NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Inhoud blog
 • De Roos van Jericho ( een plant die nooit sterf )
 • Informatie
 • Engelen-meditatie
 • Aartsengelen
 • Engelen
 • Engelen kaarten lezen.
 • Over mezelf
  Zoeken in blog

  Foto
  Engelen omzweven ons,
  waar we ook gaan,
  engelen omgeven ons,
  waar we ook staan
  Foto
  Foto
  Foto
  De Witte Roos - New Age/Spiritualiteit

  30-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over mezelf

  Over mezelf :

  Ik ben Ramaekers Sandra, een jonge vrouw die graag van het leven geniet.

  Mijn interesse gaat vooral uit naar de spirituele wereld.

  Op jonge leeftijd kwam ik al in aanraking met spiritualiteit.

  Ik heb altijd al een groot geloof gehad, eerst het geloof van mijn ouders, daarna door de jaren heen mijn geloof in de Heer Jezus en de Engelen.

  Nu geloof ik des te meer dat er veel meer tussen hemel en aarde is. Vooral na het overlijden van mijn grootmoeder gebeurde er dingen die ik nu heel goed begrijp en zie. Zij is mijn beschermgids, en dat besef ik  maar al te goed. Daarvoor wil ik haar ook bedanken voor waar ik nu sta in dit leven.

  Kijk, geniet maar vooral voel de warme engelen-energie als je deze website bekijkt. Graag neem ik je mee naar deze hele mooie lichtgevende wereld.

  En als ik je als lichtwerker op deze aarde van dienst kan zijn aarzel niet en geef me een seintje, ik zal je graag op een liefdevolle manier verder helpen.

  Engelengroetjes,
  Sandra  30-07-2010 om 22:18 geschreven door De Witte Roos

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (14 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelen kaarten lezen.

  Engelenkaarten zijn uitstekend om met engelen te communiceren. 
  Vaak worden engelenkaarten gebruikt voor advies, licht en liefde. 
  Een reading wordt gedaan met engelen orakel kaarten, persoonlijk werk ik met de kaarten van Doreen Virtue.
  Nadat u contact heeft opgenomen voor een Reading te laten doen begint de engelen energie al zijn werk te doen.
  Op het moment dat je kiest voor een Angelreading geef je aan je engelen aan dat je contact zoekt met hen en wil communiceren en hulp zoekt
  .
  Tijdens de angel-card-reading kan het voorkomen dat de engelen rechtstreeks contact willen leggen en dat noemt men channelen, je kan het aanzien als een telefoongesprek tussen aarde ( jezelf) en het universum (engelen).
  Ik zou het wel heel fijn vinden mocht je kiezen voor een reading dat je enkele vragen al op voorhand opschrijft!!


  30-07-2010 om 22:26 geschreven door De Witte Roos

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelen
  166.gif

  Engelenhulp is overal om ons heen. We hoeven er alleen maar om te vragen. Soms krijgen we hulp van engelen zonder erom gevraagd te hebben, hoewel we niet altijd beseffen dat het gebeurt. Engelen wachten tot ze worden opgeroepen. Ontwikkel de gewoonte om dagelijks met hen te werken en ervaar dan zelf de mooi engelen-energie.

  Beschermengel

  Iedereen heeft een beschermengel. U heeft er een zelfs als u zich niet bewust bent van zijn (of haar) aanwezigheid. Deze engel is al  heel u leven bij u en staat dichter bij dan u zou denken. Hij staat u bij in triomfen en tragedies, maar ook tijdens de gewone dagen waarop u dagdagelijkse dingen doet. Veel mensen vinden het moeilijk  te begrijpen dat ze hun beschermengel om hulp moeten vragen voordat hij voor hen kan bemiddelen. Hij moet de spirituele wet gehoorzamen volgens welke er alleen hulp kan worden geboden als erom gevraagd wordt; anders is het een vorm van bemoeizucht. U beschermengel wordt graag om hulp gevraagd, omdat hij u dan echt van dienst kan zijn. Maar u moet dat elke keer vragen als u hulp nodig heeft. Het is niet voldoende het ťťn keer te vragen en dan te denken dat hij in actie zal komen zodra u hem nodig heeft. U moet het telkens opnieuw vragen.

  U Engel aanroepen :

  Om u engel aan te roepen kiest u een rustig moment waarop u niet gestoord wordt. U kunt hardop of in stilte met hem praten, maar de aanroeping is veel krachtiger als u het hardop doet, en u moet vanuit u hart spreken. U kunt bv zeggen : ĎBeste beschermengel, ik bedank je omdat je nu bij me bent. Help me bij (beschrijf de hulp die je wilt), zodat het resultaat voor alle betrokkenen optimaal isí Het is beleefd de engel later te bedanken voor zijn hulp, ook al heeft het niet de vruchten opgeleverd die u wilde. De vruchten zullen komen en wees er dankbaar voor.

  30-07-2010 om 22:27 geschreven door De Witte Roos

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (7)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aartsengelen

  Er zijn veel aartsengelen, maar de aartsengelen waar ik mee samenwerk zijn Aartsengel MichaŽl, Aartsengel RafaŽl en Aartsengel UriŽl.
    

                                                         glitter_lijnen/glitter_106.gif

  Aartsengel MichaŽl

  Bekendste en meest waargenomen engel

  Vaak afgebeeld met blauw, vlammende zwaard

  Brengt ons in contact met ons innerlijk, maakt ons bewust van onze eigen kracht, geeft ons moed. Aanroepen voor : Bestrijding tegen angst, kalmering van de geest, nachtmerries, twijfel aan zichzelf en gevoel niks kunnen

  Gebed : MichaŽl, machtige engel,  hoor mij aan : geef mij de moed elke situatie het hoofd te bieden. Laat mij waardig zijn en evenwichtig; grote MichaŽl, genadige engel, beschermer van het recht, help mij om geen onderscheid te maken en zorg dat ik niet wordt benadeeld. Leid mij tot succes in al het goede dat ik doe en laat mij uw rechtvaardigheid en genade over de wereld verspreiden.

  Aarstengel RafaŽl

  Aanvoerder van de genezende engelen, engel van zon, wetenschap en kennis, Goddelijk genezer om onszelf te genezen en voor het vinden van de innerlijke gids, liefde, mededogen;                    aanroepen voor : moederziel alleen voelen, ontevreden met zichzelf, genezing van ziekten, voor vrouwen in de overgang, stervensbegeleiding

  Gebed: RafaŽl, genezer van de mensheid en drager van aardse kennis, hoor mij aan : inspireer mij tot de grootste gedachten. Zegen mij als ik rondtrek op aarde, opdat ik veilig en met een doel reis. Vul mij met geduld en inzicht in al wat ik onderneem. Geef me de wijsheid om zaken te doen en laat mij helder communiceren om verwarring te voorkomen. RafaŽl, houd mijn lijf en geest gezond en leid mij op mijn pad, dan kan ik uw kracht voor communicatie en genezing delen met de wereld.

  Aartsengel UriŽl

  Engel die de mens kennis en begrip van het Goddellijke brengt, engel van vrede

  Aanroepen voor : hulp bij het vinden van je levensweg, inspireert wetenschap, economie, politieke hervorming en medisch onderzoek, interpreteren van innerlijke stem en dromen, romantische liefde, harmonie, vriendschap, genot, huwelijkszaken, muziek

  Gebed : UriŽl, engel van de vrede en redding, hoor mij aan : geef mij de wil om zachtmoedig en vol vriendschap te leven en laat mij niet onnodig energie verspillen. Wapen mij tegen de gevaren van lusteloosheid en verveling, die mijn vooruitgang blokkeren en mij wegdrijven van geluk en succes. Machtige UriŽl, verlicht mijn geest met uw wijsheid. Geef mij de kracht om te willen en om anderen te helpen.


  30-07-2010 om 22:30 geschreven door De Witte Roos

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (12 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelen-meditatie

  Hartenwensmeditatie

  Mag ik vragen voor rustig te gaan zitten, je handen op je schoot. Adem diep in vanuit je neus naar je buik en adem rustig terug uit. Herhaal dit 3 keer. Zet je voeten plat op de grond en laat mooie lange wortels groeien vanuit je voetzolen diep de aarde in. Ik neem je nu mee op reis naar een mooi plekje. Visualiseer je een mooi bos, met veel  hoge bomen, prachtige struiken, veel kleurrijke vlinders en tal van andere mooie dieren die in het bos leven. Ga in het bos op een open plek staan waar veel groen mos is en voel hoe zacht deze onder je voeten is. Geniet ook van de zonnestralen die door de hoge bomen je lichaam verwarmen. In de verte zie je een kabbelend beekje met een grote kleurrijke regenboog boven. Over het beekje loopt een gouden bruggetje. We gaan er samen naartoe, en zie rondom je nog steeds de mooie kleurrijke vlinders en dieren die het bos bezit. Eens op het bruggetje zien we aan de overzijde een prachtig kleurrijk bloemenveld. De bloemen hebben dezelfde kleurtinten als de regenboog die je nog steeds ziet. We zien gele bloemen, neem de kleur goed in je op en ruik ook eens hoe lekker de bloemen geuren. We zien ook blauwe bloemen, geniet ook van deze prachtige bloemen en geuren. Verder wandelen we door het bloemenveld en zien we ook oranje en rode bloemen, zie hoe mooi ze ogen en ook hier blijven we even stil staan om de geur waar te nemen. Onder ons zien we heel hel groen gras en mos, geniet van dit alles. Als laatste zien we ook mooie roze en paarse/violette bloemetjes, neem de kleur in je op en ruik ook eens hoe mooi ze ruiken. We  wandelen verder in het bloemenveld en in de verte zien we een open plekje met een mooi goud/wit bankje staan, we gaan er naartoe en nemen plaats op het bankje. We genieten van de rust die dit plekje uitstraalt en we merken plots een klein doosje op dat naast ons staat. Het is in de kleur die jou het meest aansprak in het bloemenveld. Je neemt het doosje en doet het zilveren strikje ervan af, er zit een velletje papier in met kleurpotloden en een blauwe balpen. Je mag nu op dit papiertje je hartenwens tekenen met de kleurpotloden en als je wil mag je er zelfs met de balpen onder de tekening schrijven wat je hartenwens is. Het papiertje mag je nu liefdevol naar je hart brengen. Je kijkt omhoog en in de blauwe hemel zie je een wolk van pluimen langzaam naar je toe dalen, hoe dichter de wolk komt hoe beter dat je ziet dat het engelen zijn die je komen vergezellen. Zij zetten zich naast je neer op de bank en sommigen gaan zelfs naast je staan. Ze kijken vol liefde over je schouder heen naar je papiertje en jij geeft het aan hen met de vraag of ze je hartenwens in vervulling willen laten gaan. Eťn voor ťťn kijken ze naar het papiertje en je ziet in hun ogen dat ze blij zijn en vol vreugde dat ze jou wens mogen vervullen en dat je hun hulp toestaat. Bij de laatste engel aangekomen krijg je je papiertje terug en mag je het opbergen terug in het doosje. Het is tijd om afscheid te nemen van de engelen en je bedankt hen. Zij verdwijnen langzaam terug de hemel in als een wolk met pluimen, je wuift ze nog na en staat dan op van het bankje, wetende dat je hier altijd mag en kan terug komen met je hartenwensen en dat je je papiertje verder kan aanvullen. Je wandelt nu terug door het prachtige bloemenveld en ziet dat de kleuren van de bloemen en de vlinders nog mooier zijn dan ervoor en ook de regenboog glinstert meer dan tevoren. Je wandelt tot aan het bruggetje kijkt nog even naar het bloemenveld, de prachtige vlinders en diertjes die er aanwezig waren alsook de regenboog. Ga nu terug over het bruggetje en wandel naar de plek waar het mos zacht onder je voeten voelde. Blijf daar even staan. Adem opnieuw vanuit je neus naar je buik rustig 3 maal in en uit en kom als je er klaar voor bent terug naar de aarde.

                                             bloemen_natuur/41.gif

  30-07-2010 om 22:31 geschreven door De Witte Roos

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Informatie
  Stuur een foto van jezelf en je vraag naar mij (per e-mail) en je krijgt een antwoord op je vraag. Tarief aan een mooie prijs van 20euro.  Of als je een persoonlijke Angelreading of fotolezing wil mag  je me per email contacteren op volgend email-adres : dewitteroos73@ gmail.com of telefonisch 0497-243817

  Gezondheidstenen
  Aan de hand van je beschrijving van kwaaltjes zoek ik voor jou een gepaste steen. Die kan ik dan voor je bestellen en je opsturen. Sommige stenen heb ik zelfs altijd op voorraad. Je kan ook kiezen voor een steen, sleutelhanger of armbandje.
  Prijs: op aanvraag (verzendingskosten inbegrepen).

  Wierookstokjes :

  Boven op het rustgevende effect van wierook komt het effect van de geur. Elke geur heeft een bepaald effect, maar dat kan verschillend zijn voor ieder persoon. Zo kunnen geuren blij maken, fris, zekerder, of actiever, of je voelt je er meer geborgen door. Een geur kan je stemming verbeteren, je gevoelens verduidelijken, je verstand scherpen, je emoties ondersteunen en je lichamelijk of geestelijk tot rust brengen. Elke geur draagt een geheim voor je mee en nodigt je uit om dat geheim te ontrafelen. Eenmaal ontdekt dan kan de geur een vriend voor je leven worden, want de geur maakt dat je jezelf beter voelt, de geur troost en ondersteunt, is er altijd als het nodig is, blijft altijd dezelfde: een vriend door dik en dun.

   

  Er is keuze uit volgende geuren : nagchampa,Rose, Feng Shui, Anti-Stress, Meditation en vele anderen


                               http://shop.kapaza.be/dewitteroos
         

  30-07-2010 om 22:34 geschreven door De Witte Roos

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Roos van Jericho ( een plant die nooit sterf )
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een wonder der natuur, honderden jaren levend zonder water en grond. In extreme hitte en koude. Deze merkwaardige plant kan men zo vaak men wil laten bloeien en weer laten indrogen. Wie haar voor het eerst ziet, houdt het niet voor mogelijk dat uit deze schijnbaar levenloze knol binnen enkele minuten groen gewas kan ontstaan. Om de roos tot bloei te brengen overgiet men haar met koud of zelfs kokend water, dat normaal gesproken elk levend iets zou doden.Dan beleefd u een bijna onvoorstelbaar wonder der natuur. er komt nieuw leven in de schijnbaar levenloze bladeren en de afzonderlijke twijgen gaan open en na enkele uren is de roos prachtig vol en groen geworden. Neem dan de roos uit het water en plaats haar op een bord en geef haar elke dag vers water.De roos van jericho mag maar 8 dagen vochtig blijven en moet dan 2 dagen op een droge en warme plaats drogen. Na ongeveer 2 dagen is de roos volledig ingedroogd en kan men dit wonderlijk schouwspel weer herhalen. De roos van Jericho groeit van nature in buitengewoon droge en tropidsche plaatsen, ze doorstaat lange periodes zonder water en groeit verder als ze vocht ontvangt. Ingedroogd is het een grauwe kogelvormige bol die in het water echter groeit en volgroen wordt. De plant blijft ook ingedroogd leven en behoud haar werking die van generatie op generatie doorgaat. De roos werd eerst door middeleeuwse pelgrims die het heillige land  hadden bezocht als curiositeit naar Europa gebracht. Zij baarde opzien en verkreeg zoveel aanzien dat verscheidene Franse families haar in het familliewapen opnamen. Spoedig werd de roos van Jericho omgeven door allerlei legenden. Oude Duitse boerenfamilies koesterden de roos van Jericho en gaven haar door van geslacht op geslacht. Er wordt gezegd dat op een huis waarin zich de roos bevindt een zegen rust en zich op voorspoed meg verheugen. In vochtige toestand gebruikt men de roos voor de frisse geur en om rook te verdrijven. In gedroogde toestand houd de geur ongedierte op afstand. Talrijke onderzoekers berichten dat inboorlingen het water waarin de plant heeft gebloeid drinken en er zich in baden of voor kompressen gebruiken. Ze schrijven er geneeskrachtige werking aan toe. In Egypte noemt men de roos "Kaff Maryam" (Hand van Maria) en in Algerije "Id Fatma el Nabi". In het verre oosten gelooft men dat de roos pijn bij de bevalling kan verlichten, een 16 eeuwse pelgrim Ludolphe van Suchem vertelde dat langs de weg in Egypte waar de heilige maagd destijds liep, de rozen door bedoeÔenen vrpuwen worden gebruikt om pijn bij het bevallen te verlichten door het water te drinken.

  30-07-2010 om 22:39 geschreven door De Witte Roos

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 26/07-01/08 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!