NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Een ervaring rijker...
 • Het kan ook anders...
 • Als huisfotograaf...
 • Enkele kiekjes
 • Voor het eerst bij Seniorennet...
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  nick
  blog.seniorennet.be/nick
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • Zone Gent
 • Mijn Facebook
 • DGF-Facebook
 • De Gensche Gazette
 • TeeVeeGent
 • De Gensche Fotograaf
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  De Gensche Fotograaf
  het gebeurt in een paar klikken...
  16-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor het eerst bij Seniorennet...

  We gaan ons eerst een klein beetje bekender maken via dit net hier, ik woon in Gent sinds 2011 tot in me volledig toelegde op fotografie. Vroegere jaren was ik manager van m'n eigen zaak in de muzikale wereld en had toen wel een fotograaf nodig om mijn mensen die met me samen werken te fotograferen. In 2010 ben ik over kop gegaan omdat de muziekale wereld niet veel meer opbrachten en toch nog het stukje hout blijven vast houden tot de laatste snik. Het was een plezante tijd en wereld als je daar genoeg werk in had maar het kon niet langer blijven duren. Ik had al een oog voor fotografie en begon zo stilletjes verder te denken dat dan mijn neus lang was, ik starte toen in Gent een online krant op met de naam De Gensche Gazette, zowiezo moest ik een camera hebben want mat is nu een reporter zonder foto toestel hé en zo is het balletje aan het rollen gegaan. Oog voor echte beelden daar ging het mij om, op een dag kocht ik me een standart foto toestel en ging van start. Van het één kwam het andere en kreeg geregeld vragen om hier en daar te fotograferen. Het is nu de dag van vandaag zo dat veel mensen mij kennen uiteraard als reporter maar ook als fotograaf. Ik ben fier op me zelf voor mijn kunnen en als ik namelijk zelf mijn werk bekijk ben ik wel kritisch op mijn gelevert werk, niets komt online voor de buiten wereeld. Mijn werk moet goed zijn, dat is mijn motto. Ik heb geen specifiek doel waar ik me op richt want alles en iedereen is model als het ware... enfin, ik laat wel werken in beeld zien van me zelf en hoop zo mijn blog wat inhoud te geven. Bij deze eerste login inhoud maak ik me ook graag bekend via foto want ik hou namelijk van vrienden en ben zeer sociaal aangelegd, zoals een praatje houden doet soms wonderen... Hoch ja en wat ik ook graag heb en doe is dat ik met vrienden zelf eens op de foto kan staan, dus als wij elkaar eens tegen komen doe gerust een aanbod voor een kiekje.


  Bijlagen:
  http://www.degenschefotograaf.be   
  https://www.facebook.com/CallantMario   

  16-02-2017 om 00:00 geschreven door MarioCallant  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  27-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ervaring rijker...

  Vandaag was het een speciaal dagje, deze morgen vertrok er iemand te voet heen en terug naar Santiago De Compostela. Ik heb er een artikel van geschreven in mijn online krant ' De Gensche Gazette ' en toch een half uurtje met de persoon gepraat. Amai het is geen gewone gast hoor. Hij is meer dan 30 jaar beroeps militair geweest en heeft sindsdien die wandel microbe te pakken gehad. Deze 58-tiger zal de reis heen en weer maken te voet en dat is op zich al uniek, hij neemt maar 18 dagen vollige rust, tussen door zal hij her en daar overnachten en zich zelf verzorgen want niemand is met hem mee op deze grote tocht. Ik zet hier een paar foto's van de persoon in kwestie en als je hem wilt volgen kan je dat via deze link Gilbert Walking To

  Nu stond eens niet de fotografie op de eerste plaats maar Gilbert Dumez zelf, het was tof deze persoon te leren kennen op zijn afschijd en enorme reis.  Bijlagen:
  http://www.degenschegazette.be/nl/Gilbert_Dumez_is_vertrokken_naar_Santiago_De_Compostela   

  27-02-2017 om 21:42 geschreven door MarioCallant  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  18-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan ook anders...

  Vrijdag 17 februari heb ik weer een fotoreportage gemaakt in een zaal te Gent. Het moeten niet altijd kleur foto's zijn als hoogte punt, zwart-wit is ook een trend als je weet welke goed uitkomen voor het oog. Af en toe maak ik wel eens zwart-wit foto's, het is niet ouderwets maar het komt weer goed in de markt te liggen bij de mensen. Zie hier een proefje dat aan mijn wensen voldeed.

  18-02-2017 om 00:00 geschreven door MarioCallant  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als huisfotograaf...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zelf heb ik het iniatief genomen en toegestaan om als huisfotograaf op te treden, zo blijf je in de running hé. Je alertheid blijft op punt en je weet wanneer en hoe je de juiste foto zal nemen. Een hele tijd geleden was ik ook het boegbeeld als fotograaf van carnavalisten in het Gentse. Nu nemen ze zelf foto's en die volg ik via facebook, maar echt dan pas zie je wat fotografie inhoud. Je merkt zo dat ze er zeker geen kaas van hebben gegeten 'donkere tot bijna zwarte foto's ' vlieg foto's, dingen waarvan je zegt ' wat was eigenlijk de bedoeling van die foto '.

  Velen denken dat ze ook kiekjes kunnen nemen en schaffen zich een toestel aan. Het is niet dat als je een foto toestel koopt dat je dan al kan fotograferen hé. Ze moeten dan nog vragen aan mij hoe hun toestel juist moet staan omdat ze slechte opnamen maken. Je hebt ook van die mensen die kanonnen van aparaten aanschaffen enkel om te bluffen dat ze een groot toestel hebben. Mijn motto is ' ben je geen fotograaf volg dan ergens les om het wel te worden en schaf dan pas een degelijk toestel aan. Een foto moet kunnen spreken, dan pas heb je een goeie opname gemaakt.

  17-02-2017 om 09:52 geschreven door MarioCallant  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele kiekjes

  Een paar sfeer beelden...  17-02-2017 om 00:00 geschreven door MarioCallant  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 27/02-05/03 2017
 • 13/02-19/02 2017  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Blog als favoriet !

  Foto

  Het gebeurt in n klik...
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!