Inhoud blog
  • Vervolg
  • WHY = Whe Help You
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Laat Deze Acties niet voor niets Geweest zijn ! !
    Rondvraag / Poll
    Met hoeveel gb Download volume per maand kunt U tevreden zijn ?
    5 gb/maand
    10 gb/maand
    15gb/maand
    20gb/maand
    25gb/maand
    30gb/maand
    35gb/maand
    40gb/maand
    50gb/maand
    60gb/maand
    75gb/maand
    100gb/maand
    meer dan 100gb/maand
    Geen limieten
    Bekijk resultaat

    Rondvraag / Poll
    Hoeveel zou een limietloos abonnement maximum mogen kosten ?
    15 euro/maand
    20 euro/maand
    25 euro/maand
    30 euro/maand
    35 euro/maand
    40 euro/maand
    45 euro/maand
    50 euro/maand
    55 euro/maand
    60 euro/maand
    Meer dan 60 euro/maand
    Speelt geen rol
    Bekijk resultaat

    Whe Help You = WHY
    Voor Normale Internet Prijzen en Limieten
    23-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg

    Telenet test limietverhogingxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Tijdelijke test leverde gratis 30 GB extra voor wie wou opstappen

    xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

    Pieterjan Van Leemputten

    17 april 2008

    Bron: ZDNet

    dit artikel

    De discussie over datalimieten krijgt nieuwe voeding. Verschillende klanten van kabeloperator Telenet meldden dat ze na een klacht bij de klantendienst van het bedrijf gratis 30 gigabyte extra kregen boven op hun datalimiet.

    Klanten met Telenet Turbo betalen maandelijks 61,32 euro en krijgen daarvoor een datalimiet van 35 GB. Het basisabonnement Expressnet hanteert een maandlimiet van 12 GB voor 42,91 euro per maand. Wie de afgelopen dagen naar de klantendienst van het bedrijf belde en duidelijk maakte dat hij een van deze abonnementen wou beëindigen, kreeg er zonder veel discussie 30 gigabyte per maand bovenop.

    De communicatiedienst van Telenet bevestigt deze actie, al maakt woordvoerder Stefan Coenjaerts duidelijk dat het om een test gaat. "We hebben die aanpassingen gedaan bij wijze van test of deze klanten dan wel willen blijven." In totaal hebben zo enkele tientallen klanten een hogere datalimiet gekregen, maar de test zelf is intussen stopgezet.

    De proef betekent nog niet dat het bedrijf volgende week zijn limieten al zal verhogen. "We doen dit omdat we willen luisteren naar de noden van onze klanten en we kijken nu hoe dit verdergaat", aldus Coenjaerts.

    Een definitieve aanpassing als deze zou het providerlandschap grondig opschudden. Met een datalimiet van 42 GB stijgt het bedrijf immers ver uit boven het aanbod van concurrent Belgacom. Bovendien kan het zo beter concurreren met kleine spelers. Die laatste krijgen er binnenkort immers een pak slagkracht bij wanneer het ADSL2+-netwerk van Belgacom in juni opent.

    Dan kunnen deze kleine providers een hoge datalimiet en een aanzienlijke snelheid aanbieden. Het is dus niet uitgesloten dat de twee grootmachten zich binnenkort moeten aanpassen om te kunnen blijven concurreren.

     

    Bron en reacties,:

    http://clickxmagazine.zdnet.be/magazines.cfm?id=83710

     

     

    Carrefour start met filmdownloads

     

    Winkelketen Carrefour start binnenkort met een betalende downloaddienst voor films en televisieprogramma's. Videomateriaal zal zowel te huur als te koop zijn. De dienst wordt ook in ons land gelanceerd.

    [quote]Het was Christophe Geoffroy, international hoofd van de nonfoodafdeling van Carrefour, die het nieuws vrijdag aankondigde. Buiten België doen Spanje, Italië en Frankrijk mee met het online aanbod van het bedrijf. Het lijkt echter nog wel een tijdje te duren voor de webwinkel er komt. Zo zijn er nog geen prijzen bekend, behalve dat deze zullen verschillen van land tot land.

    Om met het illegale aanbod op internet te kunnen concurreren belooft het bedrijf een optimale downloadsnelheid. De grote vraag is of de dienst kan doorbreken in een land als België. In tegenstelling tot in andere landen is het doorsnee internetabonnement hier immers beperkt tot 12 gigabyte per maand. Wie een paar films per maand bekijkt, gaat hier al snel overheen. Bovendien zijn het uitgerekend de aanbieders van deze abonnementen (Telenet en Belgacom) die zelf video op aanvraag leveren via digitale televisie.[/quote]

     

    Ze zullen wel moeten wachten tot de limieten wat verhoogd zijn ,zeker?

     

    Bron en reacties,: http://clickxmagazine.zdnet.be/magazines.cfm?id=83901




    Limietverhoging Scarlet krijgt duur staartje

    Meerverbruik is doorberekend in factuur

    Bron: ZDNet

    dit artikel

    De spectaculaire limietverhoging van internetaanbieder Scarlet begin deze maand heeft voor enkele klanten kostbare gevolgen. Hoewel de provider het abonnement ADSL 6 heeft opgetrokken van 30 naar 60 gigabyte, moeten de klanten die dit daadwerkelijk gebruiken toch bijbetalen.

    Scarlet hanteert de verhoging sinds begin april, maar bij klanten van wie de recente factureringsperiode al vanaf maart loopt, wordt de opgetrokken datalimiet per vergissing nog niet verrekend. Zo moeten sommige klanten tot dertig euro bijbetalen, afhankelijk van hun verbruik.

    De problemen zijn ondertussen bekend bij de provider en deze wil er zo snel mogelijk iets aan doen. “Het is niet de bedoeling dat deze mensen gaan bijbetalen”, zegt marketingmanager Luc Vos. Al weet het bedrijf nog niet hoe het de factureringsfout gaat verhelpen. Het aantal klanten dat door de vergissing een hogere factuur heeft gekregen valt volgens Scarlet wel mee, aangezien het enkel gaat om surfers die meer dan 30 GB hebben verbruikt.

    Bron en reacties,:  http://www.zdnet.be/news.cfm?id=83971



    En dan gebeuren er (vul maar in) als,:

    Geplaatst: Wo Apr 23, 2008 2:28    Onderwerp:


    Moet toegeven eerst ging het ook niet heb toen gezegd zoals ik heb meegemaakt een vriend van mij is onderzoeksrechter hier in kortrijk hij was overtuigd dat ik wegkon , hij heeft het vervolgens naar een vriend, een advocaat gestuurd die was ook van overtuigd dat ik weg kon door die zin nadelige erkentenis maar ook daar het zelfde produkt aan verschillende prijzen en of andere datalimiet word aangeboden. Best is proberen overeen te komen met telenet, helpt dit niet de ombudsdienst, helpt dit niet via forums en media iedere klant die wegwilt tesamen brengen en onder dezelfde noemer en met 1 advocaat naar de rechtbank stappen zei hij. En toen zei mevrouw goxxsxxx we gaan het niet op de spits drijven en zal u laten gaan.
    straks om 9u belt ze terug (misschien wil ze toch nog ergens vragen of ik de 30GB kan krijgen) om verder alles af te spreken want wil dan ook mijn digitale tv opgeven. Ze was wel niet te spreken over het feit dat de kd gewag maakte dat mach3 er zou aankomen. De testen beginnen binnenkort maar dit is ook maar beperkt. Ze zou een interne noto uitschrijven dat dit zeker niet mag worden gezegd dat de mach3 er zou aankomen want het is niet zo.

     

    Bron,:   http://www.userbase.be/forum/viewtopic.php?t=18552&start=160



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 19/07-25/07 2010
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Het is genoeg geweest
  • Ceurrrix's Favorieten

  • Laatste commentaren
  • da's mij post !! ^_^ (VincentP.)
        op WHY = Whe Help You
  • blog (sint-niklazenaar)
        op WHY = Whe Help You

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!