Inhoud blog
  • Michael aanroepen
  • Feng shui
  • De Reiki Leefregels
  • 'Dolphin Reiki'
  • Wat is reiki
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wijsneusje
    blog.seniorennet.be/wijsneu
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    voel je goed in je vel
    …..Reiki de energie van liefde, kracht en vertrouwen ,een doel in mijn leven
    11-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwende invloeden van de maan

    De vernieuwende invloeden van zon en maan op de mannelijke en vrouwelijke aspecten van het individu  18 augustus 2001, Kampen, Nederland
     

    Netwerk met nieuwe verbindingslijnen
    Weet dat er op energetisch gebied rond de Aarde en in de Aarde veel aan het gebeuren is. Wij willen beginnen met de Aarde zelf. In de Aarde is een heel nieuw netwerk aan het ontstaan met nieuwe verbindingslijnen die bedoeld zijn om de subtielere energieën die neerdalen naar de Aarde op te vangen, te ontvangen en gedoseerd weer uit te zenden. Dit is al jaren bezig maar het netwerk was nog niet aangesloten. Het ligt klaar zoals jullie bij het bouwen van een huis eerst de riolering leggen. Lange tijd werd gewerkt aan dit netwerk en het is bijna klaar en weet dat het binnen verschillende maanden aangesloten zal worden. Dit zal voor veel mensen een redding zijn en vele mensen zullen tot rust komen die nu vanbinnen met onrust leven en als het ware geen voet aan de grond krijgen. Zij weten vanbinnen dat ze wachten op de aansluiting, waardoor vele energieën die overbodig zijn, afgevoerd kunnen worden en zodoende zal het lichaam minder vervuilen. Hiermee gepaard gaande vang je de energie op die door dit netwerk opgevangen wordt en terug uitgezonden. Je kunt deze energie opvangen met je pijnappelklier. Dat is de radar die aangesloten wordt op dit netwerk. Eerst en vooral moest het netwerk in de Aarde klaar zijn, want jullie hier aanwezig zijn mensen en zijn tachtig procent Aarde. Als deze subtiele energieën niet ingedaald zijn in Aarde, kunnen jullie ze niet opvangen als mens. Sommige mensen kunnen met twintig procent opvangen. Maar het merendeel heeft die tachtig procent nodig. Je kunt je voorstellen dat dit een enorme ommekeer zal zijn en dat vele mensen in verwarring zullen zijn. Maar er zullen ook zeer veel mensen zijn die nu in verwarring zijn en die dan als het ware hun rust en hun koers terug vinden omdat ze de juiste signalen op een zeer gemakkelijke manier kunnen ontvangen. Dit alles heeft te maken met zon en maan, negatief en positief, mannelijk en vrouwelijk. Dit hele netwerk stroomt op de energie van zon en maan.

    De mensheid is reeds bezig om zonne-energie te verzamelen en te gebruiken. Maar weet dat de maan-energie nog veel krachtiger is. De mensheid zal ontdekken dat door beide energieën te gebruiken, beide polen op te vangen, te bewaren en te gebruiken, er een enorme hoeveelheid gelijkmatige energie gebruikt kan worden. Dit zal grote gevolgen hebben voor het energiegebruik op Aarde.

     

    Jullie als mensen - mannen en vrouwen - worden beïnvloed door dit netwerk. Vele zielen zijn gereïncarneerd met als doel deze nieuwe vrouw of deze nieuwe man te zijn of worden.
    Vele van die mensen voelen zich nu als het ware gedesoriënteerd. Zij zijn er aan toe maar het netwerk is nog niet aangesloten. Dit zorgt ervoor dat vele mensen in verwarring zijn - zowel lichamelijk als geestelijk - over hun eigen identiteit.
    De hormoonspiegel past zich aan op het moment dat jij stroomt op dit nieuwe netwerk. En elk mens - zowel man als vrouw - wordt meer en meer een zelfstandig individu. Relaties zullen veranderen en zullen meer en meer gebaseerd zijn als een samengaan van twee zelfstandige individuen en minder afhankelijk van elkaar maar een aanvulling voor elkaar. Nu waren vele relaties gebouwd op afhankelijkheid - wederzijds -. Wat de een tekort had, vulde de andere aan - wederzijds -. Vele mannen die als het ware als ziel veel vrouwelijke energie meenamen naar deze Aarde werden ontwricht en durfden als het ware niet meer echt man zijn. Zij kozen voor vrouwen met veel mannelijke energie, zodat zij in evenwicht gebracht konden worden.

    Hetzelfde gebeurde met de vrouwen. Vele vrouwen daalden in met veel mannelijke energie. Zij trokken dus mannen aan met veel vrouwelijke energie. Door het vernieuwde netwerk zal de man met veel vrouwelijke energie man zijn op een andere manier. Ook de vrouwen met veel mannelijke energie zullen weer echt vrouw worden en dit heeft te maken met de verhoogde inwerking en de verhoogde invloed van de maan op de Aarde.
    De maan staat voor het zachte en vrouwelijke principe, maar weet dat de maan zeer krachtig is en zeer magnetisch. De zon daarentegen heeft z'n hoogtepunt van invloed bereikt en de invloed van de zon zal dimmen en in evenwicht gebracht worden met de invloed van de maan.

    Vele wetenschappers maken zich op dit moment zeer druk over de gaten in de ozonlaag en zijn dan alleen bezig met de invloed van de zon. Weet dat deze gaten in de ozonlaag niet te vermijden waren maar hoorden bij de evolutie. Het worden als het ware zendstations voor het nieuwe netwerk waardoor de maanenergie - die veel subtieler is - neer kan dalen op de Aarde en ontvangen kan worden door dit netwerk.


    Kinderen en concentratieproblemen
    Vele kinderen zullen tot rust komen als dit netwerk aangesloten is.
    Alle ouders met gevoelige kinderen of overgevoelige kinderen zullen moeten afleren om te zorgen en te dragen want deze kinderen zijn zeer evenwichtig, zeer krachtig en zeer afgestemd op de radar van de nieuwe tijd. Weet dat deze kinderen op dit moment in grote verwarring zaten. Zij die afgestemd waren op subtielere netwerken en daar hun informatie van kregen, kregen tegelijkertijd tegenstrijdige informatie. Die tegenstrijdige informatie die tegen hun zuiverheid inging werd waardevoller geacht dan de subtiele informatie die zij opvingen. Zij hoorden als het ware steeds drie adviezen tegelijkertijd en die dan nog wel totaal tegen elkaar indruisten. Dit bracht grote concentratieproblemen teweeg en slaapstoornissen en kinderen werden mat en doelloos. Want de doelen die voor hen aangehaald werden, waren voor hun tegenstrijdig met de doelen waar zij echt voor zouden gaan. Deze kinderen zullen duidelijker worden en hier zullen de toekomstige leiders zitten van de nieuwe Aarde met nieuwe waarden en nieuwe normen en nieuwe wetten en vooral eerlijkheid en zuiverheid.

    De Aarde gaat nu gebukt onder zeer veel oneerlijkheid maar het kan niet meer verborgen worden. Meer en meer komt alles naar de oppervlakte. Ook dit heeft te maken met man en vrouw. Grote machthebbers van vroeger die in de schijnwerpers stonden, werden vaak geadviseerd door vrouwen. De vrouwen bleven op de achtergrond. Dit gaat veranderen.
    En het wil niet zeggen dat het nu vooral de vrouwen zullen zijn die in de schijnwerpers zullen staan maar voor het eerst in de evolutie van de Aarde zal het een samengaan zijn.
    Heel vroeger was het meer de vrouw, dan was het meer de man en nu zal het een samengaan zijn, elk voor zijn kwaliteit en voor zijn specifieke gave ; en man en vrouw zullen weer een aanvulling zijn voor elkaar maar ook voor het grote geheel en voor de hele organisatie van de Aarde. Het zal niet meer mogelijk zijn dat de Aarde bestuurd wordt door mannen of vrouwen die alleen met de Aarde bezig zijn en het zal ook niet mogelijk zijn dat de Aarde bestuurd wordt door mannen of vrouwen die alleen met de kosmos bezig zijn. Ook dit wordt één geheel.

    Jullie allen gaan een zeer boeiende tijd tegemoet waardoor je meer en meer zult ontdekken wie je bent en wat jouw rol is in het geheel en met het geheel bedoelen wij dat het niet meer alleen om de mensheid gaat en alles wat met de Aarde te maken heeft maar evenzeer met de invloeden waar de Aarde door beïnvloed wordt en ook de Aarde beïnvloed de kosmos. Minder en minder zul je zomaar nonchalant iets kunnen doen. Want wie slaapt maakt onbewust fouten, maar wie wakker wordt zal de verantwoordelijkheid dragen voor z'n leven en z'n keuzes. Elk van jullie zal meer en meer ontwaken en daardoor grotere verantwoordelijkheden dragen voor de keuzes die hij of zij maakt. Hierdoor zal er gestreefd worden naar meer zuiverheid en minder nonchalance.

     

    11-06-2006 om 00:51 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wat kunnen wij doen om ons meer op de energie van de maan af te stemmen?
    Heeft dat puur te maken met je afstemmen op het vrouwelijke in onszelf?
    Vele mensen zullen weten dat zij bij volle maan overlopen van energie en minder in staat zijn om te slapen.
    Dit is een bekend fenomeen en het is een bevestiging van de grote kracht en de energie van de maan.
    Meer en meer zal de mensheid deze energie gaan gebruiken en daardoor niet onrustig worden maar juist vanuit een grote innerlijke rust zeer veel kunnen verzetten.
    Maan-energie gaat samen met innerlijke rust, een innerlijk in harmonie zijn.
    Terwijl de zon meer een uiterlijke rust is die te maken heeft met actie.
    Maan-energie is innerlijke actie.
    Zonne-energie is uiterlijke actie.
    Beide zijn nodig, zoals zowel mannen als vrouwen nodig zijn.
    Door de energie van de maan meer te begrijpen, zul je vanuit die innerlijke actie uiterlijke actie kunnen ondernemen die gevoed wordt vanuit een innerlijk weten.
    Dan heb je dus weer de uiterlijke actie nodig.
    Want anders zou je alleen maar steeds gevoed worden met innerlijke actie en je zou stagneren als het niet doorstroomt naar buiten.
    Meer en meer zal duidelijk worden waarom er op aarde zowel mannen als vrouwen zijn.
    Dit heeft te maken met jullie planeet die zeer gediend moet zijn met uiterlijke actie.
    Dit is concreet en dit zijn daden en dit is voor jullie menselijke zintuigen zichtbaar en herkenbaar. Weet dat op andere planeten waar subtielere energieën zichtbaar zijn, deze vorm van energie niet noodzakelijk is.
    Maar door jullie zintuigstelsel en door jullie mensheid en door de energie van de aarde is deze polarisatie noodzakelijk omdat het de enige manier is om herkend te worden als mensen.
    Inderdaad: hoe meer een vrouw vrouw wordt vanuit innerlijke actie, hoe meer een man man kan zijn met uiterlijke actie.
    Maar meer en meer zal het een samengaan worden van beiden.
    Want geen één vrouw zijn zal in staat kunnen zijn om volledig vrouw te zijn als het scheppende – de uiterlijke actie – als het ware aan de kant gezet wordt.
    Geen één man zal nog volledig man kunnen zijn zonder de innerlijke actie en de toevoeging van de vrouw.
    Het gaat er meer om dat jullie – zowel man als vrouw – elkaar voeden en daardoor beide kunnen zijn. Als een vrouw echt vrouw is, zal zij de mannelijke energie ontvangen, integreren en uitstralen.
    Als een man echt man wil zijn en kan zijn, zal hij zijn daden en zijn scheppende energie verenigen met de ontvangende en daardoor de ontvangende terugkrijgen en zo ook beide zijn.
    Jullie kunnen maar in harmonie komen door beide toe te laten maar door als mens te zijn en te stromen op wie je bent, man of vrouw.


     

    11-06-2006 om 00:38 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zuiverheid van energetische taal

    De zuiverheid van energetische taal
    Het belangrijkste element dat toegevoegd wordt, is zuiverheid. Alles wat onzuiver is, zal vlugger en vlugger aan het licht komen waardoor vele confrontaties mogelijk zijn. In de vorige cyclus was het nog zeer gemakkelijk om veel te verbergen maar dit zal moeilijker en moeilijker worden. Meer en meer mensen worden gevoeliger en registreren andere signalen. Elk van jullie hier is in staat om bewust drie talen te spreken, als mens je verbale taal met woorden en je lichaamstaal van je lichaam als mens. Maar elk van jullie spreekt ook een energetische taal. Iedereen die zijn radar juist afstemt, kan deze taal beluisteren via helderzien, helderhoren, helderweten of heldervoelen. Elk van jullie hier aanwezig is in één of meerdere takken gevoelig en kan daardoor deze taal begrijpen.

    Bij kinderen kan dit grote verwarring scheppen. Zij horen woorden, zij zien een andere lichaamstaal en zij horen een andere energetische taal. Naar welke taal dienen zijn te luisteren?

    Tot drie jaar is een kind zeer gevoelig voor de energetische taal en de eerste zes weken begrijpen zij alleen de energetische taal. Weet dat de energetische taal de zielentaal is.

    Hoe meer jij bewust als ziel op aarde wil leven of jouw ziel wil laten indalen, hoe sterker jij de energetische taal ervaart. Dit schept zeer veel verwarring. Hierdoor, als jij in een bepaalde evolutiesprong zit, kan het verwarring geven van vrienden en familie. Het lijkt of je ineens niet meer op dezelfde golflengte zit. Deze mensen zijn in het geheel niet veranderd maar jij vangt meerdere signalen op die je vroeger niet hoorde en die je nu als storend ervaart.

    Ben alert bij welke mensen jij zeer moe wordt. Dit zal altijd te maken hebben met tegensprekende talen. Dit brengt jou uit je evenwicht. Jij moet dus moeite doen om in evenwicht te blijven. Dit vergt energie en jij wordt moe.

    Als jij verblijft of samen bent met mensen die zuiver zijn in de drie talen en die zich bewust zijn van de drie talen, zul je zelden moe worden maar juist zeer fit. Je wordt energetisch opgeladen. Je laadt elkaar op, omdat jij signalen krijgt die zuiver doorkomen en op één lijn staan.

     

    Dat wil niet zeggen dat je het contact moet vermijden met mensen die verschillende talen tegelijkertijd spreken. Het enige wat jij moet doen, is als het ware oordopjes indoen en beslissen naar welke taal jij wilt luisteren. Het gemakkelijkste is om enkel en alleen naar de woorden te luisteren die de mensen spreken. Dan kun je eventueel de lichaamstaal toevoegen, maar sluit de energetische taal uit. Deze mensen willen niet dat jij hun energetische signalen opvangt. Doe je dit toch dan breek je in in hun privacy en zij gaan zich verdedigen en gaan jou als het ware aanvallen met woorden of met gedragingen.
    Altijd kun je dit terugvoeren naar jezelf, want jij deed inbreuk op hun privacy. Als mensen zich dus gaan verdedigen en jou gaan aanvallen, sluit dan de energetische zender af. Jij hebt niet het recht om naar ieder z'n energetische signalen te luisteren. Mensen die zich niet bewust zijn van hun energetische taal, hebben het gevoel dat ze hun ziel ten grabbel gooien bij jou. Laat hun met hun twee talen en sluit de energetische taal uit en je zult zien dat de mensen tegenover je relaxer zijn en minder de behoefte hebben om zich te verdedigen en om jou aan te vallen. Als je dit goed begrijpt en weet dat dit nog versterkt wordt, zal dit zeer veel problemen vermijden.

    Door de nieuwe tijd die we ingaan, wordt de energetische taal versterkt, zeer ten nadele van iedereen die zich niet bewust is dat hij een intieme ziel heeft, gelijk met wie hij is. Deze mensen raken in grote verwarring want hun taal wordt versterkt en degenen die die taal opvangen, zijn zij in de eerste plaats. Zij zijn in verwarring door wat ze zeggen via taal, via lichaam en via energie.

    Meer en meer mensen streven naar harmonie in zichzelf, in hun dagelijkse leven, in hun werk, in hun relaties. Mensen worden meer en meer veeleisend, zo lijkt het. Maar eigenlijk worden ze eenvoudiger. Zij streven maar één doel na en dat is meer en meer zichzelf willen zijn.

    Maar lieve mensen: wie kent zichzelf? Niemand kan inschatten wie hij echt is. Maar wat je wel kunt doen, is zo veel mogelijk ruimte creëren voor jezelf zodat jij ruimer aanwezig kunt zijn en zo jezelf kunt leren kennen. Zie het als een levensdoel om te ontdekken wie jij - elk van jullie individueel - is en hoe meer jij vóór je overgaat bewust bent van wie jij echt bent, hoe meer facetten bij jou blijven als je overgaat en als je weer terugkomt. Alle facetten waar jij je bewust van bent, verhogen van trilling en als jij overgaat naar een andere dimensie van leven kunnen maar die facetten meegaan die in licht trillen, dus hoe meer facetten jij je bewust maakt met alle problematiek die daarbij hoort, want alles komt neer op zuiverheid.

     

    Jij kunt jezelf wel iets wijs willen maken maar jouw echte zelf weet wel beter. Die weet precies wie jij bent. Streef er dus naar om ruimte te creëren voor jezelf en vrijwillig die mensen op te zoeken die jou stimuleren en die jou een gevoel van harmonie bijbrengen want dan ben jij in staat om ruimer aanwezig te durven zijn en hierdoor kun jij jezelf leren kennen. Luister naar je vrienden wat zij van jou vinden. Luister naar hun complimenten en luister naar hun aanwijzingen als ze liefdevol en stimulerend gezegd worden want de enige reden waarvoor jullie op aarde zijn, is te leren ontdekken wie je echt bent en hoe meer jij ontdekt wie jij bent, hoe meer ruimte je om je heen ervaart want jij en jij alleen creërt jouw ruimte. Durf je grenzen verleggen als iets verstikkend werkt. Laat niet meer toe dat om het even wat verstikkend werkt. Vele mensen zijn verslaafd aan verstikkende situaties omdat ze dan de ander de schuld kunnen geven dat zij maar zo weinig ruimte hebben. Weet dat jijzelf deze ruimte dus kunt opeisen voor jezelf. Lieve mensen, het gaat enkel en alleen om jezelf, want hoe ruimer jij aanwezig kunt zijn, hoe meer mensen bij jou terechtkunnen.

    Kijk naar een boom met een kolossale kruin. Die kan meer vruchten dragen en die kan die vruchten zo maar uitdelen in de wetenschap dat er elk jaar nieuwe komen. Hij heeft meer bladeren te geven, hij heeft meer schaduw te geven en hij kan meer licht opnemen en licht uitstralen. Hoe ruimer jullie durven zijn, hoe meer licht je kunt absorberen en hoe langer jij kunt volhouden om te blijven schijnen in donkere tijden. Dus het is verre van egoïstisch om ruimte voor jezelf te creëren. Hoe ruimer, hoe meer mensen je hiermee dient en dieren en uiteindelijk de hele aarde.

    Het was de laatste eeuwen - of het leek toch zo - dat negativiteit, het woord dat jullie graag gebruiken, steeds de oorlog won als het ging tussen goed en kwaad. Maar zelden zijn er zoveel lichtwezens op de planeet aarde aanwezig geweest als nu op dit moment en het is de bedoeling dat het kwaad of het negatieve zichzelf herkent. Dit kan enkel maar als mensen die licht uitschijnen niet hun best doen om het kwaad te bestrijden of te strijden tegen negativiteit. Laat negativiteit volledig zijn en het gaat onder aan zichzelf. Je moet het als het ware stimuleren en extra mest geven zodat het uit z'n voegen barst en aan zichzelf ten onder gaat. Want de voedingsbodem voor kwaad begint te verminderen omdat meerdere mensen haat afzweren en hebben besloten om in zuiverheid te willen leven. Kwaad kan zich enkel voeden met kwaad. Hoe minder kwaad er uitgestraald wordt, hoe minder het kwaad zich kan voeden. Laat het dus toe en er moeten uiteraard wetten zijn om in groep te leven maar lieve mensen, de wetten die nu bestaan om jullie zogenaamd te beschermen, zullen over vijftig jaar totaal overbodig zijn. Want hoe meer mensen helder worden in zien, voelen of horen; hoe minder er bedrogen kan worden.
    Hoe ruimer mensen aanwezig durven zijn, hoe groter de bescherming voor zichzelf.

     

    Hier zal nog zeer veel over gezegd worden nadat Ellen in Zuid-Afrika geweest is. Zeer veel kennis omtrent veiligheid, bescherming, energetische pantsers en hoe zuiverheid te herkennen en onzuiverheid als het ware te stimuleren zonder zelf slachtoffer te worden.

    Het is een omwenteling voor de aarde als meer en meer mensen niet meer te bedriegen zullen zijn. Stel je voor dat niemand maar dan ook niemand nog zou kunnen liegen of direct door de mand zou vallen. Dit is al moeilijk je voor te stellen als we het alleen nog maar over de verbale taal hebben. Maar stel je voor dat je ook met je lichaamstaal direct door de mand valt en stel je dan eens voor dat jij met je energetische taal direct door de mand valt. Dat wilt zeggen dat je niet eens geconfronteerd hoeft te worden met de persoon die je energetische taal opvangt. Afstand speelt dan totaal geen rol.

    Stel je voor hoe anders de wereld er uit zou zien als niemand nog in staat zou zijn om met deze drie talen onwaarheden te spreken. De enige manier om dit uit te sluiten is dat meer en meer mensen alle drie de talen perfect verstaan.
    Hier gaan we naartoe en vele kinderden onder jullie verstaan deze talen perfect en zijn nu in grote verwarring. Maar door het nieuwe netwerk wat aangesloten wordt binnenkort waardoor de hele aarde op een nieuwe golflengte gaat stromen, wordt de energetische taal versterkt en voor deze kinderen duidelijker. Zij zullen nooit meer in totale onwetendheid opgroeien. Zij zullen altijd - en ook dit hoort bij de nieuwe tijd - begeleiding vinden door mensen die deze taal begrijpen en in deze taal kunnen communiceren. Vele kinderen die nu in verwarring zijn, kunnen met een duidelijke energetische taal tot rust gebracht worden omdat zij hierin gespecialiseerd zijn. Geloof ons vrij, er zullen binnen vijf jaar centra opgericht worden, waar mensen opgeleid worden om deze energetische taal te spreken en het zal zeer veel kinderen ten goede komen want eindelijk kunnen zij zuiver communiceren en zuiver uitleggen wat zij bedoelen. Maar het blijft even belangrijk om deze taal verbaal met jullie menselijke bewoordingen te uiten. Want anders zouden jullie allemaal van die wazige entiteiten worden. Maar jullie zijn mensen en de mensheid wordt verheven en gaat op lichtere trillingen stromen. Dus de energetische taal moet als het ware geïntegreerd worden en de juiste bewoordingen vinden.

    Stel je voor dat de energetische taal door woorden die exact vertalen verwoord kunnen worden, dan komt er meer begrip bij deze kinderen en vele, vele drugverslaafden die nu door middel van drugs de andere taal beter begrijpen omdat die die zintuigen verscherpt, hoeven geen drugs meer te nemen, omdat zij die taal met normale woorden kunnen spreken.

    Hoe meer mensen dit kunnen, hoe meer wij kunnen zeggen: jullie zijn mens geworden.

    Vele van jullie zijn nog niet echt geworteld in de aarde omdat er oordeel zit op aarde.
    Aarde wordt verward met negativiteit. Durf te aarden en weet dat je nooit je ziel en je hoogste aspecten kunt verliezen. Aard. Steek je wortels diep in de aarde en wordt meer en meer mens en dan zul jij ontdekken dat jij als mens ook ziel bent. Het is maar door mens te zijn dat jij met jouw menselijke gevoelens kunt beseffen dat je ziel bent. Je kunt nooit beseffen wie jij als ziel bent door te ontkennen dat je mens bent, want dan splits je jezelf in tweeën. Zorg voor eenheid tussen mens en ziel en jouw woorden zullen meer en meer jouw energetische taal verwoorden en dan zijn we stappen verder naar vrede op aarde.

     

    11-06-2006 om 00:35 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leer van de dolfijnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zijn 'de dolfijnen' ook te beschouwen als een cultuur?

    Ja en nee.

    De dolfijnen hebben een zeer ingenieus en subtiel communicatiesysteem.
    Zij staan in verbinding met zeer ruime hoge inzichten.
    Vele van deze inzichten worden versnipperd teruggevonden in meerdere culturen.
    Bij de dolfijnen zijn ze echter een eenheid.
    Je kunt maar in contact komen met dolfijnen als jij een subtiele balans bereikt hebt en een zeer gevoelige radar ontwikkeld hebt.
    Dan kun jij communiceren met dolfijnen.
    Vanuit jouw balans brengen ze jou in een nog diepere balans en in een diepere eenheid met een groter geheel.
    Zij staan in contact met alle sterren en planeten tegelijkertijd.
    Elke dolfijn is verbonden met elke planeet.
    Alleen één dolfijn zou niet in staat zijn tot dit contact.
    Zij kunnen ons leren wat het is om vanuit een totale energieveld, een gezamenlijk energieveld, een energieveld dat opgebouwd is uit duizenden individuen, hoe daardoor een groter geheel ont-staat waardoor je in contact kunt komen met een groter geheel.
    Stel je voor dat elk van jullie zowel Maya, Boeddhist, Moslim als Mohammedaan is alle vier tegelijk, dan ben je in contact met die totaliteit van cultuur.
    Er zullen facetten zijn die op elkaar lijken, maar er zijn ook facetten bij die een aanvulling voren. Dolfijnen zijn hiertoe in staat.
    Zij hebben geen enkel oordeel, maar zijn volledig in balans.
    Leer van dolfijnen wat het is om verbonden te zijn met een groot geheel en dat je daardoor licht en speels kunt zijn.

     

    11-06-2006 om 00:34 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorg voor je lichaam

    Hoe kun je geblokkeerde zones in je lichaam losmaken en hoe kun je vermijden dat stress bepaalde delen van je lichaam plots enorm gaat belasten?
    Je moet leren wat ontspanning is. Als jij toelaat dat jij een lange periode onder identiek dezelfde spanning staat, dan ontstaat er een kortsluiting. Leer regelmatig die knop om te draaien. Al is het maar een minuut, maar vermijd langdurig dezelfde stress. Het maakt niet uit waar de stress door veroorzaakt wordt. Elke vorm van spanning die lange tijd bestaat of in stand gehouden wordt, zal uiteindelijk lichamelijke klachten teweegbrengen. Door deze spanning regelmatig te onderbreken, al is het voor zeer korte tijd, vermijd je deze kortsluiting. Als jij onder langdurige spanning staat en niet ingrijpt, als er lichte signalen zijn, dan zul je moeten leren leven met zwaardere signalen die langer nodig hebben om weer in ontspanning te komen.

    Elk van jullie die met technische apparaten omgaat, zal meteen ingrijpen als er een lampje gaat flikkeren. Bij jullie lichaam denken jullie: we kunnen nog wel verder. Dat is ook waar maar weet dat die spanning zich nestelt en het liefst in spieren. Hierdoor ontstaan er verkrampte situaties die dan weer een beeld en een spiegel zijn van jouw uiterlijke energetische spanning.

    Leer ingrijpen bij de eerste lichte signalen. Zo vermijd je zeer veel spierproblemen.
    Ga zorgvuldiger om met je lichaam. Als je zorgvuldiger omgaat met je lichaam ga je als vanzelf zorgvuldiger om met de Aarde. Tweederde van jouw lichaam is verbonden met de Aarde.

    Zorg voor je lichaam, dan zorg je voor de Aarde.
    Zorg voor de Aarde, dan zorg je voor je lichaam.

    Jullie beseffen te weinig hoelang jullie gebukt gaan onder stress. Velen weten niet meer wat het is om totaal te ontspannen. Dit heeft niets te maken met tijd. Word je bewust van jezelf en wat voor jou ontspanning is. Dit zal veel ontladingen van agressie en spanning voorkomen. Aanvaard niet, aanvaard nooit dat een situatie of een persoon jou langdurig onder spanning zet.

    Dit moet jouw keuze zijn.

    Kijk naar culturen waar mensen nog tijd hebben en veel ontspanning terwijl ze toch hard werken. Daar zul je veel minder stressgevoelige personen zien rondlopen. Dit is de keuze van deze mensen. Jullie zijn vrij om te kiezen. Maar weet dat alleen jij kiest voor spanning of ontspanning en dat je deze beslissing nooit bij een ander kunt leggen.


     

    11-06-2006 om 00:32 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indigokinderen & Kristalkinderen

    Indigokinderen & Kristalkinderen

    De Indigo's zijn naar de Aarde gekomen met belangrijke doelen.
    Een daarvan is om ons door ervaring te laten zien dat veel van onze huidige systemen, niet volledig worden ondersteund.
    Ook om mensen te helpen hun lang erop nagehouden overtuigingen te herévalueren.
    De Indigo's hebben contracten op zich genomen die soms inhielden dat ze de confrontatie aangingen met al onze systemen die betrekking hebben op kinderen.
    Nu gaan enkele vroege Indigo's op invloedrijk posities in onze bedrijven en overheidsinstanties komen, begint het spannend te worden.
    Spoedig zullen zij doorgroeien naar de hoogste posities.
    De Indigo kinderen zijn sterk, maar een gefrustreerd mensenras.
    Als zij geen doel hebben in hun leven, dan kunnen ze destructief worden als zij zich vervelen. Probeer dit zo goed mogelijk te begrijpen en plaats je in hun gedachten en voel met ze mee.
    Maar houdt hun verantwoordelijk en daag hen uit om het beter te doen dan wij en kijk dan hoe de magie ontstaat.
    Want ze zijn berekend voor hun taak.
    Zij hebben geen menselijke emoties van schuld.
    Door hun verantwoording wordt het in evenwicht gehouden.
    Hun hersenen werken sneller dan die van de meeste mensen.
    Zij zijn de voorlopers van de volgende generatie en als zij niet volledig bezig kunnen zijn, kunnen zij heel destructief worden.
    Zij zullen de wereld veranderen.
    Deze kinderen zullen het collectieve bewustzijn veranderen om ruimte te maken voor de kinderen met Kristal vibraties, dat de volgende incarnatie niveau wordt.
    Indigokinderen hebben directe contacten om de schoolsystemen en de manier waarop wij over het algemeen over kinderen denken, te veranderen.
    Zij doen dit vaak op hun eigen bitse manier.

    Zet ze niet op een Voetstuk, maar zeg daarvan: je bent bijzonder omdat je, jij bent.
    Indigokinderen voelen zich anders en vaak buitengesloten.
    Zij kijken rond in hun klaslokaal en ze denken dat zij alleen zijn en op vele manieren zijn ze dat ook. Hun hersenen werken in een hoger tempo en om dan in een klas te zitten met anderen kinderen, vereist enorm veel geduld voor hen.
    Ze zijn hun leraren vaak zo vér vooruit, dat ze hun vibratie moeten vertragen om te begrijpen wat er gezegd wordt.
    Dat is moeilijk voor hen en daarom zitten velen in de ruimte naar buiten te staren wanneer de leraar/lerares aan het woord is.
    Wij hebben hier al velen van deze kinderen doelbewust vertraagd zodat ze passen in de gemeenschap.
    En het trieste daarvan is dat deze tactiek schijnt te werken.
    Maar uit een hoger perspectief zeggen wij dat het niet onze taak is om hun te veranderen.
    Het is hún taak om ons te veranderen.
    Daag hun uit om beter te zijn dan ''wij'' hun voorgangers.
    Velen van hen zullen het op school behoorlijk goed doen.
    Ze hebben niet allemaal een 'contract' om de confrontatie met school aan te gaan.
    Sommige zullen sociale problemen hebben, anderen zullen zich aan kunnen passen.
    Over het algemeen zullen ze het op school behoorlijk goed doen, maar zij zullen eenlingen zijn.
    Zij kunnen zich in zichzelf terugtrekken, want zij zullen niet zo gemakkelijk met anderen kunnen omgaan.
    Ze staan op 'n hoger niveau dan de anderen kinderen.
    Heb geduld met ze, begrijp dat schuldgevoel voor hen als motivatie niét werkt.
    Zij herinneren zich nog veel, als zij klein zijn, van een vorig leven.
    Zij moeten leren deze herinneringen te onderdrukken om opgewassen te zijn tegen de "werkelijke wereld"'.
    Het is moeilijk om een Indigokind een standje te geven, want ze zullen met een glimlach op hun gezicht naar je kijken.
    Breng ze verantwoordelijkheidbesef bij, want dat zal de sleutel tot hun effectiviteit zijn.
    Op scholen vervelen zij zich.
    Verwacht meer van hen.
    Vertel hen dat je iets bijzonders van hen verwacht, omdat zij bijzonder zijn; niet om dat ze Indigo's zijn, maar om wie ze zijn als individu.
    Laat hen weten dat hun anders zijn, hen juist bijzonder maakt.
    De Indigo's maken de weg vrij zodat het kan gebeuren, zij brengen een grote energie met zich mee die vaak overweldigend lijkt te zijn voor mensen om hen heen.
    Het is aan de ouders om hen te helpen, hun energie te gebruiken op de meest positieve manier. Scholen zullen zich aanpassen om met kinderen zoals de Indigo's om te gaan.
    Dat maakt deel uit van het contract van de Indigo's en vormt de belangrijkste reden waarom ze hier zijn.
    Speciale mensen zullen samen met de Indigo's werken, maar ook met hun ouders.
    Vertel hun alsjeblieft dat ze niet gek aan het worden zijn.
    Creëer de ruimte voor deze mensenkinderen die in hun kracht staan en succes zullen hebben. Speciale scholen worden gecreëerd.

    Wij hebben er voor gezorgd dat deze Indigo's NU hier op Aarde komen.
    De opvoeders zijn diegene die in eerste instantie ruimte moeten maken voor de Indigo's.
    Daag ze uit en ben niet bang voor ze, als ze slimmer zijn dan jij zelf.
    Hoe moeilijker het ook voor je als leraar of opvoeder, verwacht van hen dat zij boven jouw eigen beperkingen uitstijgen, moedig hen daartoe aan en weet dat dit jouw maatstaaf voor succes is. Probeer hen niet in een vakje te persen waar hun naam aan gegeven is.
    Kijk in plaats daarvan hoever ze kunnen gaan.
    Zet de deur open. Daag ze uit.
    Tart hen om beter te zijn dan hun ( wij) voorgangers.
    Er zijn momenten waarop wij dan de diagnose hebben gesteld dat die "kinderen" dan maar een afwijking hebben.
    En dat er zoveel kinderen zijn waarop die omschrijving dan van toepassing is.
    Wees je er zelf echter wel van bewust dat je op die manier een snelle geest verlaagt, alleen om die dan binnen je eigen vermogen te brengen.
    Maak ruimte voor de geest die sneller werkt.
    Begrijp dat ook dit een vorm van verandering is.
    Na de Indigokinderen zullen wij een nieuw ras de ''Kristalkinderen'' komen.


    Kristalkinderen

    De kinderen met Kristalvibratie hebben twee eigenschappen: de eerste is dat ze veel kracht hebben en de tweede is dat ze buitengewoon kwetsbaar zijn.
    Zij zijn in evenwicht op een manier die wij nóg moeten gaan begrijpen, omdat hun kwetsbaarheid hun kracht versterkt.
    Wat vibratie betreft zullen zij een in een hogere energie matrix worden geboren en zij op de wereld komen met alle 12 DNA strengen volledig operationeel.

    Voor een kristalkind zal het niets bijzonders zijn om te weten wat 'wij' voelen, maar ook wat 'wij' denken.
    Net zoals de Indigokinderen hebben zij geen referentiekader voor de emotie van schuld, zo hebben de Kristalkinderen geen referentiekader voor angst.
    Zij zullen het eerste niveau van de mensheid zijn die beschikken over zogenoemde magische vermogens.
    Zij zullen begrip van energie hebben, dat wij mensen op ons huidige niveau zelf niet bezitten.

    Als wij stuk voor stuk besluiten om terug te keren in een nieuw lichaam, zullen wij 't lichaam van een nieuw kristalkind nemen, want dat bevat de nieuwe matrix.
    Als wij terugkeren in de lichamen van een kristalkind, zullen wij de mensheid op een koers zetten die ons door de komende vijf millennia brengt.
    Het zal een magische tijd zijn, want de kinderen met kristal vibratie hebben vele malen eerder geprobeerd hiernaartoe te komen.
    Er zijn nu wat verkenners hier, maar het zijn er maar een paar en houden zich meestal schuil.
    Het zijn magische mensen.
    Zij begrijpen en kunnen werken met energie vormen die wij niet kunnen waarnemen.
    Zij kunnen dingen laten gebeuren door met hun hand te wuiven.
    Ze zijn heel krachtig, het is hun kwetsbaarheid die hun deze kracht geeft.
    Veel vroegere zogenoemde leraren of meesters (Jezus) hadden ook kristal vibratie.

    Kristalkinderen worden geboren met alle twaalf DNA strengen die volledig verbonden zijn.
    Deze kristalkinderen kennen geen angst.
    Zij zijn liefdeskinderen.
    Als ouders kun je het beste zelf de zaden van wijsheid verspreiden.

    Gedragskenmerken van deze kinderen kunnen zijn, niet allemaal van toepassing.
    Vele huilen als baby; verrassend wijze uitspraken doen voor hun leeftijd; gevoelig voor stemmingen van anderen; weten wat andere mensen denken; reageren vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel; paranormale vermogens; helderziendheid, helderhoren; dyslexie; dromerig uitzicht en gedrag; sterk intuïtief; zij houden hun ouders een spiegel voor van hun eigen zijn; lichamelijk en emotioneel heel kwetsbaar; problemen op school; concentratiestoornissen; angsten; voedingsintoleranties, astma, huidaandoeningen, vegetarisme. Fysieke kenmerken zijn: hoger voorhoofd en een bijna groter schedelpan.


     

    11-06-2006 om 00:26 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe benader je nieuwetijdskinderen

    Hoe benader je Nieuwetijdskinderen?


    Deze kinderen hebben specifieke aandacht nodig, omdat ze zo gevoelig zijn.
    Die gevoeligheid brengt met zich mee dat ze voor alles openstaan, ook voor indrukken uit de bovenwereld.
    Zij weten wat er aan de hand is, ze ontvangen signalen die andere mensen niet ontvangen.
    Ze zijn daarom snel afgeleid, omdat ze op een dieper niveau zien en weten.
    Alleen door dit bewust te zijn en te begrijpen dat dit speelt bij een Nieuwetijdskind is zo'n kind al geholpen.
    Het kind voelt dat de leerkracht hem of haar begrijpt.
    Dat is van belang, omdat ze dikwijls voelen dat ze afwijken van de rest van de kinderen en daardoor het contact met hen moeilijker vinden.
    Deze kinderen hebben daarom meer ruimte nodig om te bewegen en te handelen.
    Het is dan ook verstandig ze te observeren en mee te voelen wat ze nodig hebben aan extra aandacht.
    Ze zijn sterk intuïtief gericht.
    Deze kinderen hebben een enorm gevoel naar alles en weten wat zich werkelijk afspeelt.
    Dat is de essentie.
    Ze hebben dus een aangeboren extra vermogen wat anderen missen.
    Begrip en geduld spelen een grote rol bij de behandeling van deze kinderen.
    Goed luisteren wat ze bedoelen en niet gek reageren op hun reacties.
    Je openstellen is een must.
    Ze hebben de wereld veel te bieden en zijn lichtwerkers in de dop.
    Het zou zelfs kunnen zijn dat deze Nieuwetijdskinderen ook de leerkrachten nog veel te bieden hebben met hun aangeboren wijsheid.
    Behandel ze dan ook als zodanig.
    Er is niet één behandelwijze, maar wel een weten dat deze kinderen speciaal nu zijn geïncarneerd om een rol als lichtwerker te gaan vervullen.
    Neem hen serieus en handel naar je gevoel, dat is het beste om te doen.

     

    11-06-2006 om 00:23 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Index: Nieuwetijds Kinderen <<Volgende>>
    1. Heel veel jonge kinderen en toekomstige baby’s zijn nu nieuwetijds-kinderen, sterrenkinderen en indigokinderen.
    Bij het readen op hun foto’s komen wij in zo’n geval heel mooi geestelijk licht tegen in hun aura.
    Dit schijnt dan prachtig op en vaak zien wij een directe verbinding vanuit dit licht met de hogere lichtwerelden.
    Ik zie dan dat er in de geest contacten worden onderhouden.
    Om het hoofd van een nieuwetijdskindje ziet het er ook anders uit.
    De aura staat veel wijder open en is een grote, soms paarse, spirituele antenne, die alle gedachten uit de omgeving direct binnen krijgt. Gedachten bijvoorbeeld van papa en mama of van bezoekers.
    De beelden die deze volwassenen bij hun gedachten hebben komen vaak ook rechtstreeks nog eens binnen.
    De nieuwetijdskinderen hebben zo’n open geestelijke aura omdat het in de lichtwerelden van waaruit ze geïncarneerd zijn, ook open kon staan. Daar waar alleen maar licht, liefde en positieve intentie voor elkaar heerste, was het uiteraard ook veilig alles op te vangen.
    Soms zie ik op de foto van een nieuwetijdskind dat het gekomen is om de oude structuren van deze maatschappij om te gooien, zodat de mensheid veel meer vanuit haar invoelend vermogen zal organiseren, dan vanuit strakke regels voor iedereen.
    Veel te vaak nog loopt zo’n kindje die voor deze moeilijke taak is gekomen, tegen heel veel problemen aan op school.
    Het kind functioneert er niet.
    Is intelligent genoeg, maar niet geïnteresseerd, niet geconcentreerd, heeft aanpassings- en gedragsproblemen.
    Dit komt omdat het kindje alles heel anders ervaart en opneemt.
    Veel meer vanuit de rechterhersenhelft.
    (Daarover zo meer) Als er op school nu onderwijskrachten zijn die intuïtief mee kunnen voelen en denken met het kind, de lesopzet wat aan kunnen passen naar de behoefte van het kind, in plaats van vasthouden aan de oude regelcodes, dan wordt het makkelijker.
    Niet alleen voor dit kind, maar ook voor alle volgenden.
    (intuïtieve) Ouders en school zullen zich langzaam richten naar de andere nieuwe tijds manieren van functioneren, naar andere leerbehoeftes en andere leer- en opvoedingsmethodes.
    De maatschappij ziet er straks heel anders uit en deze kinderen moeten heel het oude school- en maatschappelijke instituut helpen omgooien. Het is beslist niet zo dat ze door hun licht en gaven nu ook een leuk leven zullen hebben.
    Integendeel; ze offeren voor ons heel wat op door een voorloper, een eerste omvormer te zijn.
    Onze maatschappij is gebaseerd op een patriarchaal (mannelijk) functioneren.
    Het gaat dan vaak om afspraken, presteren, actie, logisch denken en daden.
    Na duizenden jaren gaat onze maatschappij voor het eerst weer matriarchaal (vrouwelijk) worden.
    Als dat straks zover is, het gaat veel sneller dan we denken, dan vangen ook wij steeds meer gedachten van elkaar op en denken we veel meer in beelden.
    Ons aanvoelend vermogen is dan veel groter.
    Er is veel meer liefde en openheid voor elkaar en het algemeen belang. We kunnen niets meer verborgen houden voor elkaar.
    Lelijke gedachten en gevoelens vallen door de mand.
    De mensen die zich hiervan niet leren ontdoen de komende jaren, zullen in de derde dimensie achter blijven.
    De rest van de mensheid gaat samen met de nieuwetijdskinderen die ons voorgaan, over naar een geheel andere leefwijze dan nu, over van de vierde naar de vijfde en zesde dimensie van éénheidsbewustzijn.
    De nieuwetijdskinderen van nu zijn vaak niet in staat alle directe opdrachten uit onze derde dimensie op onze manier aan te pakken omdat zij zelf uit de 5de en hogere dimensies komen.
    Als wij bijvoorbeeld zeggen; “lees jij die regel eens voor”, dan zien ze in onze aura direct waarom wij dat willen (er komt niets van dat kind terecht als we niet meer oefenen) , hoe wij ons voelen (ik heb eigenlijk geen geduld meer en rode auravlammen schieten uit mijn hoofd) en tegelijkertijd krijgen ze bij hetgeen ze lezen ook nog eens beelden door.
    Op dat alles zouden ze willen reageren.
    Terwijl je weet dat je met een heel intelligent kind te maken hebt, kun je maar niet begrijpen waarom het de opdracht niet direct kan
    uitvoeren of zich niet lijkt te concentreren.
    Maar ondertussen heb jij er geen idee van hoeveel beelden het kind binnen krijgt.
    Hoe akelig misschien die opdringerige rode auravlammen aanvoelen. Zoiets is het kind uit de hogere lichtwerelden niet gewend.
    Het heeft aanpassingsmoeilijkheden.
    En zulke dingen gebeuren heel de dag door in het kind zijn omgeving. De mensen uit de derde dimensie (onze maatschappij) krijgen nog niet de helft mee van wat het kind oppikt aan beelden, gevoelens en informatie.
    Het ontgaat ze omdat ze nauwelijks weten van het bestaan..
    Als het allemaal lukt en de eerste ascension (verlichtings-)golven onder de mensheid plaatsvinden, dan komt er op korte termijn zoveel meer Licht op aarde en in het gewone leven, dat de nieuwetijdskinderen op deze verhoogde trilling veel gemakkelijker verder kunnen gaan en toe kunnen komen aan hun eigen levensopdracht.
    Er zal dan een belangrijke fundering zijn gelegd waarop zij met geheel nieuwe mogelijkheden, verder zullen gaan.
    Ook zijn er op aarde bepaalde (jong) volwassenen die hier absoluut niet konden aarden, waarvoor dan het leven plotseling makkelijker zal worden.
    Ook zij zullen samen met de nieuwetijdskinderen een andere maatschappij helpen maken.
    Omgekeerd heeft een kind, komende uit de hogere dimensies, waar veel meer harmonie, liefde en éénheid heerste, geen idee hoe het moet omgaan met alle toestanden, stress, zorgen en in hun ogen, onzinnige regels.
    Deze kinderen hebben geleerd dat het belangrijk is met hun mooie, harmonieuze en goede gevoelens voor anderen te werken.
    Ze hebben geleerd met hun Grote Geest, hun leiderschap met verantwoording voor het Geheel, te werken.
    Ze handelen en voelen voor elkaar en ondersteunen zo het Geheel.
    En nu moeten ze op school zaken leren waar ze niets aan hebben.
    Wat heb je aan presteren, aan dualiteit denken voor een op concurrentie gerichte maatschappij?
    Ze zijn soms juist gekomen om anderen te leren hun medemensen te helpen, door hun behoeftes te “zien”.
    En ieders behoeftes zijn verschillend en kunnen niet ingevuld worden d.m.v. vaststaande structuren en regels die voor iedereen gelijk zijn. (patriarchaal) Maar zo willen wij het wel in de derde dimensie.
    Deze kinderen komen naar onze wereld om ons te helpen te leven zonder alle regels die geen eenheidsbewustzijn of gevoel toelaten en geen individuele aanpassingen.
    Deze kinderen komen de oude structuren omverwerpen.
    Het is heerlijk dat er nu zoveel in de openbaarheid komt over nieuwetijdskinderen.
    Want zo leggen ouders, therapeuten en scholen ervaringen en positieve aanpak bij elkaar.
    Zo kunnen we op korte termijn al veranderingen verwachten op school en thuis.
    Als maatschappij worden we “gedwongen” ons intuïtief op te stellen. We zullen leren van deze kinderen.
    En als voor de komende golf kinderen de maatschappij genoeg aangepast is (nog ongeveer 3 jaar) , dan kunnen deze kinderen gemakkelijker de jong-volwassenen worden, die de nieuwe geestelijke leiders van onze wereld zullen zijn.
    (Omdat wij ons zullen proberen aan te passen aan hen, zullen ze met minder gedragsproblemen en aanpassingsmoeilijkheden door hun jeugd heen komen.)
    Ze zullen ons vooruit helpen naar een wereld van vrede die voor elkaar het beste wenst.

    Persoonlijke ervaringen


    Onlangs kwam er een moeder met een klein kindje in de wandelwagen die helemaal onder de huiduitslag zat en overal wondjes had omdat hij zich krabde door de verschrikkelijke jeuk.
    ‘S nachts kon hij er niet van slapen zei de moeder en zij en vader dus ook niet.
    Het jongetje was 2 jaar, ze hadden al allergietesten laten doen, homeopathische middelen gebruikt en zalf op hormoonbasis gekregen van een huidspecialist welke ze liever niet gebruikten, kortom niets hielp genoeg en allergisch was de kleine Peter niet.
    Na heldervoelend en helderziend naar Peter zijn nieren, blaas-, long- en darmsysteem (uitscheidingsorganen welke te maken kunnen hebben met huidproblemen) te hebben gekeken, was het op readingsniveau zichtbaar dat er in het nier-blaassysteem veel afvalstoffen zaten.
    Maar dat de oorzaak in de buitenste auralagen zat en niet in het lichamelijke.
    Kruipend in de innerlijke belevenis wereld van Peter voelde ik zelf hoe hij de stemming en onzekerheden tussen zijn vader en moeder haarscherp aanvoelde, alle gedachten en gevoelens van zijn ouders, maar ook van anderen nam hij als zware energiewolken in zijn eigen aura op.
    Met andere woorden; Peter nam alles om hem heen heldervoelend op. Al deze energie en informatie kon hij natuurlijk met zijn kinderverstand niet verwerken en daardoor niet naast zich neerleggen.
    Omdat hij niet bij machte was zijn psychische aura af te sluiten of te zuiveren van al deze indrukken, ging het over in zijn lichaam en ontstonden zo de huidproblemen.
    Om zijn aura te beschermen en te aarden kreeg hij een labradorietje mee, welke hij met een speldje aan de binnenkant van zijn hemdje droeg. Daarnaast kreeg hij *Crab Apple-druppeltjes mee om het lichaam, de emotionele en psychische aura te reinigen en verder groene leempoeder tegen de jeuk. Na 9 dagen zag ik ze weer terug en hoorde ik dat Peter en zijn ouders weer goed sliepen en dat Peter’s huidje weer rustig was geworden.
    *Crap apple druppeltjes zijn natuurlijke bachdruppeltjes gemaakt van bloemen.
    Labradoriet is een geneeskrachtige steen die de aura beschermt tegen negatieve invloeden van omgevingsspanningen of ziekte. Verder werkt de steen goed bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid en is een auraheler.

    ADD/ADHD-kinderen

    Problemen van ADHD-kinderen lijken meestal veel op dat van nieuwetijdskinderen. Soms heeft het inderdaad ook kenmerken van nieuwetijdskinderen. Vaak is er ook sprake van een groot invoelend vermogen. Maar lang niet altijd zijn de ADHD-kinderen ook nieuwetijdskinderen. Vaak wordt dit dan ook door elkaar gehaald.

    Als een kind verandert, moeilijk en lastig wordt, gedrags- of concentratieproblemen krijgt, of de schoolresultaten achteruitgaan, is er soms sprake van een Attention Deficit Disorder/Attention Deficit Hyperactive Disorder. Of te wel ADD/ADHD.
    Soms gaan alle schoolresultaten achteruit, soms alleen specifieke vakken.
    Een ADD/ADHD-kind hoeft geen bepaalde gave of hogere zieletrilling te hebben zoals bij nieuwetijdskinderen.

    Geregeld krijgen we in onze praktijk foto’s waarop we invoelen en helderzien en aan kinderen en ouders advies uitbrengen over hetgeen we tegenkomen. Bijna altijd zien we een oorzaak in het innerlijk van het kind. Dit kan gaan van vorige levensinvloeden tot zich ongelukkig voelen over een situatie van nu, of niet goed in de aarding zitten.
    Maar ook kunnen fysieke factoren een oorzaak hebben, zoals een tekort aan een bepaald sporenelement of mineraal. Dat het kind deze niet voldoende opneemt heeft mede een innerlijke oorzaak waar ook naar gekeken dient te worden.
    Maar tekorten aan belangrijke vitamine, mineralen en sporenelementen laten bij kinderen kenmerken zien als impulsiviteit, hyperactiviteit, slechte reactietijd, hun aandacht niet bij hun werk kunnen houden, slecht slapen, enz.
    We weten dat het meeste voedsel tegenwoordig groeit op grond dat met chemicaliën bewerkt is en deze resten zitten in ons voedsel.
    Daarnaast eten heel wat kinderen “snelvoedsel” met conserveermiddelen en andere additieven.
    Tel het patatje met frisdrank hierbij op, de kleurstoffen en snoepjes en niet meer steeds voldoende fysiek in beweging zijn.
    Als daarbij dan een geestelijke oorzaak komt waardoor het kind niet meer lekker gaat, is er niets meer aan reserve in het systeem dat dit kind lichamelijk, emotioneel en geestelijk kracht kan blijven geven.
    De wetenschap kent ook nog niet alle antwoorden.
    Waarschijnlijk hebben bepaalde mineralen het vermogen om de zenuwimpulsen te helpen om de juiste delen van de hersenen en het lichaam beter te bereiken.
    Een bepaald synoptisch niveau in de zenuwuiteinden kan een verandering in de chemische huishouding en daarmee in de hersenstofwisseling en huishouding bewerkstelligen.
    In elk geval is het opmerkelijk dat negatieve kenmerken gereduceerd kunnen worden door voedingssupplementen.
    Maar normaal gesproken moet het lichaam zelf in staat zijn de mineralenhuishouding redelijk te houden.
    Daarom is het vaak ook goed om naar de innerlijke wereld van het kind te kijken.
    Soms kun je al veel meer concentratie en kalmte laten ontstaan door het innemen van de juiste Bach-bloesem-remedie.
    Dergelijke middelen werken vooral op de psyche en het gevoelsleven in.
    Als dat weer oké is kan het lichaam weer alle daaraan gebruikte energie terugkrijgen.
    Als ouders is het ook belangrijk te weten dat deze kinderen extra gevoelig kunnen reageren op synthetische kleding, op veel elektra apparatuur, bij het bed en op negatieve aardstralen.
    Eigenlijk mede omdat ze niet meer voldoende weerstand hebben.
    Zet daarom voor de juiste ionenhuishouding in huis zo vaak mogelijk een raam of deur even open en brandt zuivere etherische olie.
    Voor rust denk je aan lavendel-, sandel- of dennenolie.
    Voor concentratie aan citroenolie.
    Vaak helpt het dragen van een fluorietsteentje ook heel goed.

    Iedereen is bijzonder
    Als je een nieuwetijdskind bent, ben je in zielezin mogelijk wel verder ontwikkelt, maar dat betekent niet dat je op het niveau van de persoonlijkheid gezien of behandeld moet worden als een bijzonder iemand.
    Ieder kind, of je nu nieuwetijdskind, ADHD-kind, een gevoelig kind of een “gewoon” kind bent, je verdient allemaal liefde en respect.


    Toegespitst advies
    Als je een advies wilt precies toegespitst op het innerlijk en aura van jouw kind, dan kun je ons even bellen of schrijven en vragen hoe dat in z’n werk gaat.

    Resultaat:
    Na (foto-) healing en/of begeleiding d.m.v. Bachbloesem-remedie en edelsteentherapie, melden ouders regelmatig dat hun kind liever en rustiger is, dat het beter gaat op school en met vriendjes. Het meest opvallende is de zichtbare verandering in het gedrag.
    Van overactiviteit of veel te mat, naar een normaal niveau.
    Onze conclusie luidt dan ook om therapie of begeleiding zowel vanuit de lichamelijke invalshoek (b.v. mineralen) als ook vanuit de geestelijke invalshoek te starten. (b.v. healing, reading of Bachbloesem remedie)

    Maartje
    Maartje was als klein kind vooral heel zacht en lief.
    Ze zag er altijd zo teer uit en had nooit zoveel te vertellen.
    Daar in tegen nam ze alles altijd heel aandachtig op.
    En we merkten wel dat ze alles wat ze zag ook helemaal doorvoelde.
    Ze was hierdoor een aandachtig en serieus kind, die zich nooit ongeremd liet gaan.
    Ook het eten had altijd veel problemen gegeven.
    Maartje is nu 11 jaar en uitgegroeid tot een tenger en mooi meisje.
    Pas het laatste jaar hebben we over nieuwetijdskinderen gehoord en het zou mij als moeder niets verbazen als Maartje ook een nieuwetijdskind is.
    Want vanaf kleins af aan heeft ze heel geregeld buikpijn.
    Zo erg zelfs dat ze in bed kruipt en niet meer naar school kan.
    We zijn al zo vaak naar de dokter geweest en dan kreeg ze weer tabletjes mee, maar die hielpen eigenlijk nooit wat.
    Meestal was het na een paar dagen dan wel weer vanzelf over.
    Uiteindelijk hoorde ik in Het Geschenksteentje, dat Maartje spanningen van anderen overnam en daardoor buikpijn kreeg.
    En inderdaad, als ik ging doorvragen, wist Maartje soms ook aan te geven met welk meisje er wat was.
    Nu ga ik er beter op letten en merk ik ook dat ze reageert op haar zusje en op ons als ouders.
    Als zij zich goed voelt gaat het meestal ook niet lekker met ons.
    En als Wouter, mijn man, soms te veel stress van zijn werk mee naar huis neemt, lijkt Maartje dat op te nemen.
    Ze wordt steeds lustelozer, hangerig en wil niet meer eten.
    Na een poosje klaagt ze dan ook weer over buikpijn.
    Maartje heeft nu Bachbloesemdruppeltjes gekregen en een tijgeroog-steentje om haar aura beter te beschermen.
    Eerst wilde ze de druppels alleen innemen als ze buikpijn kreeg, maar nu ze zelf ook meer duidelijkheid heeft over de oorzaak, neemt ze ze eerder in.
    Ze weet nu wanneer ze weer wat overneemt van iemand anders en kan zo haar buikpijn of lusteloosheid voorkomen.
    Een leuke bijkomstigheid van de tijgeroog, die ze altijd op haar zonnevlechtchakra draagt, is dat ze veel meer zelfvertrouwen heeft en ook actiever, levenslustiger is geworden.
    Voor de problemen is het nu niet meer nodig, maar Maartje en ik willen toch wel een keer een nieuwetijdskindreading laten doen om te horen of Maartje echt een nieuwetijdskind is en ook met een bepaald doel gekomen is mischien.
    En ook willen we weten of we elkaar al eens in een ander leven hebben ontmoet. Maartje denkt van wel. Ik ben benieuwd.
    Maartjes moeder.


    Zieledoel

    Vaak reageren kinderen met een bepaalde klacht of een bepaald gedrag op hun ouders.
    Zeker als ze juist voor hen zijn gekomen op aarde.
    Net als in het verhaal van Maartje weet het kind vaak niet waarom het zich zo gedraagt.
    Het weet niet dat het energie overneemt.
    Ook niet als het een nieuwetijdskindje is.
    In de persoonlijkheid is vaak het zieledoel niet meer duidelijk.
    Maar wel voor de ziel zelf.
    De zieletaak zit in het bovenbewustzijn en meestal wordt dit ‘s nachts dan weer actief.
    Voor de zieletaak krijgt het kind uit de lichtwerelden ‘s nacht dan ook directe ondersteuning.
    De lichtwereld is overdag ook wel bij het kind, maar is dan meer op afstand en niet direct waarneembaar.
    Een kind dat voor zijn zieletaak bij bepaalde ouders gekomen is en hen wil helpen zich meer te openen voor het licht en de liefde, zal vaak met problemen reageren en hier net zolang mee door gaan tot de ouders zich veranderen.
    Omdat het kind en de ouders, met hun verstand, van deze bedoeling niet op de hoogte zijn, kan het soms heel lang duren voordat ouders zich anders, zachter, liefdevoller kunnen opstellen in het leven.
    Al die tijd gaat het nieuwetijdskind, meestal onbewust, door met problemen te veroorzaken of anderszins.
    Net zolang tot ouders meer inzichten in zichzelf en in hun reacties op anderen krijgen.
    Het kind offert zich dus als het ware op en ervaart zelf lijden in de persoonlijkheid doordat het spiegelt.
    Maar het lijden is niet in de ziel van het kind.
    Dat kan dit alles dragen.
    Het heeft ervoor gekozen en kan ertegen.
    De ziel heeft reeds zo een hoge ontwikkeling dat het altijd in het licht kan blijven.


    Verschillende zieletaken

    Een nieuwetijdskind kan net als anderen kinderen naar de Aarde komen om wat te leren voor de persoonlijkheid.
    Bijvoorbeeld meer samenwerking of meer zelfvertrouwen.
    Het kan ook zijn dat een nieuwetijdskind dit alles al lang geleerd heeft en alleen maar komt voor de zieletaak.
    Soms zijn er ook nog karmische stukjes uit te werken, of zijn er karmische banden met bekenden die nog opgelost moeten worden.
    Dus ook bij nieuwetijdskinderen zien we gradaties van ontwikkelingen en mengvormen.
    Als het kind niets meer hoeft af te maken op aarde, vrij is van karma en zuiver komt voor de zieletaak dan komt het uit nog hogere dimensies.
    Zieletaken kunnen heel verschillend zijn.
    Om te kunnen kijken naar een zieletaak, ga ik op readingsniveau mee terug met de ziel, tot ik mij in de sfeer bevind voordat de ziel gaat incarneren in dit leven.
    In deze “hoge” lichtsfeer zie ik de ziel dan soms samenwerken met een collectief van anderen zielen.
    Soms voor de aarde, soms anders.
    Ik kan dus zien (als het mag van de ziel) wat hij of zij daar doet en welk bewustzijn hij draagt.
    Dan ga ik in mijn reading naar het moment dichterbij de aardse incarnatie en dan zie ik, of vraag ik de ziel, wat hij wil doen of leren in het dit leven.
    Soms merk ik dan dat een ziel de ouders wil komen helpen, soms de maatschappij of de plantenzielen.
    Er zijn heel veel mogelijkheden.
    Maar vaak is er een verband met de taak die de ziel aan gene zijde ook op zich had genomen. Waarneer de ziel dan dichter bij het moment van incarneren komt, voel ik dat hij door dichtere sferen zakt en steeds wat van al het heldere weten, het licht achter zich moet laten.
    Pas in de laatste sfeer, alvorens tot deze incarnatie te komen, voel ik dat er ook andere doelen mee gaan trekken.
    Zo kan bijvoorbeeld de nieuwe moeder “trekken” omdat er nog samen karma af te werken is.
    Of merk ik dat er een angst en zwakte aan de ziel gaat kleven, die hij mee gaat nemen, om uiteindelijk in de persoonlijkheid van het toekomstig leven meer zelfvertrouwen te leren.
    De angstige onzekerheid is dan wat uit vorige levens nog niet verwerkt was.

    Regenboogkristallen

    Regenboogkristallen kunnen alle gevoelige mensen, volwassen of kind, positieve energie geven en hoger bewuste verbindingen met de sfeer waar vanuit hun ziel geïncarneerd was.
    De regenboogkleuren in je kristal brengen energie van de engelen en de lichtrijken waar je vandaan komt.
    Zo ben je nooit meer alleen en weet je van binnen duidelijker dat je hier bent om de mensen te helpen hun hart ook zo licht en blij te maken, als je dat zelf kunt wanneer je je herinnert hoe het in het licht was.

    Nieuwetijdskinderen komen in groepen

    Nieuwetijdskinderen zijn vaak niet de makkelijkste kinderen om op te voeden.
    Mijn visie hierop is dat ze onze normen en waarden komen omgooien.
    Die passen straks niet meer in de Nieuwe Tijd.
    Ze komen met groepen tegelijk en hebben een heel hoog ontwikkeld bewustzijn.
    Als ze geboren worden kun je ze herkennen aan de wijze blik in hun ogen; in de volksmond zeggen ze dan dat het een oude ziel is.

    Deze nieuwetijdskinderen kun je nog weer onderverdelen in 3 groepen:

    De eerste groep bestaat uit kinderen die al vele levens hier op aarde hebben geleefd en nu met hun laatste leven bezig zijn.
    Zij zijn dus dienstbaar en lossen tegelijkertijd nog hun laatste stukje karma in.
    Ook zijn er kinderen die geen persoonlijk karma meer hebben uit te werken.
    Zij hebben ervoor gekozen ons te helpen met de overgang naar de nieuwe tijd.
    Dan is er nog een groep die nog nooit op aarde heeft geleefd en rechtstreeks afkomstig is van andere zonnestelsels.
    Deze laatste groep is nog een kleine minderheid maar zal steeds groter worden.
    Alle drie groepen hebben de intentie om ons te helpen met de overgang naar de 5e dimensie.
    Dat is mogelijk omdat de mensheid en de Moeder Aarde nu al zover in trilling zijn verhoogd (zich al zover heeft ontwikkeld) dat het nu voor deze zielen mogelijk wordt te incarneren.
    Deze kinderen van de nieuwe tijd dragen zo’n hoge lichtkracht dat zij als vanzelf de energietrilling van hun omgeving en van de mensen in hun omgeving verhogen.
    Hierdoor kunnen bijvoorbeeld vader en moeder zich bewust worden wie zij zelf in werkelijkheid zijn. Ze belichten als het ware je normen en waarden zodat je helder kan zien welke normen en waarden je dienen en welke je belemmeren jezelf te zijn.
    Bijvoorbeeld anderen helpen ten koste van jezelf.
    Dit maakt het dan mogelijk om die belemmerende normen en waarden los te laten en meer ruimte te maken voor Liefde, Wijsheid en harmonie.
    Het zijn hele krachtige zielen en daarbij ook heel gevoelig.
    Ze voelen als het ware direct wat er in je leeft, soms nog eerder dan dat jij het voelt.
    Ze reageren dan direct door zich naar deze gevoelens te gaan gedragen.
    Dus wat ze eigenlijk doen is jouw onverwerkte emoties spiegelen (belichten) zodat deze bewust worden en dat je ze dan kunt transformeren/loslaten.
    Soms door boos te worden op je kind.
    Dus ze zijn ontzettend confronterend en dat is wat wij zo moeilijk vinden aan Nieuwetijdskinderen. Hoe moeilijk het soms ook is, onthoudt en wees dankbaar wat ze ons komen brengen, namelijk onze ware Zelf!!

    Nieuwetijdskinderen en het groter Geheel

    Het voorgaande stukje ging over wat nieuwetijdskinderen in hun directe omgeving komen brengen. Hetzelfde gebeurt op een groter niveau voor de gehele mensheid en onze Moeder Aarde.
    Zoals ik al zei incarneren nieuwetijdskinderen in groepen.
    Ze zijn onderling sterk verbonden, ook met hun begeleiders/gidsen die hen helpen met hun taak.
    Ze worden verdeeld over de aarde geboren.
    Door hun onderlinge verbondenheid creëren ze een netwerk van lichtkracht die ze verankeren in de aarde alleen al door hier te zijn.
    Dit netwerk van hun verhoogt dan weer de trilling van de mensheid en Moeder Aarde.
    Zo helpen nieuwetijdskinderen de bewustzijnslagen van de gehele mensheid en Moeder Aarde te transformeren.
    Voor mij zijn de nieuwetijdskinderen een Goddelijk geschenk, die ik met hart en ziel en zo goed als ik kan zal begeleiden.

    bron   Joke Nootebos

     

    11-06-2006 om 00:22 geschreven door dolfijn


    10-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het pakje van God
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het Pakje van God

    Voor hij zijn kinderen naar de aarde zond gaf hij elk van hen
    een zeer zorgvuldig uitgezocht pakje met problemen mee.
    Deze, beloofde hij glimlachend, zijn van jou alleen.

    Niemand anders kan de zegeningen ondervinden
    die deze problemen je zullen brengen.
    En alleen jij hebt de speciale talenten en mogelijkheden
    die nodig zullen zijn om deze problemen tot je dienaren te maken.
    Daal nu af naar je geboorte en naar je vergetelheid.


    Weet dat ik je bovenmate liefheb.
    Deze problemen die ik je geef zijn een symbool van liefde.
    Het monument dat je van je leven maakt met behulp van je problemen
    zal een symbool zijn van je liefde voor mij...

    10-06-2006 om 23:55 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reiki groet

    Reiki Groet
     

     
      
      Ik bied je vrede
     

    Ik bied je vriendschap
     
    reiki groet

     


    Ik bied je liefde
     

    Ik hoor je behoeften
     

    Ik zie je schoonheid
     

    Ik voel wat jij voelt
     

    Mijn wijsheid komt uit een hogere bron
     

    Ik deel die wijsheid met jou


     

     

    10-06-2006 om 23:50 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vijf luchthartige Engelentips


    U kunt Engelen niet alleen voor serieuze zaken te hulp roepen, maar ook voor meer alledaagse problemen. Probeer deze luchthartige tips wanneer u in uw dagelijks leven de helpende hand van een Engel nodig hebt.

    - U probeert wanhopig op tijd te komen voor een belangrijke afspraak en u bent te laat, maar daar kunt u niets aan doen. Vraag Sadriel om de verkeerslichten voor u op groen te zetten en Eth om het verkeer ordelijk te laten verlopen om uw reis te verspoedigen.

    - Vraag daarna Ambiel, de probleemoplossende Engel, om te zogen dat er een parkeerplaats voor u is – vertrouw er maar op dat die er is.

    - Als u achter bent met uw werk, vraag Camael dan om de extra energie om het hele proces te vergemakkelijken en te versnellen.

    - Als er ruzie is geweest, vraag Michaël en zijn Engelenschare dan om de negativiteit voor u te komen wegzuigen – als u wat meer ervaring hebt, zult u kunnen voelen dat deze verdwijnt en dat er lichtere, koelere lucht voor in de plaats komt.

    - Als u tijd hebt gemaakt voor een meditatie die belangrijk is voor uw welzijn en u uw telefoon niet wilt uitzetten, vraag Rafaël dan om alle telefoontjes en bezoekers op te houden, tenzij zij van levensbelang zijn.


    Grote Engelwortel, Michaëls kruid. Het kruid grote Engelwortel (Angelica archangelica) is voor Engelen van belang, vooral het zaad en de stengels. Het zaad zou staan voor de lichtheid van het Engelenrijk, de geur roept een kosmisch bewustzijn op en roept de hulp van uw Beschermengel in. De geur van de wortels kan Engelen aantrekken en geeft een verlangen naar spirituele ontwikkeling aan. Het kruid staat ook voor Michaëls zwaard, dat leugens doorsnijdt en de waarheid onthult, waardoor licht tot onze diepste gevoelens kan doordringen. Het kan ook voor medeleven en begrip zorgen.

     

    10-06-2006 om 23:50 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorgeeflichtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen >"Doorgeeflichtje"
    >
    >Ik heb een wens:
    >
    >Dat éne lichtje
    >dat aanwezig is in mijn hart,
    >dat lichtje van
    >hoop en vriendschap
    >
    >Dat geef ik nu door aan jou
    >opdat je het zou bewaren
    >daar in je hart
    >
    >En warmte moet het je geven
    >opdat je het nimmer
    >koud zult hebben
    >
    >En licht, ja véél licht
    >opdat je nooit bang hoeft te zijn
    >in het donker
    >
    >Maar vooral veel liefde
    >zodat je het kunt doorgeven
    >aan degene
    >die zo dierbaar voor jou is
    >
    >En dat die het ook
    >weer doorgeeft
    >
    >zodat het kan groeien
    >en schitteren
    >in het hart van ieder mens
    >
    >Geef je het door ?

    10-06-2006 om 23:48 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandende kaars
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In gedachten ben ik bij jou
    In gedachten ben jij nooit ver weg
    Ook al heb jij de stap gezet
    Om naar het grote licht te gaan
    Daarom laat ik deze kaars
    Voor jou branden
    Een leven lang

    10-06-2006 om 23:43 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Een boodschap voor de wereld van Meester Morya

     

    Meester Morya, In de juistheid, in de discipline van jouw leven kan het zijn dat je
    toch een aantal zaken over het hoofd ziet omdat je denkt:
    ik moet haastig dit of dat of dat bereiken.
    In werkelijkheid moet je proberen eerlijk te zijn met jezelf zonder
    ooit overhaast te werk te gaan, vooral niet in zaken waar je voelt:
    ik wil daarin vooruit komen.
    Want het moet kunnen zijn dat je tijd neemt om zaken op te nemen
    in jouw leven, deze te verwerken en dan
    tot iets goeds te maken voor anderen.
    Want je moet je leven kunnen geven, en dat is heel belangrijk.
    Als er iets is waar je mee geleefd hebt, waar je aan gewerkt hebt,
    wat mooi geworden is in je eigen bestaan,
    omdat je de onvolkomenheden hebt proberen te overstijgen,
    omdat je jezelf hebt proberen op een nieuwe
    manier in het leven te stellen, dan kan het zijn dat je nuchter geworden
    bent ondertussen maar dat er ook heel veel is wat je op een nieuwe
    manier kan aanpakken, in een vorm van idealisme, zonder daarin
    overdreven te zijn maar wel door te weten:
    ik heb echt mijn best gedaan in mijn leven en nu heb ik iets te bieden.
    Het is in dat bieden van jezelf dat je het
    Goddelijke kan binnenhalen in jouw leven.
    Want door te geven uit je eigen inzichten, uit je eigen bewustzijnsgroei
    zal het zijn dat er dingen naar jou toekomen.
    Door te geven zal je krijgen.
    Door aan God te geven ontvang je God.
    En het is heel belangrijk dat je dit bewust wordt, dat je geeft vanuit jezelf,
    maar dat je tegelijk met open hand staat tegenover het Goddelijke
    waardoor jouw leven ingevuld wordt op een nieuwe manier.
    En dit moet je kunnen zien als een structuur, als een toepassen van zaken.
    Want je kan in het alledaagse leven, wat je ook doet,
    goede dingen doen vanuit je hart en dat heeft een ongelooflijk
    grote betekenis want dan raak je de mens in het diepste van z’n zijn.
    Je mag met nog zo gewone dingen bezig zijn, als je doet vanuit de liefde
    van je hart kom je dicht bij de mens te staan en dan weet je wat de
    oorzaken zijn van pijn, van ellende, van verdriet omdat je
    het aan jezelf hebt ondervonden, omdat je het in je eigen leven hebt
    proberen te overstijgen. Wees daarin nuchter en eerlijk en doe
    een klein beetje je best, dat wil zeggen:
    als je met een zekere vorm van discipline vooruit gaat,
    is het goed om inderdaad stil te staan bij een aantal zaken
    die heel belangrijk zijn in je eigen leven.
    En het is steeds belangrijk om je eigen onvolkomenheid te overstijgen,
    om goede mensen te zijn en ook om je persoonlijke
    problemen aan te pakken, dus met andere woorden,
    het is niet dat je je leven in handen moet leggen van anderen,
    maar dat je je eigen leven moet aanpakken om rust te vinden en
    om een aantal zaken op een goede manier vooruit te brengen.
    Als het is dat je gelukkig bent, deel je geluk met anderen.
    Als je is dat je verdriet hebt, geef je verdriet aan God.
    Als het is dat je liefdeloos bent, probeer te weten wat echte liefde is.
    En het is niet dat je dit moet demonstreren, dat je moet zeggen van:
    ‘zo is het dan.’ Neen, het is telkens weer anders want liefdevol zijn
    betekent dat je anders bent tegenover de een dan tegenover de ander,
    omdat je de maat gebruikt van het leven zelf.
    Omdat je weet wat het leven voor jou betekent, kan het zijn dat je van
    daaruit inderdaad de juiste maat gebruikt om anderen te helpen in hun nood,
    in hun verdriet, in hun ellende.
    Het is goed om taakgericht te werk te gaan, om goede dingen te
    doen en uit jezelf die dingen naar voren te brengen waarvan je weet:
    ‘ik heb gestreden en gevochten en nu heb ik het in de hand.’
    Het is heel belangrijk dat je leeft en dat je vanuit het leven geeft.
    Dus met andere woorden, dat wat er ook belangrijk zou kunnen zijn,
    dat je daar werk van maakt en dat je voelt van:
    ik krijg daar toch de tijd voor om zaken om mijn eigen manier te doen,
    om zaken op mijn eigen rustige manier vooruit te brengen.
    Het is niet dat je je druk moet maken over wat dan ook,
    want het zou kunnen zijn dat je in een ijltempo probeert door een
    aantal zaken heen te gaan, dit moet je nooit doen.
    Het leven is prachtig, maar je moet durven genieten van die pracht
    en je moet vooral jezelf durven vinden in de dingen.
    Als het eens moeilijk is rond een aantal situaties, zit er niet over in,
    maar kijk wat je kan doen om je eigen lot te verbeteren en van
    daaruit ook het lot van anderen.
    Durf gelukkig te zijn.
    Meester Morya”


     geschreven door gerda

     

     

    10-06-2006 om 23:41 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Totem dieren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                             Totem dieren


    Dolfijnen in noordwestkust stijl van Noord Amerika.
    Voor veel Indianen waren Dolfijnen de boodschappers tussen
    deze realiteit en de spirituele wereld.
    Maar ook andere oude beschavingen zagen de Dolfijn als een
    spirituele bemiddelaar.
    Zo wordt de Dolfijn ook in verband gebracht met liefde,
    speelsheid,verlossing,spirituele wedergeboorte,scheppingskracht
    en toverkracht van ademhaling.
    Water,vuur en lucht zijn het sterkst vertegenwoordigd.
    Uit zeer intensief wetenschappelijk onderzoek is uiteindelijk
    gebleken dat Dolfijnen een zelf bewustzijn blijken te hebben.
    Over de gebruikte kleuren; Turcoois(tussen keel en hart chakra)
    bevorderd heling van het hart door te zeggen wat je op je hart hebt ;
    Indigo ( voorhoofd chakra ) bevorderd emotionele intelligentie
    en helderheid, bovendien zuivert het net als het wit.
    Deze Dolfijn is gesneden uit hout van de jeneverbes welke o.a. staat
    voor reiniging, bescherming, liefde en levenskracht en weert boze spirits.
    De ingelegde ogen zijn goudkleurige facet kralen die zuiverheid uitdrukken

    10-06-2006 om 23:39 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magnified Healing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Magnified Healing werd in 1983 voor het eerst op aarde geïntroduceerd.
    Voorheen werd deze healingwijze alleen in de hogere dimensies gebruikt
    door de Opgestegen Meesters om zichzelf, de Meesters op aarde en de
    mensheid bij te staan met speciale Goddelijke dispensatie.
    In 1992 werd, door directe tussenkomst en inspiratie van Lady Master Kwan Yin,
    Magnified Healing van God de Allerhoogste van het Universum in zijn uiteindelijke
    vorm voortgebracht ten behoeve van de spirituele vooruitgang van de mensheid
    en de aarde.
    De healing is gecreëerd en vergroot door God vandaar de naam:
    Magnified Healing® van God de Allerhoogste van het Universum.
    Lady Master Kwan Yin heeft deze healingwijze aan Gisele King en
    Kathryn Anderson doorgeven.
    Zij hebben dit op hun beurt ook weer doorgegeven.
    Daardoor wordt er nu in veel landen over de hele wereld met
    Magnified Healing® behandeld en wordt het onderwezen.
    Magnified Healing is een vijfde dimensie healing, wat inhoudt
    dat de energie komt van de Hoogste Bron.
    Hierdoor kunnen er krachtige genezingen ontstaan.
     

    Wat is Magnified Healing?

    In deze tijd van belangrijke verschuivingen van de energie van de aarde
    en de kosmos heeft de mensheid de mogelijkheid om in een bewustzijnstaat
    van creatie te stappen.
    Terwijl de aarde zijn mutatie in een licht lichaam benadert zal ook de
    mensheid zijn mutatie naar hogere trilling dimensies moeten beginnen.
    Om onze ascensie tot Een te kunnen volbrengen dienen we onszelf te
    healen op alle niveaus: fysiek, psychisch, emotioneel, mentaal,
    etherisch en spiritueel.

    Een oude healing methode werd op aarde geïntroduceerd in 1983.
    Deze healing werd hiervoor alleen gebruikt in de hogere dimensies
    door de Opgestegen Meesters om zichzelf, de meesters op de aarde
    en mensen onder speciale dispensatie te assisteren.
    In 1992 werd, onder directe interventie en inspiratie van Vrouwe
    Meester Kwan Yin, de Magnified Healing van
    GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM geïntroduceerd in zijn
    uitgebreide vorm voor de spirituele vooruitgang van de mensheid op aarde.

    Magnified Healing brengt een constante stroom van energie van je
    hart naar de bron, GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM,
    door al de spirituele centra, naar diamant in het centrum van de aarde,
    waarmee de basis voor het ascencie proces gelegd wordt.

    Vele vormen van healing zijn healer focussend,
    hetgeen inhoudt dat de zoekende naar een doktor, priester, tempel,
    shaman of andere plaats moet gaan om healing te ontvangen.
    In de meeste vibrerende healing methoden wordt de
    healing energie gechanneld en door de healer geleid.
    Bij Magnified Healing creert de beoefenaar de energie
    met GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM en
    wordt de Magnified Healing.

    Volgens onze huidige kennis zijn er nu meer dan 21.000 geïnitieerden
    van deze krachtige en universele methode in meer dan
    48 staten van de U.S. en 51 landen

     
    Wat is het verschil tussen Reiki en Magnified Healing?

    Reiki en Magnified Healing zijn beiden vibrationele energie healingen.
    Reiki is een gekanaliseerde energie en wordt het lichaam
    van de persoon binnen geleid.
    Het lichaam neemt de energie en gebruikt het tot het niveau
    van acceptatie van het individu die de energie ontvangt.
    Magnified Healing is een vijfde dimensie Heling energie
    (met de focus op het hart).
    Met Magnified Healing creëer je samen met GOD DE ALLERHOOGSTE.
    Je wordt de energie. Je bent mede schepper.
    De Magnified Healing energie gaat van de ene hand naar de
    andere hand door het lichaam van de cliënt heen,
    onmiddellijk alle disharmonische energieën en onbalansen loslatend.
    Die worden gestuurd naar het Violette Vuur voor transmutatie.

    De voorkeur wordt gegeven om Magnified Healing en Reiki niet bewust
    samen te gebruiken, omdat ze niet op dezelfde manier "werken".
    Ze zijn wel beide aanwezig wanneer je een van beide gebruikt.

    Met Magnified Healing kun je orgaan transplantaties doen,
    karma in totaliteit helen, het Lichtlichaam bouwen,
    het activeren van al de strengen van DNA en
    het activeren van de Vijf Hogere Lichamen (welke verschillen van de auralagen).
    Magnified Healing is eigenlijk een Ascension Inwijding.
    Het geneest op alle niveau's, fysiek, emotioneel, mentaal,
    etherisch, spiritueel, etc.
    Het introduceert de student ook bij de Hiërarchie.

     

    10-06-2006 om 23:38 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aura's


    Aura's leren zien

    Als je begint met het leren zien van aura's is het het beste als je de omstandigheden zo optimaal mogelijk maakt.

    Plaats een persoon of een voorwerp voor een witte of lichte achtergrond. Een gekleurde achtergrond zal de kleur van het aura veranderen.

    Kies een goede plaats om naar te kijken. Het midden van het voorhoofd bijvoorbeeld. Dit is de plaats van het "derde oog".

    Kijk geconcentreerd naar deze plek voor 30 - 60 seconden.

    Na 30 seconden richt je je aandacht op je buitenste gezichtvermogen, je ogen blijven gericht op het derde oog. Concentratie is belangrijk. Verzet je tegen de verleiding om in de rondte te gaan kijken.

    Als het goed is zal je zien dat de achtergrond het dichtste bij de persoon lichter is en een andere kleur heeft dan verder buiten de persoon.

    Hoe langer en geconcentreerder je kijkt des te duidelijker het zal worden

    10-06-2006 om 23:35 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kracht van edelstenen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De kracht van edelstenen
    **********************

    Indien alles organen , klieren, zenuwen , de bloedstroom

    En de zintuigen goed functioneren en in balans zijn met

    Elkaar zijn we gezond.
    Een kleinigheid kan dit evenwicht verstoren en eenmaal uit

    Balans kunnen allerlei zaken verder ontsporen.

    Het is ook zo dat een kleinigheid een begin van een omkeer

    Kan betekenen die, eenmaal op gang gebracht, aanzienlijke

    Verbeteringen kan geven.

    HET IS JUIST DAAROM DAT EDELSTENEN JE

    KUNNEN HELPEN.
    De oorzaak van de therapeutische werking berust op energietrillingen

    van de natuur.

    Door een Edelsteen te dragen wordt het menselijk weefsel dat uiteraard

    ook uit energietrillingen bestaat beïnvloed.
    Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende

    frequentie in trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam.
    Door het dragen van een bepaalde steen is de invloed vaak zo groot

    dat klachten en/of ziektes kunnen verdwijnen of aanzienlijk verminderen.

    Edelstenen zijn een product van de natuur en
    hebben al voor veel mensen iets betekend,
    waarom niet voor jou ?

    Het dragen van een Edelsteen kan helpen maar vervangt nooit een

    medische behandeling.

    * * * * *
    info

    Zoek de steen uit waarvan je denkt dat zijn specifieke eigenschappen

    voor jou bijzonder nuttig zijn.
    Weet je niet welke steen je op een bepaald moment nodig hebt ga dan

    op je gevoel af en kies voor de steen die je het meeste aanspreekt.

    Edelstenen worden meestal gedragen als hanger aan een kettinkje of

    koordje, of als sieraad (collier, armband).

    Edelstenen worden steeds op de blote huid gedragen.
    Bij pijn of ziekte kan men de steen ook op de bewuste plaats kleven

    met een pleister.
    Edelstenen die men draagt als talisman (amulet) worden niet op de

    blote huid gedragen maar gewoon als sieraad.

    Een knuffelsteen kan men in de handpalm houden, kan in broekzak of

    handtas zodat je hem steeds bij de hand hebt om te knuffelen,

    kan 's avonds ook mee onder het hoofdkussen.

    Ruwe stenen kan je in een ruimte plaatsen waar je veel bent en waar ze

    je ogen en hart telkens weer vreugde schenken.

    Het is absoluut geen probleem om meerdere stenen tegelijk te dragen

    maar overdrijf niet (maximaal 5).
    Omdat alle stenen een andere hardheid hebben mag men ze niet

    tegen elkaar laten stoten of tikken.

    Je loopt dan de kans dat de ene steen de andere kapot maakt.

    Reinig stenen nooit met zeep. De steen wordt hier dof en dood van.

    Men moet de steen van tijd tot tijd reinigen van vuil en negatieve

    energie met gewoon stromend water of de steen een nacht in een

    glas koud water leggen.

    Ik geef de voorkeur aan stromend water.
    * * * * * * * * * * * * * * *


     

    10-06-2006 om 23:31 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het goddelijke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoek de Goddelijke bronnen in jezelf.
    Stel je hart open en ervaar de Goddelijke Liefde.
    Laat het wit Licht van deze Liefde jouw lichaam vervullen en straal uit naar je medemens, dier en natuur. Je zal versteld staan hoe het uw leven op een positieve manier zal vervullen.
    Ken geen haat noch nijd.
    Bevrijd jezelf en alles om je heen van negatieve invloeden.
    Het leven is één les, als U dit beseft en er toch iets is wat U niet gaat, vraag het mij, als er voor U op dit moment een boodschap is, krijg je deze zeker van mij op een blaadje.
    Ik wil en kan dit doen in uiterst vertrouwen. Mijn taak is, het onderbewuste in een mens naar boven te brengen en de voor U gepaste boodschap door te geven.


     

    10-06-2006 om 23:28 geschreven door dolfijn


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Master Lady Kwan Yin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Master Lady Kwan Yin
    Beloved Mother of Forgiveness, Healing and Mercy
    Kwan Yin is in China erg bekend.
    Dit is ook het land waar zij lange tijd geleden rondwandelde
    in haar volmaakte tastbare lichaam.

    Kwan Yin staat bekend als de Godin van Genade.
    Genade betekent dat er meer bijstand wordt gegeven door liefde
    dan door verworven verdienste.
    Haar diensten aan de mensheid zijn Genade en Healing.
    Door haar tussenkomst en inspiratie is Magnified Healing
    in 1982 op de Aarde geïntroduceerd.
    De healing is geschapen en vergroot door God.
    Vandaar de naam Magnified Healing.
    Kwan Yin legt er de nadruk op dat deze healing
    niet van haar afkomstig is, maar dat dit een gift van God is.

    Kwan Yin heeft een lange geschiedenis in de Oosterse landen.
    Ze zette haar leven opzij voor dienstbaarheid.
    Ze had de rol van bodhisattva (Chinees pu-sa).
    Dit betekent letterlijk: wezen van bodhi, of verlichting,
    die voorbestemd is een Boeddha te worden.
    Zij heeft echter de eed gedaan de kinderen van de wereld te redden.
    Ze wordt ook vaak Quan Shih Yin genoemd,
    wat betekent: de ene die de wereld aanschouwt,
    of de gebeden van de schepping aanhoort.
    Volgens de legende stond Kwan Yin op het punt
    de Hemel binnen te gaan maar bleef op de drempel staan
    toen ze de smeekbeden van de wereld hoorde.

    In Oosterse landen wordt zij op verschillende plaatsen verschillend
    afgebeeld: dan als man, dan als vrouw.
    Ook komt ze voor met duizend armen, wat aangeeft
    wat ze allemaal doet voor de mensen.
    De belichaming van een bodhisattva doet niet ter zake.
    De geschriften leggen uit dat een bodhisattva de kracht
    heeft te belichamen in elke vorm, mannelijk, vrouwelijk,
    kind, zelfs dierlijk, afhangend van het type wezen dat hij probeert te redden.

    In de Grote Witte Broederschap staat Kwan Yin bekend
    als de Opgevaren Meester Vrouwe.
    Zij heeft het ambt van Godin van Genade omdat zij
    de Goddelijke kwaliteiten van genade, barmhartigheid en vergevingsgezindheid bezielt.

    In China vragen veel vrouwen haar om hulp
    bij bevallingen en voor jonge kinderen.
    Zij levert grote diensten aan zielen die incarneren.
    Ze is dankbaar wanneer ze wordt opgeroepen tot
    vergeving, medeleven en healing.

    Lange tijd beheerde zij het Violette Vuur.
    In 1954 is deze taak doorgegegeven aan Saint Germain.

    Heer Boeddha was haar Meester.
    Er wordt gezegd dat zij duizenden jaren op aarde heeft geleefd
    alvorens ze ascensie maakte.
    Ze leidt de Tempel van Barmhartigheid in China.

    Haar bloem en electronisch patroon zijn de vijfbladige lotus.
    Om die reden is dat ook het symbool van Magnified Healing.

    10-06-2006 om 23:27 geschreven door dolfijn




    Archief per week
  • 13/11-19/11 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006

    Welkom op mijn blog!
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • dolfijn320
  • dolfijn
  • lichtwerker

  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Dagboek zonder slotje
  • Lieve groetjes
  • Hallo
  • indigo en kristalkinderen
  • zomaar

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tuindenhorst
    blog.seniorennet.be/tuinden
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!