Aardappel Monsters : :twisted: ------------------------
Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 20 - 30 minuten Ingrediënten: 2 grote aardappelen, aluminiumfolie, 4 puntjes gele paprika voor de ogen, 4 plakjes radijs voor de oren, 2 repen rode paprika voor een enge tong, 8 stukjes wortel voor de pootjes, 2 augurjes voor de staart.
Bereidingswijze: De ongeschilde aardappelen wassen. De aardappelen met een houten prikker een paar keer inprikken. De aardappelen in 6 minuten in de magnetron warm maken. Folie om de hete aardappelen vouwen en 5 minuten laten rusten. Gaatjes in de folie snijden voor ogen, oren, tong, staart en poten. Augurk,radijs, paprika en wortel in de juiste gaatjes steken.
Hoe wordt een heks op school getest?
Ze moet een heksamen afleggen.
Drillende Duivelsogen :twisted: ------------------------
Aantal personen: - Bereidingstijd: 10 - 20 minuten Ingrediënten: 6 hardgekookte, gepelde eieren, 6 eetlepels geklopte roomkaas, 12 groene olijven en wat paprikapoeder, rode ketchup of curry, een tandenstoker.
Bereidingswijze: Snij de eieren door tweeën, haal het gele gedeelte eruit en vul het ei met de roomkaas. Stop midden in de roomkaas een olijf en strooi daar rode paprikapoeder omheen.
Het lijkt dan net een oog met een rode iris met een groen middenstuk. Pak een tandenstoker, doop deze in de ketchup en prik dan 10 keer in de roomkaas (om de olijf heen). Het lijkt nu net of de ogen rood en bloed doorlopen zijn. Smullen maar
als je de ogen nog durft op te eten.
Welk is het lievelingsfruit van een vampier?
Een nek-tarine.
Hersenen à la Hannibal :twisted: xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
-------------------------
Aantal personen: - Bereidingstijd: 20 - 30 minuten Ingrediënten: 1 grote bloemkool, soepgroenten, ketchup, een lepel en een mes.
Bereidingswijze: Snijd de bloemkool niet in stukken! Kook hem met de soepgroenten in een grote pan met water. Ongeveer 5 minuutjes. Nu is hij iets zachter.
Maak er met een mes een gat in en hol de kool voorzichtig uit met een lepel. De lege bloemkool vul je helemaal met de soepgroenten en veel rode ketchup. Maak aan de zijkanten wat sneetjes met een mes en kwak hier ook wat rode drab op of ketchup
.
Veel plezier ..... en laat het je smaken ! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: groetjes, niki
|