ENGELEN, ELOHIM, LICHTWESEN, EDELSTENEN en MINERALEN, WEBWINKELTJE
Ook Webwinkeltje in Engelen, Aartsengelen in edelstenen,alle produkten van LichtWesen, Elohim engelen - Poëzie, Prentjes van Engelen
Dit is mijn speciale ENGELENBLOGJE met de Engelen, Aartsengelen, Lichtwesen en hun relatie tot de Edelstenen en Mineralen. www.EngelenLevensvreugde.be is mijn webwinkeltje. Dit bijkomend blogje omdat mijn blog LIEFDEENLEED te onoverzichtelijk werd voor de speciale engelenteksten en gedichtjes. Je kan naar mijn andere blogjes door op de kaartjes te drukken :DE MOEITE WAARD ! Je kan er elke dag je engelenkaartjes trekken. Doen !
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • ELOHIM engelen
  • ELOHIM : ENGELEN VAN DE KLEURSTRALEN
  • ELOHIM hangertjes
  • ELOHIM
  • Lichtwesen
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Elke dinsdagavond ENGELENMEDITATIE met integratie van Engelenlicht
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    louke1952
    blog.seniorennet.be/louke19
    Foto
    31-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn online winkeltje :ENGELEN-LEVENSVREUGDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn webwinkel is speciaal opgericht, in januari 2007, in functie van mijn spiritueel gerichte therapieën I.E.T. (Integrated Energy Therapy) HEALING met ENGELEN en E.F.T. (Emotional Freedom Techniques) en KRISTALMEESTER. Dit  om U toe te laten voordelig aankopen te doen, vooral van de edelstenen : ruwe edelstenen om hun eigenschappen zowel als voor decoratie net zoals de getrommelde edelstenen en hangertjes met hun talloze specifieke eigenschappen voor gezondheid van lichaam en geest.

    Van elk produkt heeft U afbeeldingen.

    Een cadeaubon kan U ook bestellen in deze shop.

    Lichtwesen Aartsengelen, Aardengelen en Meesters olieën, essences, parfums, kristallen en vooral voor je Zielekristal dat energetisch geladen is.  SPECIAAL is het dat je zelf een kaartje kan nemen van zowel de Meesters, als de Aartsengelen en Aardengelen van Lichtwesen.  Ik heb deze speciaal voor U ontworpen en vertrouw erop dat u er veel plezier aan beleeft en dat het u helpt inzicht in jezelf en je problemen te krijgen.

    Zeker ook voor de aankoop van halssnoeren, chakra juwelen, Sterrenbeeld juwelen en edelstenen, je engelensteen, je geboortemaandsteen, armbanden, zilveren halskettingen ....

    Hier bent U ook op het juiste adres voor (Astrologie) Sterrenbeeld als edelstenen sieraden, chakra halssnoer, edelstenen halssnoeren, zilveren halssnoeren en armbanden, ook voor de feestelijke cadeau verpakking ervan.

    U kan ook uw adres opgeven indien u geïnteresseerd bent in opleiding of cursus, die ik geef in meditatie en healing.  U wordt dan verwittigd indien er een cursus voorzien wordt.

    Vanaf januari 2009 zijn er opnieuw meditaties van de engelen voorzien : MEDITATIES in de vanouds gekende website.  Door op foto te klikken links bovenaan kom je er vanzelf op.

    Er zijn ook de WORKSHOPS en HOMEPARTIES vooral in KRISTALLEN EN HELENDE STENEN. Zo gaat U al lachend en met  vrienden omringd de ongelooflijke oneindige wereld binnen van de kristallen en edelstenen en leer je hun onvoorwaardelijke onbaatzuchtige liefde en zelfopoffering kennen ten bate van uzelf...

    Veel genoegen op uw ontdekkingsreis door een aparte wereld verzameld in mijn winkeltje.  U bent in het winkeltje door te klikken op de foto in deze mededeling en de foto rechts op de blog.

    In Licht en Liefde



    31-01-2007, 00:00 geschreven door ingrid  
    Reacties (0)
    Foto
    Hier kan je je vragen en verzoeken neerpennen.

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek Ingesteld als BLOGJE voor WEBWINKEL

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Archief per week
  • 02/08-08/08 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 20/10-26/10 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 29/01-04/02 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!