim twee maanden in Schotland.

Charles nam zijn intrek in Clarence House na het overlijden van zijn grootmoeder koningin Elizabeth, de koningin-moeder in 2002. Hij liet het stadspaleis grondig opknappen. Hij verblijft er zo'n acht maanden per jaar, en trekt zich in de weekeinden vaak terug op zijn landgoed Highgrove. Ook in Wales en Schotland heeft hij eigen verblijven.

17-09-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Myers keert nog n keer terug in 'Halloween'! En Jamie Lee Curtis ook

Michael Myers keert nog één keer terug in 'Halloween'! En Jamie Lee Curtis ook

https://www.mupload.nl/img/yi0brkbxisdtk.jpg

Halloween komt er weer aan, maar de editie van volgend jaar belooft nog veel griezeliger te worden. In 2018 verschijnt namelijk een nieuwe Halloween-film in de cinemazalen. En Jamie Lee Curtis herneemt haar rol als Laurie Strode.

Jamie Lee Curtis tweette vrijdag een foto van haar met de gemaskerde moordenaar Michael Myers. Haar tweet was vergezeld met de niet mis te verstane boodschap "Dezelfde deur, dezelfde kleren, dezelfde problemen. 40 jaar later. Ik keer een laatste keer terug naar Haddonfield voor Halloween in 2018." Spannend!

Curtis was voor de eerste keer te zien als Laurie Strode in 1978 in Halloween. In die film wordt ze als tiener gestalkt door Michael Myers, die ontsnapt is uit een psychiatrische gevangenis na de moord op zijn zus. In het vervolg wordt duidelijk dat Myers eigenlijk haar broer is. Het zal de vijfde keer zijn dat Curtis gestalte geeft aan Laurie. De laatste keer dateert van 2002 in 'Halloween: Resurrection'.

De legendarische horrorregisseur John Carpenter is aan de nieuwe 'Halloween'-film verbonden als executive producer. Hij zal ook creatieve raad geven aan de crew. De producers zijn Jason Blum, producer van horrorhits 'Get Out', 'Paranormal Activity' en 'The Purge' en Malek Akkad, die alle Halloween-films al produceerde.

17-09-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Locatiemanager populaire Netflix-serie Narcos doodgeschoten in Mexico

Locatiemanager populaire Netflix-serie Narcos doodgeschoten in Mexico

https://www.mupload.nl/img/yxccjexhmb0gd.jpg

Een locatiemanager van de Netflix-serie Narcos is deze week dood gevonden in zijn auto in Temascalapa. Hij was op zoek naar geschikte filmlocaties in Mexico, om daar eventueel het vierde seizoen op te nemen van de populaire serie over Colombiaanse drugskartels.

Op maandag reed de 37-jarige Carlos Muñoz Portal naar een potentiële filmlocatie in de gemeente Temascalapa. Hij was van plan om daar enkele foto's te nemen voor Netflix, zo vertelt een vriend volgens The Guardian. Uren later werd hij in zijn auto aangetroffen met verschillende schotwonden. Op dat moment was hij al overleden. 

Netflix heeft inmiddels de dood van hun locatiemanager bevestigd. "We zijn op de hoogte van de dood van Carlos Muñoz Portal, een gerespecteerde locatiemanager, en condoleren zijn familieleden. Het is nog onbekend wat er gebeurd is, maar de autoriteiten zijn een onderzoek gestart", zo staat in een toelichting.

Het is nog de vraag op welke manier de filmopnames van het vierde seizoen van Narcos, dat zich focust op het Juárez-kartel in Mexico, worden doorgezet.De Mexicaanse film- en televisie-industrie is bang dat de productie mogelijk wordt opgeschort vanwege de moord op Muñoz.

Afgelegen plek

Doordat Muñoz naar een afgelegen plek was afgereisd, zijn er volgens de lokale autoriteiten geen getuigen van de moord op de locatiemanager. Muñoz' vriend, die anoniem wil blijven, zegt tegen El País dat Muñoz mogelijk is vermoord door de lokale bevolking. 

Hij verwacht dat mensen geschrokken zijn van een onbekende met een camera. "Misschien dachten ze dat hij informatie aan het verzamelen was en zijn ze hem gevolgd naar zijn auto."

Temascalapa ligt in de staat Mexico, in het gelijknamige land. In die staat, het dichtbevolktste gebied van het land, is het aantal moorden het hoogst van heel Mexico. Zo werden in de maand juli al 182 mensen vermoord.

17-09-2017 om 22:53 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

https://www.mupload.nl/img/mocibis9ylvid.jpg

In Los Angeles worden zondagavond de Primetime Emmy Awards uitgereikt, de belangrijkste Amerikaanse televisieprijzen. De HBO-serie Westworld is met 22 nominaties een van de grote kanshebbers tijdens de uitreiking. Ook de komedieshow Saturday Night Live van NBC, is in 22 categorieën genomineerd. De sciencefictionserie Westworld is met 12 miljoen kijkers per aflevering een kijkcijferhit voor HBO. De serie krijgt een tweede seizoen, waarvoor de Nederlandse actrice Katja Herbers is gecast.

Saturday Night Live (SNL) wordt in Amerika al sinds 1975 uitgezonden, maar dit seizoen is het best bekeken seizoen in 23 jaar. Alec Baldwin persifleert bijna wekelijks de Amerikaanse president Donald Trump. De Netflix-serie Stranger Things is met achttien nominaties eveneens een grote kanshebber bij de uitreiking van Amerika's belangrijkste televisieprijzen.

The Voice
Atlanta, Black-ish, Master of None en Modern Family zijn genomineerd in de categorie comedyseries, waarin ook Silicon Valley, Unbreakable Kimmy Schmidt en Veep zijn genomineerd. De nominaties in de categorie dramaseries zijn: Better Call Saul, The Crown, The Handmaid's Tale, House of Cards, Stranger Things, This Is Us en Westworld. The Voice is genomineerd in de categorie Reality Competion en neemt het daarin onder meer op tegen America Ninja Warrior en Top Chef.

17-09-2017 om 22:48 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters viert 50ste verjaardag in stijl

Koen Wauters viert 50ste verjaardag in stijl

https://www.mupload.nl/img/cav7qniaamwfm.jpg

Koen Wauters is vandaag pas officieel 50 jaar geworden, maar gisteravond gaf hij al een groot verjaardagsfeest. Twee zelfs! Eerst voor een select gezelschap in zaal Intense in De Schorre in Boom met o.a. Bart Peeters, Will Tura, Kim Clijsters en gast-dj Sven Ornelis. In de late uurtjes trok hij nog naar The Villa in Antwerpen. Heel wat BV's, waaronder 'Spitsbroers' Oscar Willems en Louis Talpe, klankman Pascal Braeckman, kwamen daar nog mee het glas heffen op 'een halve eeuw Wauters'.

17-09-2017 om 22:45 geschreven door artist lover


Reageer (0)
16-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaans acteur Harry Dean Stanton (91) overleden

Amerikaans acteur Harry Dean Stanton (91) overleden

https://www.mupload.nl/img/o1clf2auggusb.jpg

De erg productieve Amerikaanse acteur Harry Dean Stanton is gisteren aan natuurlijke oorzaken overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Hij werd 91 jaar oud, zo meldden lokale media.

Stantons carrière beslaat meer dan 60 jaar en ruim 100 films en 50 tv-afleveringen. Zo speelde hij onder meer meer rollen in "Cool Hand Luke" (1967), "The Godfather Part II" (1974), "Alien" (1979), "Repo Man" (1984), "Paris, Texas" (1984) en "The Green Mile" (1999).

Dit jaar was hij nog te zien in de serie "Twin Peaks" en later deze maand komt het drama "Lucky" met Stanton in de hoofdrol uit.

16-09-2017 om 18:32 geschreven door artist lover


Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney (56) over vaderschap: "Amal doet alle werk. Ik huil vier keer per dag van vermoeidheid"

George Clooney (56) over vaderschap: "Amal doet alle werk. Ik huil vier keer per dag van vermoeidheid"

https://www.mupload.nl/img/cm7gv37srk260.jpg

Drie maanden geleden is George Clooney (56) voor het eerst vader geworden.  "Ik hoop maar één ding: dat mijn kinderen en ik binnenkort geen pampers van elkaar moeten lenen."

George Clooney is na drie maanden vaderschap zichtbaar vermagerd, maar voor de rest is hij niks veranderd in vergelijking met vorige ontmoetingen. Niet alleen ziet hij er heel gewoon uit in zijn grijze hemd en jeans, hij doet ook heel gewoon. Geen kapsones, niet te veel praatjes, een aangename vent, lacht graag - zeventien keer zal u (lacht) terugvinden in dit interview. Hij is in Toronto om er op het filmfestival 'Suburbicon' te promoten, een film met Matt Damon en Julianne Moore die hij heeft geregisseerd en die bij ons in december in première gaat, maar begrijpt perfect dat we het vooral over die andere realisatie van hem willen hebben: de tweeling die hij met zijn vrouw Amal heeft gemaakt.

16-09-2017 om 18:28 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Voice': Kan stresskip Bonni zenuwen bedwingen?

'The Voice': Kan stresskip Bonni zenuwen bedwingen?

https://www.mupload.nl/img/ox8mtlyho8umr.jpg

De 19-jarige Bonni is op van de zenuwen wanneer hij het podium opstapt. Met een zeemzoete versie van 'The Man Who Can't Be Moved' van The Script probeert hij de coaches te overtuigen om voor hem om te draaien. Spannend!

16-09-2017 om 18:23 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eindelijk iemand die zich smijt!": maten van Houston's Problem zetten het Voice-kot op stelten

"Eindelijk iemand die zich smijt!": maten van Houston's Problem zetten het Voice-kot op stelten

https://www.mupload.nl/img/kqzwvrihpqbn3.jpg

Kwaliteit troef in de tweede aflevering van 'The Voice': er waren maar liefst vier kandidaten die álle coaches wisten te verleiden tot een druk op de knop. Vooral Bart Peeters en Koen Wauters lijken goud in handen te hebben met respectievelijk de lyrische rocker Dries en de sympathieke gevoelsmens Bonni. Nabil Khemir bespeelde dan weer letterlijk de gevoelige snaar met zijn zelf ontworpen instrument. In het Arabisch dan nog, een primeur voor deze wedstrijd. "Ik word de coach van mijn leermeester. Uw muziek is mijn trip", haalde Peeters de loftrompet boven.

Ellen Van Gool trapte de wedstrijd in stijl af met een gevoelige cover van Sam Smith. De 17-jarige studente is een van de jongste deelnemers dit seizoen, geen wonder dus dat de zenuwen haar af en toe parten speelden. Koen en Bart onthielden echter vooral het ontegensprekelijke talent dat kwam bovendrijven, goed genoeg dus voor een plek in de battles.  "Ik ben het gelukkigste meisje op aarde momenteel", liet de Boortmeerbeekse optekenen.

Khemir heeft met zijn deelname een duidelijk doel voor ogen. Na de aanslag in Sousse was hij gevlucht uit Tunesië, nu probeert hij in ons land een nieuw muzikaal netwerk op te bouwen. Met zijn speciaal instrument, dat dienst doet als zowel gitaar en luit, hoopt de vader van drie kinderen bovendien culturen te verzoenen. De juryleden wond hij alvast probleemloos om zijn vinger. Natalia werd getrigger door de vibe, Koen vond alles tot in de kleinste details kloppen en Alex Callier wilde met al zijn expertise voor de juiste mix zorgen. Maar het was dus uiteindelijk Bart die met de hoofdvogel ging lopen...

Paardenfanate Sarah Haelterman kende minder geluk. Koen vond haar hoge tonen niet zo hard aankomen en ook de nummerkeuze bleek geen schot in de roos. "De tekst van 'Fight Song' vind ik heel mooi", probeerde de 24-jarige studente nog. "Het is geen woordwedstrijd, maar een zangwedstrijd", counterde Alex. "De tekst is belangrijk om je te kunnen inleven, maar je moet dat ook muzikaal kunnen vertalen." Exit Sarah met andere woorden.

Datzelfde lot was ook kapster aan huis Kimberly Dieusaert beschoren. "Ik had constant het gevoel dat je de nodige punch miste", oordeelde Natalia over haar Adele-imitatie. "Een beetje extra 'hoef' zou van pas gekomen zijn." Dat niemand snapte wat ze daar precies mee bedoelde, kon de pret niet bederven. Alex vond het dan weer fascinerend dat Kimberly als zangeres de openingsdans van haar moeder voor haar rekening genomen heeft. "Zat je dan nog in de buik of was dat haar tweede huwelijk?", luidde zijn weinig subtiele opmerking.

Daarna was het de beurt aan de fenomenen van Houston's Problem. Dieter Guldemont en Dries De Vleminck zitten in dezelfde rockband, maar gingen afzonderlijk hun kans. En die keuze zouden ze zich niet beklagen. Alex had slechts drie seconden nodig om te draaien voor de ruige powerstem van Dieter, de rest volgde gedwee. "Eindelijk iemand die zich smijt. Ik ben blij dat ik nog eens enthousiast ben", klonk het uit de mond van de Hooverphonic-frontman. Mooie woorden die eigenlijk niet nodig waren, want de callcentermedewerker had op voorhand al beslist dat hij voor Alex zou kiezen.

Maar dan volgde met Dries nog de meer afgelijste parel. Simpelweg fenomenaal hoe hij 'Wanted dead or alive' van Bon Jovi naar zijn hand zette. De jacht was nu echt geopend: Koen speelde het listig door te benadrukken dat hij maar beter een andere coach dan die van zijn maat zou kiezen. "Of wil je riskeren dat je de volgende ronde tegenover hem komt te staan?" Natalia benadrukte dat ze zijn stem "de zotste van de twee" vond, maar uiteindelijk zou Bart de lachende derde worden. En jawel, de sfeer zat goed: toen een derde bandlid van Houston's Problem voor de lol op het podium geroepen werd, bleek die zowaar ook nog een aardig potje te kunnen zingen.

Cézanne Van De Voorde charmeerde vooral met haar ietwat bizarre reacties. "Blij dat er nog mensen op de wereld bestaan die op een gekkere wolk wonen dan ik", drukte Bart het fijntjes uit. Op vocaal vlak kroop de 22-jarige studente door het oog van de naald: Alex was de enige die afdrukte en dan nog pas op het allerlaatste moment. "Het was zeker geen perfecte performance, maar ik hoorde wel iets in uw stem waar ik in geloof", luidde zijn commentaar. "En bovendien: de beste zangeressen waar ik mee samenwerkte, daar was telkens een hoek af. Het is een risico, maar ik wil het absoluut nemen."

In de Portugese Idoolwedstrijd haalde Nelson Pereira nog de top-20, benieuwd hoe ver hij hier zal raken. Natalia was meteen verkocht toen de verlegen student 'Straight up' van Paula Abdul inzette, Alex had een pak meer bedenktijd nodig. De keuze tussen die twee was dan ook snel gemaakt. "Ik ben verliefd op zijn stemgeluid, dat nummer is de hele avond in mijn hoofd blijven hangen", mijmerde de zangeres. Die ene opzichtige fout onderweg -toen hij te snel hervatte- vergaf ze hem dan ook met de mantel der liefde.

Een soulzanger die in plaats van Natalia voor Koen kiest? Dat moet een primeur zijn. Tomi Temidara heeft echter nog wel meer gekke stoten op zijn palmares staan. Als student in India volgde de Nigeriaan zowaar de Belgische versie van 'The Voice' via YouTube. Dat de Aalstenaar ook zelf een tent in vuur en vlam kan zetten, bewees hij nu met zijn felgesmaakte cover van Sam Cooke. "Dit was geen auditie, maar een concert", vond Bart zelfs. En toch was het de Clouseau-zanger die aan het langste eind trok. Of zou Tomi toch gewoon de aanwijzingen van die ene vrouw uit het publiek gevolgd hebben?

Het leven heeft Charlotte Babalola uit Westerlo niet gespaard. Als kind werd ze zwaar gepest, en niet alleen vanwege haar huidskleur. De 18-jarige nagelstyliste probeert tegenwoordig haar zorgen weg te rappen, maar de jury wist ze helaas niet te overtuigen. "Met 'Super Bass' van Nicki Minaj kun je niet zo veel tonen als zangeres. Daar ben ik een beetje op afgeknapt", benoemde Koen het probleem. Maar niet getreurd, ook deze tegenslag komt Charlotte wel te boven. "Ik heb veel meegemaakt en dat heeft mij kracht gegeven. Voor mij is dit het begin van iets moois. Wat er ook komt, ik blijf vechten."

Het slotakkoord was voor Bonni Van Ounsen, de nerveuze student met het o zo gevoelige hartje. Alle vier coaches draaiden zich in recordtempo om toen hij met zijn zoetgevooisde stem de zaal inpakte. Nadien volgde ook nog een staande ovatie van het publiek. Voor Bonni werd het even te veel, hij moest wenen van geluk. "Toen ik je te zien kreeg, schrok ik. Je hebt een behoorlijk androgyne stem. Ben je een vrouw, een man, zwart of blank? Ik wist het niet", vertelde Alex. "Je kwam het podium op en ik hoorde je zenuwachtig ademen in je microfoon", voegde Natalia toe. "Maar vanaf de eerste noot was het er boenk op." Voor hen was het dan ook even slikken om Koen met het absolute paradepaardje van deze aflevering aan de haal te zien gaan.

16-09-2017 om 18:19 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago bevallen van tweede kindje

Dina Tersago bevallen van tweede kindje

https://www.mupload.nl/img/vmjzvqi3sblep.jpg

Dina Tersago is gisteren bevallen van een zoontje, Thor. De kersverse mama postte een foto van haar "grote schat" op Instagram.

Thor werd gisterenavond om 22.10 uur geboren. Het jongetje is 52 centimeter groot en weegt 3,37 kilogram. De kleine spruit is het tweede kind van Dina en haar partner Wim Hubrechtsen. Grote broer Isak is al 2 jaar oud.

16-09-2017 om 18:07 geschreven door artist lover


Reageer (0)
14-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez bedankt haar beste vriendin voor nier: "Je hebt me het mooiste cadeau gegeven"

Selena Gomez bedankt haar beste vriendin voor nier: "Je hebt me het mooiste cadeau gegeven"

https://www.mupload.nl/img/woizvvzeczvet.jpg

Selena Gomez heeft onthuld waarom ze zich afgelopen zomer op de achtergrond hield. Ze moest een levensnoodzakelijke niertransplantatie ondergaan. De zangeres vecht namelijk tegen de autoimmuunziekte lupus. Op Instagram schreef ze een emotionele post om de donor van het orgaan te danken: haar beste vriendin.

Met een reeks selfies heeft Selena Gomez de hel waar ze afgelopen zomer door moest onthuld. Aan de operatie heeft ze een gigantisch litteken aan haar onderbuik overgehouden. Met een ontroerende foto dankt ze haar vriendin Francia Raisa, die haar nier afstond. Lupus is een chronische auto-immuunziekte met symptomen als constante pijn, koorts en extreme vermoeidheid, maar het kan ook tot nier- en hartschade leiden.

Het ultieme cadeau
Op Instagram schreef ze: "Ik besef dat sommige fans hebben opgemerkt dat ik me erg koest heb gehouden deze zomer. Ze vroegen zich af waarom ik mijn nieuwe nummers niet promootte, waar ik ook erg trots op was. Maar de artsen hebben mij aangeraden een niertransplantatie te ondergaan in mijn strijd tegen lupus. Ik had tijd nodig om van deze zware operatie te herstellen. De ingreep was nodig voor mijn gezondheid. Ik kijk ernaar uit om mijn traject van de afgelopen maanden met jullie te delen. Maar nu wil ik iedereen bedanken: mijn familie en het team van dokters. Maar vooral ook mijn vriendin Francia Raisa, woorden kunnen niet omschrijven wat zij voor mij gedaan heeft. Ze heeft mij het ultieme cadeau gegeven. Ik hou zoveel van je."

Ook maakte ze van de gelegenheid gebruik om de bewustwording rond lupus te vergroten. "Er bestaan nog veel misverstanden over deze aandoening, maar er wordt vooruitgang geboekt."

14-09-2017 om 22:46 geschreven door artist lover


Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens over quinoa-rel met Jeroen Meus: "Ik dacht dat het een grap was"

Pascale Naessens over quinoa-rel met Jeroen Meus: "Ik dacht dat het een grap was"

https://www.mupload.nl/img/e3kazwl5u9dia.jpg

"Ik wist niet dat er discussie over was, daarom heb ik er een grapje over gemaakt", zei Pascale Naessens vandaag over de zogenaamde quinoa-rel met Jeroen Meus op Radio 1. De twee tv-koks lijken nu voorgoed de strijdbijl te hebben begraven: ze zijn het er allebei over eens dat je over (gezonde) voeding geen ruzie moet maken.

De discussie over wat gezond eten nu exact is, houdt onze Vlaamse tv-koks al heel de zomer bezig. Het kwam zelfs tot een ware quinoa-rel. Jeroen Meus had gezegd dat hij zich stoorde aan de hype rond zogenaamde superfoods: niet alleen quinoa, maar ook zaden en bessen.

Toen Pascale Naessens tijdens haar boekvoorstelling van 'Puur Pascale 2' er vragen over kreeg, zei ze met een knipoog dat Jeroen meer gerechten met quinoa heeft. "Ik zat voor die voorstelling gedurende enkele weken in het buitenland. Dus ik wist helemaal niet dat er discussie over was en dacht ik dat het een grap was. Maar die quote werd door alle media zonder die knipoog overgenomen", verduidelijkt Pascale vandaag op Radio 1. Het gevolg: het hek was helemaal van de dam tussen de twee kookboekenauteurs. Plots was er een kamp quinoa en een kamp boter.

Misbegrepen
Niet veel later - bij de start van het nieuwe tv-seizoen - bedaarde Jeroen Meus als eerste de gemoederen. Toen zei de kok dat hij zich vooral misbegrepen voelt:  "Mijn pleidooi was totaal niet gericht tegen quinoa, of tegen Pascale en Sandra Bekkari. Ik stel mij enkel vragen bij het kuddegedrag van mensen. Waarom volgt iedereen blindelings...? Waarom eten we nu massaal quinoa? Maar net zo goed stel ik me vragen bij al die mensen die plots in een park op Pokémon gaan jagen."

Ook vandaag verduidelijkt Pascale het een en ander op Radio 1. "Gezond eten is voor iedereen anders, want we reageren allemaal anders op producten. Je kan gezond eten met weinig koolhydraten en veel vet, maar het kan ook net omgekeerd.  Uiteindelijk komt het altijd hier op neer: 80 procent van wat we eten moet natuurlijk zijn. De andere twintig procent mag je helemaal zelf invullen: of dat nu met snoep of pizza is, maakt niet uit. Die honderd procent, maakt ons een gelukkig persoon." 

Meus en Naessens willen dus eigenlijk hetzelfde: dat Vlamingen leren genieten van eten en dat ze hun gezond verstand gebruiken in de keuken.

14-09-2017 om 22:36 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik heb nog maar twee orgasmes gehad": Aliz openhartig over seksueel taboe

"Ik heb nog maar twee orgasmes gehad": Alizé openhartig over seksueel taboe

https://www.mupload.nl/img/vqebxttfhtrdn.png

In Gert Late Night geeft Goedele Liekens toelichting bij haar onderzoek bij zo'n 1.500 Belgen en evenveel Nederlanders over seks. Van de vrouwen zei de helft zelden of nooit klaar te komen, en een van hen getuigt daarover in het programma. Alizé Bouw heeft namelijk nog maar twee orgasmes gehad.

14-09-2017 om 22:32 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songwriter Grant Hart van punkband Hsker D overleden

Songwriter Grant Hart van punkband Hüsker Dü overleden

https://www.mupload.nl/img/rhrqwdavui48p.jpg

Songwriter en drummer Grant Hart van de legendarische Amerikaanse punkband Hüsker Dü is op 56-jarige leeftijd aan een slepende ziekte overleden. Dat meldde donderdag zowel het vakblad Variety als Bob Mould, voormalig lid van de groep.

De groep ontstond in 1979 als samenwerking tussen Hart, Mould en bassist Greg Norton. Op zijn Facebookpagina huldigde Mould zijn overleden ex-collega als "een begaafd beeldend kunstenaar, een wonderbaarlijke verhalenverteller en een beangstigend getalenteerd muzikant". 

Samen met de groep R.E.M. stuurde Hüsker Dü in de jaren '80 de rockscene in een nieuwe, pre-grungerichting.

Handelsmerk van Hüsker Dü was een toen nog revolutionaire vermenging van rock en punk, een sound die in de jaren '90 mainstream werd en als voorbeeld gold voor grunge-goden als Nirvana en The Pixies. Die slaagden er, net als de groep uit Minneapolis (Minnesota), eveneens in de creatieve controle over hun muziek te bewaren ondanks hun samenwerking met grote labels.

In het handboek Hüsker Dü for Dummies geldt het klassieke album "Zen arcade" uit 1984 als een must voor de collectie.

14-09-2017 om 22:29 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie hint naar verrassende oorzaak van haar scheiding

Angelina Jolie hint naar verrassende oorzaak van haar scheiding

https://www.mupload.nl/img/pwbxzcego2k98.jpg

Angelina Jolie heeft in een interview gehint dat er naast het incident op het vliegtuig nog een oorzaak van haar scheiding met Brad is. Haar nieuwe film 'First They Killed My Father' zou de echte aanleiding zijn geweest. Hierdoor zou ze namelijk beseft hebben dat ze meer liefde in haar leven nodig heeft, meldt de Britse krant The Sun vandaag.

De film is gebaseerd op het levensverhaal van activiste Loung Ung, ze schreef in haar memoires over haar Cambodjaanse familie in de jaren dat de Rode Khmer het land teisterden. Angelina Jolie vertelde aan New York Times: "Loung overleefde zoveel verschrikkelijkheden in haar leven, maar er was ook zoveel liefde. En dat is waarom ze het nu goed stelt. Dat is iets wat ik bij mezelf ook niet mag vergeten."

Beste vrienden
Ook vertelde de actrice in het interview hoe haar breuk met Brad Pitt haar kinderen heeft getroffen. "Het is niet makkelijk en het is een erg pijnlijke situatie. Ik wil gewoon dat mijn familie het goed stelt. Maar het gaat steeds beter." Ook vertelde ze hoe haar zes kinderen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne en Knox haar erdoor getrokken hebben. "Ze hebben me zo goed geholpen, we zijn echt een hecht team. Ze zijn de beste vrienden die ik ooit heb gehad. Niemand in mijn leven heeft me al zo gesteund als zij."  

Ook vertelde ze hoe zwaar het was om hun gezinswoning in LA te verlaten en te verhuizen naar een andere woning in dezelfde straat. "Het duurde enkele maanden voor ik besefte dat ik het echt zou moeten doen. Dat we echt een ander huis zouden moeten zoeken."

14-09-2017 om 22:26 geschreven door artist lover


Reageer (0)
13-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bedgeheimen van Astrid Coppens: "De laatste 6 jaar van onze relatie hadden wij geen seks meer"

De bedgeheimen van Astrid Coppens: "De laatste 6 jaar van onze relatie hadden wij geen seks meer"

https://www.mupload.nl/img/it7w25fqzziqm.png

In Gert Late Night heeft Astrid Coppens een intiem gesprek met James Cooke. Iedere dag probeert James Cooke nét dat tikkeltje meer te weten te komen van de bootgasten. Vanavond deelt hij het bed met Astrid Coppens, die heel open vertelt over haar verleden met John.

James Cook valt meteen met de deur in huis: "hoe dat jij ooit bent kunnen vallen op die kletskop, ik denk dat niemand dat begreep". Waarna Astrid duidelijk maakt dat de twee helemaal geen passionele relatie hadden: "wij zijn zeven jaar getrouwd geweest, en de laatste zes jaar van onze relatie hadden wij zelf geen fysiek contact meer".

13-09-2017 om 21:54 geschreven door artist lover


Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NINA was aanwezig op ht celebrityfeest van het jaar

NINA was aanwezig op hét celebrityfeest van het jaar

https://www.mupload.nl/img/tqmsyvmlugsz3.jpg

Vorige week vond in New York de lancering plaats van het nieuwe boek van fotografen Mert Alas en Marcus Piggot. Celebs als Kim Kardashian, Naomi Campbell en Gigi Hadid poseerden al voor de lens van het bekende fotografenduo en kwamen voor het feest allemaal samen op een dakterras in New York. Waar iederéén wilde zijn, mocht NINA niet ontbreken.

De boeklancering vond afgelopen donderdag plaats in het PUBLIC Hotel in de hippe wijk Soho in New York. Ik had al vaak gelezen dat het hotel tegenwoordig dé place to be is in de Big Apple, dus ik was razend benieuwd om binnen eens een kijkje te nemen. Ik arriveerde er een halfuur te vroeg met dank aan het geweldig handige New Yorkse metrosysteem, maar gelukkig verbleef een collega modejournalist in één van de kamers van het hotel dus kon ik er zonder schaamte mijn ogen de kost geven.

Je komt het hotel binnen via een met planten overgoten entree, waarna je in de marmeren hal terecht komt met in het midden een lichtgevende roltrap richting lobby. Daar kreeg ik meteen een glas champagne in mijn handen geduwd, de avond kon een pak slechter beginnen me dunkt. De kamer van de bevriende journaliste is groot voor een hotelkamer in New York en vooral prach-tig qua design. Als gast kun je er blijkbaar ook gratis yogalessen volgen en het eten zou er sterrenchefwaardig zijn.

Kim Kardashian en Kendall Jenner
Het event zelf vond plaats in The Roof, het dakterras van het hotel. Twee minuten binnen was ik daar al - letterlijk - op Cindy Crawford en dochter Kaia gebotst, kort daarna liepen topmodellen Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Adriana Lima en Naomi Campbell langs mij heen. En toen bewoog het hele feest zich plots naar één hoek van de kamer. Ik zag nog amper iets door de flash van de fotografen, maar wist dat er iets "belangrijk" stond te gebeuren. Met een cocktail in de hand wurmde ik mij naar voren en toen zag ik plots een hele kleine blonde vrouw aan een tafel zitten met in haar kielzog en ultralange brunette. Niemand minder dan Kim Kardashian en Kendall Jenner zaten een meter van mij, gescheiden door een leger van paparazzi weliswaar. Ik kneep snel even in mijn arm dat dit echt aan het gebeuren was, nam totaal onsubtiel 300 wazige foto's en snelde dan maar rap terug naar de open bar om toch enigszins mijn 'cool' te bewaren.

Toen Gigi Hadid arriveerde werd het zowaar nog drukker, bewegen was niet meer mogelijk binnen. Dan maar even uitblazen op het dakterras met zicht op de skyline van New York. Buiten vroegen de bevriende journaliste en ik ons af of deze celebs het sterrendom eigenlijk nog wel leuk vinden. De meeste aanwezigen op de lancering konden nog relatief rustig genieten van een drankje, maar voor de Kardashian-clan zit gewoon naar een feestje gaan er niet meer in.

13-09-2017 om 21:50 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conor McGregor van melk door Russisch superjacht: "Ik ben nog niet echt rijk"

Conor McGregor van melk door Russisch superjacht: "Ik ben nog niet echt rijk"

https://www.mupload.nl/img/oidyw7k9cwd7h.jpg

Na de flinke opdoffer - en dat mag u letterlijk nemen - waarbij Conor McGregor vorige maand in 'het gevecht van de eeuw' onderuit ging tegen de legendarische bokser Floyd Mayweather, geniet de MMA-vechter nu van een heerlijk decadente rijkeluisvakantie in Ibiza. Maar dat hij maar klein bier is vergeleken met de echte rijken der aarde, besefte McGregor gisteren toen 'Super Yacht A', het allergrootste en meest luxueuze zeiljacht ter wereld, opdook.

De futuristische driemaster van 143 meter lang en met masten van 90 meter hoog is eigendom van de Russische miljardair Andrey Melnichenko. Sailing Yacht A werd pas vorig jaar voor het eerst te water gelaten. De voorbije week werd het zeilschip meermaals gespot in de Balearen.

McGregor brengt momenteel zelf zijn vakantie door op een jacht - zij het een bescheidener exemplaar van 'slechts' 33 meter. Hij spotte Sailing Yacht A gisteren in het azuurblauwe water nabij het eiland Formentera, een Spaans eilandje dat erg geliefd is bij miljardairs en beroemdheden. De 29-jarige Ier was danig onder de indruk en liet dat duidelijk verstaan in verschillende berichten op Instagram.

13-09-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

Jean-Claude Van Dammes jongste zoon gearresteerd omdat hij kamergenoot bedreigde met mes op keel

https://www.mupload.nl/img/7aq0qtvqs5qzi.jpg

De jongste zoon van Jean-Claude Van Damme is door de politie in Phoenix gearresteerd omdat hij zijn kamergenoot een keukenmes op de keel zette. De 21-jarige Nicholas Van Varenberg had even tevoren zichzelf bezeerd toen hij met zijn vuist tegen de muur van een lift had geslagen.

Dat laatste werd op bewakingscamera's vastgelegd. Daarop werd de politie gebeld, de agenten volgden "een spoor van bloed" tot aan het appartement van de jongeman. De agenten verhoorden Van Varenberg, die zijn hand had bezeerd, en vertrokken. Dat meldt AZ Central.

Daarop richtte Van Varenberg zijn woede op zijn kamergenoot, die hij verweet dat hij de deur had opengemaakt voor de politie. Dezelfde agenten besloten terug te keren naar de flat omdat ze "geroep en geklop" hoorden.

Volgens de gerechtsdocumenten hield Van Varenberg zijn kamergenoot gegijzeld met een groot keukenmes op zijn keel. Die flatgenoot getuigde dat hij meende dat zijn laatste uur was geslagen. Hij slaagde er echter in Van Varenberg te overtuigen hem los te laten en vluchtte weg. De politie was nog een huiszoekingsbevel te regelen toen de verdachte tevoorschijn kwam. Van Varenberg werd gearresteerd en later aangeklaagd wegens geweldpleging, onwettige gevangenneming en drugbezit. De politie vond op het appartement een hoeveelheid wiet.

Nicholas Van Varenberg is de jongste zoon van Jean-Claude Van Damme, die als François Van Varenberg werd geboren. Nicholas moet zich op 30 september voor de rechter verantwoorden.

13-09-2017 om 21:41 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's lezen NINA Deluxe: "Je ziet er keislank uit, Stany!"

BV's lezen NINA Deluxe: "Je ziet er keislank uit, Stany!"

https://www.mupload.nl/img/3teo0ykh7uk99.jpg

Zij mochten hem als eerste al lezen op de launch party, onze NINA Deluxe. Wat vonden Stany Crets, Ann Van den Broeck, Annelies Van Herck, Michaël Van Droogenbroeck, Eline De Munck en Cathérine Kools van het eerste collector's item van NINA?

13-09-2017 om 21:37 geschreven door artist lover


Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!