NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Thrillers

01-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nogmaals nieuwe titels van thrillers door Klaas Vanderspoel geschreven
Een aantal nieuwe titels volgen hier. Mogelijk zijn er weer enkele dubbele tussen.

>  De nachtelijke indringer <

>  Het verdwenen lijk <

>  Plagiaat <

< Een levensgevaarlijke liftster <

> 'n Krankzinnig zaakje <

> Zinvol geweld <

> Bloedbad <

> 'n Duivels Dilemma <

Al deze en eerder genoemde titels zijn te bestellen, maar een zekere wachttijd dient in acht genomen te worden. De prijzen lopen vanaf 3 tot 5 euro per boek. 

01-12-2010 om 19:26 geschreven door Commissaris.Saris

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede lijst Thrillers van Klaas Vanderspoel

Deze lijst kan ook titels bevatten die reeds op de vorige lijst voorkomen. Hier volgen de titels:

= Zwarte Post = 
= Galante memoires =
= 'n Bed voor één nacht =
= Moordstad Groningen =
= Zinvol geweld =
= 'n Vunzig zaakje =
= Krankzinnig of niet? =
= 'n Verkeerde maat =
= Moord in Circus Ivanov =
= Het zwembadraadsel =
= Gifmoord in Groningen =
= Stropers rond Steendam =
= De vrouwenslachter =
= Het bloederige palet =
= Een nieuwe Bommen Berend =
= Circusmoord =
= Schunnige brieven =
= Dubbele chantage =
= De Leekstermeer moorden =
= Moord in de Euroborg =
= De incasso-maffia =
= Moord in Delfzijl =
= De tepeldief =
= De bende van Tammo Tachtig =
= Het lugubere pension =
= De zelfmoord van Errol Lorre =
= Bert Vliegendhert =
= De 3 Koningen =
= Ontvoerd? Of vermoord? =
= Titia Jus =
= De tiendoder =
= Paal & Perk =
= Het begon met een maliënkolder =
= Waar is Lothar Kwatta? =
= Naakte huid =
= Een moordwinst =
= Diefstallen in Steendam =
= De vermoorde Engel =
= De Kunstbende =
= Blootslag =
= Bittere amandelen =
= Journalistieke moord =
= Mannequins moeten sterven =
= Monddood =
= De moordende gorilla =

Meerdere titels zullen volgen!

28-11-2010 om 15:52 geschreven door Commissaris.Saris

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titels thrillers
 • Hier volgen, zoals beloofd, enkele titels van thrillers door mij 
 • ( Klaas Vanderspoel) geschreven.

 • - Gifmoord in Groningen -
 • - Moord in de Vishoek -
 • - Casino moord -
 • - Moordwinst -
 • - Een levensgevaarlijke liftster -
 • - De gouden buste -
 • - Moord in de Euroborg -
 • - De nachtelijke indringer - enz. enz.
 • Titels in het Engels: 
 • - Who Killed Kirk Lancaster? -
 • - The Halloween Killer -
 • - Corrupted -
 • - Guilty Or Not? -
 • - The Bathtub Murder -
 • The Private Eye - etc. etc.
 • Duitse titels:
 • - Rache! -
 • - Einen Grünen Fleck -
 • - Horror für Remco -
 • Er zijn nog veel meer titels verkrijgbaar!
 • Volgende keer kunt u meer lezen!


24-11-2010 om 11:36 geschreven door Commissaris.Saris

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thrillers

Waarde lezers:

Mijn blog gaat voornamelijk over de novelles die ik in eigen beheer uitgeef. Ze verschijnen zowel in het Nederlands, Duits als in het Engels. Het betreft hier altijd thrillers.
Totaal zijn er bij diverse uitgevers bovendien meer dan 200 boeken uitgegeven. Met mijn tegenwoordige eigen producties moeten het er nu over de 300 zijn!
Uiteraard is mijn lezerskring nu veel kleiner geworden, sinds ik alles in eigen beheer doe.
Mijn naam is Klaas van der Spoel en ik ben op 12 december 1938 geboren.
Mijn geboorteplaats is Groningen, de hoofdstad van de gelijknamige provincie in Nederland.
Ook ben ik lange tijd cartoonist geweest en schepper van diverse strips, zoals b.v. James Hond.
De omslagen van mijn novelles verzorg ik ook zelf, wat voor een tekenaar natuurlijk geen probleem is.
Later zal ik een aantal titels van mijn novelles opsommen.
Tot dan!

19-11-2010 om 16:33 geschreven door Commissaris.Saris

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
Proficiat!

Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/commissaris

We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
- Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

WAT IS DE "WAARDERING"?
Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

Met vriendelijke groeten,
SeniorenNet-team

18-11-2010 om 11:55 geschreven door

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • Nogmaals nieuwe titels van thrillers door Klaas Vanderspoel geschreven
 • Tweede lijst Thrillers van Klaas Vanderspoel
 • Titels thrillers
 • Thrillers
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!