Inhoud blog
  • Hier zijn we weer !
  • Even erop uit
  • Bidprentje van mijn moeder
  • Mijn ouders
  • Stamboomonderzoek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Frans Duquet

    De boeken van Frans zijn een vrucht van een hobby, uitgegeven met als enig doel de lezers een beetje kennis van de wetenswaardigheden over hun gemeente bij te brengen en een gezonde en prettige ontspanning te bezorgen





















    * * *

    Hachiko is het voorbeeld van de band die kan bestaan tussen mens en dier. De v.z.w. Hachiko (Honden Africhtings-Centrum voor Hulp aan Invaliden d.m.v. Kleine Opdrachten) is niet alleen een vereniging, maar ook een opleidingscentrum. Zij selecteren en vormen hulphonden voor fysiek gehandicapte personen. De hulphonden vergroten de zelfstandigheid van iemand met een handicap en doorbreken de eenzaamheid. Info: Hachiko - Hundelgemsesteenweg 722 - 9820 Merelbeke 








    * * *

    Foto
    Foto
    Foto










    Lara, de Duitse herder van mijn broer, te gast op een verjaardagsfeestje
    Foto
    Foto
    Foto

    Tosca

     

    SIBERISCHE HUSKY

    De Siberische Husky is een vriendelijke, zachtmoedig en waakzaam ingestelde hond. Absoluut niet wantrouwig of agressief tegenover mensen of andere honden. Bij een volwassen hond merk je toch een zekere waardigheid en terughoudendheid. Een goede gehoorzame hond wordt de Siberische Husky pas na heel veel geduld, maar hij moet ook zin hebben om naar je te luisteren. De Husky heeft gezelschap en beweging nodig, veel beweging... Wanneer de husky lichaamsbeweging tekort komt zal hij dit uiten in sloopgedrag en dat merkten we zeer snel aan onze tuin. Kenmerkend is bovendien zijn onafhankelijkheid met een serke neiging tot weglopen en jachtgedrag, zodat we onze tuin moesten omvormen tot een soort versterkte burcht. En last but not least, de husky is een absoluut roedeldier. Een husky alleen leidt gegarandeerd tot problemen. Onze Tosca beantwoordde volledig aan het huskyprofiel. Vandaar dat we in augustus 1993  op zoek gingen naar een speelkameraadje.
    Foto

    Laika

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Aiko en Yumenoshima 

    Foto
    Foto

    Chiyuki (2 jaar)











    * * *

    Foto
    Foto

    Evi

    Foto

    Silke

    De Winter - Goussaert
    Familiekroniek en stamboomonderzoek
    23-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even erop uit
    'k Heb de werkzaamheden even stilgelegd. Verder stamboomonderzoek en de overweging om een eigen website op te starten laten me momenteel niet toe verder te bloggen.
    Tot binnenkort!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    Archief per week
  • 23/10-29/10 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    * * *










     * * *


    Foto

    Hachiko


    Foto

    Standbeeld Hachiko


    Is een Akita de gepaste hond voor u ?

  • Het verhaal van Hachiko is zeer ontroerend, zodanig zelfs dat er onwillekeurig een drang bij je kan opkomen om ook de fiere bezitter te worden van zo'n prachthond. Onderstaande link geeft je een idee van wat een Akita eigenlijk voor hond is. Weet je dat de Akita zelfs op de lijst van de 10 gevaarlijke honden prijkt? In Nieuwpoort werd onlangs een stedelijk reglement uitgevaardigd, waarbij een aantal gevaarlijke honden gemuilband moeten zijn. De Akita is er één van.
    En toch blijft het voor mij een prachthond, zoals je verder in mijn blog kan lezen.


    http://www.natural-akita.com/JPTeez/html/rightdog.html


    Is een Husky de gepaste hond voor u ?

  • In onderstaande link vind je een vragenlijst, die na invullen, u advies geeft over het al dan niet aanschaffen van een husky.

    http://shusky.hypermart.net/husky.htm





    PARVO

    Een zeer besmettelijke virusziekte. De symptomen lopen nogal uiteen: als het virus de darmen aantast, komen er vooral hoge koorst, niet willen eten, braken en diarree voor. Bij puppies wordt vaak de hartspier aangetats: zij willen dan niet eten, happen naar lucht, piepen, verzwakken en sterven meestal binnen een paar dagen.

    Foto

    Raiza (4 weken)


    Foto

    Oiyty


    Foto

    Ekyouk


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    AKITA INU

    De Akita Inu is een rustige en waardige hond maar laat niet met zich sollen. Hij kan volgzaam zijn maar is niet slaafs. Hij is waaks en eerder afstandelijk tegenover vreemden. Met een Akita Inu moet je consequent zijn en je als baas gedragen. Met harde hand bereik je er niets mee. Hij kiest tot op zekere hoogte zelf uit het roedel waarin hij terecht komt en zweert hem bij wijze van spreken ook eeuwige trouw. De Akita Inu kan goed met kinderen omgaan. De omgang met andere honden kan een probleem opleveren  omdat de Akita direct zijn eigen wil oplegt.


    Foto

    Chiyuki 4 weken oud


    Foto

    Foto

    Luna


    Foto

    Maïte



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!