Inhoud blog
  • provinciaal kampioenschap te Loenhout
  • veteranen weer aan de slag
  • Veteranen officieel erkend!
  • dankwoord van DAE
  • succesvol BK te Antwerpen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    boogschutter
    veteraantje
    22-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nimes
    Binnenkort vertrekt er weer een delegatie van onze club DAE naar het internationale toernooi in Nimes. Alle ogen zijn weer gericht op Gladys die weer een en ander te verdedigen heeft. We wensen iedereen veel succes!

    22-01-2009 om 09:49 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Examen voor jeugdschutters was succes
    Na een half jaar intensief trainen mochten onze jeugdschutters van DAE deelnemen aan het examen. En dit was een groot succes!! 13 jeugdschutters legden het examen af onder toezicht van onze examinator Nest Mertens, 9 schutters hiervan behaalde een award en mogen naar de volgende afstand. Voor de andere 4 wordt het nog eventjes op de tanden bijten, hard werken en blijven trainen om toch ook naar de volgende afstand te mogen. Wij wensen onze jeugdschutters een dikke proficiat en nog veel succes in de toekomst.

    14-01-2009 om 09:57 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LCI bij DAE
    Afgelopen WE heeft DAE weer een inrichting van de LCI op 18M georganiseerd. De voorinschrijvingen waren weer massaal. Hier en daar waren er toch weer afzeggingen en/ of vergissingen waardoor er dan toch weer onverwacht plaatsen open bleven. Al bij al een weer succes (zoals we zo stilaan gewent geraken als DAE een wedstrijd inricht. Volgend WE staat de memoriaal Robert Simons weer op het programma, een wedstrijdenreeks die weer veel volk naar Ekeren zal lokken. Tot dan.

    29-12-2008 om 15:28 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beginnersmanual handboogsport
    Een programma bedoeld als leidraad voor beginnende handboogsporters en hun coach en/of begeleiders. Werd volledig uitgewerkt (vertaling van het FITA- handboek) en aangepast door de Nederlandse handboogbond. Ge kunt een kopij downloaden via de website van FITA. Zeer interessant document om in de clubs te gebruiken. (Bij de opleiding van de jongeren in DAE wordt er eveneens een handboek gebruikt dat volledig werd opgesteld door een van de leden zelf).

    14-12-2008 om 23:41 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.F2F Amstrdam- succes drij akers Ekeren
    Gladys Willems heeft het Face to Face tornooi in Amsterdam in de categorie van de compound dames gewonnen! Ze won dit in een spannende finale van de Russische Sofia Gonchorova.Eerder op de dag verloor Ivan Denis de Bronzen finale bij de recurve heren. Beide schutters zijn lid van de Ekerse club. We wensen hen van harte proficiat met het behalen van dit prachtige resultaat op een internationaal hoogstaande wedstrijd!

    11-12-2008 om 15:21 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Face2Face in Amsterdam
    Vandaag vrijdag, gaat het grote Face2Face-toernooi weer van start in Amsterdam. Er zullen ook dit jaar weer grote namen op de affiche staan. Maar wat ons natuurlijk weer zo blij maakt is dat DAE weer kan uitpakken met 6 schutters. Gladys Willems, Petra Haemhouts en Joyce Simons zullen bij de compound dames hun beste beentje voorzetten. Bij de recurve heren zullen dan weer Mathias en Michiel Van Bulck en Ivan Denis van hun beste kant laten zien. Via onderstaande link kan je het toernooi volgen: www.face2face-archery.org Wij wensen onze schutters enorm veel succes toe!!!

    05-12-2008 om 10:38 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag BAIC wedstrijd te Mol
    Geschreven door Kurt woensdag, 3 December 2008 Dit weekend ging weeral de 3de manche door van de Belgian Archery Indoor Cup. Op zaterdag was het de beurt aan de compound heren en dames. Gladys Willems behaalde hier een prachtige overwinning: niet alleen was ze de sterkste voor Joyce Simons en Nadia De Smet, maar zij schoot ook een nieuw Europees record met een perfecte score van 120 op 120 in een match! Bij de heren compound hadden we een verrassend podium: Levi Jannis behaalde zijn eerste overwinning in de BAIC wedstrijden, maar ook Jos Verbaeten zette zijn persoonlijk beste eindresultaat op een BAIC neer. Ook zijn score van 581 mocht gezien worden gezien hij nog niet zo lang met de compound bezig is! Luc Verdeyen, die dit seizoen nog niet binnen de top 3 was geeindigd, vervolledigde het podium. Hij schoot een kwalificatiescore van 589 waardoor zijn kansen op het WK Indoor toenemen! Bij de dames recurve was het Sabrina Struyf die de eindoverwinning op zak wist te steken. Isabelle Peeren werd 2de, Freya Wolles 3de. Bij de heren recurve was Luc Berghmans de eindoverwinnaar. Hij kon in de finale Jef Kerkstoel afhouden. Nico Thiry eindigde derde voor Bart Geeraerts. Gewijzigd op ( Wednesday, 3 December 2008 )

    04-12-2008 om 09:50 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beter laat dan nooit
    Op 11 November 2008 werd, zoals de traditie het wil, de jaarlijkse koningschieting geschoten bij DAE in Ekeren. Om 13 uur zijn we allemaal samengekomen voor een hapje en een drankje. Nadat de voorzitter iedereen het beste toewenste mochten de aftredende koningen het blazoen onthullen. Helaas kon Pierre Bastiaensen niet op tijd aanwezig zijn waardoor Rudy Wouters alleen de stop op de perfecte plaats mocht steken. Er was een grote opkomst met vele goede schutters maar er knalden niet veel stoppen. De eerste stop was voor de compoundschutter Maurice Smets, die tevens ook koning werd. Na de derde ronde gingen de compounders verder voor prins of prinses! Want na de vierde ronde bleven er nog maar twee schutters over, Gino Simons en Joyce Simons. Het vijfde schot miste Gino de ring waardoor alle druk bij Joyce lag. Maar ook zij wist niet in de ring te schieten. Het zesde schot schoot Gino een stop en dacht zo al gewonnen te zijn, maar hij had toch niet op zijn dochter gerekend. Ook zij schoot een stop en dus gingen ze verder. Pas na het achtste schot kon Joyce haar vader niet meer volgen. Tevergeefs, ze schoot naast de ring en moest Gino de overwinning laten. Nu alles al bekend is bij de compounders, was bij de recurveschutters nog altijd geen stop gevallen. Maar... het negende schot was het zo ver. Ons nieuw lid, Patrick Polfliet, schoot er midden in. De volgende ronde werd er ook bij de recurveschutters een ring opgezet. Niemand schoot erin behalve Ivan Denis. En dus werd hij prins. Om 17 uur konden we dan genieten van appelbollen en worstenbroden. Wij wensen al onze schutters een dikke proficiat en willen graag Frank Maes en Sabine Arnouts bedanken om te komen helpen tijdens onze schieting.

    01-12-2008 om 10:02 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK jeugd; Vrijdag 10 oktober 2008
    De team wedstrijd voor de cadetten was vandaag het enige wapenfeit van de Belgen. Onze cadetten (Bram, Jurgen en Jan) leken er klaar voor. Na nog een kleine training liep het heel goed, getuige de uitstekende scores die ze in de opwarming optekenden. Toen ze de laatste gang afsloten met 59, was er warempel enige nervositeit te bemerken in het Ukraiense kamp. De eerste gang was echter niet zo goed... Bovendien had de scheidsrechter in deze gang een rode kaart getrokken die achteraf onterecht bleek en waarvoor hij zich verontschuldigde. Even was er wat paniek maar de gang werd toch goed afgewerkt, al was de score maar 51. 3 punten achter op Ukraine. In de tweede gang konden de cadetten een en ander rechtzetten zodat de bordjes gelijk stonden: 107 tegen 107. Weer fel bediscuteerd, want één pijl viel warempel uit de 10 bij de Belgen. De scheidsrechter wou eerst een misser optekenen, maar na zwaar protest werd toch een 10 toegekend. In de derde gang verliep alles eindelijk eens normaal, de Belgen kwamen wel een punt achter op 162 - 163. In de laatste gang moest het gaan gebeuren, maar het kwam jammer genoeg niet. De Belgen verloren met 212 tegen 216, zodat het WK er voor hen opzit. Het team eindigt op een gedeelde 10de plaats. Een aantal onder hen zullen volgend jaar senior zijn en afscheid nemen bij de junioren. Hopelijk kunnen ze bij de senioren hun WK ervaringen gebruiken om (nog) sterker te worden...

    13-10-2008 om 08:36 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK jeugd (vervolg door Kurt)
    Woensdag 8 oktober Vandaag werden de korte afstanden geschoten. Het weer was schitterend, heel wat anders dan de regenachtige toestanden in België. Wel zat er een briesje dat echter niet voor al te veel problemen zou mogen zorgen. Bij de junioren werd Joyce, ondanks een pijnlijke schouder, 13e met 1353 punten. Met een pijnstiller en zalf werd ze opgelapt, en kon ze toch een behoorlijke prestatie neerzetten. Sarah schoot beter dan de dag voordien en verbeterde haar klassement tot de 19de plaats met 1330 punten. Levi bleef goed verderdoen, en haalde op de 30 meter de beste score met 359 (evenaring van het Belgisch record) Jammer genoeg zakt hij echter 1 plaatsje in het klassement tot de 12de plaats met 1350 punten. Frederik leek helemaal de pedalen kwijt. Hij werd 52ste met 1253 punten. Ivan verbeterde zijn klassement, alhoewel hij zelf niet erg tevreden was. Op de 30 meter stond hij lange tijd klaar voor een verbetering van zijn persoonlijk record, maar in de laatste gang schoot hij net een 9 te veel. Hij evenaarde zijn persoonlijk record van 349 en eindigt 33ste met 1251 punten. Bram kon zijn goede prestatie van de dag voordien niet herhalen. Hij zakte naar de 32ste plaats met 1277 punten. Jurgen was dan weer beter dan de dag voordien en verbeterde zijn klassement tot de 16 de plaats met 1295 punten. Jan had enkele mindere gangen, waardoor hij wat plaatsen verloor en eindigt op de 47ste plaats met 1253 punten. Alexander kende pech met zijn materiaal en moest overschakelen op zijn reserveboog. Hij vond op de 50 niet zijn juiste draai, maar kon dit wel herstellen op de 30 meter. Hij zakte wel enkele plaatsen tot de 34ste plaats met 1313 punten. Elke schoot een nieuw (franstalige) liga record met 1351 en behaalde hiermee een 13de plaats. De recurve heren cadetten zakten wat weg met het team en eindigen op de 9de plaats. Al bij al zijn de prestaties niet slecht te noemen, al zit er niet echt een uitschieter bij. Wel hebben een aantal mensen een vrij ongunstige uitgangssituatie (zowel Bram, Jurgen als Ivan kunnen in een vrij vroeg stadium de nummer 1 tegenkomen) maar langs de andere kant: elk van hen is in staat om voor de verrassing te zorgen. Het zullen morgen spannende uren worden!

    09-10-2008 om 09:50 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK jeugd
    De eerste dag van de kwalificatie zit er op. Niet iedereen was even tevreden, sommigen hadden op een beter resultaat gehoopt maar er zijn nu eenmaal geen bonuspijlen! Ivan werd bij de Recurve Heren Junioren 43ste met 584 punten na de 90 en 70. Onder zijn mogelijkheden maar hopelijk kan hij morgen het een en ander rechtzetten. Levi stond lang op een 4de plaats in het klassement bij de compound heren junioren. Hij zakte echter een eindje terug, waarna hij zich terug naar boven vocht. Hij eindigde op de 11de plaats met 654 punten. Frederic Leloux eindigde 50ste met 609 punten. Joyce startte wat moeilijk, kreeg ondertussen last van haar schouder, maar wist zich gaandeweg wel te verbeteren en eindigde op de 12de plaats met 664 punten. Sarah behaalde een 25ste plaats met 645 punten. Bram verrastte iedereen, hij stond bij de recurve heren cadetten een tijdlang op de 6de plaats op 101 deelnemers! Hij zakte een beetje terug naar de 14de plaats maar mag terugkijken op goede kwalificatie met 641 punten. Jurgen had het lastig, hij viel wat terug op oude patronen waar hij dit seizoen nochtans hard aan gewerkt had. Ondanks een heel ontevreden gevoel over zijn eigen schieten, eindigt hij toch op een 20ste plaats met 635. Als Jurgen hier zijn beste niveau haalt, doet hij mee voor de top 5. Jan had het lastig, maar bleef dapper verder werken. Hij haalde de 40ste plaats met 619 punten. Alexander startte redelijk goed, maar hij verzwakte enigszins tijdens de kwalificatie. Hij eindigde 21ste met 660 punten. Elke werd 17de met 666 punten. Misschien wel het mooiste resultaat was dat van het team van de recurve heren cadetten. Ze konden een tijdlang de 4de plaats vasthouden maar uiteindelijk landden ze op de 6de plaats op 23 ploegen. Ze houden de 4de plaats nog in het vizier, en zijn als collectief zeker niet kansloos! Morgen volgen nog de korte afstanden waar iedereen de kans heeft om zijn klassement nog te verbeteren dus we kijken uit naar deze resultaten! Auteur Kurt

    08-10-2008 om 13:56 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivan & Joyce naar wereldkampioenschap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zondag 5 oktober zullen de beste jeugdschutters van België naar het wereldkampioenschap te Antalya, Turkije trekken. Ze zullen hiervoor vroeg uit de veren moeten, aangezien er al om 04u00 op de luchthaven wordt afgesproken. DAE is natuurlijk weer blij want er mogen weer twee goede schutters naar dit kampioenschap. Ivan Denis zal aantreden bij de Recurve Heren Junior en Joyce Simons bij de Compound Dames Junior. Verdere informatie en resultaten kan u terugvinden via: http://www.archery.org/default.asp?s_id=0&link_id=123 Wij wensen hen veel succes!!!

    06-10-2008 om 14:59 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch jeugdkampioenschap te Poppel
    Zaterdag 20 september 2008 werd het Belgisch jeugdkampioenschap geschoten. Al zeer vroeg (07h00) begaven onze 9 ingeschreven jeugdschutters zich naar Poppel. Het weer was prima en de organisatie was vrij goed. Onze schutters hebben zich als waardige DAE-schutters gedragen. Dit met als resultaat dat er 5 van hen naar huis zijn vertrokken met een medaille. Ons jongste DAE-schuttertje, Ilse De Schutter, heeft zich ontpopt als een ware ‘Diana’. Daar zij nog moest lachen omdat ze enkele proefpijlen in het blazoennummer schoot, zo profileerde ze zich als een ware finalist. Ik durf er zelfs mijn hand voor in het vuur steken dat als er geen vizierproblemen waren tijdens de finale, ze zelfs op de eerste plaats zou eindigen. Ze mocht namelijk 2 pijlen niet inhalen. Hoe een wedstrijd kan draaien heeft Ivan Denis lijfelijk ondervonden. Hij was prima op weg om de titel te veroveren bij de junioren. Ivan moest tegen Leblanc schieten. Deze laatste was vrij goed bezig toch steeds onder het niveau van Ivan. Toen ze tegenover elkaar stonden tijdens de halve finale verrastte Leblanc iedereen door tijdens de eerste doorgang een 29 uit zijn boog te toveren. En zo ging het verder tot dat Ivan uiteindelijk een plaats verworven had in de Kleine Finale. Hier profileerde Ivan zich fantastisch; hij had zelfs de hoogste score van de 4 overgebleven schutters (finale en kleine finale). Toch wil ik niemand vooruitschuiven. Ik wil er enkel mee aantonen dat elke wedstrijd geschoten moet worden. Welke tegenslag je ook hebt. Onze 2 voorbeelden hiervoor hebben zich dan ook als een aardig ‘verliezer’ gedragen. Nog een dikke proficiat aan onze 9 jeugdschutters. Hieronder de behaalde resultaten. UITSLAG Herbert S 18de plaats recurve heren cadetten Ilse DS zilver recurve dames pupillen Ivan D brons recurve heren junioren Joëlle VdB brons recurve dames cadetten Jonathan RP 12de plaats recurve heren junioren Matthias VB goud recurve heren junioren Michiel VB 6de plaats recurve heren junioren Tasia P zilver recurve dames cadetten Wouter DS 10de plaats recurve heren cadetten

    24-09-2008 om 21:18 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie ervaring op eerste Europees Clubteams Cup
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste editie van het Europees Clubteams Cup zit erop. DAE had één recurve team gestuurd die bij de heren mochten aantreden: Ivan Denis, Mathias Van Bulck en Michiel Van Bulck. Vrijdag was het officiële training en openingceremonie. De officiële training hebben we zo goed als droog kunnen afwerken maar de openingsceremonie was letterlijk in het water gevallen. Het was dus zeer slecht weer in Moliets (FR). Zaterdag was het dus de kwalificatie, deze verliep voor DAE niet zo vlot en met zeer veel stress want de eerste 16 teams mochten door naar het hoofdtornooi. DAE heeft tijdens de kwalificatie telkens tussen plaats 16 tot en met 19 gehangen, dus kwam het nog op de laatste pijlen aan of we bij de eerste 16 teams gingen zijn of niet … En DAE is op een ‘ongelukkige’ 17e plek geëindigd. Zondag waren het dan de eliminaties via een poule systeem. DAE stond dus eerste gerangschikt van het secundair toornooi. Maar zijn uiteindelijk op een 3e plaats geëindigd. En toen alles gedaan was, kwam de zon … Meer info: http://1steuropeanclubteam.free.fr Ivan Denis

    21-09-2008 om 09:01 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste Europees clubteamscup te Frankrijk van 12 tot 14 september
    Voor de eerste maal wordt er in Moliets (Fr) een Europees Clubteamscup georganiseerd voor recurve teams. Deze teams moeten uit 3 mannen of vrouwen bestaan. DAE zal 1 mannen team sturen. Het team bestaat uit 3 jeugdschutters. Ivan Denis, Matthias en Michiel Van Bulck zullen zich kunnen meten tegen de beste clubteams uit Europa. Wij wensen hen veel succes !!!

    11-09-2008 om 09:31 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gladys net niet bij laatste 8
    Het mocht dit jaar niet zijn... Gladys geraakte net niet bij de laatste 8 op het WK FIELD. Ze behaalde de 9de plaats. Toch behaalde ze tevens de quota-plaats voor de World Games volgend jaar. Deze zullen doorgaan in Taipei. Wij wensen Gladys een dikke poficiat en veel succes op de World Games volgend jaar.

    08-09-2008 om 12:39 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch Kampioenschap Outdoor 2008
    Geschreven door Kurt. Zondag, 7 September 2008. Het Belgisch Kampioenschap Outdoor 2008 werd georganiseerd door KJSS Rumst, maar vond plaats in Zelzate. Alhoewel dit niet echt centraal gelegen was, mochten de organisatoren toch rekenen op een deelname aan het individueel gedeelte van niet minder dan 164 schutters! Zij streden voor 1 van de 4 titels die er te verdienen waren in de categorieën Recurve Heren, Recurve Dames, Compound Heren en Compound Dames. Ook de masters hadden hun eigen titels, zodra de uitslag beschikbaar is, geven we u deze namen mee. Het was een winderig weertje, dus verrassingen waren niet uitgesloten. De algemene scores lagen lager dan anders, vele schutters hadden moeite met de plotse windstoten. Bij de Recurve Heren ging de finale tussen Nico Thiry en Jef Van Steenbergen. Nico maakte dit seizoen een grote sprong voorwaarts, Jef heeft al enkele jaren zijn ambities verlegd richting studies, maar is toch in staat om op de cruciale momenten nog te laten zien dat hij niet voor niets jaren deel heeft uitgemaakt van de Belgische top. In de finale kon Nico echter vlot afstand nemen, waardoor hij zich het komende jaar Belgisch Kampioen mag noemen. In de bronzen finale kon Ivan Denis het halen van Jurgen Wouters. Bij de recurve dames ging de finale tussen twee dames die dit jaar een comeback hebben gemaakt na bijna 4 jaar afwezigheid. Tamara Geeraerts en Freya Wolles vochten dit duel uit op het scherpst van de snee, in de eindscore was er maar één puntje verschil in het voordeel van Tamara. Sabrina Struyf kon hier nog de vierde plaats bemachtigen voor Sarah De Maeyer. In de compound heren divisie waren het de oost en west vlamingen die het mooie weer maakten. Sven Mestdagh nam het op tegen Stefaan Soetaert. Stefaan is één van die schutters die dit jaar echt ontbolsterd is, en dat kon hij ook laten zien: hij won voor de eerste keer de titel van Belgisch Kampioen. In de bronzen finale won Julien Depoitier van Mathieu Vandepoele. Bij de compound dames ging het tussen twee jonge talenten: Catheline Dessoy, die ondanks haar jeugdige leeftijd al deel uitmaakte van de damesploeg die de wereldtitel won, nam het op tegen Naomi Martens, die sinds vorig jaar ook internationaal actief is in de jeugdcategorieën en nog cadet is! Het was Naomi die aan het langste eind trok, en zij is dus de Belgisch kampioene outdoor voor 2008.

    08-09-2008 om 01:12 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deelnemers field in GB
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Belgische deelnemers: NOTENBOOM Francis 18 Recurve Men, DENAYER Sebastien 19 Compound Men, PINSON Niels 20 Compound Men, VANDERVELDEN Vincent 21 Compound Men, BOTTIAU David 22 Barebow Men VERRIER Serge 23 Barebow Men, PRELIPCEAN Marina 24 Recurve Women, WILLEMS Gladys 25 Compound Women en GOBBELS Zoe 26 Recurve Junior Women. Op de foto de beide coaches op een meeting aldaar.

    05-09-2008 om 10:09 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weeral nieuwe records!
    Geschreven door Kurt. Dinsdag, 2 September 2008. Onze boogschutters blijven de recordtabellen geselen! Op de wedstrijd in Boekel (Nederland) werden weeral twee nieuwe records geschoten: Ivan Denis verbeterde het record op 70 meter (36 pijlen - onderdeel van de FITA) dat al 10 jaar op naam stond van Jef Van Steenbergen. Hij scoorde 6 punten beter dan Jef, en het nieuwe record staat op 330 punten. Een andere, bijzonder opmerkelijke, prestatie is deze van Sabrina Struyf: zij verbeterde op dezelfde wedstrijd het FITA record. Sabrina deed 5 punten bij het oude record, dat op naam stond van Marie-José Van Landeghem. Deze prestatie wordt vooral bijzonder wanneer je weet dat het record van Marie-José dateert van het jaar 1982!

    04-09-2008 om 09:20 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boogschieten vanavond op Ketnet
    Geschreven door Johan Wolles,donderdag, 31 Juli 2008. Deze avond behandelt de serie "Mijn sport is top" te volgen op Ketnet boogschieten als thema. Presentator Pieter Embrechts en een BV leren dagelijks een nieuwe sport kennen. Ze krijgen daarbij de hulp van een kind dat heel goed is in die sport! Voor boogschieten is dit niemand minder dan Debbie en Jurgen Wouters. Mijn sport is top: iedere weekdag om 18u30. Op zaterdag en zondag om 10u15 en 12u25. mijn sport is tof!

    31-07-2008 om 15:15 geschreven door doelschutter

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 26/10-01/11 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 31/12-06/01 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!