Foto
Vanessa Chinitor was gast op het Banket van de Vlaamse Wijngilde.  Tweemaal hoera voor Joskevermeulen, die er "grootmeester wijnproeven" werd en twee keer bij de zangeres kwam...
Foto
Foto
Foto
Mijn favoriete winnaars, van boven naar onder : Dana voor Ierland in 1970; Toto Cotugno voor Italië in 1990; Carola voor Zweden in 1991!
Over mijzelf
Ik ben Joske, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Joskevermeulen.
Ik ben een man en woon in West-Vlaanderen (Vlaanderen) en mijn beroep is muziekliefhebber.
Ik ben geboren op 15/02/1954 en ben nu dus 70 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: muziek, kunst, reizen,lachen,....
Joskevermeulen is de broer van André Vermeulen, dé kenner van het Eurosongfestival! IK HOOP OOIT IN DE VOETSPOREN VAN ANDRé TE TREDEN, misschien met dit BLOG!
Foto
Inhoud blog
  • Denemarken wint in 2013 het songfestival!
  • België en Nederland gaan zaterdag naar de finale!
  • Eerste Halve Finale 2013
  • Eurosongpunten : ZWEDEN wint!
  • LIVE : alle liedjes zijn 'uitgezongen'
    Zoeken in blog

    Foto
    Kate ziet er hier goed uit, al gaat ze niet naar de finale van Eurovisie in Griekenland!
    Foto
    Foto
    1965 : Belgium.  Mijn eerste bal, de "Male"  in Esen (Diksmuide) in de brouwerij, gastzangeres Lize MarkeNu kan je in die brouwerij in Esen terecht voor "De Dolle Brouwers".
    Foto
    Sandra Caldarone, geboren 15.10.1972, wint als Sandra Kim op 13-jarige leeftijd het songfestival voor "la Belgique".
    EUROSONGFESTIVAL
    De uitlaatklep tégen of voor het Festival, tégen of voor een lied, moet dit liedjesfestival blijven doorgaan, moeten de oostblokkers er bij blijven,....
    Als U dat wenst, dan kan je op dit blog reageren op het Songfestival, of het nu dat van 1956 was, of dat van 2007... of een nieuwtje voor 2008???
    30-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.muziekwereld (Ronald)
    In België zijn er een paar personen, die beslissingen nemen inzake de muziekwereld. Ze zijn U vermoedelijk ook wel bekend. Zij beslissen wie op TV komt, wie naar een songfestival mag gaan, wie een hit mag scoren. Als men van de voorronde af al niet het beste liedje stuurt komt men inderdaad van een kale reis thuis. Dan mag de minister nog zoveel miljoenen geven als hij wil, het zal niet helpen.
    Voorgaande Eurovisie festivals toonden het reeds. Ik zal slechts een voorbeeld geven "Rendez-vous" waar het publiek zat te jouwen in de zaal, en waar zijn ze er mee gekomen?? Juist!!.
    Tussen haakjes : Ik beweer niet dat Kate Ryan niet kan zingen, maar in de voorronde had zij niet het beste liedje.
    Geschreven door : Ronald.

    30-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans in Eeklo...
    De "monsters" van Lordi, die zaterdag met "Hard Rock Hallelujah" het Eurosongfestival wonnen, hebben in Eeklo een hele schare fans. Metal-vereniging Club Klunen organiseerde zaterdag een Eurosongfuif in jeugdhuis De Lochtink om massaal te supporteren voor de groep, die ze al een tijdje kennen van hardrockfestivalletjes. ,,Lordi was gewoon het beste alternatief voor Kate Ryan'', lacht Willem Depraet.

    29-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonder masker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lordi toch niet ontmaskerd
    'Bleke Finnen' op foto heten 'Children of Bodom'
    Het Eurovisiesongfestival heeft zelden voor zoveel controverse gezorgd als dit jaar. De overwinning van de Finse ,,monsters'' van Lordi zorgde voor hevige reacties in heel Europa. Verschillende kranten publiceerden de laatste dagen een foto van de band zonder maskers. Een foutje, zo lijkt het. De bleke Finnen op de foto vormen samen de groep 'Children of Bodom', een succesvolle metalband uit Finland. Maar de groepsleden ontkennen dat ze iets met Lordi te maken hebben.
    De kans dat Lordi het Songfestival had gewonnen zonder de maskers, is bijzonder klein. De groep weigerde zich in de aanloop van de wedstrijd overigens in het openbaar te vertonen zonder de maskers op, ook al hadden ze voor de volledige make-over een paar uur nodig.
    Verschillende kranten publiceerden een foto van de 'ontmaskerde' band, maar op de website van de Finse metalband 'Children of Bodom' blijkt dat het om de verkeerde foto gaat. Volgens de groep gaat het om een oude foto. De vrouw links zou wel nog bij Lordi hebben gespeeld, maar is geen lid meer van 'Children of Bodom'.
    (volgens "Het Nieuwsblad").

    26-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reacties eurosong 2006.
    Gruwez uit Brugge (in HLN), ik siteer :  "Bekijk het Festival voor wat het is : een jaarlijkse parade van een allegaartje van "zangtalent" - de een al beter dan de ander - die voor een miljoenenpubliek een gezonde dosis amusement brengen.  Of de winnaars nu bestaan uit een bende gemaskerde monsters, een langbenige knie-zwengelende Kate Ryan of een hoopje ongeregeld uit de één of andere Balkanstaat, dat is allemaal irrelevant.  Het essentiële van het Festival bestaat uit het brengen van twee avonden vertier, overgoten met een goede saus van kitch en ironie.  De tijd van zwaarmoedige ballades - gebracht door een manisch depressieve onbekende, eenzaam gezeten op een barkruk- is gelukkig voorbij. (...) Nee, het Festival is een ode aan de decadentie en het vertier.  In dit opzicht is het spijtig dat het IJslandse pareltje niet in de finale raakte ("Congratulations" van Silvia Night). Volgend jaar kijk ik opnieuw.  Leve Eurosong! Leve de kitsch!".
    Suetens, gitarist van Heavy-Metalband "Double Diamand" uit Brasschaat (in HLN), ik siteer  :"Verbijstering, ongeloof, jaloezie, zelfs protest... dat krijgen we allemaal te horen omdat een hardrockgroep het Festival gewonnen heeft.  Het wordt hoog tijd dat de grote massa beseft dat er nog ander muziek bestaat buiten de voorgekauwde prefabkost, die we, dag in dag uit, via de media te verduren krijgen.  Dankzij Lordi staat de hardrock/metal nog eens in de schijnwerpers.  En tot spijt van wie het benijdt : dit muziekgenre zal nog bestaan als alle Kate Ryans en consoorten vergeten zijn." 
    Derijcke uit Heule (HLN), ik siteer : "Ik vind het een beetje jammer dat Kate en co zo negatief reageerden op de winnaars van Eurosong.  Het optreden van Lordi was heel origineel en gedurfd!  En de song was toch zo slecht niet...Je hebt nu eenmaal iets opvallends nodig om eruit te springen, maar ons land stuurt altijd van de brave top50 liedjes, die op zich niet zo slecht zijn, maar géén Europees niveau halen...   Lieve Kate, wees in het vervolg eens een beetje sportief!
    Dens uit Geel (HLN), ik siteer : "Ik hoor Kate zeggen dat de stemmen voor Lordi proteststemmen zijn, van de landen die de finale niet haalden.  Kate, hoe verklaar je dan hun winst in de halve finale?  Erken dat hun nummer beter was dan Uw act, die echt wel stuntelig overkwam."

    26-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nogmaals Lordi

    Lordi kan enkel zonder masker op bezoek bij de Finse presidente!
    De Finse winnaars van het Eurovisiesongfestival, mogen op bezoek bij hun  presidente Tarja Halonen ! !  Voor het officiële bezoek moeten de bandleden wel de monstermaskers afzetten, waarmee ze op het songfestival furore maakten.

    26-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je t'adorre...
    Hij komt bij een klant, die de naam Juta D' Hoore draagt!  Hij denkt aan de titel van het nummer van Kate Ryan en zegt : "proficiat met Uw preselectie voor het Songfestival".  Zij zegt : "zo had ik het nog niet bekeken".
    Heb jij het begrepen, blogger???  En 't is echt gebeurd hé!

    25-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woord van een muzikant! (Paulsaxtenor)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als muzikant kijk in toch nog naar het songfestival, eerlijk gezegd ieder jaar met minder "goesting". Waar gaat het momenteel feitelijk over, mooiste lied? goed gezongen? mooiste kleedje, of redelijk bloot( zie ik wel graag, maar heeft dat er iets mee te maken)? of clowns kostuums met gruwelijke grimmassen en bulderend geluid? Ik kan niet meer volgen. Dan ook de manier van stemmen vind ik de grootste lulkoek, ook voor de kleinere programma's zoals bvb Idool, misschien wel een manier om de kassa te laten rinkelen.
    Geschreven door Paulsaxtenor.

    25-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurk Kate wordt geveild
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jurk van Kate Ryan in de veiling!
    Kate Ryan wist zich misschien niet te plaatsen tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival en strandde op een twaalfde plaats, maar ze mocht wel gezien worden.
    Boris en Tomas van Art of Vanity werden door Eén uitgekozen om de jurk te ontwerpen die zangeres Kate Ryan droeg tijdens het Eurovisiesongfestival 2006 in Athene. Uiteraard mag Kate de jurk niet zelf houden en zal deze binnenkort onder de veilinghamer gaan.
    Art of Vanity heeft onder meer de podiumkleding van Deborah Ostrega ontworpen voor haar Amerikaanse tournee met Praga Khan, het korset en de broek die Natalia droeg tijdens haar "Back for More"-Tour en alle outfits voor de "Natalia meets the Pointer Sisters"-concerten.
    "Weggesmeten geld?"
    De VRT en de Vlaamse overheid hadden fors geïnvesteerd in de Belgische inzending voor Athene. Minister Anciaux, de VRT en de platenfirma van Kate Ryan pompten 120.000 euro in de deelname aan het festival en stuurden Kate Ryan op een uitgebreide promotour.
    De investering heeft niet het verwachte resultaat opgeleverd.  Dat betekent niet dat de subsidie weggesmeten geld is. "Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen", zegt minister Anciaux.

    25-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.suc6 voor Lordi (Geroen)
    Positief

    Lordi maakt zéker een hit, als je het op de radio hoort is dit gewoon een rocknummer met een "metal" sausje en het zal zeker verkopen, want het blijft hangen . . .
    Finland heeft gedurfd eens iets anders te sturen én met suc6, ook positief dat de overwinning eens niet naar de vroegere Oostbloklanden is gegaan !

    Geschreven door Geroen!

    25-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet kunnen...(Harrie Ruis)

    Ik heb deze Lordi voor het eerst gezien in de halve finale , en had een voorliefde voor deze vertoning. Eigenlijk ben ik trots , dat ik er niet alleen zo over dacht , dat deze groep zou gaan winnen. Het is nu ook niet bepaald mijn ding "hardrock", maar vond het geheel perfect afgewerkt , en moet zeggen , telkens ik het liedje hoor , zie je ook de beelden van het "horror" gebeuren voor m'n geest verschijnen. Over die puntendeling nu ; als er meerdere groepen waren met hardrock , dan had geen van deze gewonnen!! Nu was er maar eentje in deze songfestival , en ALLE hardrock-fans konden niet anders dan stemmen op Lordi. Wie weet , volgend jaar komt er misschien een rapgroep , en dan is de uitslag ook weer bekend. Hierbij wil ik maar zeggen , hoe verassend het songfestival kan zijn , met altijd ontevreden en tevreden mensen. Ik zou aan de waalse vertegenwoordigers een tip willen meegeven , want het zijn zij die volgend jaar ons land mogen verdedigen , neem eens een operazanger(es), en we winnen !!! Geschreven door Harrie Ruis.

    23-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe joe speek Inglish? (Cybele)
    Het Eurovision Song Contest gezien? Indien niet, dan hebben jullie iets gemist. Serieus hoor! Toevallig verkeerd gezapt en hop wij hoorden euforisch- neurotisch gekrijs. We zagen een nichterige, zelfvoldane presentator - genre te grote mond vol met te grote en te witte implantaten- marionetachtige bewegingen maken in belachelijk goud-lamé kostuum, geassisteerd door een siliconenpop in , hoe kan het anders, zwarte doorkijkjurk. Niet slecht gezien van de producers: wetende dat de oren twee uur lang geteisterd worden is het oog paaien natuurlijk een must. Over de “kwaliteit” van de Eurovison Songs kan ik niet oordelen, want niets gezien. We hebben enkel het einde van de resultaten meegemaakt en, jawel, ons kostelijk geamuseerd. Op de keper beschouwd, zo slecht deed het presentatieduo het niet vond ik. Zij, namaak Amerikaans met Griekse tongval, hij, nasale diarree met geforceerde huig “R” parodieerde met verve enkele acts uit “La cage aux Folles”. Natuurlijk, alles kan beter, slechter ook. Jaren geleden werd dit internationale zangliederenfestival door ons buurland, Nederland georganiseerd.Toenmalige presentatiediva, nu heet dat tv-babe, Mies Bouman, nam de honneurs waar. Hilarische toestanden, babylonische spraakverwarring letterlijk. Een samenraapsel van Paul Marchal’s debuut op RTL en de fameuze deutsche Pfaff-Sprache t.g.v. zijn transfer naar Bayern. Ik herinner me nog dat de Franse juryvoorzitter van Miesje’s harstikke, leuk gezwets geen jota begreep. Wat keek die man schaapachtig de camera in! Een arrogante en snobistische Fransman te kakken zetten in een eurovisie uitzending, il faut le faire en Mies l’a fait! Onbevreesd. Met een knipoog, een kwinkslag en vele gorgelende G’s. Al bij al was het gebrabbel van die jolige meid uit tulpenland, klein bier vergeleken met de zwartste pagina inzake nationale - misschien wel internationale- tv-presentatie. Daarvoor moeten wij de hand in eigen boezem steken. De Verreth Brothers remember, alias Jomme Dockx en Persez, schitterende acteurs in volkse tv-amusement “De Collega’s”, gingen echter broederlijk als een gieter af in een of ander spelletjesprogramma van de BRT. Een uitzending die in de analen van de omroep beslist geboekstaafd staat als een unicum: de wet van Murphy gekoppeld aan het Peters Principle. Alles wat technisch fout kon gaan, ging fout en van het spreekwoord “schoenmaker blijf liever bij je leest” had noch de theatertweeling noch producer weet. Echt zielig. Een geluk dat Marc Uytterhoeven toen nog een broekje was. Hij en Mortier en hun “Alles kan beter”…, smerig van mij, maar jammer, zo jammer! Een mens van goede wil, verschrikkelijk veel goede wil zelfs, heeft op dit Sennet een “Eurovision” blogje geopend. Mio marito, op rust gestelde krantenschrijver en geboren dwarskijker, tipte aanvankelijk op een heetgebakerde fan van het meisje uit Tessenderlo of op een politiek pr- zetje van Bertje, onze Vlaamse cultuurventer en-barbaar. Wat lees ik op dat “Eurovision” blogje? Ons zangeresje was iets vergeten! Iets dat blijkbaar aan de basis van haar succes lag, dus de mogelijke medeoorzaak van haar uitschakeling: haar kniezwengel verdorie! Jawel, haar kniezwengel. Geef toe, beste lezer, indien er één showbizzunlike woord bestaat, een woord dat een regelrechte aanfluiting betekent van alles wat staat voor glitter, glossy en glamour dan is het kniezwengel. Even ernstig, stel je weet niet waar het precies over gaat en je hoort of leest het woord “KNIEZWENGEL”, wel waaraan denk je? Ik, eerlijk gezegd, aan een of andere technische term uit de chrirugie, bv. bij een openbeenbreuk of een instrument gebruikt bij het plaatsen van een knieschijfprothese , à la limite iets uit de bouwsector of een vooroorlogs tuig gegeerd door verzamelaars van old-timers. Met zo’n woord denkt een mens aan veel, behalve aan zingen en dansen, toch? Zie je de krantenkoppen al bij haar overwinning? De toeristische brochures? Ik mag er niet aan denken: “Welkom in Vlaanderen: land van vendelzwaaiers en kniezwengelaars!” Komt er in “De Zevende Dag” een zelfingenomen blaaskaak met veel tweelettergrepenwoorden verklaren dat wij, mensen van een bepaalde leeftijd geen moer snappen noch van de act noch van keigoeie muziek uitgebraakt door de Eurovisonwinnaars. En ja, de kierewiet kan daar wel inkomen. Tiens! Wedden dat de regisseur daar voor iets tussen zit? Zou dat zwaarlijvig lichtgewicht toch iets meer zijn dan een megafoon van domheid? Na veel vijven en zessen komt de echte aap uit de mouw. Het geval wil absoluut ons land vertegenwoordigen in 2008. Asjemenou, zou de Hollander zeggen. Maar 2008 is nog heel, heel ver weg.. En wat als een Flupke De Winter dan Vlaams cultuurminister is? Dat zit er allemaal in! Zou hij budget vrijmaken voor zo’n…representatief staal met een heavy metal of underground versie van 't Kwezelke? Een zaak weet ik zeker: met De Winter zal er moeten gesnoeid worden! Moeilijk is dat niet de grimeer- en vermommingskosten voor een kweelbeer hoeven niet! Afspraak de volgende keer, bij leven en welzijn, Ciao. Geschreven door Cybele »

    23-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de manier van punten geven (Bart de Lange)
    Beste Joske, Ik ben een eurosongliefhebber pur sang. Ik heb alle (vanaf dit jaar meer dan 1000!!!) eurosongliedjes en van de laatste jaren ook veel preselecties van verschillende jaren. Het eurosongfestival blijft voor mij genieten hoor! Er moet volgens mij maar één ding veranderen: de manier van punten geven. Door de televoting, gaat men vooral de stemmen van de jongeren registreren. Zeg nu zelf, wie sms't er nu het meest? De kijker op jaren, die ook een uitgesproken mening heeft, grijpt niet zo gemakkelijk naar de sms. Duidelijk dus waarom een land als Finland wint. Ook de vriendjespolitiek stoort mij enorm. Twee voorstellen: elk land vaardigt een heterogene, deels professionele en deels niet-professionele jury af. ofwel: de kijker stemt niet op één land, maar op de vijf beste landen. Ook dan krijg je een correctere uitslag. Groeten en succes met je blog. Geschreven door Bart de Lange

    22-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak Sergio...
    "De Finnen zijn de verdiende winnaars, zonder discussie", zei Sergio vanmorgen in het Radio2 programma "De Zevende Dag". "De act, de muziek: het plaatje klopte".
    "Ik kan me voorstellen dat de oudere generatie er bijna een hartinfarct van krijgen, maar zelfs zij moeten toegeven dat er een mooie melodie achter zit", aldus Sergio.
    "Ik hou van excentriciteit, dus... Ik ga opnieuw meedoen", beloofde hij al. En al de discussies achteraf over Kate Ryan: "Vlaanderen heeft ervoor gekozen...punt", aldus Sergio.

    22-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België niet langer in Songfestival ?
    Het overgrote deel van de Belgen wil dat hun land niet meer meedoet aan het Eurovisie Songfestival.
    Ze willen de terugkeer van een vakjury. Dat blijkt uit opiniepeilingen van radio Donna en de website van Het Laatste Nieuws op vrijdag. Bij de peiling op de website stemde zelfs 87 procent ervoor om voortaan weg te blijven.
    De Belgen reageren onthutst dat ze al in de halve finale zijn uitgeschakeld. Het lied 'Je t'adore' van Kate Ryan is een superhit in eigen land.
    Britse wedkantoren tipten de inzending al vroeg als kansrijke winnaar. De overheid was zo trots op de inzending dat het een wekenlange promotietournee door Europa betaalde.

    21-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diene Hollander, lachte hij nu ?
    Ergernis over Paul de Leeuw?
    Treble mag dan wel niet gescoord hebben op het 51ste Eurovisie Songfestival te Athene, de Nederlanders hebben zich in ieder geval het belachelijkst van alle landen gemaakt tijdens de puntentelling. "Maar ja, wie ben ik..."
    Tijdens de bekendmaking van de punten slaagde Paul de Leeuw erin menig Nederlander en Vlaming te verbazen met zijn ‘eigen’ manier van punten geven.
    Gelukkig begrepen Sakis Rouvas en Maria Menounos, de presentatoren in Athene, niets van de wartaal van de cabaretier. Terry Wogan op BBC was van mening dat Paul bezopen was en vond het "totally ridiculous".
    Misschien zat Paul wel in het verkeerde programma, of misschien had hij het door dat dit een "Europees liedjesprogramma" is, waar op het podium komen en opvallen belangrijker is dan goede muziek brengen? 

    21-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige en echte uitslag....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 01 : Finland - 292 punten
    02 : Rusland - 248 punten
    03 : Bosnië & Herzegovina - 229 punten
    04 : Roemenië - 172 punten
    05 : Zweden - 170 punten.

    Als de naam je interesseert : de winner is Lordi met "Hard rock Hallelujah" - een "beestig" nummer!
    Pittig detail : van de top-5, komen er 4 nummers uit de preselectie van vorige donderdag, alleen Roemenië was al geplaatst!

    21-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoe gekker, hoe meer kans...(Marina)
    Bijna ieder jaar volg ik het songfestival... mijn menig... hoe gekker hoe meer kans men maakt, het wordt in plaats van een liedjeswedstrijd een echt carnavalsgekte... urbantred, ruslana, en nu... deze slaan wel de spijker op de kop: de monsters van Finland?! al vind ik hun lied niet slecht... hun voorkomen was belachelijk... wat wordt het volgend jaar?? Het songfestival verliest met de jaren steeds meer zijn pluimen... mijn grote favorite was Carola uit Zweden... nee niet Kate Ryan, al straalde ze wel klasse uit... maar de prachtige stem van Carola heeft ze niet (sorry Kate Ryanfans) ! Geschreven door Marina 

    21-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ander personeel (Blues)
    Ja, er waren er beter bij, wat ik Kate verwijt is : zij danst en zingt eerst met een andere groep, en ze doet de kniezwengel, wij verkiezen haar en wat doet ze, ze neemt andere dansers en de zo befaamde kniezwengel, die anderen ondertussen gekopiëerd hebben, vergeet zij. Meiske toch. Toch een dikke pluim om daar te geraken, daaag Kate.
    Geschreven door Blues!

    20-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beestig, maar géén winnaar ! ? !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze avond komen deze "beesten" in de grote finale van het Songfestival, (misschien was dat ten nadele van Kate Ryan???)
    Wat vind U van deze "beestenboel"?
    Deze tekst was dus geschreven vooraleer het Songfestival begon (Joske).

    20-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (17 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vriendjespolitiek ? (Sandra)
    Knap zenne, je nieuwe blog! Ik heb de halve finale niet gezien, wel achteraf enkele stukjes. Er wordt over niks anders meer gepraat. Eerst over de kniezwengel van kate en nu over het feit dat zij ons land niet gaat vertegenwoordigen op het songfestival. Kate heeft het schitterend gedaan en toch ligt zij eruit. Zeg nu zelf, een tweede shakira, een bende rockmonsters een een stelletje narcisten in een schoon kostuum...die halen dat dan wel????? Gewoon vriendjespolitiek is dat, meer moet je er niet achter zoeken. Bevriende landen geven mekaar nu eenmaal de meeste punten en de rest valt uit de boot. Sandra Kim is een uitzondering, dat was een lief kind in 1986 dat ook nog mooi kon (kan) zingen. Ik hoorde haar vandaag live op de radio het eurosonglied van weleer zingen, jaime la vie. Spijtig dat kate die kans niet kreeg, pfff! Een artieste van formaat!!!!!
    Geschreven door Sandra.

    20-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate beter op de radio (Redpoppy)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kate klinkt beter op de radio. Met alle toeters en bellen erbij, zo live zingen is alleen de besten gegeven. Geschreven door Redpoppy.

    19-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos voor Kate (Arthoste)
    Jammer, maar niet getreurd !
    Image Hosted by
ImageShack.us Toch een bloem voor onze Kate
    Geschreven door Arthoste

    19-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ezel met 5 poten (Marc)
    Welkom Joske, Onverdiend voor Kate, maar naar zo iets kijk ik dus nooit meer !Nog liever nen ezel met 5 poten sturen en ge maakt een kans !Bedankt Bert voor de 60.000 € belastingsgeld !  Geschreven door Marc.

    19-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België beter dan Nederland (Maaike)
    "Ik heb gisteravond gekeken (halve finale) en het verbaasde mij zeer dat Belgie niet verder ging. Ik vond Belgie goed en Nederland presteerde niet zo geweldig". Geschreven door Maaike. En zij komt uit Nederland! 

    19-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan komt vervroegd terug
    België heeft dit jaar, na de voorronde, géén vertegenwoordiger in het Eurosongfestival van volgende zaterdag...
      Wat vind U hiervan????

    18-05-2006 om 00:00 geschreven door Joskevermeulen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    DUITSLAND WINT HET 55-STE SONGFESTIVAL IN OSLO
    Eurogasten
  • HKMC
  • Plagiaat op eurovisie songfestival
  • Frohe Pfingsten wünsche ich dir
  • Wat gaan we er doen geld versmossen altijd de oostbloklanden
  • Hallo

    Reacties in verband met het enige echte Eurosongfestival. Maar ALLEEN eurosong, GEEN GROETJES!


    Foto

    Zweden gaat ook in 2008 voor de zege! Uiteindelijk werden ze zeventiende ! !
    Hoofdpunten blog trekhaak73
  • Werkgroep wil spoorfiets op spoor van Adinkerke (b) naar Dunkerque (f).
  • spectaculaire stoomontwikkeling
  • Paul Delvaux en de trein
  • telegrafische afkortingen...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 05-2013
  • 05-2012
  • 05-2011
  • 10-2010
  • 05-2010
  • 03-2010
  • 05-2009
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 05-2008
  • 03-2008
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006

    Laatste commentaren
  • MEER plagiaat ! (frankie)
        op Kwalificatie Eurosong
  • Boodschap (frankie)
        op Kwalificatie Eurosong
  • Hallo (valerieke)
        op Conny Vandenbos

  • Hoofdpunten blog mooieteksten
  • Valentijn


  • U hoort het Ierse volkslied : ode aan 7 eurosong overwinningen!
    Foto

    Mijn favoriete Belgische deelname : uit 1975 "Gelukkig Zijn" van onze betreurde Ann Christie!

    Foto

    "Lois Nefs" - de eerste Vlaming in de top 7 : in 1967 en in 1969
    Louis Neefs is intussen in de "Radio2 eregalerij" opgenomen als "onvergetelijk"  Dat was op vrijdag 10 november 2006!
    Foto

    Mijn favoriet (niet winnend) nummer : "Congratulations" van Cliff Richard, uit 1968.
    Foto

    Deze oude foto van de Nederlandse Anneke Grönloh, die in 1964 tiende werd met ""Jij bent mijn leven".

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!