Inhoud blog
  • Nieuwsbrief
  • Top 8 Redenen om iedere dag Aloe Vera Gel te drinken
  • Fibromyalgie
  • HOE BEN IK MET ALOE VERA BEGONNEN
  • De producten van Aloe vera hebben een hoge concentratie.
    Zoeken in blog

    Zoeken met Google


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    SKIN CARE RAPPORT, VRAAG HET VANDAAG NOG!
    Voelt u goed in u lichaam op natuurlijke wijze!
    Geeft u lichaam wat het nodig heeft
    30-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALOE VERA , een plant waar zeer heilzame eigenschappen wordt aan toegekend.

    Hier een woordtje uitleg over , Aloe Vera,

    Aloe Vera : de wonderplant . De plant Aloe Vera barbadensis (Miller) is één van de oudste en meest bekende heilzame planten en is door de eeuwen heen gebruikt in verschillende culturen. Van de Oude Grieken en Romeinen tot Babylonische, Indische en Chinese volkeren. Hoewel er meer dan 300 soorten aloe bestaan, is Aloe Vera Barbadensis (Miller), beter bekend als ' Aloe Vera', de meest krachtige in haar soort. De gel uit de bladeren van Aloe Vera bevat meer dan 200 voedinsstoffen waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen. De plant bezit eigenschappen die de stofwisseling stimuleren, de weerstand verhogen, het immuunsysteem ondersteunen, stressgevoeligheid verminderen en een extra energiek gevoel bezorgen.

    30-06-2008 om 00:00 geschreven door Christiane

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SKIN CARE TIPS

    Hallo, ik wil mij even voorstellen ik ben Christiane Jans. Ik woon in Achel ( Belgie). Ik heb een passie voor natuurproducten, en wil dit ook delen met andere mensen,die deze passie ook met mij willen delen. Ik ben nu zeven jaar actief binnen een bedrijf dat zonder meer de beste natuurproducten op de markt zet, voor inwendig en uitwendig gebruik. Als het van binnen goed zit dan straal je dat ook uit, en dat zie je ook aan je huid ! Ik ben een hele lange tijd op zoek geweest, naar een unieke verzorging voor mijn lichaam. En ik heb de beste producten gevonden ! Deze unieke Skin Care Collection geeft je 30 dagen de garantie om uit te proberen. Sonya, Skin Care Collection bestaat uit vijf kwalitatieve producten voor het reiningen, hydrateren en beschermen van uw huid. Wil je meer weten vraag dan vandaag u SKIN CARE TIPS RAPPORT aan, Het Is Gratis. Ik beloof je dat jouw informatie veilig is. Ik zal persoonlijk, dit unieke Skin Care Tips Rapport voorbereiden, en direct naar je opsturen! Je naam, E-mailadres, telefoonnummer. Christiane



    02-07-2008 om 00:00 geschreven door Christiane

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De producten van Aloe vera hebben een hoge concentratie.

    Voor alle Aloe Vera producten gebruikt Forever de pure, verse, krachtige gestabiliseerdeAloe Vera gel als grondstof, die in hoge concentraties is verwerkt, voor een optimaal effect. Forever beheert en controleert het gehele productieproces. Van de enorme plantages in Amerika, Mexico en het Caraibisch gebied tot het verpakken, verschepen en het distribueren van de producten. In hightech onderzoekslaboratoria wordt met de modernste apparatuur continu gecontroleerd op zuiverheid en kwaliteit. Alle producten van Forever worden geproduceerd onder het zogenoemde 'Good Manufacturing Practise'. Dit betekent dat de gebouwen, machines en testapparatuur onderworpen zijn aan strikte overheidsregels.  De productie is ISO 14001 gecertificeerd en geregistreerd voor het Environmental Management System ( Milieuzorg). Ook wordt voldaan aan ISO 9001:2000 standaard voor het Quality Management System. Geen enkel product wordt getest op dieren. Forever loopt daarmee voorop in productiekwaliteit en zorgt voor haar omgeving.  Omdat de plant zelf zorgt voor afweer tegen ziekten en insecten, worden op de plantages geen bestrijdingsmiddelen gebruikt.UNIEK KEURMERK: Forever heeft als eerste bedrijf ter wereld het IASC- certificaat ( International Aloe Science Council) verworven, met het recht om het keurmerk van deze organisatie op al haar aloe vera producten te gebruiken. Met dit zegel van goedkeuring bewijst Forever dat zij voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en puurheid. Miljoenen mensen overal ter wereld gebruiken de koosjere AloeVera producten van Forever, met zeer goede resultaten.



    02-07-2008 om 00:00 geschreven door Christiane

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOE BEN IK MET ALOE VERA BEGONNEN

    Ik heb altijd veel belang gehecht aan een goede gezondheid en dat op een natuurlijke wijze. Ik had altijd heel veel stress en daardoor kreeg ik heel veel lichamelijke klachten. Zoals maagzweren, nekpijn en pijn aan de schouders. Daarbij had ik ook last van blaasontstekingen. Heb ook heel veel homeopathishe producten gebruikt totdat ik Aloe Vera leerde kennen. Op aanraden van een vriendin ging ik deze producten uittesten, ik moest het wel gebruiken zoals zei mij aanraadde. En ook minstens een kuur doen van drie maanden. Het heeft mij zoveel goede resultaten laten behalen, ik voel mij beter dan ooit ! Aloe Vera kan voor jou ook veel betekenen, en jou die resultaten laten behalen die jij wenst ! Alle dranken, van Forever hebben als basis de pure gestabiliseerde Aloe Vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitamines en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. Als het van binnen goed zit, dan straal je dat ook uit. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen. Wenst u meer informatie hierover dan kunt u mij altijd contacteren. De informatie die u doorgeeft zal nooit doorgegeven worden. Vul u naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres in. Ik wil graag de informatie met u delen. Dank u

    03-07-2008 om 21:17 geschreven door Christiane

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fibromyalgie
    Ben zes jaar geleden in contact gekomen met Aloe Vera. Ik was op dat moment al bijna 20 jaar aan 't sukkelen met mijn gezondheid. Ik heb namelijk Fibromyalgie en de laatste jaren is daar nog CVS ( Chronische vermoeidheid) bijgekomen. Ik ben op aanraden van een vriendin de kannetjes gaan gebruiken waardoor ik na 2 maanden een lichte verbetering voelde in mijn toestand, ik kon dingen doen die ik voorheen niet meer kon en het ging steeds beter. Natuurlijk heb ik wat geduld moeten hebben want natuurproducten werken niet zo snel. Maar na zes jaar voel ik me nog altijd goed. Als ik mensen tegenkwam merkten ze ook verschil, want ze zeiden:'' Je ziet er goed uit, je ziet er zo anders uit''. Ik voel me ook goed en dat straal je blijkbaar uit. In de toekomst heb ik als doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te vertellen welke veranderingen in positieve zin, dit voor man en mij gebracht heeft en hoop hierdoor het leven van vele mensen te verbeteren. Wil jij hierover meer weten! Stuur mij dan e-mailtje met u gegevens en telefoonnummer, zodat ik u kan contacteren. U informatie zal nooit verder gegeven worden.
    OF tel 011/423941 of gsm 0496/754133
     http://blog.seniorennet.be/annemarie52/

    16-07-2008 om 00:00 geschreven door Christiane

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 8 Redenen om iedere dag Aloe Vera Gel te drinken
    Natuurlijk gezond, de natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl!

    8- Een gezonde spijsvertering
    7- Positief effect op de darmflora
    6- Het effect op de huid
    5- Stimuleren van celgroei
    4- Weerstand verhogend
    3- Een goede bron van mineralen
    2- Een goede bron van vitaminen
    1- Een uitstekende mix voor een goede gezondheid!

    http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/chrisja/

    25-09-2008 om 09:41 geschreven door Christiane

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsbrief
    Je kunt je altijd aanmelden om de nieuwsbrief te ontvangen! Gewoon even je gegevens doorgeven. Deze worden nooit voor anderen doeleinde gebruikt.
    http://chrisja-natuurlijk-gezond.myflpbiz.com

    08-02-2009 om 12:35 geschreven door Christiane

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 02/02-08/02 2009
  • 22/09-28/09 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 30/06-06/07 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    amaltheia
    blog.seniorennet.be/amalthe
    SKIN CARE RAPPORT, VRAAG HET VANDAAG NOG!
    Mijn favorieten
  • Migraine en Aloe Vera
  • chrisja
  • chrisja
  • Anne-Marie52


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!