Inhoud blog
  • Onze club leeft nog steeds!!!!!
  • Toch nog steeds actief!!! maar .......
  • Nieuwjaarswens en info
  • Toch nog steeds actief!!!
  • Toch nog steeds actief!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gastenboek De Ronsische Senioren VZW
  • "Petanker" zijn is plezant!
  • uw site

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in ons gastenboek

    Interesse? wenst u meer info, lid worden van onze club?

    Druk op onderstaande knop om ons te e-mailen.

    PC De Ronsische Senioren VZW
    Petanquen
    08-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste krantenartikel over onze voorbije opendeurdagen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een mooi krantenartikel betreffende onze opendeurdagen,kort maar goed!!!

    08-09-2017 om 09:23 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze club op weg naar een druk seizoen?

    2017-2018 word een seizoen om naar uit te kijken: boccé, boccia en petanquen zullen er voorzorgen dat ons bestuur zijn  bezigheid zal  hebben, daarbij willen wij ook nog actiever worden op onze buitenterreinen, het zal dus inderdaad druk worden, enkele vrijwilligers hebben zich reeds gemeld om meer wedstrijden te spelen op de  buitenpleinen.

    We zijn er zeker van, het word een goed seizoen!!!

    Een herhaling, voor hen die het nog niet weten, wij zijn op de 1ste plaats een recreantenclub(hobbyclub), onze VZW staat open voor iederen, laag drempelig: zowel  op gebied van onze sport of van prijs: zowel voor  het lidgeld (25 Euro per jaar) als de consummaties!! (1 Euro voor een drank of een snakje) want onze leuze is nog steeds de zelfde!!!:

    "Het beoefenen van sport is een mensenrecht. Ieder individu moet de mogelijkheid hebben om sport te beoefenen, zonder discriminatie van welke aard dan ook en in de geest van de Olympische gedachte. Dit vereist wederzijds begrip in de geest van vriendschap, solidariteit en fair play."

    Wie kan dit nog mooier schrijven of zeggen?

    03-09-2017 om 10:52 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Boccia Initiatie start terug vanaf volgende week!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Inderdaad binnen 6 dagen zijn we terug actief bezig met Boccia, onze initiator kon door een gelukkig toeval, enkele sets Boccia ballen aanschaffen aan  een zeer lage prijs !(de ballen zijn nog zo goed als nieuw) Een kiekje van onze club zijn aanwinst! 

    31-08-2017 om 12:21 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste opendeurdag goed verlopen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er zijn dit week-end heel veel activiteiten in onze stad Ronse, we delen toch mee in hun succes, gisteren een prachtig tornooi gehad met 2 winnaars, namelijk Claudine en Roland. Enkele bezoekers vonden dat onze binnenpleinen zeer goed zijn(mooi effen), zij beloofden terug te keren, eveneens een aangename sfeer mochten wij horen, dat doet plezier!!!

    Onze ondervoorzitter Philippe schonk onze club een reeks mooie en kunstige olifanten, zijn wens is deze beelden te verkopen ten voordele van onze Boccia-afdeling! Hierbij een foto van deze creaties. interesse, ze zijn te bezichtigen in ons lokaal,Ninovestraat 135 te Ronse!  Interesse? Laat het weten!!!

    'k Weet het Brigitte, 'k moest dat al vroeger gemeld hebben, maar staat nu  toch op ons blog.(content?)

    26-08-2017 om 10:51 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie dagen opkomst!!!

    Inderdaad volgens ons mooie dagen opkomst en dan hebben we het niet alleen over het weer, maar ook over onze activiteiten. Het word zeker een drukke periode, waardoor misschien hier of daar iets vergeten of niet opgemerkt word, maar dat is menselijk, we zijn nog geen computers! Gelukkig maar, wij kunnen nog dromen en wensen, een PC niet.

    Voorbije vrijdagnamiddag won Roland terug ons petanquetornooi nipt voor Eveline en Jean-Paul, spannende partijen tot op het eind.     Twee kiekjes van die namiddag.

    Het komende weekend hebben we, niet vergeten!!!, onze opendeurdagen op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2017, tijdens deze 2 dagen worden er meli-melo wedstrijden gespeeld waaraan iedereen kan deelnemen.

    Op 7 september 2017, start onze afdeling Boccia terug met hun activiteiten, de initiatie begint om 15 uur en eindigd om 16 u 30!       Ons Boccia seizoenloopt tot 28 juni 2018 en..... er zijn reeds een aantal inschrijvingen!!!!! Ja, we hebben succes!!!

     





    20-08-2017 om 11:24 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze opendeurdagen op 25 en 26 augustus 2017

    Inderdaad we zijn nog actief bezig, onze schrijver heeft het druk waardoor hij ons blog een beetje stiefmoederlijk behandeld, Brigitte we hebben hem hierover aangesproken en hij heeft beloofd om ons blog niet meer te vergeten! (terug bellen als hij het niet doet!!!)

    Onze buitenterreinen worden goed onderhouden, regelmatig word het onkruid vernietigd, iedereen gaat ermee akkoord dat onze buitenpleinen veel verbeterd zijn.

    Onze Boccia-afdeling herstart zijn activiteiten voor het seizoen 2017-2018 vanaf 7 september 2017 en dat tot en met eind juni 2018.  (zoals iedereen nu wel weet word deze sport steeds beoefend in de sporthall 't Rosco te Ronse)

    Onze clubnaam is nog steeds ongewijzigd, maar sedert enkele maanden gebruiken we eveneens onze wettelijk afgekorte naam PC DRS vzw en/of Petanqueclub DRS vzw, zo weet hopelijk nu iedereen dat het nog steeds de zelfde  petanqueclub is met binnen- en buitenterreinen Ninovestraat te 9600 te Ronse.

    Nu onze opendeurdagen: vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2017 stellen we ons lokaal open voor iedereen,  zie ons affiche voor de manifestatie.

    Alle bezoekers krijgen een klein aandenken!

    Nogmaals Iedereen is welkom, bij ons petanquen zowel jong als oud.







    13-08-2017 om 16:06 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun onze afdeling Boccia, een Paralympische sport!!!

    Boccia is een bal- en werpsport voor mensen met een handicap en is zeer vergelijkbaar met petanque. Boccia kent momenteel een sterk groei en heeft zich ondertussen ontwikkeld tot een Paralympische sport.

    Wij hebben reeds een succesvolle initiatiereeks achter de rug en willen doorgaan met het aanleren en beoefenen van Boccia: vanaf donderdag 7 september 2017 tot eind juni 2018 zal elke persoon met een handicap terecht kunnen in de sporthal ‘t Rosco te Ronse van 15 uur tot 16u30.

    Om verder te kunnen groeien, wil de club ook zelf materiaal aankopen. Eén probleem, het Boccia-materiaal is redelijk duur en door de verscheidenheid van handicaps zijn er ook speciale hulpmiddelen nodig voor een aantal van deze sporters.

    Via crowdfunding hopen we voor 1 september 2017 een bedrag van 2.500 Euro te kunnen ophalen, voor de aankoop van de Boccia-ballen, enkele goten voor de rolstoelspelers en scheidsrechtersmateriaal.

    Wil jij ook graag jouw steentje bijdragen aan dit mooie verhaal, dan kan dit door te klikken op deze link: http://www.worldofcrowdfunding.com/financiële-steun-voor-boccia-een-balsport-voor-mensen-met-een-handicap

    Ook onze Boccè spelers zullen hiervan kunnen genieten!!!

    Elke financiële steun is hartelijk welkom, help onze club om dit doel te bereiken!!!

    Allen bij voorbaat dank voor jullie steun.

    Liefde geeft. Leef vandaag!

    09-07-2017 om 13:16 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We blijven zeker actief!!! met petanque en boccia

    Inderdaad ons blog,enkele weken niet bewerkt, door een drukke periode ons krantje een beetje in de hoek gedrongen.

    Onze initiatie-reeks Boccia werd een succes, waardoor besloten werd om een boccia seizoen te beginnen elke donderdagnammiddag,start om 15 uur tot 16u30 vanaf 7 september 2017, seizoen einde laatste week van juni 2018 in de sporthal 't Rosco te Ronse!

    Boccè zal beoefend worden in het seizoen 2017-2018 op dinsdag- en donderdagnamiddag van 14 uur tot 16 uur.

    De dagen en uren voor het petanquen zijn lichtjes gewijzigd, we verwijzen hiervoor naar onze website:www.de-ronsische-senioren.be "Data Petanque".

    We hopen regelmatig op onze buitenpleinen te kunnen boelen!!!

    Onze opendeurdagen gaan dit jaar door op vrijdag 25 en 26 augustus 2017 van 14 uur tot 19 uur.

    En.......wat denken jullie van ons nieuw logo, ontworpen door onze secretaris.





    02-07-2017 om 13:26 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig petanquetornooi op 25 mei 2017

    Het was reeds een drukke periode voor onze dagelijkse bestuurder, hij bezorgde ons 4 buitenterreinen,  waaraan Patrick, Geert, Sabrina en hijzelf veel uren hebben gepresteerd om die in orde te krijgen, onder druk om alles klaar te hebben voor het petanquetornooi"Schaal  Stad Ronse", ter zelfde tijd moest hij ook nog zijn Boccia initiaties  voorbereiden en  een documentatiemap klaarmaken voor de "Sportbeurs voor personen met een beperking".

    Al deze activiteiten zijn geslaagd!....daarmee eindigd het werk nog niet,  er zijn reeds nieuwe uitdagingen!!!

    Enkele kiekjes, door mekaar van deze werkingen.



















    28-05-2017 om 15:09 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn aan het uitbreiden!!!

    We hebben het druk, daardoor is  ons blog, een beetje op de achtergrond geraakt, we gaan ons best doen, om dit niet meer te laten gebeuren.

    De buitenpleinen zijn een feit, gisteren werden de terreinen getest en goed bevonden, er moeten wel nog enkele aanpassingen gebeuren. Enkele kiekjes van de eerste wedstrijden op onze pleinen









    11-05-2017 om 09:16 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ter info!!!

    Ons lokaal is gesloten van 21 tot en met 28 april 2017 wegens familiale aangelegenheden,het clublokaal is terug open vanaf 29 april 2017 om13u30, onze assistent-terreinverzorger zal dan zorgen voor de afwerking van de buitenterreinen, tijdens onze sluitingsperiode gaat hij zijn idee uitwerken en voorbereiden, volgens hem word het een verrassing. Wij zijn benieuwd!!!

    16-04-2017 om 11:26 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste wedstrijden op onze buitenterreinen vanaf 1 mei 2017!!!

    Onze 1ste wedstrijden op onze buitenterreinen zullen naar alle waarschijnlijkheis plaats hebben vanaf 1 mei 2O17!

    Onze assistent-terreinverzorger zal de terreinen aanleggen tegen 29 april 2017, volgens het geen hij op papier gezet heeft word het iets speciaal, een echte verrassing!  Afwachten dus.

    16-04-2017 om 11:05 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn nog steeds present!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Druk bezig waardoor we niet altijd de tijd vinden om iets te schrijven, maar wees gerust we zijn er nog.

    Binnenkort petanquen we ook buiten, inderdaad vanaf 1 mei 2017 hebben wij binnen- en buitenterreinen.

    Onze schrijver heeft het logo van onze club vernieuwd, volgens ons veel beter, voor wie het nog niet kend of gezien heeft plaatsen wij het nog eens op ons blog.

    08-04-2017 om 12:13 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boccia: de juiste gegevens betreffende onze werking.

    Daar ons lokaal niet aangepast is voor Boccia , word deze  paralympische sport beoefend in de sporthal 't Rosco van Ronse.





    19-03-2017 om 18:36 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boccia : petanquen voor personen met een beperking

    Onze club ,zoals men wellicht reeds weet, staat open voor iedereen.

    We hebben reeds onze bocce-spelers, vrienden met een handicap die hun sport komen beoefenen in ons lokaal op dins- en donderdag middag!

    Vanaf 11 mei 2017 starten we met Boccia, een petanque-initiatie  voor iedere persoon met een fysieke en/of mentale beperking, deze activiteiten zullen plaats hebben in de sporthal 't Rosco te Ronse, steeds op donderdagmiddag van 14u30 tot 16 uur.

    Deelname in de kosten: 4 Euro per persoon

    Eveneens iedereen welkom!

    Info Sporhal Ronse bij Filip tel. 055/33.99.29 of bij PC  DRS vzw tel. 0477 172 566.

    14-03-2017 om 00:00 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We blijven zeker actief!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We willen proberen om het steeds beter, daarom dit jaar zeker 2 maal  in de maand een meli-melo tornooi op vrijdag.

    Op vraag van enkele spelers af en toe een tornooi met vaste doubletten of tripletten op zaterdag.

    Iedereen kan deelnemen aan deze tornooien!

    En??? wat denken jullie van ons vernieuwd logo?

    27-02-2017 om 18:37 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 10 februari 2017 won Evelyne het tornooi!!!!

    Gezellig warm, een goede sfeer en spannende partijen, Evelyne stond reeds na 2 partijen alleen aan de leiding, het duo Joel en Fientje dachten dat zij het tij konden keren, maar er was geen kruid gewassen tegen het tweetal Roland en Evelyne,  de derde partij werd gewonnen door de twee laatst genoemden, Evy was de enige met 3 gewonnen partijen. Geen duidelijke kiekjes, maar we plaatsen de beste drie toch op ons blog.







    13-02-2017 om 18:04 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK 2017 petanquen te Gent, wie gaat er mee?
    Zoals bijna iedereen reeds  weet hebben we dit jaar
    het WK- Petanquen te Gent ingericht door onze federatie PFV,  wij gevende gelegenheid aan alle petanquers van Oudenaarde en Ronse om dit evenement te bezoeken op vrijdag 14 april 2017.
    De bus zal die dag te Ronse vertrekken aan de Oude Vesten(daar is er een parking) om 13 uur en de petanqueliefhebbers van Oudenaarde ophalen om 13u20 aan het voetbalplein  van KSVO Oudenaarde.
    Kostprijs per deelnemer:
     reis heen en terug met ingangsticket WK 16 Euro.
    Terugkeer naar Oudenaarde en Ronse om 20 uur.

    Inschrijven en betalen graag voor 20 maart  2017

    VIA  email info@de-ronsische-senioren.be of deze blog

    Naam, aantal personen en het te betalen bedrag: ........personen X 16,00 Euro = .........Euro

    Op rekening BE81 0688 9755 0424 van Petanqueclub De Ronsische Senioren VZW

    Robert Schumanstraat 12

    9600 Ronse

    Meer info:  0477172566

    05-02-2017 om 10:34 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportgala 2017 Stad Ronse
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met deze info aangaande "Sportgala 2017" van onze stad RONSE !!!

    Er zijn gratis kaarten te bekomen bij de Sportdienst.

    Onze club heeft er ook nog een aantal beschikbaar.

    15-01-2017 om 21:51 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze wensen voor 2017!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn inderdaad nog steeds actief, soms echter tijd te weinig om aan ons blog werken, wij beloven echter om ons best te doen om dat in 2017 beter bij te houden!

    04-01-2017 om 11:18 geschreven door Pierke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/05-16/05 2021
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 18/11-24/11 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 01/01-07/01 2018
  • 24/12-30/12 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 05/12-11/12 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 30/05-05/06 2011

    Blog als favoriet !

    Zoeken met Google



    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!