NIEUW: Blog reclamevrij maken?

Ik schrijf hier over allerlei dingen. Dat kunnen interessante schrijfsels zijn, maar ook vrije meningsuitingen die over van alles kunnen gaan. Bezoekers kunnen er desgewenst op reageren.

We zijn de 11de week van 2018

free hits

Springkasteel huren? Woon je in de provincie Antwerpen? Klik dan op bovenstaande button om op de website te gaan kijken. Daar vind je alle info. Reserveer tijdig wanneer je een springkasteel wil huren.

Als er hoop is

Als er hoop is:
voor deze wereld, dan ligt die in kleine gebaren van menselijke vriendelijkheid.

bedankt voor je vriendschap

Op het pad der vriendschap bloeien de mooiste bloemen. Ze heten verdraagzaamheid, eerlijkheid, hulpvaardigheid en vertrouwen.

Gedachten

Waak over je gedachten,
ze worden je daden,
waak over je daden,
ze worden je karakter,
waak over je karakter,
het wordt je toekomst.

Archief per maand
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017

  Als je je geen dwaasheid
  kunt herinneren
  die je uit liefde hebt gedaan,
  dan heb je nooit echt liefgehad.

  Muzieknoten

  Mensen kun je vergelijken met muzieknoten. Als ze eenmaal op elkaar zijn afgestemd, vormen ze een prachtig orkest.

  Ingrid

  Tinie & Ans

  Brabbeliaans

  Op zoek naar een springkasteel voor een feestje, klik dan op de bovenstaande link. Daar vind u alle informatie.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zo snel kan het gaan...

  In de fleur van haar leven is studente Maya Moons (21) uit Sint-Lievens-Houtem vorige week totaal onverwacht en zonder duidelijke medische reden overleden. "Het is niet te vatten. Ze had nog zo veel plannen en nu is ze er niet meer", vertellen haar familieleden en vriend.

  KOEN MOREAU Voor papa Peter Moons, mama Lou Kestelier, zus Lara en vriend Nicola Leys is de vakantie plots omgeslagen in een nachtmerrie. Vorige week verloren ze hun geliefde Maya na iets wat op een banale buikgriep leek. "We hadden haar 's morgens nog aan de telefoon en hoorden dat ze niet goed was. Kortademigheid, hoofdpijn, diarree en wat moeilijk praten. We regelden nog een doktersbezoek en 's avonds leek alles beter", vertelt papa Peter. Samen met vriend Nicola overnachtte ze vervolgens in het ouderlijke huis. "Wellicht voelde ze zich 's nachts niet lekker en ging ze stilletjes naar beneden." Daar werd enkele uren later haar levenloze lichaam gevonden. "Ik heb alles geprobeerd en de hulpdiensten gebeld, maar alle hulp kwam te laat", snikt vriend Nicola.

  Het koppeltje had nochtans nog zo veel plannen. "Maya zou afstuderen in de opleiding bachelor Toegepaste Psychologie aan VIVES en droomde al van een master of een postgraduaat." De jonge vrouw genoot volop van het leven, maar had toch alles duidelijk gepland. "Deze zomer nog tweemaal naar Tomorrowland en Laundry Day, een vakantiejob in rustoord Ter Kimme en in september met de vrienden naar Frankrijk. Stilaan droomde ze ook al van samenwonen, trouwen en kindjes. Helaas schrijven we nu rouwbrieven in plaats van trouwbrieven", vertellen Peter en Lou. Maya was ook helemaal geen klager, stond steeds klaar om anderen te helpen en wou niemand lastig vallen of kwaad doen. "Ze was ook heel slim, had altijd een uitleg of stomme opmerking klaar. We zullen haar missen", vult zus Lara aan. Voor de familie is de doodsoorzaak een absoluut mysterie.In het duister tasten "Uit de eerste onderzoeken blijkt dat er geen sprake is van een hersenvliesontsteking of een epilepsieaanval." Verder onderzoek zal hopelijk meer duidelijkheid brengen, maar artsen tasten momenteel nog volledig in het duister over de dood van het meisje.

  Het heengaan van Maya sloeg ook als een bom in bij speelplein De Ravotter in Zonnegem. Maya was er tijdens de paasvakantie nog aan de slag als monitor en deze zomer was zus Lara er al aan het werk. "Wij hebben met de monitoren al een avondwandeling gemaakt om elkaar te steunen en Maya te gedenken. Op ons speelplein is ook een herdenkingshoekje ingericht, maar we denken vooral aan haar familie en vriend", luidt het daar.

  Persoonlijk afscheid nemen van Maya is nu woensdag, 19 juli 2017 mogelijk in de Sint-Michaëlkerk in Sint-Lievens-Houtem. Daar is om 10.30 uur de uitvaartplechtigheid met aansluitend het begraven van de asurne op begraafplaats Molenkouter.

  Bron:  HLN Nieuwsbrief


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Stille pagina

  De meeste mensen zijn blijkbaar de "STILLE PAGINA" gewoon vergeten. Ik ben regelmatig gaan kijken op dit blog en heb moeten vaststellen dat er in 2017 weinig reacties zijn geplaatst.
  Sinds ik een poosje geleden ben gestopt met bloggen is de pagina in de vergeethoek geraakt. Dat vind ik zeer jammer.
  Daarom wil ik er de aandacht op vestigen dat deze pagina nog altijd bestaat. Dus, wie wil kan er nog altijd terecht om overledenen een groetje te brengen. Als niemand nog interesse heeft voor deze pagina dan kan ik hem beter verwijderen. Ik dank u voor je aandacht en ik hoop dat jullie weer de pagina gaan bezoeken. http://blog.seniorennet.be/stille_pagina


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De vriendschap

  ​ Het mooiste in de vriendschap is 
   niet de uitgestoken hand,
   de vriendschappelijke glimlach,
   noch het menselijk contact,
   maar het warme gevoel iemand te
   hebben die in je gelooft en je
   vertrouwen schenkt.

   Bron: Ralph Waldo Emerson.


  Hallo, de meesten zullen mij zich nog wel herinneren. Is dat niet zo, dan kan je me nu leren kennen. Ik ben Julien uit Mol en ik ga proberen om regelmatig wat op mijn blog te pennen. Breng je me een bezoekje en laat je een berichtje achter, dan kom ik zeker ook eens bij jou langs. Een aangenaam verblijf op mijn blog.


  Om een reactie te plaatsen in mijn gastenboek gebruikt u de toetsen Ctrl+v op je toetsenbord. 


  Kerstawards

  Kersrtawards van bloggers staan lager in deze kolom.
  Contact

  U kan me een mailtje sturen, indien echt nodig. Stuur me a.u.b. geen mails met uitnodigingen om naar powerpoint of filmpjes te kijken. Daar heb ik helaas geen tijd voor. Bedankt voor uw begrip.   Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek. Ik kom zo snel mogelijk bij jou langs. Tot dan!


   

  Op de "Stille Pagina" kan je uw medeleven betuigen aan onze overleden bloggers, familieleden van bloggers, maar ook aan andere mensen die op deze pagina een eeuwige rustplaats kregen. Klik op bovenstaand plaatje.

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!